Horoscopul sănătăţii, 12-18 martie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătăţii, 12-18 martie 2018


Horoscopul sănătăţii 12-18 martie 2018, Berbec:

Luna Nouă din 17 martie se formează tocmai în casa subconștientului din horoscopul vostru general, indiciu că dacă vă dedicaţi meditației și introspecției săptămâna aceasta, se poate dechide o poartă până acum ferecată către universul vostru interior. Se prea poate astfel să aveţi parte de tot felul de vise care la început v-ar putea părea ciudate, dar care capătă sens încetul cu încetul.


Horoscopul sănătăţii 12-18 martie 2018, Taur:

După ce perfectează aspectul de Lună Nouă, aceasta trece în semnul Berbecului căruia îi corespunde casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt ce denotă că deși nu vă enervaţi foarte repede, s-ar putea ca în ziua/lele de 14 și/sau 15 să vă supere aproape orice. Realizaţi că nu e decât atmosfera astrală de vină și nu aveţi motive suficient de întemeiate să fiţi impulsivi/e.


Horoscopul sănătăţii 12-18 martie 2018, Gemeni:

Weekendul pot veni la pachet cu provocări de ordin medical suficient de mari încât să vă dea peste cap, cel puțin într-o anumită măsură, planurile avute cu ocazia acestui final de săptămână. Vă puteți alege cu o durere de spate care nu vă va permite să fiţi atât de activi/e pe cât v-aţi dori ori cu o urticarie pe bază de stres. Căutaţi să găsiţi metode de a face față presiunii.


Horoscopul sănătăţii 12-18 martie 2018, Rac:

Luna Nouă din 17 a lunii se desăvârșește în casa filozofiei voastre de viață, semn cum că va trebui să aduceţi unele modificări necesare sistemului vostru de valori, principii și credințe ori să renunţaţi la vechile concepții în favoarea altora noi care se conformează experiențelor de viață trăite până acum. Oricare ar fi situația, de acum încolo veţi începe să priviţi viața dintr-un alt unghi.


Horoscopul sănătăţii 12-18 martie 2018, Leu:

Luna Nouă din ziua de 17 ar putea indica faptul că a venit momentul să clarificaţi eventualele probleme de încredere sau să găsiţi o strategie care să pună capăt conflictelor pe care le-aţi putea avea cu partenerul/a de viață ori afaceri. Durabilitatea relației voastre profesionale și/sau sentimentale depinde de acest lucru și poate chiar și viitorul vostru ține de felul în care administraţi această situație. Acceptaţi-vă așa cum sunteţi, rupeţi-vă de trecut și de persoanele care vă provoacă durere și nu vă fie frică de necunoscut.


Horoscopul sănătăţii 12-18 martie 2018, Fecioară:

Mișcările planetelor de săptămâna aceasta și interacțiunile lor unele cu celelalte nu indică faptul că aţi putea avea parte de surprize neplăcute pe acest plan. Este nevoie deci de un efort conștient din partea voastră să vă simţiţi confortabil în pielea voastră, deci încercaţi să vă înconjuraţi de oameni care vă ridică starea de spirit și vă fac să vă simţiţi bine. Nu persistaţi în gânduri negative acum.


Horoscopul sănătăţii 12-18 martie 2018, Balanţă:

Luna Nouă din 17 martie se perfectează în casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că este posibil să nu vă aflaţi tocmai în apele voastre săptămâna aceasta. Dar cum acest eveniment astral indică un nou început, bine ar fi să aduceţi unele ajustări stilului vostru de viață și alimentație. Ascultaţi semnalele trimise de propriul organism și veţi fi pe drumul cel bun.


Horoscopul sănătăţii 12-18 martie 2018, Scorpion:

După ce desăvârșește Luna Nouă, acest astru ajunge în casa sănătății voastre fizice, popas care se întinde până în data de 18. Dacă nu vă simţiţi prea bine zilele acestea, duceţi-vă la un consult și evitaţi să vă puneţi singuri/e un diagnostic sau să îi/le lăsați pe alții/tele să îşi dea cu părerea cu privire la simptomele pe care le aveţi. Nu este indicat nici să vă trataţi singuri/e ori la sfatul persoanelor din jur. Mergeţi la doctor.


Horoscopul sănătăţii 12-18 martie 2018, Săgetător:

Luna Nouă din ziua de 17 se perfectează în casa familiei, universul vostru interior, semnalându-vă că trebuie să vă întoarceţi la origini pentru a putea evolua mai departe. Cheia dezvoltării voastre personale ar putea consta în rezolvarea unor neînţelegeri mai mult sau mai puțin pe față pe care le aveţi cu părinții voştri. Îngropaţi securea războiului și faceţi loc unui nou început în raport cu înaintașii voştri.


Horoscopul sănătăţii 12-18 martie 2018, Capricorn:

Luna Nouă din data de 17 se formează în casa comunicării din horoscopul vostru general, semn cum că reacţiile celor de lângă voi s-ar putea dovedi de un real ajutor, cel puțin săptămâna aceasta, când vine vorba de a vă da seama încotro să o luaţi pentru a vă apropia și mai mult de adevăratul vostru potențial. Întâmpinaţi criticile cu brațele deschise și totul va decurge de la sine.


Horoscopul sănătăţii 12-18 martie 2018, Vărsător:

Spuneţi-mi ce anume preţuiţi ca să vă spun cine sunteţi. Acesta pare să fie mesajul Lunii Noi de sâmbătă din casa valorilor. Dacă nu puneţi preț pe lucrurile care contează, mai ales săptămâna aceasta, aţi putea lua unele decizii aparent neimportante pe care puteți ajunge să le regretați cândva mai târziu. Gândiţi-vă ce merită.


Horoscopul sănătăţii 12-18 martie 2018, Peşti:

Luna Nouă din a şaptesprezecea zi a lunii se formează tocmai în zodia nașterii voastre care este totodată și casa vitalității voastre. Așadar, fie vă simţiţi plini/e de energie săptămâna aceasta, fie sunteţi complet lipsiţi/te de energie. Indiferent de care parte a baricadei vă aflați, dozaţi-vă atent resursele și nu vă epuizați. La fel de important este să nu vă risipiţi forțele în mai multe direcții în același timp.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS