Horoscopul sănătăţii, 2-8 aprilie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătăţii, 2-8 aprilie 2018


Horoscopul sănătăţii 2-8 aprilie 2018, Berbec:

În zilele de 4 şi 5 aprilie, s-ar putea să vă racordaţi deficitar atât la propria rațiune, cât și la simțire. Este posibil ca una să vă spună instinctul sau una să credeţi despre situațiile cu care vă întâlniţi și alta să faceţi ori să spuneţi, fapt care poate ajunge să vă frustreze destul de mult. Tocmai pentru că sunteţi aerieni în acest interval, fiţi atenţi/te când treceţi strada sau sunteţi la volan.


Horoscopul sănătăţii 2-8 aprilie 2018, Taur:

În mod normal, nu sunteţi amatori/are de atenție, dar toate reflectoarele par să se ațintească asupra voastră în 8 a lunii, surpriza făcând ca popularitatea de care vă bucuraţi să nu vă displacă deloc. Poate că o parte din voi nu se simte bine când vă daţi în spectacol, dar atât timp cât nu faceţi rău nimănui și nu vă afectează reputația, ar fi recomandat să nu puneţi la suflet acest conflict între rațiune și simțire.


Horoscopul sănătăţii 2-8 aprilie 2018, Gemeni:

Până în ziua de 3, se prea poate să nu vă simţiţi la fel de energici/e și vivace cum sunteţi voi de obicei. Optaţi pentru mese frugale și ceva mai mult sport dacă vă simţiţi balonaţi/te sau lipsiţi/te de orice chef de viață. Este posibil ca alimentele grele consumate weekendul trecut să nu vă fi făcut tocmai bine, motiv pentru care acum e nevoie să schimbaţi placa. Schimbarea o veţi simți imediat.


Horoscopul sănătăţii 2-8 aprilie 2018, Rac:

Provocările la acest capitol se arată cândva la mijlocul săptămânii, mai exact în jurul zilelor de 4 şi 5, când vă regăsiţi într-o stare de tensiune mentală care vă poate face să vă pierdeţi direcția. Este posibil să fiţi bombardaţi/te din toate părțile cu informații contradictorii, iar această încercare continuă contracronometru de a vă da seama care sunt reale vă poate consuma psihic.


Horoscopul sănătăţii 2-8 aprilie 2018, Leu:

Evenimentele prefigurate în jurul zilei de 7 s-ar putea să vă scoată nu numai din zona de confort, ci și din pepeni, ceea ce nu este deloc un lucru obișnuit pentru voi. Se prea poate ca întâmplările în sine să nu fie dramatice, dar se pare că grămada de răsturnări de situație din ultima vreme a cerut vârf, iar acum trebuie să vă mulaţi pe circumstanțele date.


Horoscopul sănătăţii 2-8 aprilie 2018, Fecioară:

Poate că nu sunteţi conştienţi/te de faptul că, pe fondul actualului context astral, v-aţi format un adevărat zid emoțional de apărare împotriva oricărei forme de dezamăgire exterioară. Probabil că, pentru o vreme, va funcționa acest mecanism de protecție, dar pierdeţi multe dacă vă poziţionaţi în spatele unui scut. Asumaţi-vă săptămâna aceasta curajul de a fi vulnerabili/e în fața celor dragi, arată horoscopul săptămânal.


Horoscopul sănătăţii 2-8 aprilie 2018, Balanţă:

În exterior, proiectaţi imaginea unor oameni puternici, dar adevărul este că depindeţi într-o mare măsură de afecțiunea celorlalți/te și de validare exterioară, iar dacă printr-o circumstanță sau alta nu o primiţi weekendul acesta, nu vă este deloc totuna. Apropierea de voi înşivă/sevă poate fi un proces greoi, dar profitaţi de această ocazie pentru a face primul pas către aprecierea personală.


Horoscopul sănătăţii 2-8 aprilie 2018, Scorpion:

Aştrii vă recomandă să nu vă înhămaţi la mai mult decât puteți duce săptămâna aceasta. Prin urmare, dacă se întâmplă, la începutul, respectiv sfârșitului săptămânii, să nu apucaţi să vă terminaţi treburile de pe ordinea de zi, nu vă grăbiţi să trageţi concluzia că aţi ajuns la saturație. Probabil ceea ce v-aţi propus voi să realizaţi într-o singură zi nu se poate duce la bun sfârșit în doar 24 de ore.


Horoscopul sănătăţii 2-8 aprilie 2018, Săgetător:

În ceea ce privește alimentația, este posibil să treceţi dintr-o extremă în cealaltă la începutul, respectiv sfârșitul acestei săptămâni. S-ar putea să cedaţi mai ușor decât în mod normal tentațiilor culinare dacă urmaţi o dietă, fie ea autoimpusă ori recomandată de un specialist. Înainte de a servi o porție suplimentară, gândiţi-vă dacă chiar vă este foame sau mâncaţi pe bază de stres.


Horoscopul sănătăţii 2-8 aprilie 2018, Capricorn:

În zilele de 3 şi 4 se pot produce evenimente care să permită furiei voastre înăbușite să iasă la suprafață. Iar cum rareori se întâmplă să vi se umple paharul și să gestionaţi corect tensiunea interioară, ar fi recomandat să vă luaţi măsuri de precauție pentru a evita răbufnirile. Aţi putea merge la sală pentru a elimina energiile reziduale într-un mod care vă aduce reale beneficii.


Horoscopul sănătăţii 2-8 aprilie 2018, Vărsător:

Zilele de 5, 6 şi 7 s-ar putea să vă găsească scăldându-vă în ape străine, incapabili/e de a vă simți confortabili/e în propria piele. Drept urmare, nu este exclus să fiţi neobișnuit de refractari/e la nou, fie că este vorba despre situații sau persoane cu care nu v-aţi mai întâlnit până acum, fapt care nu vă stă în caracter. Bine ar fi să vă răsfăţaţi mai mult în aceste zile fără să vă simţiţi deloc vinovaţi/te.


Horoscopul sănătăţii 2-8 aprilie 2018, Peşti:

Cel puțin în zilele de 2 şi 4 ale lunii, forma voastră fizică și mentală depind în mare măsură de felul în care vi se derulează sarcinile la locul de muncă. Aparent, vă afectează și dincolo de pragul ușii biroului parcursul vostru profesional, ceea ce înseamnă că acum aveţi motive în plus să performaţi la înălțime. Amintiţi-vă totuși să nu vă extenuaţi. În caz contrar, nu faceţi altceva decât să nimeriţi din lac în puț, avertizează horoscopul săptămânii.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS