Horoscopul zilei de marți, 1 Iunie 2021

 
Horoscopul zilei de marți, 1 iunie 2021


Horoscop 1 Iunie 2021, Berbec:

Ziua ta va începe spectaculos. După ce în ultimul timp te-ai simțit lipsit(ă) de energie, vei avea în cele din urmă toată forța de care ai nevoie pentru a întâmpina o nouă lună. În plus, s-ar putea să observi câteva schimbări în comportamentul unei persoane pe care o admiri în secret. Rămâi atent(ă) la semnele pe care ți le oferă, s-ar putea să existe o conexiune mult mai profundă decât ai crede între voi. Dacă nu ești hotărât(ă) cu privire la sentimentele pe care i le porți acestei persoane, cel mai bine este să fii sincer(ă). Nu-ți dorești să te avânți din nou într-o relație de scurtă durată.


Horoscop 1 Iunie 2021, Taur:

Simți nevoia să te întorci la persoanele din trecut. Concentrează-ți atenția către lucrurile importante și acordă mai mult timp pentru a te dezvolta din punct de vedere profesional. Ai șansa să descoperi noi oportunități, rămâi concentrat(ă) pe ceea ce te pasionează cu adevărat. E posibil să vă placă şi: 14 aprilie - 8 mai 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Taur.


Horoscop 1 Iunie 2021, Gemeni:

Aștrii te motivează să faci câteva schimbări în viața profesională. Toată concentrarea ta se va îndrepta asupra carierei. Rămâi autentic(ă) și ai încredere în forțele tale. Ești una dintre cele mai energice și aventuroase zodii, iar în luna care urmează se anunță multe surprize plăcute pentru spiritul tău liber. Poate vă interesează şi: 9 mai - 2 iunie 2021: Venus în Gemeni. Schimbări mari pentru relaţii.


Horoscop 1 Iunie 2021, Rac:

Horoscopul zilei de 1 iunie 2021 te sfătuiește să rămâi deschis(ă) la propunerile celor din jur și să porți discuții sincere atunci când simți că lucrurile nu te mulțumesc. Este o perioadă ideală pentru a lega noi prietenii. În plus, s-ar putea să descoperi un sprijin real din partea unei persoane din cercul tău de apropiați(te). Ești într-o perioadă în care Universul încearcă să-ți consolideze încrederea în propriile abilități.


Horoscop 1 Iunie 2021, Leu:

Dă frâu liber imaginației. Ești plin(ă) de energie și ai alături oamenii care te vor ajuta să-ți dezvolți talentele. În plan profesional, ți-au fost remarcate abilitățile de lider(ă), așa că vei avea parte de câteva oportunități în această direcție.


Horoscop 1 Iunie 2021, Fecioară:

Ești copleșit(ă) de muncă și simți nevoia să-ți iei o vacanță. Universul ți-a remarcat nevoile și încearcă să-ți ofere câteva oportunități de călătorie în care să-ți poți reîncărca bateriile. O să te simți plin(ă) de speranță cu privire la planurile tale de viitor. Fii mai încrezător(are) în viitor, Universul ți-a pregătit multe oportunități pe care nu trebuie să le ratezi.


Horoscop 1 Iunie 2021, Balanţă:

Se anunță o zi extrem de productivă pentru tine. S-ar putea să observi o îmbunătățire a comportamentului tău când vine vorba de achizițiile pe care le faci. Ești mult mai calculat(ă) și te concentrezi pe investițiile pe care le-ai putea face în viitor. Totuși, nu uita să trăiești și clipa prezentului. Ai grijă de tine și acordă mai multă atenție momentelor de răsfăț.


Horoscop 1 Iunie 2021, Scorpion:

Acordă mai multă atenție proiectelor care îți apar în cale. Dacă depui suficient efort acum, vei avea parte de câștiguri surprinzătoare în perioada următoare. Îmbrăţişează-ţi talentele și ai încredere în tine. În plan emoțional a sosit momentul să porți o discuție sinceră cu partenerul(a) de cuplu. În perioada ce urmează vei avea nevoie de toată susținerea sa emoțională. Nu te teme să comunici lucrurile pe care le simți cu adevărat.


Horoscop 1 Iunie 2021, Săgetător:

Nimic nu te oprește din a avea parte de cea mai bună zi din viața ta. Ești motivat(ă) să ai parte de cât mai multe momente de neuitat, iar acest lucru se vede din energia pe care o emani. S-ar putea să te bucuri de vizita unor cunoștințe mai vechi. Este un moment perfect pentru a discuta planurile pe care ți le-ai făcut pentru viitor. Acordă mai multă atenție relațiilor pe care le-ai construit de-a lungul timpului și nu uita de unde ai pornit. Detaliile mărunte sunt cele care îți vor oferi o imagine de ansamblu armonioasă și echilibrată. Citiţi și: Ce ne aduce eclipsa totală de Lună în Săgetător din 26 mai 2021.


Horoscop 1 Iunie 2021, Capricorn:

Acordă-ți timpul necesar pentru a înțelege care sunt nevoile tale reale. Chiar dacă te simți pierdut(ă) într-o mare de întrebări, îți vei găsi puterea pentru a obține toate răspunsurile de care ai nevoie. Cel mai important este să rămâi sincer(ă) cu tine și cu cei(le) din jurul tău.


Horoscop 1 Iunie 2021, Vărsător:

Nativii(ele) din zodia Vărsător sunt dornici(e) să-și împărtășească sentimentele cu persoana iubită. Aștrii au încercat în ultima vreme să te forțeze să ieși din zona ta de confort. Acest lucru se va solda doar cu oportunități benefice pentru cariera ta. Este o zi ideală pentru a prelua inițiativa și pentru a demonstra lumii de ce ești capabil(ă). Activitățile care te provoacă din punct de vedere creativ îți vor aduce cea mai mare bucurie în săptămânile care urmează.


Horoscop 1 Iunie 2021, Peşti:

Astăzi trebuie să fie doar despre tine. Horoscopul zilei de 1 iunie 2021 te sfătuiește să-ți prioritizezi sănătatea și starea de bine. Încearcă pe cât de mult poți să-ți rezervi ziua pentru a te bucura de activități relaxante. Ai muncit din greu în ultima vreme și meriți din plin aceste momente de răsfăț. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!
 

Horoscopul zilei de luni, 31 mai 2021

 
Horoscopul zilei de luni, 31 mai 2021


Horoscop 31 mai 2021, Berbec:

Sfârșitul de lună îți aduce o dorință puternică de afirmare. Te simți plin(ă) de energie și ai impresia că lumea se află la picioarele tale. Vei observa că ești mai vorbăreț(ață) decât în mod obișnuit. Profită de toate lucrurile bune care ți se întâmplă și vizitează câteva persoane apropiate din familie. În acest fel vei avea ocazia să redescoperi bucuriile lucrurilor mărunte.


Horoscop 31 mai 2021, Taur:

Ai parte de câteva propuneri din partea unor prieteni(e) mai vechi. Aceștia(stea) sunt dornici(e) să te alături unui proiect amplu început încă din trecut. Vei observa cum oportunitățile încep să apară. Investește mai mult timp în perfecționarea talentelor tale și acordă o atenție sporită cheltuielilor făcute în mod impulsiv. E posibil să vă placă şi: 14 aprilie - 8 mai 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Taur.


Horoscop 31 mai 2021, Gemeni:

Este posibil să întâlnești o persoană nouă cu idei care îți vor provoca personalitatea. Ești energic(ă) și îți dorești mai mult ca oricând să-ți urmezi sufletul. Ai încredere în aștrii, ei îți vor aduce oportunități nebănuite. Poate vă interesează şi: 9 mai - 2 iunie 2021: Venus în Gemeni. Schimbări mari pentru relaţii.


Horoscop 31 mai 2021, Rac:

În această perioadă relația cu partenerul(a) de cuplu ar trebui să fie prioritară. Ești într-o dispoziție bună și acest lucru ar putea să-ți ofere noi direcții în relația de cuplu. Fii mai deschis(ă) la lucrurile noi și lasă-te surprins(ă) de persoanele din jurul tău. Rămâi receptiv(ă) la oportunitățile ce se ivesc.


Horoscop 31 mai 2021, Leu:

Nimic nu te poate indispune, iar acest lucru se reflectă asupra atitudinii tale de astăzi. Te-ai trezit plin(ă) de energie și ești gata să închei luna în cel mai spectaculos mod cu putință. Ce poate să fie mai bine decât o sesiune de relaxare bine meritată. Cercul tău de prieteni(e) ar putea să se mărească semnificativ, iar acest lucru nu poate decât să te bucure. Vara bate la ușă, iar aventurile alături de prieteni(e) sunt exact ceea ce îți trebuie.


Horoscop 31 mai 2021, Fecioară:

Fecioarele au parte de câteva oportunități neașteptate în carieră. Ți-au fost observate calitățile și devotamentul, iar acum ai șansa să avansezi. Este posibil să începi un nou proiect, lucru care te va solicita pe termen lung. Încearcă să ai o atitudine mai relaxată și să rezolvi fiecare sarcină din aproape în aproape. Cel mai important este să rămâi sincer(ă) cu tine și să-ți stabilești limitele în raport cu ceilalți(lelalte). Acordă mai multă importanță dorințelor tale și nu mai încerca să-i/le mulțumești pe cei(le) din jur.


Horoscop 31 mai 2021, Balanţă:

Acordă mai multă atenție momentelor de răsfăț. Dacă ai trecut printr-o perioadă agitată a sosit clipa să ai mai multă grijă de tine. Ești acaparat(ă) de gânduri care îți provoacă neliniște, iar acest lucru s-ar putea să aibă un impact negativ asupra ta spre seară. Dă-ți timp și cântărește atent deciziile pe care urmează sa le iei.


Horoscop 31 mai 2021, Scorpion:

Începutul de săptămână îți aduce multe vești de bine. Ești energic(ă) și îți dorești mai mult ca niciodată să investești mai mult timp în proiectele personale. Cel mai indicat este să-ți urmezi intuiția și să nu te lași influențat(ă) de părerile oamenilor din jur. Spre seară s-ar putea să ai o surpriză din partea celui(ei) iubit(e); activitățile în aer liber sunt tot ceea ce îți trebuie în această perioadă.


Horoscop 31 mai 2021, Săgetător:

Simți nevoia să-ți refaci energia. Cel mai bine este să petreci puțin timp singur(ă) înainte de a te vedea cu prietenii(ele) apropiați(te). Spiritul tău liber și creativ te vor ajuta să dezvolți câteva proiecte remarcabile în perioada următoare. Este momentul perfect să te conectezi la un nivel înalt cu partenerul(a) tău(a) de cuplu. O discuție alături de el(a) s-ar putea să te facă să observi calități pe care în trecut nu le-ai fi recunoscut. Citiţi și: Ce ne aduce eclipsa totală de Lună în Săgetător din 26 mai 2021.


Horoscop 31 mai 2021, Capricorn:

Încerci să te distanţezi de cei(le) din jurul tău în perioada care urmează. Acest lucru ți-ar putea fi benefic, dacă investești timpul rămas în proiecte de viitor. Sunt câteva idei pe care le-ai ignorat, poate ar fi momentul să iei în calcul o schimbare.


Horoscop 31 mai 2021, Vărsător:

Te vei concentra mai mult pe activitățile în familie. După o perioadă în care ai fost mult prea ocupat(ă), a sosit momentul să te relaxezi. Ai putea chiar să faci o vizită neașteptată unei persoane dragi, se va bucura cu siguranță să povestească alături de tine. Se anunță o săptămână plină de productivitate pentru nativii(ele) din zodia Vărsător.


Horoscop 31 mai 2021, Peşti:

Ești creativ(ă) și ai idei inovatoare. Personalitatea ta plină de viață este observată de persoanele din jur, iar tu vei radia de bucurie. O să te simți energic(ă) și gata să cucerești lumea. Nu uita să acorzi atenție clipelor de relaxare alături de partener(a) de cuplu. Dacă l-ai/ai neglijat(-o) în ultima perioadă, ar fi momentul să-i spui ceea ce simți cu adevărat. Aștrii ți-au pregătit câteva surprize plăcute spre seară, trebuie doar să fii atent(ă) la semnele pe care ți le vor trimite. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!
 

Evenimente astrologice în luna iunie 2021

 
Evenimente astrologice în luna iunie 2021


Venus schimbă două zodii

Încă din a 2-a zi din luna iunie 2021, Venus părăseşte Gemenii şi se mută în Rac, aducând mai multe şanse pentru reuniuni cu familia, orientarea către pasiuni mai vechi sau redecorarea casei. Va prinde bine o astfel de perioadă după tranzitul destul de agitat prin Gemeni.

Spre sfârşitul lunii, în 27 iunie 2021, Venus se instalează în Leu. Aşteptaţi-vă la o perioadă romantică, dinamică, creativă. Mutarea lui Venus în Leu poate fi declarată una dintre cele mai spectaculoase din acest punct de vedere.


Eclipsă de Soare în Gemeni

Ziua de 10 iunie aduce două evenimente importante. Luna Nouă în Gemeni acoperă Soarele într-o eclipsă. Este prima eclipsă solară a anului 2021. Discul Lunii acoperă total soarele, doar că, fiind mai departe de Pământ, Luna va lăsa Soarele cu o aură strălucitoare. Aura are o deosebită semnificaţie spiritual, fiind simbolul Divinităţii, a Luminii Divine care nu lăsa întunericul să domnească.


Marte în Leu

În 11 iunie 2021, Marte părăseşte zodia Rac pentru a se instala în Leu. Se simte imediat când o planetă intră în zodia Leu. Energia se schimbă, căci Leului îi place să fie văzut, să fie admirat.

Şi când Marte, planeta curajului şi a acţiunii, intră în Leu, temperatura creşte fără să vrei. Căci Marte în Leu aduce direcţie, aduce focus, aduce autenticitate. Vă veţi simţi mai încrezători(are) în forţele proprii, mai dornici(e) să faceţi ceea ce doriţi în viaţa voastră.


Jupiter retrograd

Jupiter intră şi el în mişcare retrogradă în zodia Peşti, în 20 iunie 2021. Când Jupiter îşi schimbă direcţia, întregul sistem de valori trebuie regândit. Cele mai multe credinţe pe care le avem sunt dobândite de la alţii(tele). Acum va fi momentul să scăpaţi de „împrumuturi” şi să acţionaţi după propriile principii, cele care vă definesc cu adevărat ca persoane.


Soarele intră în Rac

Ziua în care Soarele intră în Rac (21 iunie 2021), coincide cu solstiţiul de vară. Intrăm în vara astronomică (în emisfera nordică) şi în iarna astronomică (în emisfera sudică). Solstiţiul de vară este un punct culminant. Vom avea cea mai lungă zi, respectiv cea mai lungă noapte. Este un punct de răscruce: continuăm pe acelaşi drum sau ne schimbăm direcţia?


Mercur iese din retrograd

Ziua de 22 iunie 2021 marchează ieşirea lui Mercur din cea de-a 2-a retrogradare. Vom recupera claritatea mentală, concentrarea, simţul deciziei. Acum că Mercur este direct în zodia care înseamnă „acasă” va trebui să începeţi să reparaţi ce s-a deteriorat.


Lună Plină în Capricorn

Luna iunie se apropie de final cu alte două evenimente importante. În 24 iunie 2021 ne vom bucura de o optimistă şi strălucitoare Lună Plină în Capricorn. Este una dintre cele mai pozitive Luni Pline ale anului, datorită unghiului pe care îl face cu Pluto. Profitaţi de această perioadă şi de oportunităţile pe care le aduce!


Neptun, retrograd în Peşti

Cel de-al 2-lea eveniment despre care vorbeam mai sus este schimbarea direcţiei lui Neptun, din 25 iunie 2021. Când Neptun intră în mişcare retrogradă ies la lumină amintiri vechi, visuri vechi, dorinţe care au nevoie de împlinire. Pot apărea situaţii în care să vă simţiţi blocaţi(te), din care să nu mai ştiţi cum să ieşiţi, dar să se întâmple ceva brusc…

Faceţi un duş, ieşiţi la o plimbare, vă întâlniţi cu cineva şi… minune, de nicăieri, apare soluţia salvatoare. Aşa lucrează Neptun! Poate că Neptun este mai subtil, nu vă prindeţi din prima, dar el oferă soluţii.

Fiţi atenţi(te) la vise, la mesajele pe care le primiţi prin orice canal, la sentimentul că trebuie să faceţi ceva anume, la starea aceea de parcă aţi fi împinşi(se) de la spate către ceva...

 

Zodiac chinezesc săptămânal: 31 mai - 6 iunie 2021

 
Zodiacul chinezesc al săptămânii: 31 mai - 6 iunie 2021


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

Trebuie să te motivezi să dai tot ce e mai bun din tine. Ai motive să fii optimist(ă). Loialitatea faţă de persoana pe care o iubeşti poate fi pusă la îndoială, în această săptămână. Îţi este dificil să iei nişte decizii, iar hotărârile luate pot avea un impact dramatic. Organizează-te mai bine şi cere ajutorul unor consilieri(e) respectabili(e).


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

Este nevoie de mai multă atenţie în această săptămână. Ia lucrurile încet, nu forţa, nu te grăbi, concentrează-te pe angajamentele pe care ţi le-ai asumat. Nu îţi stă în fire să ceri ajutorul, însă ar fi indicat să o faci. În relaţie pot apărea câteva conflicte prosteşti din cauza temperamentului tău vulcanic. Încearcă să-ţi arăţi sentimentele şi prin acţiuni, nu doar prin cuvinte.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

E o săptămână în care ar trebui să te bazezi mai mult pe forţele proprii, să ai mai multă încredere în tine şi să o iei de la capăt. Conflictele din ultima perioadă te-au făcut să vezi mai limpede cum stau lucrurile şi eşti pregătit(ă) să acţionezi. Asumă-ţi rolul de conducător(are) al propriei vieţi şi nu-i/le mai lăsa pe ceilalţi(lelalte) să te sustragă de la drumul tău.


Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

E o săptămână pozitivă pentru tine. La proiectele începute vei primi ajutor din partea unor persoane influente. Urmăreşte-ţi interesele în afaceri şi fă calcule atente cu banii. Nu îţi diminua aspiraţiile din cauza temerilor. Organizează-te mai bine şi protejează-ţi propriile interese. Nu sunt excluse nici aventurile la care vei participa alături de prieteni(e) dragi sau rude apropiate.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

Simţi nevoia să fii perfect(ă), să faci planuri mari. E o săptămână excelentă să pui cap la cap scheme care să te ducă pe culmile gloriei. Ai suportul familiei şi al/a partenerului(ei) de cuplu şi poţi muta munţii. Nu-ţi fie teamă să visezi. Imaginaţia ta este puternică. Exprimă-ţi fără reţinere simţul artistic şi creativ. Atitudinea pozitivă îţi va deschide uşi foarte importante pentru tine.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Ar trebui să îţi analizezi motivele care te împiedică să faci compromisuri. Nu trebuie să câştigi orice bătălie, unele „înfrângeri” pot fi chiar mai benefice decât „victoriile” cu orice preţ. Nu te împotrivi valului, mergi în pas cu el, cu încredere. Bazează-te pe cuvinte, în această săptămână. Poţi să-i/le faci pe ceilalţi(lelalte) să te urmeze.


Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

Ai o influenţă bună asupra rudelor şi prietenilor(elor), iar aceştia(stea) te susţin necondiţionat. E o perioadă propice să îţi înfrunţi cu siguranţă de sine provocările şi să ai încredere în viitor. E nevoie de diplomaţie în relaţia cu ceilalţi(lelalte), dar asta nu înseamnă că trebuie să renunţi la priorităţile tale. Planifică-ţi totul cu atenţie şi urmăreşte oportunităţile. Urmează un nou capitol important în viaţa ta.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

Eşti la începutul unui nou capitol din viaţa ta. Dacă dai înapoi din cauza experienţelor nefericite din trecut rişti să pierzi mult. Cere ajutorul când eşti nesigur(ă). Oamenii te respectă şi nu te vor lăsa singur(ă). Fii curajos(asă), înfruntă cu tărie ceea ce urmează. Încearcă să nu fii impulsiv(ă) în relaţia de cuplu. Consecinţele pot fi nefericite.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

E o săptămână în care vei fi dramatic(ă) şi pasional(ă) în urmărirea propriilor interese. Vestea proastă este că eşti prea nerăbdător(are) şi impulsiv(ă). Ai nevoie de ceva mai multă răbdare. Fă un pas în spate, disciplinează-ţi voinţa şi bazează-te pe energia, entuziasmul şi carisma cu care îi/le atragi pe ceilalţi(lelalte). Atenţie la acţiunile riscante!


Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

Eşti un/o lider(ă) înnăscut(ă), talentat(ă) şi puternic(ă). Simplul fapt că te simţi confortabil în această poziţie îi/le face pe ceilalţi(lelalte) să te urmeze orbeşte. Fii precaut(ă) când eşti în trafic, există riscul unor uşoare accidentări. În familie pot apărea conflicte din cauza dorinţei tale exagerate de a avea mereu dreptate.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Ai o personalitate magnetică şi influentă. Străluceşti oriunde mergi, faci sugestii şi dai sfaturi. Lumea te ascultă şi te urmează. Ai, totuşi, tendinţa de a fi foarte critic(ă) cu tine. Deşi ai foarte multe rezultate, tot crezi că mai ai mult până la perfecţiune. Ambiţia este la cote maxime şi te forţează să asumi prea multe responsabilităţi. Atenţie să nu te extenuezi!


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

Ai dreptul să-ţi exprimi opiniile, atât timp cât nu jigneşti pe nimeni. Urmează-ţi propriile interese, susţine-ţi cu tărie punctul de vedere şi nu te lăsa dominat(ă) de ceilalţi(lelalte). Ai încredere în tine. Dacă vrei să fii apreciat(ă), nu te sfii să arăţi că eşti demn(ă) de apreciere. Arată că eşti puternic(ă) şi că îţi poţi purta singur(ă) de grijă.

 

Horoscopul zilei de duminică, 30 mai 2021

 
Horoscopul zilei de duminică, 30 mai 2021


Horoscop 30 mai 2021, Berbec:

Vei primi eventuale știri neașteptate despre finanțe. Acest lucru se poate să te oblige să îți creionezi câteva planuri practice pentru viitor. Planurile legate de finanțe îți vor prinde bine pe viitor. Vei fi invadat(ă) de o dorință bruscă de independență. Fii foarte atent(ă) la modul în care îți exprimi părerile. Există mari șanse ca acestea să fie interpretate greșit de către persoanele din jur.


Horoscop 30 mai 2021, Taur:

Aștrii îți atrag atenția asupra realităților cotidiene și îți oferă oportunitatea de a fi recunoscător(are) pentru lucrurile bune de care te bucuri. Este posibil să întâlnești persoane care te pot ajuta să avansezi în carieră. Faptul că ești sociabil(ă) îți va deschide multe uși. Urmează o perioadă în care îți va merge bine în plan sentimental. Te vei înțelege foarte bine cu partenerul(a) de cuplu. E posibil să vă placă şi: 14 aprilie - 8 mai 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Taur.


Horoscop 30 mai 2021, Gemeni:

Îți interiorizezi emoțiile și reacțiile. Poți sfârși prin a avea frustrări emoționale și a-ți limita plăcerile printr-un autocontrol permanent. Tot ceea ce vei întreprinde, o vei face cu grijă și minuțiozitate. Nu vei trece cu vederea detaliile. În viața ta emoțională, ești conștient(ă) că va trebui să-ți schimbi vechile obiceiuri pentru ca lucrurile să funcționeze și mai bine. Poate vă interesează şi: 9 mai - 2 iunie 2021: Venus în Gemeni. Schimbări mari pentru relaţii.


Horoscop 30 mai 2021, Rac:

Aceasta este o zi ideală pentru a analiza mai bine ce se ascunde în sufletul tău. Ai răbdarea și perseverența pentru a găsi ceea ce cauți. Oamenii din jurul tău te consideră o persoană profundă, iar acest lucru îți aduce recunoaștere. La serviciu (dacă lucrezi şi astăzi) vei fi motivat(ă) și îți va face plăcere să te afli în mijlocul acțiunii. Ar fi bine să porți o conversație reală cu partenerul(a) tău(a) de cuplu dacă dorești ca anumite aspecte negative ale relației voastre să se rezolve.


Horoscop 30 mai 2021, Leu:

Chiar dacă nu ești extrem de sociabil(ă) astăzi, vei primi sfaturi binevenite din partea unei persoane mai în vârstă sau mai experimentate. Acestea îți vor prinde bine și te vor ajuta să rezolvi o parte din problemele tale. Calitatea vieții tale sentimentale se îmbunătățește odată ce fiecare dintre voi își împărtășește sentimentele. Ar fi recomandat să exprimi pe deplin ceea ce vrei de la relație, fără jumătăți de măsură.


Horoscop 30 mai 2021, Fecioară:

Ai starea ta de spirit necesară care îți permite să îți atingi obiectivele. Vei face tot posibilul să colaborezi mai strâns cu colegii(ele) tăi(ale). Acesta este un moment bun pentru a-ți finaliza proiecte mai vechi. În cadrul relației ești mai creativ(ă). Profită de această ocazie pentru a îmbunătăți lucrurile între tine și partener(ă).


Horoscop 30 mai 2021, Balanţă:

Vei decide să faci o schimbare. De ceva timp tânjești după ceva nou. Este important să acorzi mai multă recunoaștere muncii tale. În mod obișnuit te dedici întru totul nevoilor persoanelor din jur. A sosit momentul să fii mai concentrat(ă) pe nevoile tale.


Horoscop 30 mai 2021, Scorpion:

Va fi nevoie să exersezi răbdarea cu partenerul(a) de cuplu și prietenii(ele) apropiați(te). Gândirea ta negativă poate încuraja atitudinile critice sau conflictele. Vei avea nevoie de recunoașterea partenerului(ei) mai mult decât oricând. Astăzi vei fi cu adevărat fermecător(are). La serviciu (dacă lucrezi şi astăzi) vei avea multiple idei încântătoare care îți vor atrage recunoașterea colegilor(elor).


Horoscop 30 mai 2021, Săgetător:

Horoscopul zilei de azi semnalează că vei avea parte de o zi favorabilă în care te poți organiza de minune. Fii mai deschis(ă) în fața propunerilor din partea apropiaților(telor). Nu neglija chestiunile legate de finanțe, dacă dorești să eviți complicațiile inutile și costisitoare. Săgetătorii sunt foarte deschiși, sociabili și au un simț dezvoltat al umorului. Aștrii te vor influența să scoți din nou la iveală aceste calități pe care le-ai ținut ascunse în ultima vreme. Citiţi și: Ce ne aduce eclipsa totală de Lună în Săgetător din 26 mai 2021.


Horoscop 30 mai 2021, Capricorn:

Părinții Capricorn trebuie să fie vigilenți astăzi, deoarece aceasta este o zi predispusă la accidente. Se anunță o serie de surprize. La serviciu (dacă lucrezi şi astăzi) vei fi productiv(ă), concentrat(ă) și perseverent(ă). Asigură-te că vei profita de fiecare ocazie care îți apare în cale. Nu uita să iei pauze pentru a nu te concentra exclusiv pe muncă.


Horoscop 30 mai 2021, Vărsător:

Cunoști o persoană care te motivează să faci niște schimbări benefice în plan sentimental și implicit în programul tău zilnic. Rutina și obiceiurile sunt foarte importante pentru tine, mai ales în această zi.


Horoscop 30 mai 2021, Peşti:

Este ziua ideală pentru a te stimula, a aduna energia potrivită și a lua decizii. Întâlnirile de care vei avea parte vor fi agreabile și îți vor spori încrederea în tine. Astăzi este o zi propice pentru discuții legate de afaceri. Va trebui să faci un efort pentru a nu-ți irosi energia pe detalii fără sens. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!
 

Horoscopul banilor, 31 mai - 6 iunie 2021

 
Horoscopul banilor, 31 mai - 6 iunie 2021


Horoscop bani 31 mai - 6 iunie 2021, Berbec:

Săptămâna aceasta culegeţi roadele muncii voastre. Puteți să vă făliţi cu rezultatele obținute, deoarece nu vă aşteptaţi să vă intre atât de mulți bani în cont (cel puţin pentru unii/ele dintre voi). Este momentul ideal pentru a vă planifica achiziții mai mari decât de obicei sau pentru a face planuri pe termen mai lung.


Horoscop bani 31 mai - 6 iunie 2021, Taur:

Este momentul să vă arătaţi talentul nativ. Vă va ajuta să vă reglaţi statutul financiar. Daţi dovadă de mai multă receptivitate dacă vreţi să nu rataţi şanse importante! Dacă nu depuneţi eforturi substanțiale, să nu vă așteptați să obţineţi rezultate impresionante!


Horoscop bani 31 mai - 6 iunie 2021, Gemeni:

La serviciu, nu ocoliţi în această săptămână o problemă care nu vă lasă să avansaţi. Nu este exclus ca o neînțelegere cu un/o superior(ară) sau cu un/o coleg(ă) să vă pună bețe în roate. Faceţi tot posibilul să lămuriţi situația pentru a putea pune mâna pe banii la care ţintiţi.


Horoscop bani 31 mai - 6 iunie 2021, Rac:

Ideile voastre vor fi fantastice în aceste zile. Expuneţi-le și puneţi-le în practică cât mai curând posibil, nu aveţi nevoie de permisiunea nimănui. Pentru unii(ele) dintre voi situația financiară este una bună și vă permite să duceţi la bun sfârșit tot ce începeţi. Dacă sunteţi în căutarea unui loc de muncă, acum este momentul prielnic pentru interviuri.


Horoscop bani 31 mai - 6 iunie 2021, Leu:

Ar trebui să vă concentraţi pe noile planuri și obiective într-un mod calm și precis. Întotdeauna vă faceţi treaba cu seninătate și responsabilitate, iar acest lucru vă aduce atât o reputație bună, cât și beneficii financiare. Spre sfârșitul săptămânii, cineva vă va cere un împrumut. Oferiţi-l doar dacă aveţi încredere deplină în acel om!


Horoscop bani 31 mai - 6 iunie 2021, Fecioară:

Faptul că sunteţi cu picioarele pe pământ vă va ajuta în această săptămână să descoperiţi obiectivele pe care le puteți atinge și care vă pot aduce beneficii financiare. De asemenea, sunteţi foarte raţionali(e) și aveţi toate cunoștințele necesare pentru a realiza planuri de stabilitate economică. Așadar, puneţi-vă mintea la treabă pentru a termina totul rapid și eficient!


Horoscop bani 31 mai - 6 iunie 2021, Balanţă:

Unii(ele) nativi(e) nu traversează o perioadă prea bună din punct de vedere financiar şi dacă nu vor fi puţin mai chibzuiţi(te), se poate să rămână fără economii! Încercaţi să renunţaţi la acele cheltuieli care nu sunt neapărat necesare! Din fericire, partenerul(a) vostru(astră) de cuplu va ştii cum să vă tempereze!


Horoscop bani 31 mai - 6 iunie 2021, Scorpion:

Chiar dacă veţi avea o săptămână bună din punct de vedere financiar, asta nu înseamnă că trebuie să faceţi excese! Încercaţi să păstraţi echilibrul în tot ceea ce faceţi şi pe cât posibil, să ascultaţi de ceilalţi(lelalte)! Ca să vă măriţi câştigurile, amintiţi-vă că puteţi oricând să depuneţi un efort mai mare!


Horoscop bani 31 mai - 6 iunie 2021, Săgetător:

Pentru marea majoritate al acestor nativi(e) situaţia financiară este una bună. Vă puteți permite în această săptămână să faceţi o achiziție pe care v-o doriţi de multă vreme. Poate fi vorba despre un apartament sau o mașină. Și, chiar dacă sunteţi nevoiţi(te) să faceţi o rată pentru asta, aveţi un avans substanțial.


Horoscop bani 31 mai - 6 iunie 2021, Capricorn:

Pentru marea majoritate al acestor nativi(e) situaţia financiară este una excelentă. Vă bucuraţi de o perioadă favorabilă care vă permite să vă relaxaţi și să vă reîncărcaţi bateriile pentru planuri profesionale ori afaceri noi. Dacă cineva drag are nevoie de ajutorul vostru, oferiţi-l fără să staţi pe gânduri.


Horoscop bani 31 mai - 6 iunie 2021, Vărsător:

În această săptămână o să aveţi parte de o surpriză plăcută din punct de vedere financiar. Se prea poate să obţineţi o promovare la serviciu sau poate chiar un câștig mai rapid. Indiferent despre ce e vorba, împărţiţi bucuria cu persoanele dragi!


Horoscop bani 31 mai - 6 iunie 2021, Peşti:

Nu staţi nici bine, nici rău cu banii. Vă descurcaţi astfel încât să nu rămâneţi cu datorii, însă nu vă puteți face mofturile. Ar fi bine să faceţi o schimbare de carieră, deoarece aceasta este singura soluție de a vă crește veniturile în acest moment.
 

Horoscopul zilei de sâmbătă, 29 mai 2021

 
Horoscopul zilei de sâmbătă, 29 mai 2021


Horoscop 29 mai 2021, Berbec:

Fii echilibrat(ă), în mod special în privința vieții personale și private. Fie că ești singur(ă) sau ai un/o partener(ă), ți se reamintește ceea ce contează cu adevărat în viață. Orice nativ(ă) născut(ă) sub acest semn zodiacal preferă să comunice într-un mod direct, clar și rapid. Ar fi bine să îți revizuiești eventualele planuri legate de educație, abilități de comunicare și relațiile cu rudele.


Horoscop 29 mai 2021, Taur:

Lucrurile încep să se schimbe în casa finanțelor. Ar fi recomandat să-ți analizezi mai bine economiile, obiceiurile financiare, investițiile. Această perioadă te va forța să îți revitalizezi vechi deprinderi și talente, pe care le-ai dat uitării. La locul de muncă chiar dacă vei traversa o perioadă benefică, aceasta poate fi iritantă, mai ales pentru semnele fixe, care nu agrează schimbările. Analizează bine lucrurile pentru a avansa și ia decizii pe baza lucrurilor care ți se comunică. E posibil să vă placă şi: 14 aprilie - 8 mai 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Taur.


Horoscop 29 mai 2021, Gemeni:

Încearcă să nu cazi pradă neliniștei, chiar dacă aceasta va fi tendința. E o perioadă a introspecției și autoexplorării. Folosește acest timp pentru a-ți reaminti care sunt valorile tale personale și nevoile. Aștrii te direcționează către schimbări de carieră, spre o funcție mai înaltă și schimbări importante în viața ta. Poate vă interesează şi: 9 mai - 2 iunie 2021: Venus în Gemeni. Schimbări mari pentru relaţii.


Horoscop 29 mai 2021, Rac:

Lucrurile așa cum le știi tu urmează să se schimbe. Te vei reconecta cu toate lucrurile pe care ai încercat să le „îngropi” în subconștientul tău până acum. Acest lucru te va ajuta să faci față conversațiilor importante și revelațiilor legate de propriul model de autosabotare. Reconectează-te la visele tale și aspirațiile tale.


Horoscop 29 mai 2021, Leu:

Aștrii îți va induce o reevaluare a țelurilor tale pe termen lung și actualului tău grup de prieteni(e). Ia totul pas cu pas. Universul îți pune bețe în roate, iar lucrurile nu au rezultatele dorite. Leii sunt însă printre cele mai optimiste zodii. Folosește-ți puterea de persuasiune și identifică cum ai putea fi mai împăcat(ă) cu tine însuți(ăți). Ar fi bine să iei o pauză pentru restabilirea energiei.


Horoscop 29 mai 2021, Fecioară:

Pregătește-te pentru o revizualizare a traiectoriei tale profesionale. E o zi puternică, în care experimentezi ceea ce astrologii(agele) numesc un conglomerat de planete (stellium), în cea de-a X-a ta casă a carierei. În timpul unui asemenea tranzit se pot ivi oportunități de tot felul. Va trebui doar să alegi calea cea potrivită pentru tine.


Horoscop 29 mai 2021, Balanţă:

Se poate să simți că mintea ta nu face față realității. Dragostea după care tânjești este mult mai aproape decât credeai. Ai putea avea probleme în a comunica cu familia și cei(le) dragi, dar îți vei adapta cu ușurință mesajul pentru ca aceștia(stea) să te înțeleagă mai lesne. Ești extrem de emoțional(ă) atunci când vine vorba de munca ta. Se poate să te simți demotivat(ă). Astăzi, nu pune prea multă presiune pe tine.


Horoscop 29 mai 2021, Scorpion:

Nu traversezi cea mai ușoară perioadă, din punct de vedere mental. Explorezi chestiuni legate de intimitate și probleme relaționale. Partea bună este că această perioadă de introspecție îți va conferi mai multă putere și autenticitate. Aștrii te pot plasa în situații dificile la serviciu. Vei avea nevoie de răbdare pentru a depăși blocajele. Nu ceda în fața impulsivității și fii cât mai diplomat(ă).


Horoscop 29 mai 2021, Săgetător:

Această perioadă astrală va fi una dintre cele mai importante pe care le traversezi în cursul acestui an. Îți vei reevalua toate relațiile cu persoanele apropiate. Vei putea să vindeci prezentul doar dacă înveți din greșelile trecutului. Nu îți subestima niciodată valoarea. Ai încredere în tine și în ceea ce poți să faci. Ești mult mai puternic(ă) decât îți imaginezi. Citiţi și: Ce ne aduce eclipsa totală de Lună în Săgetător din 26 mai 2021.


Horoscop 29 mai 2021, Capricorn:

Universul te motivează să îți urmezi țelul. Abilitățile naturale de lider(ă) vor ieși în evidență din plin. Profită pe cât posibil de această conjunctură. Deși ești destul de norocos(asă), reușești să îți acorzi spațiu și distracției. Ai energia potrivită pentru a te liniști și a te bucura de viața ta.


Horoscop 29 mai 2021, Vărsător:

Tot trecutul îți defilează prin fața ochilor. În această perioadă poți învăța din toate greșelile trecutului. Acest lucru îți va prinde bine și te va ajuta în relațiile tale actuale, personale și profesionale. Există, de asemenea, posibilitatea să-ți aduci aminte vechi pasiuni sau să reiei proiecte demult uitate.


Horoscop 29 mai 2021, Peşti:

S-ar putea ca o fostă iubire să revină în viața ta. Acest lucru poate crea tensiuni sau îți poate da totul peste cap. Creativitatea ta este la nivel maxim. Profită de acest moment pentru a-ți stabili planuri de viitor. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!
 

Horoscopul dragostei, 31 mai - 6 iunie 2021

 
Horoscopul dragostei, 31 mai - 6 iunie 2021


Horoscop dragoste 31 mai - 6 iunie 2021, Berbec:

Vă veţi înțelege foarte bine cu persoanele din jurul vostru în această săptămână, în special cu cel(a) pe care îl/o iubiţi. Veţi rezona cu el(a) și veți ajunge la un punct comun cu privire la o decizie pe care trebuie să o luați împreună. Veți ajunge la acorduri, astfel încât totul să fie avantajos pentru amândoi. Trebuie să îl/o preţuiţi mai mult și, mai ales, să preţuiţi ceea ce face pentru voi, deoarece lasă mult de la el(a).


Horoscop dragoste 31 mai - 6 iunie 2021, Taur:

Este momentul oportun pentru a rezolva problemele pe care ar trebui să le clarificaţi cu cel(a) drag(ă). Încercaţi să fiţi mai înțelegători(are), dacă vreţi ca lucrurile să meargă bine. În weekend, s-ar putea să petreceți câteva ore într-o locaţie selectă. Profitați la maximum de această ocazie.


Horoscop dragoste 31 mai - 6 iunie 2021, Gemeni:

Rămâneţi fixaţi(te) în realitate și, astfel, relația în care sunteţi implicaţi(te) nu va întâmpina probleme. Dacă sunteţi căsătoriţi(te), aştrii sunt de partea voastră și vin cu vești bune. Poate fi vorba despre apariția unui(ei) nou(ă) membru(ă) în familie sau despre o achiziție comună importantă. Dacă nu aveţi un/o partener(ă) de cuplu, încercaţi să socializaţi mai mult. Chiar dacă nu vă doriţi o relație serioasă în acest moment, puțină distracție nu vă va face rău.


Horoscop dragoste 31 mai - 6 iunie 2021, Rac:

Situația voastră sentimentală nu strălucește, însă nici nu aveţi motive să vă supăraţi. Cumva, monotonia își spune cuvântul și cuplul din care faceţi parte este lipsit de provocări. Dacă simţiţi că acest lucru e copleşitor, luaţi atitudine și veniţi cu o schimbare. Dacă nu a apărut încă o persoană dragă în viaţa voastră, se poate să răniţi fără să vreţi sentimentele cuiva.


Horoscop dragoste 31 mai - 6 iunie 2021, Leu:

Leii stau bine la capitolul dragoste. Nimic nu poate sta în calea fericirii lor. Dacă aveţi în gând să cuceriţi pe cineva în această săptămână, rezultatele favorabile vor fi garantate. Dacă sunteţi implicaţi(te) într-o relație de lungă durată, cel mai probabil se vor isca unele confruntări cu partenerul(a) de viață din pricina faptului că aveți priorități diferite.


Horoscop dragoste 31 mai - 6 iunie 2021, Fecioară:

Săptămâna aceasta ar putea fi specială în plan sentimental. Vă simţiţi în ton cu armonia din jurul vostru. Veţi simți că tot ceea ce începeţi în plan personal are succes și se dovedește a fi de bun augur, deoarece o faceţi cu plăcere. Fie că sunteţi singuri(e) sau nu, o informație care ajunge la voi într-una din aceste zile vă va trezi amintiri neplăcute din trecut.


Horoscop dragoste 31 mai - 6 iunie 2021, Balanţă:

Balanţele o să descopere că timpul petrecut alături de cel(a) drag(ă) lor este cel mai important. Încercaţi să vă concentraţi doar pe lucrurile care contează şi să lăsaţi deoparte orice potenţial factor perturbator! Continuaţi să vă urmaţi instinctele!


Horoscop dragoste 31 mai - 6 iunie 2021, Scorpion:

Dacă încă aveţi impresia că sunteţi cocoșul în relaţie, e posibil ca după această săptămână să vă reconsideraţi poziţia. Sunt mari şanse să fiţi puşi(se) într-o postură dificilă, din care să scăpaţi doar datorită partenerului(ei) vostru(astre). Ar fi bine să îl/o apreciaţi mai mult.


Horoscop dragoste 31 mai - 6 iunie 2021, Săgetător:

Vă aflaţi într-un moment important în care trebuie să cântăriţi ceea ce simţiţi și să luaţi o decizie cu privire la relația în care sunteţi implicaţi(te). Dacă nu sunteţi mulţumiţi(te) de ceea ce trăiţi, puteți pune punct. Dacă sunteţi singuri(e), încercaţi pe cât posibil să nu vă aruncaţi într-o relație din pricina plictiselii.


Horoscop dragoste 31 mai - 6 iunie 2021, Capricorn:

Nu ar trebui să vă concentraţi doar pe defectele partenerului(ei) de viață. Chiar dacă acum traversați un moment mai fragil, trebuie să fiţi conştienţi(te) că viața în doi vine cu bune și cu rele. Dacă sunteți cu adevărat puternici(e), veți trece și peste asta. Dacă sunteţi singuri(e), nimic nu vă poate opri să vă distraţi, chiar și cu riscul de a frânge inimi.


Horoscop dragoste 31 mai - 6 iunie 2021, Vărsător:

Situația voastră sentimentală nu este una prea domoală, însă vouă vă plac provocările. Luaţi viața așa cum vine și o trăiţi din plin. Fie că sunteţi singuri(e) sau nu, nu luaţi lucrurile deloc în serios, iubiţi fără bariere. Continuaţi să vă bucuraţi de ceea ce viața are să vă ofere!


Horoscop dragoste 31 mai - 6 iunie 2021, Peşti:

Viața voastră sentimentală traversează o perioadă prielnică. Nu sunteţi complet mulţumiţi(te) de ea, însă ştiţi că sunteţi apţi(te) să o îmbunătăţiţi. Nu sunteţi genul de persoane care să renunțe ușor la primul obstacol pe care îl întâlniţi în cuplu. Dacă sunteţi singuri(e), e posibil să cunoaşteţi o persoană care vă va atrage imediat.
 

31 mai - 21 iunie 2021: Mercur retrograd în Gemeni

 
31 mai - 21 iunie 2021: Mercur retrograd în Gemeni


Berbec:

Cum voi sunteţi tot timpul în acţiune, retrogradarea lui Mercur se traduce prin paşi înapoi. Ceea ce poate aduce frustrare Berbecilor. Este indicat să fiţi atenţi(te) la ce cuvinte folosiţi pentru a nu deranja persoanele din jurul vostru. Citiţi și: 21 martie - 14 aprilie 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Berbec.


Taur:

Fiţi foarte atenţi(te) la capitolul finanţe! Nu vă avântaţi în tranzacţii rapide sau oferte prea frumoase ca să fie adevărate. Luaţi-vă timp să analizaţi fiecare acţiune care are legătură cu banii. Un alt capitol ce poate fi dat peste cap este educaţia. Elevii/Studenţii, persoanele înscrise la anumite cursuri pot resimţi o perioadă mai confuză. Nu luaţi decizii fără să vorbiţi cu un/o profesor(ară), tutore sau coordonator(are) de studii. E posibil să vă placă şi: 14 aprilie - 8 mai 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Taur.


Gemeni:

Deoarece Gemenii sunt coordonatorii comunicării, fiţi pregătiţi(te) pentru erori. S-ar putea să nu spuneţi foarte clar ce doriţi şi apar interpretări şi chiar bârfe. Totodată este o perioadă bună de reconectare cu rude şi prieteni(e) vechi pe care nu i-ai/le-aţi mai văzut de mult. În plan profesional, nu este momentul ideal să începeţi proiecte noi. Dar vă puteţi ocupa de altele pe care le-aţi lăsat în planul doi. Poate vă interesează şi: 9 mai - 2 iunie 2021: Venus în Gemeni. Schimbări mari pentru relaţii.


Rac:

Există posibilitatea stabilirii în străinătate, fie că este vorba despre studii sau despre o ofertă din afară. Se anunţă beneficii dintr-o călătorie în afara ţării. Deşi vă puteţi simţi îngrijoraţi(te) şi anxioşi(ase), tot ce se va petrece va fi spre binele vostru suprem. La capitolul sănătate ar putea apărea câteva probleme legate de piele şi ochi. Nu neglijaţi aceste aspecte şi faceţi-vă un control.


Leu:

Apar oportunităţi de a vă reconecta cu vechi prieteni(e) sau de a obţine profituri din proiecte din trecut. Evitaţi în această perioadă investiţiile speculative. Nu este un moment favorabil pentru vânzări ori achiziţii. Evitaţi gesturile sau cuvintele care pot fi interpretate greşit.


Fecioară:

Apar situaţii provocatoare în sfera profesională. Nu sunt excluse întârzieri ale unor produse sau defecţiuni la aparaturile cu care lucraţi. Este indicat să verificaţi de două ori fiecare e-mail, scrisoare, produs pe care îl trimiteţi. Rămâneţi concentraţi(te), evitaţi discuţiile cu colegii(ele).


Balanţă:

Relaţiile, întâlnirile şi munca de rutină vă ocupă prea mult timp din viaţă şi este o perioadă propice să reevaluaţi situaţia. Gândiţi-vă ce anume vă doriţi pe termen lung şi acţionaţi. Pentru cei(le) care studiază este o perioadă excelentă de a da examenele pe care le-au ratat în trecut. În sfera profesională, nu este un moment favorabil planurilor pe termen lung. Puteţi deveni nervoşi(ase) şi anxioşi(ase) şi să greşiţi din această cauză.


Scorpion:

Pot apărea probleme legate de sănătate (piele, alergii). Cereţi mai multe opinii până când veţi fi total mulţumiţi(te) de schemele de tratament. În plan personal, secretele pot ieşi la iveală, deci fiţi precauţi(te). La capitolul bani, pot apărea cheltuieli neprevăzute care v-ar putea da peste cap economiile.


Săgetător:

În această perioadă aţi putea remedia distanţa apărută în cuplu sau puteţi rezolva probleme care v-au dat bătăi de cap în trecut. În plan profesional, poate fi un moment prielnic pentru renegocieri sau pentru reluarea unor discuţii care n-au dat roade în trecut. Nu este cea mai bună perioadă pentru călătorii, aşa că amânaţi orice plan în acest sens.


Capricorn:

În această perioadă pot apărea probleme de sănătate sau certuri. Rămâneţi alerţi(te) pentru a nu transmite mesaje greşite la locul de muncă şi să ajungeţi la dispute. De asemenea, urmăriţi-vă starea de sănătate pentru a fi siguri(e) că nu se activează probleme mai vechi. Fiţi atenţi(te) la dietă şi nu renunţaţi la sport!


Vărsător:

În această perioadă trebuie să acordaţi o mai mare atenţie copiilor(lelor), educaţiei, dragostei, romantismului. Aveţi încredere în partenerul(a) vostru(astră) de viaţă, în prietenul(a) vostru(astră), în partenerul(a) de afaceri. Numai aşa veţi evita orice confuzie. Altfel, veţi fi copleşiţi(te) de suspiciuni. Relaxaţi-vă mai mult, citiţi mai mult. Dacă sunteţi singuri(e), nu e cel mai bun moment pentru a căuta o relaţie.


Peşti:

În această perioadă vă puteţi simţi confuzi(e), însă trebuie să aveţi încredere în drumul vostru, în misiunea voastră. Organizaţi-vă priorităţile şi veţi observa lucrurile mai clar la locul de muncă. În familie, aduceţi-vă aminte de copilăria voastră şi veţi putea să vă înţelegeţi mai bine propriii copii. Nu este cel mai bun moment pentru vânzări, cumpărări de proprietăţi. Amânaţi deciziile în acest sens pentru perioada de după ieşirea lui Mercur din retrograd. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!
 

Horoscopul zilei de vineri, 28 mai 2021

 
Horoscopul zilei de vineri, 28 mai 2021


Horoscop 28 mai 2021, Berbec:

Ești într-o dispoziție activă și ai vrea să îndeplinești multe lucruri. Ar fi indicat să te concentrezi pe ambițiile tale și traiectoria profesională. Este o zi bună pentru a te promova și a intra în contact cu personalitățile din domeniul tău de activitate. Vei avea carismă și inspirație.


Horoscop 28 mai 2021, Taur:

Fii pe fază cu privire la eventuale informații legate de finanțele și resursele tale financiare. Vei avea o dorință de nestăvilit de a renunța la rutina cotidiană și de a porni în căutarea aventurii. Un/O bun(ă) prieten(ă) își va dovedi loialitatea față de tine într-un mod complet nebunesc. Ești impresionat(ă) peste măsură, așa că reiei cu drag legăturile cu acesta(asta). E posibil să vă placă şi: 14 aprilie - 8 mai 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Taur.


Horoscop 28 mai 2021, Gemeni:

Azi, relația intimă are prioritate înaintea oricărui alt lucru. Ai nevoie de puțină liniște pentru a conștientiza cu adevărat ceea ce se ascunde în adâncul inimii tale. Îți vei petrece întreaga zi concentrându-te pe activități terapeutice. Poate vă interesează şi: 9 mai - 2 iunie 2021: Venus în Gemeni. Schimbări mari pentru relaţii.


Horoscop 28 mai 2021, Rac:

Azi, fii deschis(ă), sincer(ă) și să porți discuții cu persoanele din jur. Este o zi bună pentru eforturi colaborative, care necesită multă vitalitate și o minte inspirată. În această perioadă relația romantică va fi pusă la încercare. Dorința partenerului(ei) tău(ale) pentru control te sufocă și te face să pui sub semnul întrebării integritatea sa.


Horoscop 28 mai 2021, Leu:

Ți-ai construit cu mare grijă rețeaua socială, în ultima perioadă. Oportunitățile încep să apară, prin intermediul oamenilor cu care te-ai conectat. Este o zi prielnică pentru proiecte comune, ce necesită colaborare și cooperare. Vei avea pragmatism și vei reuși să îndeplinești tot ceea ce ți-ai stabilit. Primești cu ușurință susținerea celorlalți(te).


Horoscop 28 mai 2021, Fecioară:

Ți se recomandă să fii flexibil(ă). Casa, familia și emoțiile tale se vor afla în centrul atenției. Stabilitatea ta interioară trebuie să fie o prioritate. Efectele eclipsei lunare te pot conduce într-o cu totul altă direcție decât cea plănuită de tine. În general, eclipsele sunt purtătoare de situații care îți schimbă viața. Consideră că această conjunctură astrală este o oportunitate de vindecare. O reuniune neașteptată îți va da un indiciu despre adevăratul sens al vieții tale.


Horoscop 28 mai 2021, Balanţă:

Balanță fiind, încerci mereu să atingi un echilibru al vieții tale. În ultima vreme, ai încercat să analizezi traiectoria vieții tale. Treci printr-o serie de suișuri și coborâșuri. Încearcă să nu te demoralizezi și să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă.


Horoscop 28 mai 2021, Scorpion:

Sub auspiciile zilei de vineri vei iniția o serie de conversații importante. Redescoperi limbajul dragostei. Ești nerăbdător(are) și impulsiv(ă). Acesta este momentul oportun pentru a pune lucrurile în mișcare. La serviciu te simți stresat(ă) și vei avea tendința de a avea reacții negative.


Horoscop 28 mai 2021, Săgetător:

Fii mai atent(ă) la propriile nevoi. Datorită efortului depus în munca ta, vei fi recompensat(ă) cu o suplimentare a finanțelor. Se anunță o serie de câștiguri bănești pentru Săgetători, iar aceștia merită din plin aceste recompense. Știi ceea ce îți dorești însă uneori îți este dificil să pui lucrurile în mișcare. Azi, vei fi mai lucid(ă) și mult mai pragmatic(ă). Citiţi și: Ce ne aduce eclipsa totală de Lună în Săgetător din 26 mai 2021.


Horoscop 28 mai 2021, Capricorn:

Acordă atenția necesară nevoilor tale. Concentrează-te pe sănătate și pe pasiunile tale. Începi să înțelegi valoarea odihnei și să o apreciezi. Această stare îți conferă stabilitatea emoțională mult dorită. Folosește-te de conjuncția astrală actuală pentru a duce la bun sfârșit o parte din sarcinile tale. Reia legătura cu rudele, trecutul îți influențează prezentul.


Horoscop 28 mai 2021, Vărsător:

Pe plan emoțional, tânjești după dragoste și afecțiune. Nevoia ta de a te retrage în singurătate, s-ar putea să meargă mână în mână cu romantismul acestei perioade. Dacă ai un/o partener(ă) de cuplu vei reuși să îmbini de minune dorința de a „fugi” de lume, cu romantismul indus de astre.


Horoscop 28 mai 2021, Peşti:

Ai nevoie de prieteni(e) și ei(le) au nevoie de tine. Încearcă să îi/le contactezi dacă simți nevoia, nu te retrage în tine, indiferent de problemele pe care le-ai avea. Reîntâlnirea cu aceștia(stea) îți va conferi o energie pozitivă și vei fi mai jovial(ă). Vei redescoperi să faci lucruri care îți fac plăcere și ce plăcut este să te înconjori de amici(e). S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!
 

Ce ne aduce eclipsa totală de Lună în Săgetător din 26 mai 2021

 
Ce ne aduce eclipsa totală de Lună în Săgetător din 26 mai 2021


Berbec:

Universul vă sfătuiește să renunţaţi la zidurile pe care le-aţi construit în jurul inimii voastre și să învăţaţi să comunicaţi deschis și sincer. Împărtăşiţi secretele pe care le aveţi cu oamenii din jurul vostru pentru a vă apropia de ei și a vă exprima nevoia de iubire. Citiţi și: 21 martie - 14 aprilie 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Berbec.


Taur:

Următoarea perioadă este ideală pentru eliberarea emoțională; este timpul să lăsaţi deoparte grijile, întrebările fără răspuns, scenariile și toate lucrurile care nu vă permit să vă bucuraţi de viața pe care o trăiţi acum. Învăţaţi să apreciaţi și să fiţi fericiţi(te) cu ce aveţi. E posibil să vă placă şi: 14 aprilie - 8 mai 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Taur.


Gemeni:

Această perioadă vă învață să renunţaţi la sentimentele suprimate legate de relațiile din trecut. S-ar putea să fiţi dezamăgiţi(te) și răniţi(te), însă asta nu înseamnă că trebuie să vă întoarceţi de fiecare dată acolo unde a durut cel mai mult. Mergeţi mai departe cu viața voastră. Poate vă interesează şi: 9 mai - 2 iunie 2021: Venus în Gemeni. Schimbări mari pentru relaţii.


Rac:

Învăţaţi să vă exprimaţi deschis, să comunicaţi fără perdea astfel încât să rezolvaţi problemele pe care le aveţi în relațiile din viața voastră. Nimeni nu citește gânduri, nimeni nu știe ce se află în sufletul vostru dacă nu vorbiţi despre asta.


Leu:

În această perioadă trebuie să analizaţi mai bine, într-o manieră mai realistă, obiceiurile voastre zilnice și să fiţi oneşti(ste) cu voi. Sunteţi fericiţi(te)? Aveţi ceva de schimbat la viața voastră? Ce puteți face pentru a aduce și mai multe zâmbete? Cum vă puteți bucura sufletul?


Fecioară:

Această perioadă este ocazia perfectă pentru a ieși din zona de confort. Pe plan personal alegeţi să vă exprimaţi clar emoțiile profunde; în ceea ce privește viața profesională, ieşiţi din zona de confort, vă asumaţi responsabilități și învăţaţi lucruri noi.


Balanţă:

Începeţi să fiţi mai sinceri(e) și mai deschişi(se) cu oamenii din jur. Învăţaţi să dărâmaţi zidurile pe care le-aţi construit în jurul inimii voastre și să vă arătați vulnerabilitatea. Vorbiţi fără perdea despre sentimentele și emoțiile voastre, iar aceste lucruri aduc binecuvântări neașteptate în viața voastră.


Scorpion:

Toate la timpul lor. Nu mai complicaţi lucrurile singuri(e), nu vă mai faceţi scenarii, nu mai încercaţi să căutaţi răspunsuri la întrebări care vă macină. Învăţaţi să faceţi un pas în spate și să vă lăsaţi purtaţi(te) de val. Încercaţi să îi permiteți Universului să preia controlul.


Săgetător:

De obicei încercaţi să ajutați oamenii din jurul vostru, punându-vă mereu pe ultimul loc. Ei bine, în următoarea perioadă lucrurile se schimbă radical pentru Săgetători. Acum este momentul ideal pentru a vă acorda prioritate și a vă concentra pe nevoile voastre.


Capricorn:

Trebuie să vă reevaluaţi valorile dacă vreţi că această eclipsă de lună să fie uimitoare pentru voi. Încercaţi să faceţi lucruri care să vă bucure cu adevărat. De asemenea, este momentul să vă eliberaţi de emoțiile ascunse în sufletul vostru, de lucrurile inutile și de oamenii toxici.


Vărsător:

Următoarea perioadă pare să fie una plină de schimbări pentru Vărsători. Îndrăzniţi să vedeţi ce este dincolo de zona de confort. Universul vă sfătuiește să îi permiteți spiritului vostru să se dezlănțuie și să se exprime cum știe mai bine. Lăsaţi-vă conduşi(se) de intuiție și vedeţi către ce vă îndreaptă.


Peşti:

Trebuie să încercaţi să construiţi relații bune cu oamenii din jurul vostru; socializaţi părăsind zona voastră de confort. Visurile voastre ar putea fi împlinite dacă vă permiteți să vă exprimaţi și să comunicaţi liber, fără perdea. Aveţi ocazia să întâlniţi oameni potriviţi care să investească în planurile voastre. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!
 

Horoscopul banilor, 24-30 mai 2021

 
Horoscopul banilor, 24-30 mai 2021


Horoscop bani 24-30 mai 2021, Berbec:

Ai putea beneficia de o inspirație extraordinară pentru investiții în această săptămână. Aștrii te îndeamnă să țintești sus și să-ți menții ambiția până la sfârșit. Ai grijă însă să nu te lași purtat(ă) de val, deoarece golul din portofelul tău te poate determina să pariezi dincolo de posibilitățile tale, în terenuri oarecum periculoase!


Horoscop bani 24-30 mai 2021, Taur:

Ideile tale vor curge ingenios. Dacă le folosești la momentul potrivit, vor fi ideale și potrivite pentru tot ceea ce vrei să faci. Experiența ta de viață va fi o binecuvântare. Fii fidel(ă) ideilor tale și creează-ți scara de valori. Trebuie să lovești cuiul în cap pentru a nu greși. Încearcă să lași în urmă grijile financiare și să fii mai conștient(ă) de prezent pentru a te putea bucura de tot ceea ce ai. Și nu de ceea ce vrei să ai!


Horoscop bani 24-30 mai 2021, Gemeni:

Săptămâna aceasta te vei remarca cu ajutorul talentelor tale, dar și datorită darului tău excelent de a-i/le ajuta pe alții(tele). Ori de câte ori te pui în locul lor, vei găsi formula salvatoare. Noile tale proiecte au nevoie de perseverență și mulă profunzime. Dar, norocul este de partea ta, deci liniștește-te. Vei reuși să câștigi ce și cât ți-ai propus.


Horoscop bani 24-30 mai 2021, Rac:

Viața te pune la încercare. Trebuie să evaluezi ceea ce ai realizat până acum, dar nu neapărat referitor la realizările tale financiare. Vei avea o mare dilemă de rezolvat. Este momentul perfect pentru a-ți folosi toate abilitățile pe care le ai. Viața ta profesională și, în special, relațiile profesionale, nu traversează cea mai bună etapă, deoarece pot exista discrepanțe. Fii atent(ă)!


Horoscop bani 24-30 mai 2021, Leu:

Trebuie să ții de energia ta cu dinții în această săptămână. Nu o irosi, pentru că ai multe probleme de rezolvat și toate par să se strângă deodată. Cu calm, vei reuși să îți duci sarcinile profesionale la bun sfârșit și chiar să te bucuri de roadele muncii tale. Adică de bani, bineînțeles!


Horoscop bani 24-30 mai 2021, Fecioară:

Bazează-te pe realitate și nu pe presupuneri, promisiuni sau visuri! Este foarte important să faci lucrurile cu cap, în special dacă ești implicat(ă) în afaceri sau ocupi orice poziție de conducere. Nu o duci rău cu banii, însă dacă vei continua tot așa, regresul se va vedea.


Horoscop bani 24-30 mai 2021, Balanţă:

Săptămâna aceasta te vei vedea nevoit(ă) să ajuți pe cineva din mediul profesional. Chiar dacă asta înseamnă să îți pui pe pauză munca, e important să demonstrezi tuturor că înainte de toate ești om. În acest moment nu o duci rău cu banii, fapt pentru care nu e un capăt de lume dacă sprijini proiectele altora și le lași pe ale tale la coadă.


Horoscop bani 24-30 mai 2021, Scorpion:

Nu stai rău cu banii, așa că renunță la stres și încearcă să fii mai darnic(ă). Vei observa că atunci când faci mici daruri care îi/le fac fericiți(te) pe alții(tele), vei fi și tu mai fericit(ă). La locul de muncă te bucuri de o atmosferă pașnică, poate chiar caldă. Te surprinde atitudinea unora dintre colegii(ele) tăi(ale), însă nu te gândi că au un plan diabolic!


Horoscop bani 24-30 mai 2021, Săgetător:

Viața ta profesională se află pe o curbă ascendentă, însă referitor la bani nu se poate spune același lucru. Avansezi cu funcția, dar salariul este același. Dacă acest lucru nu este o problemă pentru tine, menține-ți poziția și încearcă să crești în continuare. Cu siguranță de la un punct încolo lucrurile se vor debloca. Trebuie doar să persiști.


Horoscop bani 24-30 mai 2021, Capricorn:

Începând din această săptămână, vei observa că trebuie să ai grijă de stabilitatea financiară și de tot ceea ce e legat de aceasta. Din moment ce ai atâta energie și chef de muncă, vei putea avansa foarte mult.


Horoscop bani 24-30 mai 2021, Vărsător:

Vei putea găsi soluții practice în ceea ce privește banii în această săptămână. Arată, deci, tuturor cine ești. Va trebui să îți expui ideile foarte clar și în același timp calm, pentru a putea ajunge la acorduri cu oameni care îți vor aduce profit. Totul va fi bine!


Horoscop bani 24-30 mai 2021, Peşti:

Situația ta financiară este satisfăcătoare, dar încă nu îți poți permite să faci investiția la care visezi. Aștrii promit o îmbunătățire în câteva luni, așadar înarmează-te cu răbdare pentru că va merita! La locul de muncă te bucuri de recunoașterea șefilor(elor) și ești popular(ă) în rândul colegilor(elor). Glumele tale sunt grozave!