Horoscopul zilei de vineri, 6 august 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de vineri, 6 august 2021


Horoscop 6 august 2021, Berbec:

Se anunță multe schimbări pentru Berbeci. Aceștia sunt mult mai deciși cu privire la ceea ce vor de la viitor și sunt gata să-și asume responsabilități. Aștrii le-au pregătit multe surprize Berbecilor muncitori, este o perioadă în care vor evolua foarte frumos atât în plan emoțional cât și în plan profesional. Nativii(ele) Berbec vor fi admirați(te) de toți(ate) din jurul lor în zilele următoare. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 6 august 2021, Taur:

Ești plin(ă) de energie iar acest lucru se remarcă încă de dimineață. Astăzi ești pregătit(ă) să faci o schimbare în viața ta. Cu toate acestea, învață să fii răbdător(are), uneori lucrurile cu adevărat bune necesită timp. Munca pe care ai depus-o până acum îți va aduce în cele din urmă rezultatele pe care le aștepți. Aștrii te sfătuiesc să nu-ți pierzi încrederea și să continui să muncești pentru ceea ce îți dorești cu adevărat.


Horoscop 6 august 2021, Gemeni:

Gemenii trebuie să învețe și ei să fie mai răbdători. În plan emoțional au tendința să grăbească lucrurile în ceea ce privește relația cu cel(a) pe care-l(o) iubesc. Horoscopul zilei de azi îi sfătuiește pe Gemeni să nu se grăbească și să-și asculte cu atenție intuiția. Sunt câteva sentimente pe care le neagă, iar acestea ar putea ieși la suprafață într-un moment cu totul inoportun. Nativele Gemeni ar trebui să-și rezerve puțin timp pentru a-și pune în ordine gândurile și sentimentele.


Horoscop 6 august 2021, Rac:

Astăzi trebuie să-ți dedici ziua studiului. Chiar dacă nu îți place acest lucru în mod deosebit, aștrii îți recomandă să-ți pui la punct cunoștințele din domeniul care te pasionează. O oportunitate în sfera profesională se apropie și ar trebui să fii pregătit(ă) pentru a te putea face remarcat(ă). În plan emoțional, lucrurile stau foarte bine pentru tine. Spre seară, s-ar putea chiar să ai parte de vizita unor prieteni(e) pe care nu i-ai/le-ai mai văzut de ceva vreme. Citiţi și 11 iulie 2021: Mercur în Rac vestește liniște și calm în viața zodiilor.Horoscop 6 august 2021, Leu:

Începutul de lună a venit cu multe vești bune pentru Lei. Se pare că acestea nu se opresc aici. Horoscopul zilei anunță faptul că Leii vor avea parte de o șansă de mult așteptată. În cele din urmă talentul lor este recunoscut. Munca și implicarea lor va da rezultate și se vor bucura de recunoașterea celor din jur. E posibil să vă placă şi 11 iunie - 29 iulie 2021: Marte în Leu aduce concentrare şi autenticitate.


Horoscop 6 august 2021, Fecioară:

Fecioarele vor avea parte de o vizită neașteptată în a doua parte a zilei. Cel mai probabil niște prieteni(e) mai vechi te vor contacta pentru a discuta. Profită de timpul liber pe care îl ai și încearcă să te detașezi de la sarcinile de zi cu zi. Aștrii te sfătuiesc să începi să-ți planifici o vacanță. În perioada următoare vei avea nevoie de multă liniște și relaxare. Oamenii îşi pun baza în tine pentru a lua câteva decizii importante și trebuie să fii complet odihnit(ă) pentru a face alegerea potrivită. Poate vă interesează şi: Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire.


Horoscop 6 august 2021, Balanţă:

Nativii(ele) din zodia Balanță se bucură de o zi liniștită. Conjuncția armonioasă care s-a format în casa relațiilor sociale le permite acestora să fie comunicativi(e) și deschiși(se) la oportunități noi. Energia astrală are o influență pozitivă asupra ta, iar acest lucru se va vedea toată ziua. Ești jucăuș(ă) și îți dorești să stai cât mai mult timp în preajma celor apropiați(te). Bucură-te de fiecare moment și prețuiește aceste amintiri.


Horoscop 6 august 2021, Scorpion:

Scorpionii trebuie să renunțe la gelozie. După ce au avut parte de clipe de tandrețe alături cel(a) iubit(ă), nativii(ele) zodiei Scorpion au devenit sceptici(e) cu privire la relația lor. Lipsa de încredere în propria persoană se reflectă uneori în lipsa de încredere față de partener(ă). Cel mai bine este să-ți rezervi timp pentru a discuta deschis aceste lucruri cu cel(a) pe care-l(o) iubești înainte de a trece la concluzii pripite.


Horoscop 6 august 2021, Săgetător:

Femeile Săgetător trebuie să-și pună la punct planurile de viitor. Măcar pentru o perioadă ar trebui să-și organizeze mai bine timpul și să nu se mai abată de la drumul pe care și-l doresc. Distracția poate să mai aștepte. Oportunitățile profesionale vor apărea în calea lor în perioada următoare, iar dacă nu sunt atente s-ar putea să le rateze. Aștrii îi sfătuiesc pe Săgetători să se gândească cu atenție la ceea ce își doresc cu adevărat de la cariera lor.


Horoscop 6 august 2021, Capricorn:

Capricornii par că au uitat să scoată nasul din muncă. Preferă să ignore lucrurile care îi frământă cu adevărat și să se afunde în sarcini care par că nu se mai termină. Horoscopul de azi îi sfătuiește pe Capricorni să fie mai atenți la sentimentele celor din jur și să nu treacă cu vederea discuțiile pe care le-au avut recent cu cei(le) dragi. Încearcă să te detașezi puțin de muncă și să lași loc dragostei în viața ta.


Horoscop 6 august 2021, Vărsător:

Vărsătorii dau de multă maturitate astăzi. Aceștia trebuie să ia o decizie importantă cu privire la parcursul lor profesional. Aștrii au încredere în acești(ste) nativi(e) și știu că vor face ceea ce trebuie. În plan emoțional, lucrurile stau la fel de bine pentru Vărsători. Aceștia se simt împliniți și radiază de fericire.


Horoscop 6 august 2021, Peşti:

Femeile Pești trebuie să fie mai atente la sănătatea lor. Cel mai bine este să eviți situațiile stresante și să încerci să te liniștești. Profită de momentele tale libere și relaxează-te cu fiecare ocazie. Este o perioadă mai delicată pentru tine și trebuie să înveți să te detașezi de problemele celor din jurul tău. Aștrii îți recomandă să nu mai pui la inimă fiecare cuvânt rău și să înveți să treci mereu zâmbitoare și optimistă prin viață. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS