Horoscopul zilei de sâmbătă, 7 august 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de sâmbătă, 7 august 2021


Horoscop 7 august 2021, Berbec:

Dacă nu te-ai decis încă, ar fi momentul să-ți pui la punct planurile de vacanță. Se anunță o perioadă plină de distracție pentru Berbeci. Ai muncit destul de mult în ultima vreme și ai nevoie să te relaxezi. Ar fi bine să ai mai multă încredere de tine și să te răsfeți așa cum meriți. Timpul tău liber ar trebui petrecut exact așa cum îți dorești. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 7 august 2021, Taur:

Lasă compromisurile de-o parte. Încearcă să nu le mai faci pe plac tuturor și să te concentrezi mai mult asupra ta. Este o perioadă a schimbărilor și ar trebui să îmbrățișezi acest proces. Horoscopul de azi te sfătuiește să fii mai atent(ă) când vine vorba de sănătatea ta. Încearcă să-ți acorzi atenția de care ai nevoie.


Horoscop 7 august 2021, Gemeni:

Este o perioadă a incertitudinilor pentru Gemeni. Ești nehotărât(ă) cu privire la sentimentele pe care le ai față de o persoană din viața ta. În plus, trecutul pare că vrea să se întoarcă în viața ta și nu știi dacă ar trebui să-i acorzi atenție. Cel mai bine este să-ți asculți sufletul și să nu faci compromisuri. Ia deciziile care să te facă să te simți bine și nu uita că ești complet responsabil(ă) pentru fericirea ta.






Horoscop 7 august 2021, Rac:

Renunță o perioadă la activitățile stresante din viața ta. Ai un program haotic și ar fi cazul să iei o pauză. Încearcă să-ți stabilești o listă și bifează rând pe rând tot ceea ce ți-ai propus. Cheia productivității stă într-o bună organizare. Nu mai lăsa totul la voia întâmplării și asumă-ți mai multe responsabilități. În timp vei observa o schimbare reală în viața ta. Citiţi și 11 iulie 2021: Mercur în Rac vestește liniște și calm în viața zodiilor.



Horoscop 7 august 2021, Leu:

Horoscopul zilnic te sfătuiește să fii atent(ă) la oamenii din jurul tău. Atenția și încrederea trebuie să fie întotdeauna câștigate. O persoană din viața ta s-ar putea să te pună astăzi într-o situație dificilă. Încearcă să tratezi problema cât mai repede cu putință și să aplanezi într-un fel conflictul. Nu este o perioadă bună pentru discuțiile în contradictoriu. E posibil să vă placă şi 11 iunie - 29 iulie 2021: Marte în Leu aduce concentrare şi autenticitate.


Horoscop 7 august 2021, Fecioară:

Ascultă mai mult părerea celor din jur. Ar fi bine să fii mai deschis(ă) la propunerile celor apropiați(te); una din ideile lor s-ar putea chiar să te surprindă. Oferă-ți mai mult timp pentru a te bucura de lucrurile mărunte și învață să te detașezi de responsabilitățile de la locul de muncă. Se anunță o perioadă extrem de relaxantă pentru Fecioarele care au muncit din greu în ultimele săptămâni. Poate vă interesează şi: Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire.






Horoscop 7 august 2021, Balanţă:

Nimic nu se compară cu o zi relaxantă alături de cei(le) dragi. Bucură-te de fiecare secundă alături de ei(le) și nu uita cât de importante sunt aceste momente. În această perioadă este foarte important să te conectezi la natură și să nu lași nimic din jur să-ți perturbe liniștea și armonia. Ai nevoie să-ți regăsești echilibrul emoțional.


Horoscop 7 august 2021, Scorpion:

Horoscopul zilei anunță multe surprize frumoase pentru nativii(ele) din zodia Scorpion. Aceștia(stea) vor avea parte de toată atenția din partea partenerului(ei) de cuplu. Este o perioadă în care dragostea plutește în aer pentru acești(ste) nativi(e). Dacă ești singur(ă), s-ar putea chiar să ai parte de o surpriză din partea unei persoane de la care nici nu te aşteptai. Fii atent(ă) la semnele pe care le primești de la oamenii din jurul tău.


Horoscop 7 august 2021, Săgetător:

Ar fi indicat să te concentrezi mai mult în această perioadă asupra sectorului profesional. Este o perioadă benefică pentru tine în care poți avea parte de o evoluție impresionantă. Investește mai mult timp în tine și perfecționează-ți anumite abilități. Învață să ieși în evidență și să te faci remarcat(ă) în fața celorlalți(te).






Horoscop 7 august 2021, Capricorn:

O persoană din trecutul tău s-ar putea să se întoarcă în viața ta. Încearcă să iei o decizie care să nu-ți distrugă liniștea și echilibrul emoțional. Deși este tentant să te arunci în brațele trecutului, nu uita câte oportunități te pot aștepta în viitor. Fii sigur(ă) de ceea ce simți și încearcă pe cât de mult poți să nu iei decizii pripite.


Horoscop 7 august 2021, Vărsător:

Fii mai atent(ă) la oportunitățile care îți apar în jur. În plan profesional este o perioadă extrem de benefică pentru tine. S-ar putea chiar să ai parte de acea promovare pe care o aștepți de mult. Nu uita că este important să te faci remarcat(ă) și să te afirmi. Ai mai multă încredere în tine și nu te teme să te exprimi.


Horoscop 7 august 2021, Peşti:

Sensibilitatea ta este deosebită, iar acest lucru reușește întotdeauna să-i(le) emoționeze pe cei(le) din jur. Horoscopul de azi te sfătuiește să ai mai multă încredere în tine și să nu uiți cât de important(ă) ești. Chiar dacă ai tendința să-i(le) pui pe ceilalți(lelalte) înaintea nevoilor tale, încearcă să faci lucrurile puțin diferit de această dată. Cu timpul, vei remarca o schimbare în bine a atitudinii tale. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS