Horoscopul zilei de vineri, 9 iulie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de vineri, 9 iulie 2021


Horoscop 9 iulie 2021, Berbec:

În ultima vreme te-ai dedicat mult familiei și ai încercat să afli care îți sunt rădăcinile. Această etapă din viața ta te va face să-ți îndrepți atenția în săptămânile următoare asupra mutării într-o casă mai mare, asupra consolidării relației și asupra restabilirii conexiunilor cu persoanele dragi. E timpul să pui bazele unui nou început și să te vindeci de rănile trecutului.


Horoscop 9 iulie 2021, Taur:

Această zi este despre dorința ta de a afla cât mai multe lucruri despre tine. În ultima vreme ai fost nevoit(ă) să-ți îmbunătățești abilitățile de comunicare cu membrii(ele) familiei. Azi, sosirea lunii în Rac te va obliga cumva să duci mai departe acest demers. De asemenea îți vei stabili noi obiective educaționale pentru a evolua așa cum ți-ai propus de la început.


Horoscop 9 iulie 2021, Gemeni:

Azi vei primi noi oportunități de care trebuie să profiți cu orice preț. Trebuie să ai încredere în tine și să-ți dai frâu liber imaginației și creativității. Ai un talent pe care nu l-ai exploatat până acum. Nu uita că poți profita de el oricând și poate îți îmbunătățești și situația financiară. Este momentul potrivit să-ți refaci planul financiar și să vezi cum îți poți îmbunătăți resursele. Poate vă interesează şi 10 iunie 2021: Luna Nouă în Gemeni acoperă Soarele într-o eclipsă.






Horoscop 9 iulie 2021, Rac:

A venit vremea să strălucești. Azi se va întâmpla unul dintre cele mai importante momente din acest an pentru tine. Azi mai mult decât oricând vei avea parte de atenția pe care ți-o dorești și te vei concentra asupra trăirilor interioare. Folosește acest nou început în jurul identității și independenței tale. Citiţi și 11 iulie 2021: Mercur în Rac vestește liniște și calm în viața zodiilor.



Horoscop 9 iulie 2021, Leu:

Universul ți-a trimis semnale că trebuie să scapi de trăirile din trecut pentru a te echilibra puțin în plan emoțional. Ești foarte sensibil(ă) azi, dar nu este exclus ca în zilele următoare să te eliberezi, să umpli acel spațiu cu trăiri noi și cu dorințe pe termen lung. Folosește-te de această perioadă ca să te reconectezi cu ideea de spiritualitate. E posibil să vă placă şi 11 iunie - 29 iulie 2021: Marte în Leu aduce concentrare şi autenticitate.


Horoscop 9 iulie 2021, Fecioară:

De curând te-ai luptat cu definirea obiectivelor tale pe termen lung. A fost greu pentru tine să-ți dai seama care dintre ele merită să mai rămână pe listă și pentru care trebuie să lupți în continuare. Luna în zodia Rac te va va ajuta să te integrezi mai ușor în grupuri de prieteni(e). Stai un pic pe loc și stabilește care sunt intențiile în jurul obiectivelor tale.






Horoscop 9 iulie 2021, Balanţă:

Aștrii îți dau azi acel moment de strălucire de care aveai nevoie de atât timp. După ce multe săptămâni la rând te-ai luptat să-ți refaci cariera profesională, acum ți se oferă șansa să ai noi intenții aspiraționale. Ambițiile tale actuale trebuie revigorate, așa că profită de această șansă și ai mare grijă de tine în perioada următoare.


Horoscop 9 iulie 2021, Scorpion:

O mare parte din ceea ce credeai despre tine începe să-ți piardă din credibilitate. Ai șansa acum să dezvolți noi credințe și trăiri și să te dedici noilor oportunități din viața ta. Săptămânile următoare ai ocazia să dezvolți noi pasiuni, trebuie doar să ai mai multă încredere în tine.


Horoscop 9 iulie 2021, Săgetător:

Faci multe progrese despre eliminarea vechilor obiceiuri pentru a face loc unor oportunități noi în viața ta. E posibil să ai parte de o nouă poveste de dragoste în curând, dar trebuie să explorezi și să te dezvolți pe cât mai multe paliere. Citiţi și: Ce ne aduce eclipsa totală de Lună în Săgetător din 26 mai 2021.






Horoscop 9 iulie 2021, Capricorn:

Nu căuta mai departe decât poate duce inima ta. Ai mare grijă de sentimentele tale. Trebuie să te concentrezi la ceea ce ai în acest moment și să faci totul așa cum simți tu. Luna Nouă te va ajuta să dezvolți noi legături și parteneriate de lungă durată. Nimic nu te împiedică să faci acest lucru și ești mai hotărât(ă) ca oricând să te dezvolți în toate planurile.


Horoscop 9 iulie 2021, Vărsător:

În această perioadă ai fost mai ocupat(ă) ca oricând. Ai mai multe lucruri de terminat în perioada următoare, așa că nu te lăsa copleșit(ă) de rutina zilnică. Luna Nouă ajunge în zodia Rac, ceea ce îți va deschide noi oportunități în zona carierei. Trebuie să dai dovadă de multă empatie în perioada imediată.


Horoscop 9 iulie 2021, Peşti:

Una dintre cele mai mari oportunități ale anului ajunge la tine azi. După săptămâni la rând în care ai explorat procesul creativ și ai simțit împlinirea adevărată, ești ferm(ă) pe poziție. Luna Nouă în Rac aduce noi povești în viața ta, dar este posibil să descoperi că persoanele din jurul tău nu sunt ceea ce tu îți dorești. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS