Horoscopul zilei de vineri, 16 iulie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de vineri, 16 iulie 2021


Horoscop 16 iulie 2021, Berbec:

Comunicarea clară și atentă îți asigură succesul în viitorul apropiat. E posibil ca un vecin poate fi mai prietenos decât de obicei. Fii receptivă dacă apropiații plănuiesc o surpriză sau au alte sugestii pentru ieșiri în oraș. O reuniune în familie e pe cale să se întâmple. E timpul să te concentrezi asupra nevoilor tale și să scapi de așteptările care îi implică pe alții. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 16 iulie 2021, Taur:

A venit timpul ca simțurile și instinctele să fie ascultate, mai ales dacă este vorba despre desăvârșirea scopului tău în viață. Azi trebuie să te concentrezi asupra părții financiare. Ai grijă de economiile tale și urmărește oportunitățile de afaceri care apar. Horoscopul zilei de 16 iulie 2021 spune că toate deciziile de azi trebuie să aibă la bază rațiunea și înțelepciunea. Doar acestea două vor avea un impact favorabil în termen lung.


Horoscop 16 iulie 2021, Gemeni:

Pregătește-te ca cei din jur să descopere calități la tine care să le stârnească admirația. Acest lucru se poate întâmpla azi atât în rândul prietenilor, cât și la locul de muncă. Poartă cele mai frumoase haine și exprimă-ți ideile creative cu elocvență. Azi ești înconjurată de multă iubire. Nu te compara niciodată cu cei din jur. Poate vă interesează şi 10 iunie 2021: Luna Nouă în Gemeni acoperă Soarele într-o eclipsă.






Horoscop 16 iulie 2021, Rac:

E o perioadă în care trebuie să te ferești de conflicte mai mult decât de obicei. Scapă rapid de resentimente vechi în timp ce te pregătești de o nouă etapă a vieții tale. Nu neglija nici starea de sănătate. Apreciază mai mult liniștea și confidențialitatea. Este mai bine să spui mai puțin și să asculți mai mult. Trebuie să te odihnești mai mult pentru a duce la bun sfârșit toate proiectele în care ești implicată. Citiţi și 11 iulie 2021: Mercur în Rac vestește liniște și calm în viața zodiilor.



Horoscop 16 iulie 2021, Leu:

Te vei integra într-un nou cerc de prieteni. Fii receptivă, acceptă invitații și participă la diferite evenimente. Calitatea de membru într-o organizație civică te poate împlini sufletește. Sentimentul de cooperare și sprijin predomină astăzi. Îți găsești pacea în activități altruiste. În această seară prietenii îți oferă sugestii utile. E posibil să vă placă şi 11 iunie - 29 iulie 2021: Marte în Leu aduce concentrare şi autenticitate.


Horoscop 16 iulie 2021, Fecioară:

Astăzi vei avea parte de surprize la locul de muncă. Pregătește-te pentru mai multe sarcini și ridică-te la cerințele momentului. Statutul și reputația dumneavoastră se află într-un moment decisiv. În această seară, s-ar putea să îți asumi în curând o nouă poziție de conducere.






Horoscop 16 iulie 2021, Balanţă:

Nivelul tău de energie e unul ridicat, ceea ce te va ajuta să termini mai ușor proiecte laborioase de mare succes. Este o zi perfectă pentru a planifica călătorii sau a stabili noi obiective educaționale. Există surprize legate de acasă, parteneriate și probleme în carieră. Tot ce trebuie să faci este să-ți stabilești prioritățile și să știi ceea ce vrei.


Horoscop 16 iulie 2021, Scorpion:

Alții îți răspund cu duritate și nepăsare. Evită orice tip de confruntare. Azi investițiile, poate o moștenire sau o un bonus de la serviciu s-ar putea materializa. Vei face de asemenea lumină asupra rolurilor pe care alții le joacă în viața ta. Acest lucru te ajută să-ți stabilești asociații. În această seară o persoană talentată ar putea fi o sursă de inspirație pentru proiectele tale viitoare.


Horoscop 16 iulie 2021, Săgetător:

O relație de prietenie are nevoie de atenție. Caută modalități de a transforma această tendință competitivă într-o camaraderie interesantă. Păstrează rivalitatea, dar ai grijă să fie cu bunăvoință și să ai limite clare. Evită persoanele pe care le consideri prea dificile. Astăzi ești prinsă în acțiuni din partea celorlalți, care te vor afecta.






Horoscop 16 iulie 2021, Capricorn:

Alții sunt nerăbdători să aibă parte de atenția ta. Fii o bună ascultătoare. Se vor prezenta idei valoroase pe care le poți transforma în oportunități. Astăzi reușești mai ales să coordonezi sarcinile de la serviciu cu programul de la sala de sport și te organizezi cu ușurință. Solicită ajutor. Nu e cazul să faci totul singură în această perioadă.


Horoscop 16 iulie 2021, Vărsător:

Astăzi te preocupă mai mult ca oricând relația de cuplu. Cauți un partener care să aibă idei strălucite de discutat și să nu fie sufocant. Ai nevoie de un pic de distracție și umor. E o perioadă în care te răzgândești foarte ușor în legătură cu multe aspecte ale vieții tale.


Horoscop 16 iulie 2021, Peşti:

Sosirea vizitatorilor ar putea fi puțin neliniștitoare. Jucați rolul menținerii păcii pentru membrii gospodăriilor argumentativi. Rolurile părinților și ale copiilor se schimbă, reflectând trecerea timpului. Te gândești considerabil unde și cum vrei cu adevărat să trăiești. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS