Horoscopul zilei de joi, 8 iulie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de joi, 8 iulie 2021


Horoscop 8 iulie 2021, Berbec:

Stilul tău a fost întotdeauna mai „rapid și iute” decât „lent și constant”. Dar această perioadă te-a făcut să arunci o privire în oglindă. Înțelegi că totul își ia timpul de care are nevoie pentru a evolua. Ești dispus(ă) să oferi proiectului în care ești implicat(ă) dragostea și îngrijirea pe care o merită. S-ar putea să descoperi că mediul este volatil și că cel mai bine este să stai departe de drame.


Horoscop 8 iulie 2021, Taur:

Astăzi ești atras(ă) mai mult ca oricând să prepari un elixir magic, cunoscut și sub numele de poțiunea pentru iubirea de sine. Efectele secundare includ faptul că nu le vei mai oferi celor din jur opinii personale, îți va crește valoarea de sine și incapacitatea de a te mulțumi cu mai puțin. Totuși, ai putea avea probleme cu încrederea în instinctul tău. Tot ce trebuie să faci este să acorzi atenție sinelui și să îl asculți. Dacă adopți această idee, te va ajuta să discerni cine merită timpul tău și cine nu.


Horoscop 8 iulie 2021, Gemeni:

Nu există soluții rapide. Dacă vrei rezultate magnifice, trebuie să te angajezi și să te dedici acestui lucru. Proiectul tău necesită perseverență. În plus, vei primi recompense pentru munca pe care ai depus-o deja. Cei(le) asociați(te) cu mass-media ar putea primi recompense și recunoaștere pentru contribuția lor. Lasă victoriile să îți ofere motivația de care ai nevoie pentru a te apropia de obiectivele tale. Poate vă interesează şi 10 iunie 2021: Luna Nouă în Gemeni acoperă Soarele într-o eclipsă.






Horoscop 8 iulie 2021, Rac:

Tărâmul viselor este locul unde se află magia. Fă-ți un jurnal de vise. Acest lucru te va ajuta să descifrezi semnele și simbolurile. Lucrul cu un/o terapeut(ă) sau un/o analist(ă) al/a viselor ar putea, de asemenea, să îți ofere claritatea pe care o cauți. Fii stăpân(ă) pe situație în orice moment. Citiţi și 11 iulie 2021: Mercur în Rac vestește liniște și calm în viața zodiilor.



Horoscop 8 iulie 2021, Leu:

Ce faci când viața îți dă lămâi? Poți fie să te plângi de modul în care lucrurile nu funcționează niciodată pentru tine, fie să te ocupi de circumstanțe. În plus, un mentor sau o figură paternă ar putea să îți ofere sfaturile de care ai nevoie pentru a trece prin aceste vremuri tulburi. Celor care se confruntă cu întârzieri și dificultăți la fiecare pas, li se cere să recunoască faptul că obstacolul este calea. Acum nu este momentul să renunți la visurile tale. E posibil să vă placă şi 11 iunie - 29 iulie 2021: Marte în Leu aduce concentrare şi autenticitate.


Horoscop 8 iulie 2021, Fecioară:

Poate că lucrezi din spații diferite, dar lucrezi în continuare la un scop comun. „Munca în echipă” este cuvântul care te descrie cel mai bine. În loc să excluzi oamenii, cere ajutor și încurajează-i și pe ceilalți. Unii(ele) dintre voi s-ar putea să se simtă inspirați(te) să ocupe o poziție dominantă. Nu știi totul și este în regulă. Cheia este să te faci vulnerabil(ă), să îți împărtășești experiențele și să păstrezi spațiu pentru ca ceilalți(lelalte )să-și găsească adevărata vocație.






Horoscop 8 iulie 2021, Balanţă:

Este amuzant cum se asociază spiritualitatea cu iubirea și lumina. Înțelegi că drumul spre eliberare necesită să te confrunți cu părțile din tine cu care te lupți să le integrezi. Ai încredere că, predându-te procesului de transformare, vei putea găsi darurile ascunse. Concentrează-te pe consolidarea conexiunii cu echipa ta. Știi că îndrumarea de care ai nevoie în fiecare moment este disponibilă. Tot ce trebuie să faci este să ai răbdare.


Horoscop 8 iulie 2021, Scorpion:

Adevărul este că emani doar energie. Energia în forma sa cea mai pură, nealterată. Recunoașterea acestui adevăr universal te va elibera în mai multe moduri. Energiile cosmice au luat-o puțin razna în acest moment. Mergi mai departe.


Horoscop 8 iulie 2021, Săgetător:

E posibil ca fiecare dintre noi să aibă măcar 15 minute de faimă la un moment dat. Deci, ce te face diferit(ă)? Vrei să cedezi jocului faimei sau să lași ceva în urma ta? „Inovația” este cuvântul magic. Îndrăznește să fii diferit(ă) nu de dragul rebeliunii, ci pentru a avea ceva unic de oferit lumii. Citiţi și: Ce ne aduce eclipsa totală de Lună în Săgetător din 26 mai 2021.






Horoscop 8 iulie 2021, Capricorn:

Pentru tine e totul sau nimic. Cauți excelența și lucrezi pentru a depăși sinele trecut. Ai încredere că drumul pe care te afli va duce la succes. Totuși, ceea ce îți dorești implică să ai în vedere echilibrul dintre yin și yang – aspectele de a face și de a nu face ale creației. Fă-ți timp să te îndepărtezi de munca ta din când în când. Fă-ți timp să visezi, să te întrebi și să-ți răsfeți latura curioasă. Vei descoperi că unele dintre cele mai bune idei vin când te afli în starea de primire.


Horoscop 8 iulie 2021, Vărsător:

Nu te-ai săturat să te controlezi la fiecare mișcare? Universul dorește să faci un pas înapoi, să eliberezi stresul și anxietatea care te-au împiedicat și să ai încredere în ordinea divină. Totul se întâmplă așa cum este destinat. Vei primi roadele muncii tale în timp util. Elimină nevoia de satisfacție și concentrează-te pe punerea în practică a ideilor tale.


Horoscop 8 iulie 2021, Peşti:

Trebuie să-ți faci bagajele și să pornești într-o nouă aventură. Îți vei putea răsfăța natura curioasă și poți afla despre alte culturi. Accesează propria bibliotecă pentru inspirație sau înscrie-te la un curs virtual. Posibilitățile sunt nelimitate pentru tine în această perioadă. Spiritualitatea ar putea fi, de asemenea, o mare temă chiar acum. Fă-ți timp pentru meditație și contemplare. Nu este nimic asemănător experienței directe atunci când vine vorba de descoperirea propriului adevăr. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS