Horoscopul zilei de miercuri, 21 iulie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de miercuri, 21 iulie 2021


Horoscop 21 iulie 2021, Berbec:

Azi te vei bucura de o energie uimitoare la locul de muncă. Până în data de 16 august este posibil să ai parte de multe surprize datorită întâlnirii lui Venus cu Mercur. Prezența lunii stimulează o relație bună cu colegii(ele) și atrage o mulțime de oportunități în plan financiar. Acum este momentul să faci următorul pas și să treci la nivelul următor. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 21 iulie 2021, Taur:

Ai nevoie de mai multă îndrumare în această perioadă. Venus este mereu în mișcare și lucrează mai mult spre Fecioară care este orientată către muncă. Această schimbare este una pozitivă. Trebuie să uiți de repararea trecutului și să te apleci spre pasiunile tale creative într-un mod sârguincios. Viața cu partenerul(a) de cuplu se află într-o continuă mișcare până în data de 16 august 2021.


Horoscop 21 iulie 2021, Gemeni:

Trebuie să-ți îndrepți atenția spre locul de unde ai plecat în această perioadă. Venus se îndepărtează de nativii(ele) Leu și se îndreaptă spre Fecioară. În această perioadă cel mai bine este să faci eforturi mari pentru redecorarea casei, poate vei avea mai multă stabilitate în acest fel. Dacă te simți bine având casa curată, iar acest lucru îți dă o energie aparte, atunci fă așa cum simți. E bine să păstrezi o relație bună cu prietenii(ele) și familia, doar ei(le) îți sunt aproape cu adevărat. Poate vă interesează şi 10 iunie 2021: Luna Nouă în Gemeni acoperă Soarele într-o eclipsă.






Horoscop 21 iulie 2021, Rac:

Universul are un mic cadou pentru tine azi. Este o perioadă bună să-ți faci planuri, să pui în aplicare tichetele de vacanță și să te bucuri de câteva clipe de relaxare. Este de asemenea o bună perioadă pentru a restabili legături cu persoane din trecut, care îți sunt dragi, dar nu ai mai avut ocazia să le vezi prea des. Nu-i(le) uita niciodată pe cei(le) care contează cu adevărat pentru tine și lăsa rutina să te îndepărteze de oamenii dragi. Citiţi și 11 iulie 2021: Mercur în Rac vestește liniște și calm în viața zodiilor.



Horoscop 21 iulie 2021, Leu:

Dacă în ultimul timp ai avut din ce în ce mai des probleme cu banii, acum a venit timpul să te redresezi. Venus atrage oportunități financiare de partea ta și contul bancar va crește fără să-ți dai seama. Atragi din ce în ce mai mulți oameni de partea ta, care încep să-ți aprecieze latura creativă și abilitățile practice. E momentul să urci pe scenă și să strălucești. E posibil să vă placă şi 11 iunie - 29 iulie 2021: Marte în Leu aduce concentrare şi autenticitate.


Horoscop 21 iulie 2021, Fecioară:

Ai nevoie de o schimbare de ritm, iar acest lucru te va ajuta să-ți restabilești echilibrul în viață. Îți este foarte greu să te bucuri de ceea ce ai în jur în ultimul timp, așa că trebuie să-ți restabilești prioritățile. Află ceea ce contează cel mai mult pentru tine și nu uita să-ți îndeplinești obiectivele pe care ți le-ai propus la începutul anului. Dacă ești sigur(ă) pe un lucru, atunci nu te sfii să-l pui în aplicare sau să-l susții cu toată încrederea.






Horoscop 21 iulie 2021, Balanţă:

Intri într-o fază a renașterii. Planeta ta conducătoare, Venus, pleacă astăzi de la Balanța entuziasmată, la Fecioara analitică. Această schimbare te face să te liniștești și să te retragi de la interacțiuni obositoare. Ai nevoie să acorzi prioritate odihnei și eliberării. Te ajută să pui în ordine probleme nerezolvate din trecut.


Horoscop 21 iulie 2021, Scorpion:

Universul complotează și îți va aduce o schimbare pe care o așteptai de ceva timp. Venus se îndepărtează de Leu și se îndreaptă către Fecioara realistă, unde va rămâne până în data de 16 august. Acest lucru va atrage circumstanțe pozitive pentru obiectivele tale în termen lung. Vei sta mai mult cu prietenii(ele) și este o perioadă extraordinară să cunoști oameni noi și să te conectezi în mod activ cu ei.


Horoscop 21 iulie 2021, Săgetător:

Ești de neoprit în această perioadă a anului. Venus se îndepărtează de Leul interesat de sine și se îndreaptă spre Fecioara capabilă. Este timpul să faci un pas înainte în cariera ta. Aceste oportunități te vor ajuta să atragi lucruri pozitive în viața ta. Lucrurile se vor îndrepta și în relația cu șefii(ele) la locul de muncă. Venus rămâne în Fecioară până în data de 16 august, deci ai suficient timp să îți pui la punct obiectivele.






Horoscop 21 iulie 2021, Capricorn:

Horoscopul zilei de 21 iulie 2021 spune că trebuie să respiri ușurată. Universul lucrează pentru a-ți ușura sarcinile zilele acestea. Venus se îndepărtează de Leu și se îndreaptă spre Fecioară. Profită de această perioadă pentru a face planuri de călătorie și pentru a te dezvolta din punct de vedere emoțional. Rămâi totuși în zona ta de confort ca să te simți stăpân(ă) cu situația.


Horoscop 21 iulie 2021, Vărsător:

Problemele din cuplu ți-au luat toată atenția. În realitate, povestea abia acum începe. Venus avansează azi spre Fecioara realistă, deci rămâi ferm(ă) în poziție. Tranziția te va ajuta să îmbunătățești relația cu partenerul(a) de cuplu. Fii curajos(asă) și abordează tot ceea ce te nemulțumește și te îndepărtează de lucrurile care nu îți aduc niciun beneficiu.


Horoscop 21 iulie 2021, Peşti:

Universul lucrează pentru a te ajuta pe tine. Venus se apropie de Fecioară, iar acest lucru va aduce o doză de romantism în povestea ta de dragoste. Este cel mai bun moment pentru a reaprinde flacăra pasiunii, dar trebuie să știi cum să o păstrezi așa, dacă îți mai dorești această relație cu adevărat. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS