Horoscopul zilei de sâmbătă, 17 iulie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de sâmbătă, 17 iulie 2021


Horoscop 17 iulie 2021, Berbec:

Azi e vremea să te impui. Luna în Balanță se va întâlni cu Saturn, ceea ce înseamnă că vei întâmpina dificultăți în colaborarea cu cei din jur. E posibil să nu ai parte de susținerea promisă în proiecte. Pe măsură ce ziua trece, ritmul tău încetinește și nu vei mai avea clare în minte direcțiile în care vrei să mergi. Trebuie să te axezi și asupra relației de cuplu și să aprofundezi cu partenerul neînțelegerile din ultimul timp. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 17 iulie 2021, Taur:

E posibil ca azi să ai o mulțime de gânduri în minte și să nu te poți concentra prea ușor. Vei vrea să le spui celor din jur tot ceea ce crezi despre ei, ca să te eliberezi, dar diplomația nu îți dă voie. Clarifică tot ceea ce ai de clarificat. Organismul tău a început să cedeze, de aceea fluxul actual de muncă trebuie ajustat cât mai rapid, spune horoscopul zilei de 17 iulie 2021.


Horoscop 17 iulie 2021, Gemeni:

Aștrii spun că azi este o zi minunată pentru tine. Vor apărea mai multe persoane din trecut în viața ta, ceea ce îți va face emoțiile să crească în intensitate. Trebuie însă să ai în vedere că sunt anumite probleme din relație care au rămas nerezolvate și care te pot afecta în termen lung dacă nu le găsești rapid cauza. Nu te poți exprima în mod deschis, iar acest lucru îți poate crea anumite stări de tensiune. Poate vă interesează şi 10 iunie 2021: Luna Nouă în Gemeni acoperă Soarele într-o eclipsă.


Horoscop 17 iulie 2021, Rac:

Horoscopul zilei de 17 iulie 2021, spune că te afli într-o perioadă în care ești în căutarea adevărului. E posibil să iasă la iveală frustrări neexprimate sau secrete bine ascunse din relația de cuplu. Încearcă să faci ordine în jurul tău fără să te detașezi complet. Ești complet schimbată față de acum câteva luni, iar acest lucru a fost observat de toți cei din jur. Nu uita să te pui mereu în primul loc, dar să nu le rănești prea mult sentimentele celor din jur. Citiţi și 11 iulie 2021: Mercur în Rac vestește liniște și calm în viața zodiilor.Horoscop 17 iulie 2021, Leu:

Ești tristă și ancorată în povești din trecut, care nu te lasă să te bucuri de viață. Dacă nu reușești să treci peste frustrări, e posibil să nu ai parte de echilibrul de care ai nevoie în viața privată sau în cea de familie. Și sănătatea îți joacă feste. Primul trimestru al lunii în Balanță te va ajuta să vezi cine îți poate sta în continuare alături și de cine trebuie să te îndepărtezi. E posibil să vă placă şi 11 iunie - 29 iulie 2021: Marte în Leu aduce concentrare şi autenticitate.


Horoscop 17 iulie 2021, Fecioară:

Azi ești mai puțin agreabilă, chiar și ție îți este greu să suporți starea în care te afli. Pregătește-te ca unele adevăruri să iasă la iveală în parcursul procesului tău creativ. E timpul să-ți stabilești obiectivele și să ai încredere în tine. Trebuie să stabilești concret ceea ce vrei și să pui la punct toate abilitățile pe care le ai pentru a îți atinge obiectivele.


Horoscop 17 iulie 2021, Balanţă:

Mereu ai tendința să-ți păstrezi liniștea atunci când ar trebui să fii rațională. Păstrează aproape acest sentiment pentru că azi vor exista multe conflicte în jurul tău. Soarele se blochează în opoziție cu Pluto pentru a descoperi adevărul. Ai probleme în carieră și în familie. Primul pas este să discerni între nevoile tale și cele ale oamenilor din jur.


Horoscop 17 iulie 2021, Scorpion:

Nu ești deloc străină de situații care te solicită la maximum. Trebuie să te aștepți ca o serie de adevăruri să iasă la iveală. Din cauza opoziției lui Pluto cu Soarele se va crea o atmosferă mentală furtunoasă care va duce la conversații intense. Din fericire, rațiunea te va ajuta să le pui la punct și să te resetezi.


Horoscop 17 iulie 2021, Săgetător:

Nu este în firea ta să ai derapaje emoționale. Azi vei avea parte însă de niște surprize care te vor destabiliza puțin din punct de vedere emoțional. Ai nevoie de informațiile pe care le vei obține, dar e posibil ca ele să nu ajungă la tine în cel mai plăcut mod. Și în relația de cuplu te vei confrunta cu conflicte, dar dacă știi cum să le administrezi nu vei întâmpina niciun fel de problemă.


Horoscop 17 iulie 2021, Capricorn:

Universul ți-a pregătit o serie de surprize astăzi, mai ales în relația de cuplu. Povestea ta primește o doză de perspicacitate și energie, în măsură ce Soarele se întâlnește cu Pluto. Această întâlnire va scoate la iveală și probleme care nu au fost rezolvate la timp. În același timp trebuie să faci ordine și la locul de muncă. Cariera ta are nevoie de o schimbare.


Horoscop 17 iulie 2021, Vărsător:

Mereu ai avut grijă ca latura mai dezordonată a vieții tale să fie ținută sub cheie. Trebuie însă să te eliberezi de toate sentimentele pe care le ai ascunse de ceva timp; dacă nu le lași să fie libere, se vor întoarce împotriva ta. Pluto este cel care scoate la iveală toate aceste lucruri. Această asociere tulburătoare din punct de vedere emoțional funcționează pentru a evidenția bagajele din trecut și tensiunile care necesită despachetare. Trebuie să faci schimbări între realitate și abordarea de acum.


Horoscop 17 iulie 2021, Peşti:

Lucrurile devin mai echilibrate azi pentru tine. Lasă latura creativă să iasă la iveală și pregătește-te încă de dimineață pentru situații cu trăiri emoționale intense. Pluto te va ajuta să scapi de frustrări, mai ales în relația cu partenerul de cuplu. Trebuie însă să abordezi diferit lucrurile în viitor. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS