Horoscopul zilei de miercuri, 14 iulie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de miercuri, 14 iulie 2021


Horoscop 14 iulie 2021, Berbec:

Astăzi este ziua în care poți fugi de realitate. Peisajul cosmic al zilei de azi te face să te simți ca și cum te-ai fi pierdut într-o ceață densă. Decât să lupți pentru claritate, ai încredere în simțurile tale și urmărește cu atenție mesajele subtile care apar prin vise sau în întâlnirile pe care le ai planificate. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 14 iulie 2021, Taur:

Taurii sunt visători azi. Este o zi ideală pentru a investi energie în activități creative, deoarece este mai ușor să tragi aer în piept și să o aplici viziunea ta asupra elementelor din jur. Scopul este să lași lucrurile practice pentru o altă zi, când ești mai lucid(ă) și mai stăpân(ă) pe situație.


Horoscop 14 iulie 2021, Gemeni:

Cariera ta a fost într-o etapă tranzitorie în evoluție. Neptun a fost cel care s-a ferit de realitate, iar acum au apărut alte priorități în viața ta. Soarele și Luna se găsesc astăzi strâns amestecate cu Neptun și nu te lasă să iei nicio decizie importantă. Folosește-te de această nouă etapă din viața ta pentru a-ți face planuri care să te ajute să avansezi. Poate vă interesează şi 10 iunie 2021: Luna Nouă în Gemeni acoperă Soarele într-o eclipsă.






Horoscop 14 iulie 2021, Rac:

Este mai ușor să plutești decât să te forțezi să înoți în amonte, cel puțin azi. Soarele și Luna se întâlnesc cu Neptun, care te îndeamnă la visare. Azi mai mult decât oricând îți poți face planuri creative, realitatea pare greu de abordat în astfel de zile. Este o zi ideală pentru a cânta, a scrie poezii sau a citi o carte bună. Citiţi și 11 iulie 2021: Mercur în Rac vestește liniște și calm în viața zodiilor.



Horoscop 14 iulie 2021, Leu:

Trebuie să te bucuri de această perioadă și să-ți încetinești ritmul. Planeta conducătoare te blochează într-o stare de echilibru la care tânjeai de ceva timp. Această întâlnire cosmică îți oferă o energie creativă, vindecătoare, pentru a-ți întemeia o familie și a te bucura de tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Este posibil ca nivelul de energie să-ți scadă la un moment dat. Lucrurile banale din viața ta pot deveni în această perioadă mai confuze decât credeai că este posibil. E posibil să vă placă şi 11 iunie - 29 iulie 2021: Marte în Leu aduce concentrare şi autenticitate.


Horoscop 14 iulie 2021, Fecioară:

Nivelurile tale de energie sunt mai scăzute ca niciodată. Ia o pauză de la tot ceea ce faci și axează-te asupra idealismului. Soarele și Luna se leagă de Neptun care dizolvă realitatea, creând o atmosferă de maximă inspirație, dar starea de oboseală se poate instala oricând. Este ziua perfectă să stai mai mult singur(ă) și să îți pui nevoile în primul loc.






Horoscop 14 iulie 2021, Balanţă:

Azi tu ești cel(a) mai bună companie pentru tine. Tot Neptun este cel care va estompa realitatea, așa că mai bine stai liniștit(ă) o perioadă. Ești mai ancorat(ă) ca oricând în treburile de la serviciu, dar este posibil ca energia bună să scadă și ea curând și să crească nivelul de pasivitate. Mai bine stai azi departe de toate deciziile importante și visează liniștit(ă) în intimitatea casei tale.


Horoscop 14 iulie 2021, Scorpion:

Peisajul cosmic de miercuri favorizează intuiția asupra intelectului. Soarele și Luna se întâlnesc cu Neptun, o pereche care aduce o senzație profund mistică, parcă din altă lume. Pășește cu încredere într-o lume a imaginației și bucură-te de energia creativă din jurul tău. Orice fel de problemă creativă trebuie lăsată să-și găsească rezolvarea în altă zi.


Horoscop 14 iulie 2021, Săgetător:

Forțe puternice sunt în joc sub peisajul cosmic de azi. Soarele și Luna se întâlnesc simultan cu Neptun și toate îți vor oferi o imagine nerealistă a ceea ce se întâmplă în jurul tău. Lasă deciziile importante pentru altă zi, deoarece această energie visătoare încurajează inspirația și idealismul în locul alegerilor raționale.






Horoscop 14 iulie 2021, Capricorn:

Universul îți reorganizează atmosfera mentală a ultimilor ani. Te-ai deschis către noi forme de auto-exprimare și ai învățat să elimini dezordinea din viața ta. Ești într-o perioadă de echilibru, care te va ajuta să descoperi ceea ce îți dorești cu adevărat de la tine și de la cei(le) din jur. Nu trebuie să uiți că tu ești cel(a) care contează cel mai mult.


Horoscop 14 iulie 2021, Vărsător:

Și tu ai parte azi de multă energie creativă. Soarele și Luna se blochează într-o aliniere simultană cu iluzorul Neptun, aducând o energie inspirațională fluxului tău de lucru. E ziua perfectă să te dedici aspectelor creative ale muncii tale. Nu încerca să te justifici azi în fața nimănui. Amână toate lucrurile importante pentru zilele următoare.


Horoscop 14 iulie 2021, Peşti:

Este foarte ușor azi să ai o lumea numai a ta. Starea de reverie se instalează treptat în viața ta, iar nivelul de energie scade considerabil. Acordă o atenție deosebită azi intuiției și lasă în plan secund rațiunea. Relația ta este într-o perioadă tulbure, așa că profită de acest idealism din viața ta și ordonează lucrurile până nu se degradează considerabil. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS