Horoscopul zilei de luni, 12 iulie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de luni, 12 iulie 2021


Horoscop 12 iulie 2021, Berbec:

Astăzi dai dovadă de devotament când vine vorba de lucrurile pe care ți le dorești cu adevărat. Chiar dacă rezultatele nu apar la fel de rapid pe cât ai fi sperat, ești dispus(ă) să-ți investești timpul și energia pentru a duce lucrurile mai departe. Perseverența ta este de-a dreptul remarcabilă, iar oamenii vor observa acest lucru la tine și vor încerca să te ajute. Ar fi bine totuși să fii atent(ă) la deciziile pe care le iei și să ai grijă în cine îți pui încrederea. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 12 iulie 2021, Taur:

Nimeni nu-și dorește să treacă prin aceeași experiență neplăcută de două ori. Totuși, se pare că nu ți-ai învățat lecțiile din trecut, iar acum ești pe cale să repeți o greșeală pe care ai fi putut să o eviți. Fii mai atent(ă) și nu te aventura în a lua decizii definitive în această perioadă. Încearcă să privești lucrurile dintr-o perspectivă de ansamblu și să-ți acorzi timpul necesar pentru a alege cea mai bună variantă de viitor.


Horoscop 12 iulie 2021, Gemeni:

Vacanța este mai aproape decât ai crede. Încearcă să lași de-o parte grijile nesfârșite și să te conectezi cu natura. Ai nevoie să-ți pui ordine în gânduri și să te concentrezi mai mult asupra aspectelor pozitive ale vieții. În plan emoțional, lucrurile par să se așeze pentru tine. O iubire din trecut s-ar putea să se întoarcă în viața ta. Poate a sosit momentul să vă regândiți situația și să încercați să vă mai oferiți o șansă. Poate vă interesează şi 10 iunie 2021: Luna Nouă în Gemeni acoperă Soarele într-o eclipsă.






Horoscop 12 iulie 2021, Rac:

Compromisul nu este o opțiune pentru tine. Îți dorești totul sau nimic de la partener(ă) și nu ești dispus(ă) să lași de la tine. După ce ai fost dezamăgit(ă) în trecut, acum a sosit momentul să-ți pui în ordine prioritățile. Barierele pe care ți le-ai setat s-ar putea să te ajute în termen lung. Totuși ai grijă să nu exagerezi, ai putea fi înțeles(asă) greșit, iar acest lucru îți va face mai mult rău decât bine. Fii cumpătat(ă) atunci când iei decizii. Citiţi și 11 iulie 2021: Mercur în Rac vestește liniște și calm în viața zodiilor.



Horoscop 12 iulie 2021, Leu:

Zodiile de foc sunt extrem de puternice și hotărâte. Ți-ai setat câteva obiective în termen lung și ești dispus(ă) să faci tot ceea ce este necesar pentru a le duce la bun sfârșit. Aștrii au remarcat puterea și dedicarea ta și te vor ajuta să nu te abați de la drum. E posibil să vă placă şi 11 iunie - 29 iulie 2021: Marte în Leu aduce concentrare şi autenticitate.


Horoscop 12 iulie 2021, Fecioară:

În prima parte a zilei vei remarca o tendință de a fi melancolic(ă). Acest lucru se datorează prezenței planetei Neptun în casa spiritualității. Încearcă să te relaxezi și să eviți să iei decizii importante astăzi. În schimb, te poți concentra asupra planurilor în termen scurt. Pas cu pas o să reușești să duci la bun sfârșit tot ce ți-ai propus. Răbdarea este cheia pentru tine, iar Universul știe că ești una dintre cele mai organizate zodii.






Horoscop 12 iulie 2021, Balanţă:

Se anunță o perioadă destul de benefică pentru nativii(ele) din zodia Balanță. Aceștia(stea) pare că au descoperit rețeta succesului și nimic nu le stă în cale pentru a se face remarcați(te). În plan profesional lucrurile stau foarte bine pentru femeile din această zodie. Oportunitățile apărute te vor ajuta să evoluezi mai repede decât ai sperat. Perseverența este cheia. Încearcă să muncești cât mai mult pentru ceea ce-ți dorești și să nu te abați de la drumul tău.


Horoscop 12 iulie 2021, Scorpion:

Lucrurile nu stau la fel de bine pentru tine astăzi. În plan emoțional, relația cu cel(a) pe care-l(o) iubești pare că se răcește. Ești tot mai suspect(ă) cu privire la sentimentele partenerului(ei) tău(ale) față de tine și din acest motiv apar discuții ce par nesfârșite. Aștrii te sfătuiesc să te pui pe tine în primul loc și să te distanțezi de lucrurile care îți provoacă neplăceri. Timpul îți va spune care este alegerea potrivită pentru tine și pentru viața ta sentimentală.


Horoscop 12 iulie 2021, Săgetător:

Săgetătorii sunt plini de energie și puși pe șotii. Ziua de astăzi trebuie să fie dedicată în totalitate aventurii și neprevăzutului. Încearcă să te bucuri de timpul liber și să-ți reîncarci bateriile. În termen lung, vei observa că dai un randament mult mai bun în activitățile de zi cu zi. Încearcă să te organizezi mai bine în viitor și să nu lași tot timpul lucrurile la voia întâmplării.






Horoscop 12 iulie 2021, Capricorn:

Planeta Pluto îți aduce în atenție câteva probleme de cuplu pe care credeai că le-ai rezolvat. Ziua de luni trebuie să fie dedicată rezolvărilor pentru a putea merge mai departe. Ai nevoie de o încheiere pentru a putea trece mai ușor peste o relație eșuată. Încearcă să-ți concentrezi energia asupra proiectelor personale. Acest lucru te va ajuta mai mult decât poți crede în viitor. Aștrii sunt alături de tine și se asigură că nu te abați de la drumul tău.


Horoscop 12 iulie 2021, Vărsător:

Nimic nu se compară cu un lucru bine făcut, iar tu ești persoana care acordă cea mai mare atenție detaliilor. Astăzi te preocupă latura artistică și simți nevoia să experimentezi idei pe care le-ai abandonat. Aștrii te susțin și încearcă să-ți trimită semne care să te ajute în procesul tău creator.


Horoscop 12 iulie 2021, Peşti:

Este momentul să-ți iei o vacanță și să te relaxezi. Ai muncit mult în ultima perioadă, iar acum trebuie să înveți să culegi în liniște roadele muncii tale. Ești un om puternic, dar extrem de sensibil și empatic în același timp. Personalitatea ta s-a putea să fi atras atenția mai multor persoane în ultima vreme. Încearcă să-ți acorzi timpul necesar pentru a lua decizia cea mai bună pentru tine. La final tot ce contează este ca tu să fii fericit(ă) cu ceea ce ai ales. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS