Horoscopul zilei de duminică, 11 iulie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de duminică, 11 iulie 2021


Horoscop 11 iulie 2021, Berbec:

Berbecii sunt sfătuiți să fie mai atenți la cheltuieli în această perioadă. Au tendința să se lase conduși de sentimente și să cumpere lucruri de care nu au neapărat nevoie. Ești genul de persoană care preferă să facă lucrurile din prima așa cum trebuie, decât să viseze la planuri și soluții complicate. Ascultă-ți intuiția și încearcă să iei cea mai bună decizie pentru tine. Perioada următoare îți rezervă câteva schimbări semnificative când vine vorba de parcursul profesional. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 11 iulie 2021, Taur:

Nimic nu e imposibil pentru tine. Astăzi te simți plin(ă) de energie și ești gata să-i(le) cucerești pe cei(le) din jur cu farmecul tău. Ai parte de o zi bună încă de dimineață, iar oamenii își vor dori să petreacă mai mult timp în preajma ta. Ești pregătit(ă) să te redescoperi, iar acest lucru are să vină la pachet și cu o persoană nouă în viața ta. Lasă-ți sufletul deschis și nu te teme să cunoști oameni noi.


Horoscop 11 iulie 2021, Gemeni:

Sunt multe lucruri care te preocupă. Se anunță o zi plină pentru nativii(ele) din zodia Gemeni. Ai nevoie să-ți pui ordine în gânduri și să începi rezolvarea fiecărei sarcini pas cu pas. Cel mai bine este să nu te abați de la drumul tău și să ai încredere în tine. În ultima vreme te-ai simțit puțin pierdut(ă) și ți-a fost destul de greu să iei deciziile importante cu privire la câteva relații din viața ta. Fie că e vorba de o poveste de iubire eșuată sau de o prietenie care nu mai are un viitor, cel mai bine este să spui lucrurilor pe nume. Nu te teme să rupi relațiile care nu-ți mai aduc fericire. Poate vă interesează şi 10 iunie 2021: Luna Nouă în Gemeni acoperă Soarele într-o eclipsă.






Horoscop 11 iulie 2021, Rac:

Intuiția te-a ajutat întotdeauna, motiv pentru care te bazezi tot mai des pe ea. Simți nevoia de socializare, iar astăzi ar putea fi momentul oportun pentru acest lucru. Ia legătura cu prietenii(ele) mai vechi și încearcă să reunești gașca. Aveți nevoie de o pauză, iar o reuniune o să vă prindă bine tuturor. Dacă în plan social lucrurile stau bine, atunci în plan financiar ele arată extraordinar pentru tine. Vei primi câteva oferte de nerefuzat care îți vor aduce venituri considerabile în perioada următoare. Citiţi și 11 iulie 2021: Mercur în Rac vestește liniște și calm în viața zodiilor.



Horoscop 11 iulie 2021, Leu:

Te bucuri de atenția celor din jur. În ultima perioadă te-ai simțit neglijat(ă), însă a venit vremea să strălucești din nou. Îți place să fii admirat(ă), iar acest lucru se vede din fiecare interacțiune cu cei(le) din jur. Ești o zodie de foc puternică și nimic nu poate să te oprească din a obține ceea ce-ți dorești cu adevărat. Luna se îndreaptă către semnul tău zodiacal și te va face să te simți mai bine ca niciodată. Ești energic(ă) și pregătit(ă) să ai parte de momente de neuitat alături de cei(le) dragi. E posibil să vă placă şi 11 iunie - 29 iulie 2021: Marte în Leu aduce concentrare şi autenticitate.


Horoscop 11 iulie 2021, Fecioară:

Horoscopul de azi le rezervă multe surprize plăcute pentru nativii(ele) din zodia Fecioară. Aceștia(stea) vor avea parte de câteva oportunități în sfera carierei. Fecioarele se bucură de o perioadă extrem de bogată. Este posibil să ți se propună un parteneriat în vederea realizării unui proiect cu perspective mărețe de viitor. Ești un/o bărbat/femeie extrem pe organizat(ă) și analitic(ă), prin urmare tactul tău este tot ceea ce trebuie pentru ca proiectul să fie dus la bun sfârșit. Analizează cu atenție costurile și beneficiile și încearcă să iei decizia cea mai potrivită pentru tine.






Horoscop 11 iulie 2021, Balanţă:

Este momentul oportun să-ți iei o vacanță. Munca te-a solicitat tot mai mult în ultima perioadă și începi să nu mai ai același randament. Aștrii îți sugerează să-ți faci bagajele și să te relaxezi. Încearcă să faci câteva activități care să te ajute să te reconectezi la adevărata ta spiritualitate. Fie că e vorba de o drumeție sau de o oră de meditație, important este să-ți eliberezi mintea de gândurile stresante. Știi că după o furtună soarele va apărea din nou pe cer. Nu te teme să visezi la viitor și să-ți pui speranța în proiecte care necesită timp și energie pentru a evolua.


Horoscop 11 iulie 2021, Scorpion:

Energia zilei te forțează să ieși puțin din zona de confort. Luna intră în zodia Leului și din acest motiv o să observi că ești mult mai concentrată asupra carierei. Te preocupă mai mult viitorul și îți dorești să investești doar în proiectele în care crezi cu adevărat. Este un lucru bun, totuși încearcă să privești din perspectivă evoluția lucrurilor și să nu iei decizii pripite. Ai parte de câteva oportunități pe care nu ar trebui să le lași să treacă pe lângă tine. Rămâi încrezător(are) cu privire la viitor, iar aștrii te vor ajuta să-ți atingi obiectivele.


Horoscop 11 iulie 2021, Săgetător:

Ai nevoie de o nouă aventură. Spiritualitatea este foarte importantă pentru tine, iar în ultima vreme nu te-ai mai ocupat de acest aspect al vieții tale. Universul te sfătuiește să petreci mai mult timp în natură sau să-ți rezervi câteva minute pentru a medita. Încearcă să-ți eliberezi mintea de griji și să fii mai încrezător(are) cu privire la planurile tale de viitor. Luna în Leu te influențează în mod pozitiv și te face să fii mai expansiv(ă) decât în mod obișnuit. Profită de această energie pentru a cunoaște oameni noi.






Horoscop 11 iulie 2021, Capricorn:

Ești dispus(ă) să-ți sacrifici timpul liber pentru a lucra la câteva proiecte în care ți-ai pus speranța. Ești încrezător(are) cu privire la felul în care se desfășoară lucrurile și știi că toată munca ta grea va fi răsplătită curând. Totuși, horoscopul zilei te sfătuiește să fii atent(ă) și să nu te suprasoliciți. Ai tendința să muncești mai mult decât este necesar într-o zi, iar în termen lung efectele s-ar putea să fie nefavorabile pentru tine. Nu uita că pauzele dese sunt cheia marilor succese.


Horoscop 11 iulie 2021, Vărsător:

Te confrunți cu un blocaj în ceea ce privește procesul creativ. De regulă ești foarte inspirat(ă), iar atunci când ai o idee nu lași nimic să intervină până ce nu o aduci la realitate. Luna în Leu te afectează în mod negativ. Te simți amețit(ă) și îți pierzi concentrarea cu ușurință. Cel mai bine este să-ți rezervi această zi pentru a te relaxa. Deconectează-te de la lucrurile din jur și încearcă să-ți asculți sufletul.


Horoscop 11 iulie 2021, Peşti:

A sosit momentul să iei legătura cu cei(le) dragi. Aștrii te sfătuiesc să te înconjori de prieteni(e) și să nu te lași pradă gândurilor negative. Ai tendința să fii melancolic(ă) azi, iar din acest motiv vei observa că treci rapid de la o stare de spirit la alta. Încearcă să te relaxezi și să privești partea plină a paharului. De altfel, se anunță o perioadă extrem de roditoare pentru tine. Tot ce trebuie să faci este să ai răbdare și să te avânți cu încredere în necunoscut. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS