Horoscopul zilei de sâmbătă, 10 iulie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de sâmbătă, 10 iulie 2021


Horoscop 10 iulie 2021, Berbec:

Azi ai parte de o zi liniștită. Ești rezervat(ă), timiditatea din copilărie a reînviat. Îndrumarea vine astăzi din interior. Ai o energie mentală foarte bună și este mai ușor să rezolvi problemele și să faci alegeri înțelepte. Dacă te vei pune în pat mai devreme decât de obicei, odihna te va ajuta să fii mai liniștit(ă). Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 10 iulie 2021, Taur:

Succesul tău de astăzi va fi direct afectat de efortul depus. Verifică de mai multe ori contractele și deciziile pe care le-ai luat deja serviciu. Prietenii(ele) și partenerii(ele) vă vor face planuri și îți vor oferi cele mai bune sfaturi. Îți câștigă dragostea și respectul. Este posibil să fii invitat(ă) la o ieșire în oraș și să te bucuri de compania celor mai dragi persoane din viața ta.


Horoscop 10 iulie 2021, Gemeni:

Ești dispus(ă) la schimbări în perioada următoare și le faci față cu grație chiar și celor din carieră. Fă o listă cu dorințele pe care le ai și cu ceea ce vrei să faci pentru a le îndeplini. Citește mai apoi cu atenție lista. Acest lucru te va ajuta să faci față conflictelor și frustrărilor mai vechi. Azi te vei distra mai mult decât de obicei, dar trebuie să ai grijă de sănătatea ta în următoarea perioadă. Poate vă interesează şi 10 iunie 2021: Luna Nouă în Gemeni acoperă Soarele într-o eclipsă.






Horoscop 10 iulie 2021, Rac:

Dacă au existat erori legate de o călătorie pe care o planifici de ceva timp, acestea se vor rezolva mai repede decât te aștepți. Ești foarte apropiat(ă) de cei(le) dragi în perioada aceasta, așa că le oferi tot sprijinul tău. Te vei dedica unui interes reciproc care e răsplătit cu multă dragoste. Pe seară vei avea parte de câteva sfaturi din partea unei persoane pe care o vezi zi de zi, dar cu care nu ai avut timp până acum să stai la discuții prelungite. Citiţi și 11 iulie 2021: Mercur în Rac vestește liniște și calm în viața zodiilor.



Horoscop 10 iulie 2021, Leu:

Vechile reguli se schimbă. Apar sentimente și nevoi noi. Ai grijă de banii pe care îi ai în conturi, se pot risipi foarte repede. Te vei adapta foarte ușor la noul stil de viață, dar ai nevoie de mai multă protecție din partea partenerului(ei) de cuplu. Încearcă să stai mai mult tu cu tine pentru a îți pune ordine în gânduri. Vezi ce se întâmplă și dacă nu ești mulțumit(ă) apelează la ajutorul unui(ei) specialist(e). E posibil să vă placă şi 11 iunie - 29 iulie 2021: Marte în Leu aduce concentrare şi autenticitate.


Horoscop 10 iulie 2021, Fecioară:

Azi vei avea parte de câteva surprize în plan sentimental sau în afaceri. Fie apare un/o bărbat/femeie misterios(asă) în viața ta, fie apar oportunități în plan financiar. Dacă simți că ceva este în plus în viața ta, atunci renunță la acest lucru fără să te gândești prea mult. Deciziile luate rapid sunt cele mai bune. În plus, nu uita că înțelegerea și comunicarea sunt mereu cele mai bune soluții.






Horoscop 10 iulie 2021, Balanţă:

Azi vei finaliza proiecte pe care le ai în derulare de prea mult timp. Starea de sănătate îți poate oferi indicii referitoare la viitoarele decizii pe care trebuie să le pui în aplicare pentru binele organismului tău. Dacă un/o prieten(ă) apropiat(ă) are motive de sărbătoare, trebuie să-i fii alături. Îi poți lua un cadou simbolic ca să te simtă alături.


Horoscop 10 iulie 2021, Scorpion:

Azi fericirea îți este adusă de activitățile recreative. Este posibil să te alături unui club de carte sau să-ți descoperi o nouă pasiune. Dacă ești în căutarea unui(ei) partener(e) de cuplu, primul pas este să te apropii de cineva, mai apoi să iei o decizie. Dacă ai prieteni(e) cu copii, mergi în vizită la ei. Micuții sunt o sursă de energie și bunădispoziție oricând.


Horoscop 10 iulie 2021, Săgetător:

În această perioadă ai parte de mai multe evenimente interesante în viața ta și de vizitatori atunci când te aștepți mai puțin. Colegii(ele) de muncă te vor sprijini în următoarea perioadă și te vor ajuta să pui la punct anumite proiecte pe care le-ai cam neglijat. Munca în echipă este cheia succesului.






Horoscop 10 iulie 2021, Capricorn:

Dacă cineva a stat de vorbă cu tine recent, chiar dacă a fost vorba despre o conversație ocazională, merită să acorzi puțină atenție sfaturilor primite. Citește ziare și reviste actuale. Ești pe cale să înveți ceva valoros din întâmplare. Călătoriile planificate din scurt adaugă o nouă dimensiune vieții tale. Se poate ca prietenii(ele) tale din copilărie să vină în vizită.


Horoscop 10 iulie 2021, Vărsător:

Trebuie să te adaptezi la schimbările de la locul de muncă și la condițiile economice mondiale. Cu siguranță este vorba despre o schimbare semnificativă, în bine. Doar așa vei aprecia mult mai bine ceea ce ai deja. Nu ai starea necesară pentru o discuție serioasă, așa că amână dacă ai planificată o astfel de întâlnire în perioada următoare.


Horoscop 10 iulie 2021, Peşti:

Azi ești subtil(ă), receptiv(ă) și ai multă compasiune de oferit. Trebuie să îți dai seama de ceea ce îți dorești cu adevărat. Vei termina de pus în practică un proiect de suflet, așa că trebuie să sărbătorești reușita. Nu lăsa ca evenimentul să treacă nemarcat. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS