Horoscopul zilei de marţi, 30 ianuarie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: marţi, 30 ianuarie 2018


Horoscop 30 ianuarie 2018, Berbec:

Azi sunteţi cu capul în nori şi vă este destul de dificil să vă concentraţi asupra sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat pe plan profesional. Vă gândiţi că este timpul să vă luaţi un scurt concediu şi să plecaţi într-un loc la care visaţi de ceva timp. Spre seară, îi puteţi propune partenerului/ei de cuplu acest lucru.


Horoscop 30 ianuarie 2018, Taur:

Începeţi ziua de marţi cu mult entuziasm şi cu voie bună. Sunteţi cu zâmbetul pe buze mai tot timpul şi asta deoarece aţi avut parte de câteva zile relaxante şi frumoase, în care aţi reuşit să vă încărcaţi bateriile. Spre seară, primiţi o veste frumoasă de la un/o posibil/ă colaborator/are.


Horoscop 30 ianuarie 2018, Gemeni:

Ziua de astăzi începe cum nu se poate mai bine; încă de la primele ore ale dimineţii, primiţi un apel de la superiori pentru a vă felicita pentru tot ce aţi făcut în ultima perioadă pe plan profesional. Încep să dea roade investiţiile pentru proiectul la care lucraţi.


Horoscop 30 ianuarie 2018, Rac:

Marţi pare să fie o zi destul de interesantă pentru voi; colaboraţi foarte bine cu persoanele noi care intră în echipa voastră şi reuşiţi să vă ocupaţi de toate sarcinile primite din partea superiorilor. Spre seară, este posibil ca o persoană dragă să vă ceară ajutorul într-o problemă delicată.


Horoscop 30 ianuarie 2018, Leu:

Ziua de azi este una în care întreaga atenţie trebuie să fie îndreptată asupra vieţii personale; este posibil ca după orele prânzului să primiţi o veste destul de importantă din partea unui om drag care să vă determine să vă schimbaţi planurile pentru această perioadă.


Horoscop 30 ianuarie 2018, Fecioară:

Superiorii vă fac o propunere interesantă pentru un nou proiect; este ceva nou pentru voi, însă acceptaţi fără să staţi prea mult pe gânduri deoarece ştiţi că aveţi şansa de a evolua. Vă adaptaţi şi învăţaţi destul de repede cum stau lucrurile.


Horoscop 30 ianuarie 2018, Balanţă:

Viaţa profesională trebuie să fie lăsată puţin pe plan secund; acesta este un moment bun pentru a vă îndrepta atenţia asupra relaţiei personale, unde trebuie să purtaţi o discuţie serioasă cu partenerul/a de cuplu şi să luaţi o decizie pentru viitorul vostru.


Horoscop 30 ianuarie 2018, Scorpion:

Azi purtaţi o discuţie uşor aprinsă cu partenerul/a de cuplu deoarece nu reuşiţi să ajungeţi la o înţelegere. Este foarte important să vă înzestraţi cu răbdare şi să ascultaţi tot ce are de spus înainte de a da vina pe el/a pentru situaţia creată. De asemenea, compromisurile sunt necesare în această situaţie.


Horoscop 30 ianuarie 2018, Săgetător:

Ziua de marţi pare să fie una destul de interesantă pentru voi; aştrii vă scot în cale o persoană cu multă imaginaţie, care se descurcă de minune în domeniul profesional în care vreţi să intraţi şi voi. Încercaţi să îi propuneţi o colaborare şi să îi spuneţi care sunt planurile voastre de viitor.


Horoscop 30 ianuarie 2018, Capricorn:

Prima parte a zilei de marţi este dedicată vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini destul de importante. Mai mult, este posibil ca partenerii/ele de afaceri să facă mici greşeli care vor duce la schimbări în colaborarea voastră. Seara va fi interesantă.


Horoscop 30 ianuarie 2018, Vărsător:

Astăzi trebuie să vă luaţi inima în dinţi şi să încercaţi să aveţi o discuţie serioasă cu partenerul/a de cuplu. Simţiţi că lucrurile nu mai sunt atât de clare între voi şi aveţi nevoie să lămuriţi situaţia astfel încât să luaţi deciziile potrivite pentru viitorul vostru.


Horoscop 30 ianuarie 2018, Peşti:

Lucrurile sunt destul de tensionate pe plan profesional, unde mai multe persoane par să discute aprins pe tema unui proiect comun. Încercaţi să vă păstraţi calmul şi să rezolvaţi cât mai repede această situaţie astfel încât să evitaţi un conflict de proporţii. 

Horoscopul zilei de luni, 29 ianuarie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: luni, 29 ianuarie 2018


Horoscop 29 ianuarie 2018, Berbec:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi/te asupra vieţii profesionale, unde încercaţi să vă ocupaţi de toate sarcinile primite de la partenerii/ele de afaceri. Vă doriţi ca următoarele zile să fie doar pentru relaxare, motiv pentru care acceptaţi chiar şi să rămâneţi peste program astfel încât să terminaţi toată treaba.


Horoscop 29 ianuarie 2018, Taur:

Aşteptaţi o veste de la un/o partener/ă pentru o posibilă colaborare foarte interesantă, însă este posibil ca aceasta să vină tocmai săptămâna viitoare. Nu vă faceţi griji, cu siguranţă va fi una pozitivă. Între timp, concentraţi-vă atenţia asupra relaţiei cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 29 ianuarie 2018, Gemeni:

Ziua de luni pare să fie una destul de frumoasă pentru voi; întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii profesionale, unde încercaţi să vă ocupaţi de sarcinile pe care le aveţi de rezolvat. Spre seară, încercaţi să acordaţi mai multă atenţie relaţiei pe care o aveţi cu membrii/ele familiei.


Horoscop 29 ianuarie 2018, Rac:

Luni nu este tocmai cea mai liniştită zi din această săptămână, însă cu siguranţă va fi cea mai productivă. Participaţi la o întâlnire interesantă, unde îi/le puteţi convinge pe parteneri/e să investească într-un proiect pe care vreţi să îl puneţi în aplicare în următoarea perioadă.


Horoscop 29 ianuarie 2018, Leu:

Ziua de azi vă găseşte cu zâmbetul pe buze; reuşiţi să vă bucuraţi de momente frumoase în compania oamenilor dragi din viaţa voastră. Pe plan profesional, este posibil ca superiorii să vă ceară detalii cu privire la un proiect încheiat recent.


Horoscop 29 ianuarie 2018, Fecioară:

Pentru ca lucrurile să evolueze aşa cum vă doriţi, este foarte important să fiţi deschişi/se la schimbări şi să fiţi dispuşi/se să faceţi până şi compromisuri pe plan personal. Veţi munci mai mult, însă beneficii vor fi pe măsura eforturilor depuse.


Horoscop 29 ianuarie 2018, Balanţă:

Prima parte a zilei de luni decurge fără probleme. Reuşiţi să vă concentraţi atenţia asupra vieţii profesionale şi să vă ocupaţi de toate sarcinile pe care le aveţi de rezolvat. După orele prânzului, pot apărea câteva evenimente neaşteptate de care trebuie să vă ocupaţi de urgenţă.


Horoscop 29 ianuarie 2018, Scorpion:

O persoană vă dă o veste neaşteptată, care vă convinge să renunţaţi la planurile pe care le aveaţi pregătite pentru următoarea perioadă şi să faceţi altele. Pe plan personal, relaţia cu partenerul/a de cuplu devine tot mai serioasă în aceste momente.


Horoscop 29 ianuarie 2018, Săgetător:

Ziua de astăzi este petrecută cu voi concentrându-vă întreaga atenţie asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de un proiect destul de important. Mare atenţie la detalii, acestea sunt cele care fac diferenţa. Spre seară, faceţi o scurtă călătorie pentru a vizita o persoană dragă.


Horoscop 29 ianuarie 2018, Capricorn:

Comunicaţi foarte bine cu oamenii din jurul vostru; încercaţi să fiţi atenţi/te la nevoile lor, să îi/le ascultaţi şi să le oferiţi ajutorul de care au nevoie. Spre seară, un/o prieten/ă vă face o vizită pentru a vă face o propunere de colaborare pentru un viitor proiect foarte interesant.


Horoscop 29 ianuarie 2018, Vărsător:

Este posibil ca ziua de luni să fie una dedicată în întregime vieţii profesionale; aveţi câteva sarcini importante de care trebuie să vă ocupaţi, motiv pentru care întreaga atenţie este îndreptată asupra acestora. Chiar dacă vă confruntaţi cu destul de multe lucruri neplăcute, aveţi o stare de spirit excelentă.


Horoscop 29 ianuarie 2018, Peşti:

Este foarte important ca azi să nu aveţi planurile bătute în cuie deoarece vor apărea câteva situaţii neaşteptate care vă vor determina să faceţi câteva schimbări. Cel mai probabil, partenerul/a de cuplu se va simţi puţin deranjat/ă, însă va înţelege situaţia şi vă va şi susţine. 

Horoscopul zilei de duminică, 28 ianuarie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 28 ianuarie 2018


Horoscop 28 ianuarie 2018, Berbec:

Aştrii vă sfătuiesc să luaţi deciziile la care vă gândiţi de ceva timp. Aveţi mai multă încredere în voi şi alegeţi ce consideraţi că este bun pentru voi. În cazul în care aveţi nevoie de ajutor, nu ezitaţi să vorbiţi cu membrii/ele familiei, prietenii/ele foarte apropiaţi/te şi alte persoane în care puteţi avea încredere.


Horoscop 28 ianuarie 2018, Taur:

Prima parte a zilei de duminică este dedicată vieţii personale; comunicaţi foarte bine cu oamenii dragi de lângă voi, aşa că profitaţi de această perioadă favorabilă şi încercaţi să empatizaţi mai mult cu ei. Spre seară, este posibil să mergeţi la un eveniment interesant.


Horoscop 28 ianuarie 2018, Gemeni:

Chiar dacă este a doua zi de weekend şi ar trebui să fie o zi liniştită pentru voi, întreaga atenţie a voastră este îndreptată în continuare asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini foarte importante. Spre seară, cereţi ajutorul unui/ei prieten/e de încredere într-o problemă de familie.


Horoscop 28 ianuarie 2018, Rac:

Încercaţi să profitaţi de zilele astea libere şi să încercaţi să petreceţi mai mult timp alături de oamenii dragi din viaţa voastră. Este posibil ca după orele prânzului să faceţi un drum lung pentru a revedea o persoană dragă. Seara se încheie cu o veste frumoasă, care vă va da de gândit.


Horoscop 28 ianuarie 2018, Leu:

Conjunctura astrală de azi favorizează viaţa personală; aveţi multe lucruri pe care trebuie să le puneţi în ordine, aşa că nu pierdeţi timpul şi apucaţi-vă de treabă. De asemenea, în cazul în care vă doriţi să faceţi câteva schimbări în relaţia cu oamenii din jurul vostru, acum este momentul potrivit.


Horoscop 28 ianuarie 2018, Fecioară:

Conjunctura astrală aduce cu ea multă energie pentru voi precum şi şansa unor noi începuturi. Este un moment foarte bun pentru a face planuri interesante pentru viitorul profesional. Beneficiile financiare vor fi pe măsura muncii depuse.


Horoscop 28 ianuarie 2018, Balanţă:

Cum întreaga săptămână v-aţi concentrat atenţia asupra vieţii profesionale din cauza sarcinilor numeroase şi dificile pe care le-aţi avut de rezolvat, astăzi încercaţi să petreceţi mai mult timp în compania oamenilor dragi. Partenerul/a de cuplu va fi cel/a mai fericit/ă.


Horoscop 28 ianuarie 2018, Scorpion:

Pentru ca lucrurile să evolueze aşa cum vă doriţi este foarte important să învăţaţi să trăiţi în prezent; acesta este un moment foarte bun pentru a îngropa amintirile şi trecutul şi să vă concentraţi mai mult pe ceea ce se întâmplă în viaţa voastră în aceste momente.


Horoscop 28 ianuarie 2018, Săgetător:

Aştrii sunt de partea voastră şi vă deschid numeroase uşi pentru posibile colaborări în această perioadă. Parteneriatele sunt în floare, însă după orele prânzului aveţi posibilitatea de a primi o ofertă extrem de interesantă, care vă va face să o acceptaţi imediat.


Horoscop 28 ianuarie 2018, Capricorn:

Prima parte a zilei este dedicată vieţii profesionale, unde cel mai probabil lucraţi la un proiect destul de important alături de colegii/ele de echipă. Şansele de reuşită sunt foarte mari, motiv pentru care tot timpul liber pe care îl aveţi îl investiţi în această muncă.


Horoscop 28 ianuarie 2018, Vărsător:

Vă gândiţi că este timpul să faceţi câteva schimbări importante pe plan personal; simţiţi că aţi intrat într-o rutină şi aveţi nevoie de puţină adrenalină în viaţa voastră. Persoanele dragi sunt de partea voastră şi vă vor susţine deciziile, oricare vor fi acestea.


Horoscop 28 ianuarie 2018, Peşti:

Ziua de azi pare să fie una foarte frumoasă pentru voi; aştrii favorizează parteneriatele de orice fel, ceea ce înseamnă că veţi avea parte de o zi bună nu doar din punct de vedere profesional, ci şi în ceea ce priveşte viaţa personală. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă surprinde cu un cadou frumos. 

Horoscopul zilei de sâmbătă, 27 ianuarie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 27 ianuarie 2018


Horoscop 27 ianuarie 2018, Berbec:

Nu cumva să îţi neglijezi azi sănătatea, pentru că se poate dovedi foarte periculos. Îmbracă-te bine, mănâncă sănătos şi sub nicio formă nu te stresa, pentru că îţi va face foarte mult rău. Fii foarte atentă la aceste semne!


Horoscop 27 ianuarie 2018, Taur:

Azi vei întâlni o persoană care te farmecă extrem de tare şi care te cucereşte cu o singură privire. Dacă eşti singură, acest lucru se va dovedi minunat, dar dacă ai deja pe cineva, aştrii nu îţi recomandă să renunţi la relaţia ta.


Horoscop 27 ianuarie 2018, Gemeni:

Vei avea parte numai de conflicte azi acasă! Tocmai de aceea, este recomandat să stai cât mai departe de casă, pentru că doar altfel poţi evita certuri care să se încheie cu cuvinte pe care cu toţii le veţi regreta după!


Horoscop 27 ianuarie 2018, Rac:

Te chinui azi pe tot parcursul zilei: e ca şi cum tot ghinionul din lume s-ar fi aşternut în calea ta. Abia spre seară te vei bucura de o mică recompensă, atunci când iubitul tău îţi organizează o cină fastuoasă!


Horoscop 27 ianuarie 2018, Leu:

Nu prea ai şanse să te distrezi azi în compania prietenilor, a iubitului sau a familiei. Rezervă ziua pentru a te linişti, pentru a te odihni sau pur şi simplu pentru a citi o carte interesantă, deoarece sunt singurele activităţi din care vei extrage vreun beneficiu.


Horoscop 27 ianuarie 2018, Fecioară:

Trăieşti o zi paşnică, ce nu se remarcă prin prea multe lucruri. Punctul ei culminant va fi atunci când cumperi un obiect pe care ţi-l doreai de multă vreme, la un preţ excepţional. Vei fi în culmea încântării după!


Horoscop 27 ianuarie 2018, Balanţă:

Cunoşti azi o persoană nouă sau te întâlneşti cu cineva pe care nu l-ai mai văzut de multă vreme şi care nu îţi inspiră prea multă încredere. Îţi va reproşa că eşti evazivă cu el; nu îl jigni, dar ascultă de intuiţia ta. Nu e un om cu intenţii bune!


Horoscop 27 ianuarie 2018, Scorpion:

Nu mai sta degeaba în casă, ieşi în lume, deoarece şansele de a-ţi întâlni azi sufletul pereche sunt incredibil de ridicate. Tocmai de aceea, este recomandat să te aranjezi atunci când părăseşti casa, pentru a-l atrage şi mai tare.


Horoscop 27 ianuarie 2018, Săgetător:

Nu am putea spune că ai o zi nefericită, dar parcă toate se pun împotriva ta. E o sumă de mici întâmplări nefericite care te supără, de la aparate care nu merg la mici dezastre în frumuseţe. Vor trece însă toate!


Horoscop 27 ianuarie 2018, Capricorn:

Eşti extrem de critică şi de pretenţioasă azi şi mai trist este că te comporţi astfel cu persoanele dragi, care îţi sunt cele mai apropiate. Ar fi bine să îţi revizuieşti atitudinea, deoarece rişti să închei ziua singură şi cu un gust amar în gură.


Horoscop 27 ianuarie 2018, Vărsător:

Mergi azi la un eveniment cultural de zile mari, care ţi se pare spectaculos din toate punctele de vedere. Şi mai bine e că întâlneşti şi oameni cu totul şi cu totul speciali, care te farmecă şi te duc într-o altă lume. Ai motive să consideri că ziua e perfectă!


Horoscop 27 ianuarie 2018, Peşti:

Nu ai şanse să îţi îndeplineşti azi atribuţiile, deoarece primeşti un oaspete important, care te opreşte din tot ceea ce faci. Din păcate, nu ai şanse prea mari să te linişteşti în compania lui, deoarece eşti permanent stresată că nu se simte bine. Relaxează-te! 

Horoscopul dragostei, 22-28 ianuarie 2018

 
Horoscopul dragostei, 22-28 ianuarie 2018


Horoscopul dragostei 22-28 ianuarie 2018, Berbec:

În zilele de 26 şi 27 ianuarie, Luna tranzitează casa rudelor din horoscopul vostru general, aducând în actualitate atât punctele forte, cât și cele slabe din relația voastră cu persoanele apropiate vouă. Dacă balanța nu indică un oarecare echilibru între evenimentele din viața voastră de până acum, bine ar fi să remediați acest aspect în data de 28, căutând să puneți cărțile pe masă înainte de toate.


Horoscopul dragostei 22-28 ianuarie 2018, Taur:

În 28 a lunii, Luna stă în zodia căreia îi corespunde casa rudelor apropiate din horoscopul vostru general, indiciu că dacă în ultima vreme nu aţi menținut un contact stabil cu membrii/ele familiei, comunicarea ar trebui să vină din partea voastră. Puneţi-vă așadar, cât mai repede posibil, abilitățile de comunicare în slujba unei sudări mai solide a relației pe care o aveţi cu cei/le dragi ai/le voştri/astre.


Horoscopul dragostei 22-28 ianuarie 2018, Gemeni:

În primele zile ale acestei săptămâni, Luna se deplasează prin casa prietenilor din horoscopul vostru general. Întâlniţi oameni care vă împărtășesc idealurile și viziunile la începutul acestei săptămâni și mai mult ca sigur vor rămâne mult și bine în viața voastră. Oricare ar fi situația, adevărul este că lucrurile se îndreaptă într-o direcție bună pentru voi din punct de vedere social.


Horoscopul dragostei 22-28 ianuarie 2018, Rac:

În ziua/lele de 24 şi/sau 25 ianuarie, Luna se deplasează prin casa prietenilor din horoscopul vostru general, fapt care indică că acest sfârșit de săptămână ar trebui să îl petreceţi în compania prietenilor/elor, cu atât mai mult dacă nu aţi reușit să faceţi acest lucru de ceva timp încoace. Oricare ar fi situația, adevărul este că v-ar face bine să luaţi o gură de aer proaspăt și să ieşiţi în oraș alături de persoanele care chiar contează pentru voi.


Horoscopul dragostei 22-28 ianuarie 2018, Leu:

În ziua/lele de 22 şi/sau 23 ianuarie, Luna tranzitează casa rudelor stabilite la mare distanță de casă sau în afara ţării ori ale persoanei iubite, indiciu că s-ar putea să aibă loc schimbări în relație cu ele. Așa se face, de exemplu, că aţi putea fi chemaţi/te mai mult sau mai puțin conștient să faceţi unele modificări. Încercaţi să daţi dovadă de mai multă înțelegere și răbdare în raport cu cei/le de lângă voi.


Horoscopul dragostei 22-28 ianuarie 2018, Fecioară:

Tranzitul Lunii din 22 şi 23 vă poate atrage atenția și în direcția vieții personale, cu atât mai mult dacă s-a cam instalat monotonia între voi și cel/a pe care îl/o iubiţi. Comunicarea este esențială dacă încercați să reînviați conexiunea pe care o aveați cândva pe acest plan. Nu vă lipsește decât să vorbiţi mai mult cu persoana iubită despre dorințele și nevoile voastre pe acest plan.


Horoscopul dragostei 22-28 ianuarie 2018, Balanţă:

În ziua/lele de 22 şi/sau 23 ianuarie, Luna traversează casa cuplului din horoscopul vostru general, fapt pentru care ar trebui să vă focalizaţi atunci o bună parte din atenție în direcția relației cu persoana iubită. Ar putea pluti o oarecare tensiune în atmosferă, dar veţi observa că situația nu este atât de complicată pe cât aţi considerat voi. Căutaţi să vedeţi partea bună a lucrurilor și totul va fi bine.


Horoscopul dragostei 22-28 ianuarie 2018, Scorpion:

În 24 şi 25 ianuarie, Luna își exercită influența cu precădere asupra casei cuplului din horoscopul vostru general, fapt pentru care relația cu cel/a drag/ă nu va fi lipsită de surprize în zilele care urmează. Dacă vă doriţi să vă simţiţi bine în compania lui/ei, comunicaţi mai mult cu el/ea și nu vă feriţi să îi împărtăşiţi sentimentele voastre. Cu siguranță îl/o veţi surprinde plăcut în acest mod.


Horoscopul dragostei 22-28 ianuarie 2018, Săgetător:

Indiferent dacă vreţi să atrageţi atenția admiratorilor/arelor sau să deveniţi mai populari/e, cert este că aura pe care v-o conferă Luna vă poate ajuta să atrageţi atenția de care aveţi nevoie. Încercaţi doar să investiţi în acele relații care credeţi că pot evolua. Dacă nu, se poate să vă pierdeţi timpul în anumite cazuri.


Horoscopul dragostei 22-28 ianuarie 2018, Capricorn:

Duminica ar putea veni cu beneficii importante pe plan sentimental. Așa se face, de exemplu, că cei/le aflați/te într-o relație pot trece la un nivel superior, iar persoanele care se află încă în căutarea jumătăţii pot întâlni pe cineva mai mult decât special. Nu le rămâne așadar decât să dea tot ceea ce au mai bun la acest nivel pentru a se bucura de rezultate.


Horoscopul dragostei 22-28 ianuarie 2018, Vărsător:

Luna poate agită puţin lucrurile pe plan familial în zilele de 24 şi 25, cel mai probabil din cauza faptului că nu ați excelat în ultima vreme la capitolul comunicare. Bine ar fi așadar să convocaţi o ședință de familie pentru ca toată lumea să aibă posibilitatea de a spune ce și cât îi dor. Altfel, s-ar putea ca lucrurile să nu evolueze într-o direcție prea bună pentru voi ca grup.


Horoscopul dragostei 22-28 ianuarie 2018, Peşti:

Dacă aveţi timp liber lunea aceasta, bine ar fi să îl petreceţi în compania amicilor/elor. Contextul astral de atunci este unul care vă favorizează viața socială, fapt pentru care nu ar fi rău să vă mai interesaţi de cum o duc anumiţi oameni din anturajul vostru cu care nu aţi menținut un contact stabil în ultima vreme. În 25 şi 26, vă simţiţi bine în pielea voastră și admiratorii/arele voştri/astre văd acest lucru. 

Horoscopul zilei de vineri, 19 ianuarie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 19 ianuarie 2018


Horoscop 19 ianuarie 2018, Berbec:

Astăzi încercaţi să vă concentraţi foarte bine şi să vă planificaţi cât mai bine timpul astfel încât să rezolvaţi tot ce vă propuneţi pe plan profesional. Spre seară este posibil să faceţi un drum mai lung pentru a vă ocupa de o problemă ce ţine de relaţia cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 19 ianuarie 2018, Taur:

Azi încercaţi să vă concentraţi cât mai mult asupra vieţii profesionale; aveţi de rezolvat câteva sarcini importante care vă vor lua mult timp, însă vă vor aduce beneficii nu doar în carieră, ci şi pe plan financiar. Seara este dedicată în întregime relaţiei cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 19 ianuarie 2018, Gemeni:

După o perioadă destul de agitată, cu schimbări şi multe lucruri noi cu care trebuia să ţineţi pasul, ziua de vineri pare să fie una destul de liniştită pentru voi. Vă concentraţi întreaga atenţie asupra relaţiei pe care o aveţi cu colegii/ele de echipă şi cu superiorii şi încercaţi să fiţi cât mai diplomaţi/te.


Horoscop 19 ianuarie 2018, Rac:

Încercaţi să luaţi o decizie importantă pe plan profesional, însă încă nu sunteţi siguri/e că v-aţi ocupat de toate detaliile necesare. Din acest motiv încercaţi să vorbiţi cu o persoană în care aveţi mare încredere şi care v-ar putea ajuta cu un sfat bun. Seara va fi destul de liniştită.


Horoscop 19 ianuarie 2018, Leu:

Încercaţi să relaţionaţi cât mai sincer şi mai deschis cu colegii/ele de echipă; urmează o perioadă destul de aglomerată, cu multe sarcini profesionale care vor testa răbdarea şi relaţia voastră. De aceea, profitaţi de această perioadă pentru a consolida relaţia pe care o aveţi pe plan profesional.


Horoscop 19 ianuarie 2018, Fecioară:

Astăzi vă înzestraţi cu multă răbdare pe plan profesional; purtaţi discuţii interesante cu oamenii cu care colaboraţi şi este posibil să faceţi câteva schimbări neaşteptate, care vă vor aduce beneficii frumoase într-un timp destul de scurt. Nu vă grăbiţi şi analizaţi cu atenţie toate detaliile.


Horoscop 19 ianuarie 2018, Balanţă:

Azi vă este destul de dificil să vă ocupaţi de toate sarcinile primite din partea superiorilor; sunt foarte multe, iar timpul nu este tocmai de partea voastră, motiv pentru care îndrăzniţi să vă călcaţi pe orgoliu şi să cereţi ajutorul colegilor/elor de echipă. Alegeţi persoane în care puteţi avea încredere şi care pot veni cu sfaturi şi idei foarte bune.


Horoscop 19 ianuarie 2018, Scorpion:

Astăzi aveţi posibilitatea de a rezolva micile probleme pe care le aveţi cu partenerul/a de cuplu; încercaţi să lăsaţi de la voi, să faceţi compromisuri şi să luaţi noi decizii care să consolideze relaţia voastră. În cazul în care sunteţi singuri/e, aveţi posibilitatea de a întâlni o persoană interesantă, cu care vă veţi înţelege foarte bine imediat ce o cunoaşteţi.


Horoscop 19 ianuarie 2018, Săgetător:

Ziua de azi pare să fie una total diferită de cum v-aţi imaginat; superiorii au nevoie de ajutorul vostru pe plan profesional, motiv pentru care vă cer să mergeţi prin oraş pentru a rezolva câteva probleme ce ţin de viaţa financiară. Seara va fi una specială deoarece va fi petrecută în compania partenerului/ei de cuplu.


Horoscop 19 ianuarie 2018, Capricorn:

Prima parte a zilei de vineri este dedicată vieţii profesionale; încercaţi să puneţi la punct toate sarcinile primite pe plan profesional astfel încât să nu fiţi nevoiţi/te să lucraţi şi în weekend. După orele prânzului primiţi o veste frumoasă din partea unui/ei membru/e al(a) familiei sau prieten/e foarte apropiat/e.


Horoscop 19 ianuarie 2018, Vărsător:

Astăzi, pe final de săptămână lucrătoare, alegeţi să faceţi o schimbare destul de importantă pe plan profesional. Sunteţi siguri/e ca acesta este drumul pe care vreţi să mergeţi şi hotărâţi că nu mai are rost să aşteptaţi. Seara va fi petrecută alături de oamenii dragi din viaţa voastră.


Horoscop 19 ianuarie 2018, Peşti:

Ziua de vineri pare să fie una aglomerată pe plan profesional; aveţi foarte multe sarcini pe care trebuie să le rezolvaţi şi prea puţin timp la dispoziţie. Un/o coleg/ă de echipă vă vine în ajutor şi vă oferă un sfat bun pentru gestionarea timpului care vă va ajuta foarte mult pe viitor. Seara faceţi planuri pentru weekend alături de partenerul/a de cuplu. 

Horoscopul sănătăţii, 22-28 ianuarie 2018

 
Horoscopul sănătăţii, 22-28 ianuarie 2018


Horoscopul sănătăţii 22-28 ianuarie 2018, Berbec:

În zilele de 22 şi 23 ianuarie, Luna se deplasează prin casa vitalității din horoscopul vostru general, semn cum că vă așteaptă un început din săptămână în care nivelul vostru de energie poate fluctua destul de mult. Încercaţi să nu exageraţi cu activitățile care vă solicită prea mult ca nivel de energie și lăsaţi-le pe cele mai extenuante pe mai încolo. Străduiţi-vă să vă organizaţi activitățile într-o manieră atentă.


Horoscopul sănătăţii 22-28 ianuarie 2018, Taur:

În zilele de 22 şi 23 ale lunii, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul vostru general, motiv pentru care aţi putea să vă simţiţi cam violenţi/te și fără stare deloc. Din acest motiv, se vrea ca weekendul acesta să nu vă propuneţi să întreprindeţi activități care vă cer prea mult din punct de vedere fizic. În caz contrar, s-ar putea să nu vă puteți ține de ele și să primiţi reproşuri de la persoanele de lângă voi.


Horoscopul sănătăţii 22-28 ianuarie 2018, Gemeni:

În zilele de 24 şi 25 ianuarie, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul vostru general, putând să vă imprime niște tipare de gândire coercitive care nu vă permit să vedeţi situația în care vă aflaţi din mai multe perspective. În felul acesta, aţi putea avea multe de pierdut, deci încercaţi, pe cât puteți, să rămâneţi flexibili/e, adaptându-vă la orice circumstanță care vi se arată în această perioadă.


Horoscopul sănătăţii 22-28 ianuarie 2018, Rac:

Șederea Lunii în zilele de 26 şi 27 din zodia căreia îi corespunde casa subconștientului din horoscopul vostru general coincide cu o perioadă în care aveţi tendința să construiţi scenarii ireale. Bine ar fi să vă direcţionaţi energia către alte cauze, vizualizând proiectele pe care vă gândiţi să le realizaţi în viitorul apropiat. Atrageţi lucruri bune în viața voastră.


Horoscopul sănătăţii 22-28 ianuarie 2018, Leu:

În data de 28 ianuarie, Luna se opreşte în casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care aţi putea fi ceva mai sensibili/e decât de obicei, gata să erupeţi la cel mai mic stimul. Ideal ar fi să nu vă lăsaţi tulburaţi/te de acești factori declanșatori. Altfel, aţi putea spune sau face lucruri care nu vă caracterizează și pe care aţi putea să le regretați cândva mai târziu.


Horoscopul sănătăţii 22-28 ianuarie 2018, Fecioară:

Se prea poate să nu vă fie prea ușor, dat fiind că Luna tranzitează la începutul săptămânii casa transformărilor din horoscopul vostru general. Așadar, trebuie să depuneţi eforturi mai mari decât de obicei pentru a vă menține starea de bine și pentru a o cultiva. Dacă dublaţi acest proces cu o odihnă suficientă și puțin sport, cu siguranță veţi ajunge departe.


Horoscopul sănătăţii 22-28 ianuarie 2018, Balanţă:

Din câte se pare, starea voastră de sănătate nu este vizată de influența aştrilor săptămâna aceasta. Încercaţi așadar să vă direcţionaţi atenția către alte domenii care au mai multă nevoie de eforturile voastre. Nu vă rămâne așadar decât să păstraţi echilibrul și să faceţi în așa fel încât să nu apară între timp alte lucruri care să necesite atenția voastră la acest nivel. Străduiţi-vă să faceţi tot ce vă stă în putință.


Horoscopul sănătăţii 22-28 ianuarie 2018, Scorpion:

În primele două zile ale acestei săptămâni, Luna vă îndeamnă să vă îndreptaţi atenția către bunăstarea voastră fizică. Informaţi-vă dacă există tratamente noi, în cazul în care suferiţi de o afecțiune sau alta ori încercaţi să ajungeţi la un al doilea medic dacă nu sunteţi convinşi/se de diagnosticul care vi s-a pus. Este foarte bine să puneţi întrebări și să nu vă mulţumiţi cu puțin când vine vorba de acest sector.


Horoscopul sănătăţii 22-28 ianuarie 2018, Săgetător:

Trecerea Lunii din zilele de 23 şi 24 prin zodia căreia îi corespunde casa sănătății din horoscopul vostru general anunță începutul unei perioade în care ar trebui să vă îngrijiţi mai mult de sănătatea voastră. Recomandat ar fi să vă evaluaţi stilul de viață și alimentație, astfel încât să aduceţi ajustările necesare. În caz contrar, aplicaţi doar un pansament și nu este nimic de lungă durată.


Horoscopul sănătăţii 22-28 ianuarie 2018, Capricorn:

În 26 şi 27 ianuarie, Luna tranzitează casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, ceea ce ar trebui să vă determine să acordaţi o mai multă importanță bunăstării voastre fizice. Nu v-ar prinde rău puţin răsfăț, mai ales dacă aţi muncit foarte mult săptămâna trecută. Încercaţi așadar să vă conferiţi un minim de indulgență, cu atât mai mult dacă v-aţi solicitat în ultima perioadă.


Horoscopul sănătăţii 22-28 ianuarie 2018, Vărsător:

În ultima zi din weekend, Luna intră în casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că ar trebui să aveţi mai multă grijă de mâini, plămâni și echilibrul vostru mental. Dacă v-aţi lăsat de anumite vicii, nu vă reapucaţi pe bază de stres și evitaţi, de asemenea, activitățile cu risc crescut de accidentare.


Horoscopul sănătăţii 22-28 ianuarie 2018, Peşti:

Din câte se pare, aştrii nu vă rezervă prea mari provocări pe acest plan săptămâna aceasta. Cu toate acestea, nu înseamnă că nu ar trebui să fiţi prudenţi/te pentru orice eventualitate. Dacă vă doriţi să nu aveţi niciun fel de problemă, încercaţi să faceţi în așa fel încât să aveţi program de masă și de somn riguroase. Altfel, s-ar putea să apară dereglări pe care aştrii să nu le anunțe. 

Horoscopul zilei de joi, 18 ianuarie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: joi, 18 ianuarie 2018


Horoscop 18 ianuarie 2018, Berbec:

Prima parte a zilei de joi este dedicată vieţii profesionale; aveţi foarte multe sarcini de care trebuie să vă ocupaţi, motiv pentru care faceţi tot posibilul să vă planificaţi cât mai bine timpul. Spre seară, vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei sentimentale, unde luaţi o decizie frumoasă pentru voi şi partenerul/a de cuplu.


Horoscop 18 ianuarie 2018, Taur:

Aveţi planuri foarte mari pe plan profesional; aveţi un proiect frumos pe care vreţi să îl dezvoltaţi cât mai mult în această perioadă, motiv pentru care încercaţi să ieşiţi din zona de confort şi să căutaţi colaboratori/are care să vă ajute să evoluaţi frumos. Seara va fi dedicată vieţii sentimentale.


Horoscop 18 ianuarie 2018, Gemeni:

Vă este greu să vă concentraţi pe plan profesional, motiv pentru care faceţi tot posibilul să vă amânaţi sarcinile importante şi să vă ocupaţi doar de cele obişnuite, care nu necesită foarte multă atenţie. Spre seară, puteţi lua o decizie frumoasă pentru voi şi partenerul/a de cuplu.


Horoscop 18 ianuarie 2018, Rac:

În ciuda programului foarte încărcat pe plan profesional, sunteţi cu zâmbetul pe buze tot timpul şi reuşiţi să gestionaţi foarte bine sarcinile pe care le aveţi de rezolvat. După orele prânzului, aveţi parte de o surpriză foarte frumoasă din partea partenerului/ei de cuplu.


Horoscop 18 ianuarie 2018, Leu:

Azi sunteţi uşor obosiţi/te, însă reuşiţi să vă recăpătaţi energia pe măsură ce orele trec. După orele prânzului, vă concentraţi atenţia asupra vieţii sentimentale, unde persoana iubită vă face un cadou frumos. Este vorba despre un accesoriu la care visaţi de foarte mult timp. Sunteţi mai mult decât fericiţi/te.


Horoscop 18 ianuarie 2018, Fecioară:

Prima parte a zilei de joi este dedicată vieţii profesionale; aveţi câteva sarcini de rezolvat, însă sunt destul de uşoare şi nu vă ia foarte mult timp să vă ocupaţi de ele. Pe plan sentimental, partenerul/a de cuplu are o propunere foarte interesantă pentru voi. Dacă o acceptaţi, vor exista câteva schimbări frumoase în viitorul vostru.


Horoscop 18 ianuarie 2018, Balanţă:

Astăzi sunteţi surprinşi/se de partenerul/a de cuplu, care are o dispoziţie romantică şi vă poate face un cadou special. Sunteţi cu zâmbetul pe buze mai tot timpul. Spre seară, în cazul în care sunteţi singuri/e, aveţi ocazia să întâlniţi o persoană interesantă de care veţi fi imediat atraşi/se.


Horoscop 18 ianuarie 2018, Scorpion:

Azi aştrii vă oferă posibilitatea de a face câteva schimbări interesante pe plan sentimental; purtaţi o discuţie frumoasă cu partenerul/a de cuplu care va aduce câteva schimbări pentru voi. În cazul în care sunteţi singuri/e, aştrii sunt de partea voastră şi vă scot în cale o persoană nouă, cu care comunicaţi liber şi foarte natural.


Horoscop 18 ianuarie 2018, Săgetător:

În această dimineaţă vă concentraţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale, unde încercaţi să rezolvaţi câteva sarcini importante pentru un proiect aflat în desfăşurare. Încercaţi să comunicaţi mai mult cu colegii/ele de echipă pentru că veţi avea doar de câştigat de pe urma relaţiei cu ei/le.


Horoscop 18 ianuarie 2018, Capricorn:

Prima parte a zilei de 18 ianuarie este una plină de întâlniri, discuţii şi negocieri cu privire la viitoarele proiecte. Aveţi încredere în voi şi reuşiţi să atrageţi aceşti/ste parteneri/e de partea voastră. Spre seară, poate apărea o situaţie uşor tensionată din cauza lipsei de comunicare cu persoana iubită.


Horoscop 18 ianuarie 2018, Vărsător:

Astăzi sunteţi foarte concentraţi/te asupra vieţii profesionale, unde sunteţi surprinşi/se de câteva schimbări neaşteptate cu care voi trebuie să ţineţi pasul. Dacă vă păstraţi calmul şi sunteţi atenţi/te la detalii, reuşiţi să depăşiţi cu uşurinţă momentul şi să învăţaţi tot ce trebuie pentru a avea rezultate frumoase.


Horoscop 18 ianuarie 2018, Peşti:

Ziua de joi vă găseşte foarte concentraţi/te asupra vieţii profesionale; încercaţi să finalizaţi ultimele detalii pentru un proiect destul de important, iar acest lucru vă poate ţine foarte ocupaţi/te în cea mai mare parte a zilei. Spre seară, reuşiţi să vă relaxaţi alături de persoanele dragi. 

Horoscopul zilei de miercuri, 17 ianuarie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 17 ianuarie 2018


Horoscop 17 ianuarie 2018, Berbec:

Sunteţi foarte atenţi/te asupra detaliilor fine care pot face diferenţa. Reuşiţi să obţineţi o ofertă foarte interesantă de colaborare, care vă va aduce beneficii frumoase nu doar pe plan profesional, ci şi în ceea ce priveşte viaţa financiară. Seara este doar pentru relaxare; petreceţi momente frumoase în compania partenerul/ei de cuplu.


Horoscop 17 ianuarie 2018, Taur:

Nu reacţionaţi foarte bine în situaţii dificile şi vă este dificil să vă ţineţi în frâu emoţiile când vine vorba despre discuţiile pe care le aveţi cu oamenii din jurul vostru. Chiar şi aşa, întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini destul de importante.


Horoscop 17 ianuarie 2018, Gemeni:

Aveţi parte de o zi destul de aglomerată, însă frumoasă; încă de la primele ore ale dimineţii vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale, unde încercaţi să vă ocupaţi de toate sarcinile pe care le aveaţi în plan pentru azi. Spre seară, sunteţi mult mai relaxaţi/te.


Horoscop 17 ianuarie 2018, Rac:

Ziua de astăzi pare să fie una destul de relaxantă pentru voi; visaţi cu ochii deschişi la vacanţă şi vă este dificil să vă concentraţi. Încercaţi să vă ocupaţi doar de sarcinile obişnuite, care nu necesită foarte multă atenţie, astfel încât să nu faceţi vreo greşeală majoră.


Horoscop 17 ianuarie 2018, Leu:

Astăzi o persoană foarte dragă are nevoie de ajutorul vostru într-o situaţie dificilă; trece printr-un moment nu tocmai plăcut şi vrea să vorbească cu cineva în care are încredere, motiv pentru care trebuie să vă amânaţi planurile şi să îi acordaţi toată atenţia de care are nevoie.


Horoscop 17 ianuarie 2018, Fecioară:

Ziua de azi este dedicată vieţii profesionale; sunteţi atenţi/te la detalii şi aveţi mult simţ practic când vine vorba de punerea în aplicare a planurilor şi ideilor pe care le aveţi. Spre seară, este posibil să aveţi parte de o surpriză frumoasă din partea partenerului/ei de cuplu.


Horoscop 17 ianuarie 2018, Balanţă:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze; starea voastră de spirit este molipsitoare şi reuşiţi să îi/le influenţaţi frumos şi pe cei/le din jurul vostru. După orele prânzului participaţi la întâlniri de afaceri sau negocieri importante pentru câteva proiecte de lungă durată.


Horoscop 17 ianuarie 2018, Scorpion:

Azi vă este greu să vă ocupaţi de viaţa profesională; sunteţi uşor emotivi/e şi vă lăsaţi uşor năpădiţi/te de amintirile din trecut. Partenerul/a de cuplu este foarte atent/ă la starea voastră de spirit şi încearcă să vă ofere mai multă iubire în această perioadă. Spre seară, primiţi o veste frumoasă din partea unui om din trecut.


Horoscop 17 ianuarie 2018, Săgetător:

Miercuri pare să fie o zi interesantă pentru voi în ceea ce priveşte viaţa profesională; vă concentraţi întreaga atenţie asupra sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat şi a negocierilor la care trebuie să participaţi alături de partenerii/ele de afaceri. Daţi dovadă de profesionalism şi reuşiţi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi.


Horoscop 17 ianuarie 2018, Capricorn:

Dacă aveaţi în plan să faceţi câteva schimbări importante pe plan profesional, acesta este cel mai bun moment pentru a vă lua inima în dinţi şi a vă concentra asupra acestora deoarece aveţi şanse mari de reuşită. Partenerul/a de cuplu vă este alături şi vă sprijină necondiţionat.


Horoscop 17 ianuarie 2018, Vărsător:

Superiorii vă anunţă că apar câteva schimbări pe plan profesional care vor aduce o serie de proiecte şi sarcini de care va trebui să vă ocupaţi. Faceţi tot posibilul să nu rămâneţi în trecut şi să vă adaptaţi cât mai repede acestor modificări astfel încât să aveţi cele mai bune rezultate.


Horoscop 17 ianuarie 2018, Peşti:

Ziua de azi nu este una tocmai bună pentru a începe proiecte noi. Vă este greu să vă concentraţi şi să găsiţi soluţii pentru a ieşi din situaţiile în care vă aflaţi. În schimb, vă descurcaţi de minune la munca în echipă pentru că reuşiţi să comunicaţi foarte bine cu colegii/ele şi partenerii/ele de afaceri. 

Horoscopul zilei de marţi, 16 ianuarie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: marţi, 16 ianuarie 2018


Horoscop 16 ianuarie 2018, Berbec:

Îţi petreci ziua de azi oscilând din conflict în conflict. Nu e neapărat vorba de faptul că eşti tu supărăcioasă, cât mai degrabă că certurile chiar se ţin scai de tine. Ţine-te departe de oamenii la care ţii cel mai mult, deoarece vei ajunge să tai şi cu ei legăturile.


Horoscop 16 ianuarie 2018, Taur:

Se anunţă o zi calmă, una în care nu te paşte niciun risc la orizont. Singura interdicţie pe care ţi-o formulează aştrii este să ai grijă cu cheltuielile pe care le faci, deoarece acestea pot ajunge să îţi ruineze bugetul.


Horoscop 16 ianuarie 2018, Gemeni:

Azi vei fi extrem de nervoasă din cauza lipsei de sinceritate a unei persoane de care eşti extrem de apropiată. Ai impresia că nimic din ce a fost între voi, fie vorba despre prietenie sau despre dragoste, nu e real. Vei suferi extrem de mult.


Horoscop 16 ianuarie 2018, Rac:

Nu eşti prea sigură de faptul că sentimentele dintre tine şi iubitul tău sunt reale, iar azi îţi vei petrece toată ziua mistuită de frică din această cauză. Simţi că nu vei putea fi fericită fără el, dar nu ai motive de îngrijorare, spre seară vă împăcaţi.


Horoscop 16 ianuarie 2018, Leu:

Azi reuşeşti să cumperi ceva după foarte multă vreme, un lucru pe care ţi-l doreai extrem de mult. Vei fi foarte admirată graţie acestei achiziţii, mai ales de prietenele tale şi va exista şi un strop de invidie la adresa ta.


Horoscop 16 ianuarie 2018, Fecioară:

Refuzi azi asistenţa pe care ţi-o poate oferi un maestru, o persoană extrem de importantă în domeniul în care activezi tu. Vei ajunge să regreţi acest lucru, mai ales că nu te descurci deloc în ceea ce vrei să faci.


Horoscop 16 ianuarie 2018, Balanţă:

Nu te-ai dovedit prea bună la matematică în acest început de an, aşa că ai cheltuit cea mai mare parte din banii de care dispuneai şi acum ai rămas doar cu strictul necesar, sau nici măcar cu aşa ceva. Să nu te mire dacă vei fi nevoită să îţi găteşti în toată această perioadă.


Horoscop 16 ianuarie 2018, Scorpion:

Un coleg sau chiar şeful cel nou sunt extrem de interesaţi azi de persoana ta. Se dovedesc pur şi simplu fascinaţi de inteligenţa sau de talentele tale şi te vor susţine mult în viitor. Ţi-ai câştigat un aliat preţios!


Horoscop 16 ianuarie 2018, Săgetător:

Din păcate, va trebui să te înarmezi cu toată tăria necesară, deoarece azi vei fi făcută să suferi de o persoană pentru care ai fi făcut orice. Păţeşti acest lucru din cauză că ai fost prea bună şi te-ai lăsat călcată în picioare.


Horoscop 16 ianuarie 2018, Capricorn:

Vei începe azi un nou capitol din punct de vedere profesional. Eşti avansată sau te muţi pe un post cu totul nou, cu care până acum nu ai avut de-a face. Eşti sigură că te vei descurca de minune, dar subordonaţii tăi nu cred acelaşi lucru şi vei avea ceva de furcă cu ei.


Horoscop 16 ianuarie 2018, Vărsător:

Te cerţi din nou cu unul dintre amicii tăi şi vă aruncaţi unul altuia numai cuvinte urâte la telefon. Ce e şi mai grav e faptul că, în ciuda a ceea ce crezi, nu tu eşti persoana care are dreptate, ci el este.


Horoscop 16 ianuarie 2018, Peşti:

Ai mare grijă, deoarece azi se pare că vei sta foarte aproape de un vampir energetic. Este vorba despre o persoană care va suge toată pofta de viaţă din tine şi care te va lăsa fără nimic la finalul zilei, doar extrem de obosită, aproape epuizată. 

Horoscopul zilei de luni, 15 ianuarie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: luni, 15 ianuarie 2018


Horoscop 15 ianuarie 2018, Berbec:

Nu te simţi deloc bine azi, nici din punct de vedere fizic, nici moral sau psihic. Cu toate acestea, va trebui să mergi la muncă şi să te achiţi cu zâmbetul pe buze de îndatoririle tale. Până la urmă, e ceea ce trebuie să facă fiecare dintre noi.


Horoscop 15 ianuarie 2018, Taur:

Ziua de azi îţi va aduce numai emoţii pozitive. Realizezi cât de mult îţi iubeşti munca şi cât de norocoasă eşti că poţi face ceva ce îţi place, dar eşti la fel de încântată şi de faptul că un amic îţi mulţumeşte atât de frumos pentru ajutorul pe care i l-ai oferit.


Horoscop 15 ianuarie 2018, Gemeni:

Va trebui să uiţi azi de tine pentru a ajuta pe cineva apropiat ţie. Acesta este bolnav sau are probleme, ceea ce te va afecta, fiindcă e vorba de o persoană apropiată. Sperăm să nu uite niciodată ce ai făcut pentru el, deoarece chiar e ceva important.


Horoscop 15 ianuarie 2018, Rac:

Azi te bucuri de o mare victorie pe plan profesional, dar ceea ce te întristează este faptul că nimeni nu îţi e alături pentru a sărbători. Începi să ai dubii în ceea ce priveşte calitatea oamenilor care te înconjoară, ceea ce îţi va provoca tristeţe.


Horoscop 15 ianuarie 2018, Leu:

Trebuie să lucrezi azi în echipă cu un coleg care ori este foarte popular, ori nu e deloc agreat de colectiv. După ce veţi avea câteva momente tensionate, reuşiţi să ajungeţi la un acord, iar în cele din urmă vei ajunge să îl admiri.


Horoscop 15 ianuarie 2018, Fecioară:

Nu te gândeşti deloc azi la consecinţele acţiunilor tale, ceea ce nu va fi deloc bine. Partea şi mai proastă este că ajungi să pierzi ceva foarte important pentru că descoperi că nu i-ai acordat deloc atenţie. Vei regreta!


Horoscop 15 ianuarie 2018, Balanţă:

Vrei din tot sufletul să impresionezi azi pe cineva din punct de vedere intelectual, dar descoperi că persoana respectivă te place doar pentru frumuseţea ta. Eşti afectată profund, dar nu e cazul: chiar nu ar trebui să îţi pese de părerea respectivei persoane.


Horoscop 15 ianuarie 2018, Scorpion:

Dacă poţi, ia-ţi liber azi, deoarece nu vei fi în stare să te achiţi aproape de niciuna dintre responsabilităţile tale de la muncă. Sunt şanse mari ca şeful tău să observe şi să îţi spună ceva, iar totul riscă să se transforme într-o dispută verbală.


Horoscop 15 ianuarie 2018, Săgetător:

Ai de-a face azi cu un coleg extrem de neserios, care îţi pasează ţie toate atribuţiile sale. Eşti şi mai tristă din cauza faptului că acest om e văzut bine de colectiv, poate mai bine decât tine. Spune cuiva!


Horoscop 15 ianuarie 2018, Capricorn:

Ai de făcut o alegere sentimentală azi, iar aştrii îţi atrag atenţia asupra importanţei sale. Dacă răspunsul tău va fi unul negativ, trebuie să te aştepţi ca persoana respectivă să iasă cu totul din viaţa ta şi să nu mai ai parte de ea. Gândeşte-te bine!


Horoscop 15 ianuarie 2018, Vărsător:

Iubitul tău are o idee care ţie ţi se pare nebunească, în cel mai bun caz şi nu te vei codi deloc să îi transmiţi acest lucru. Eşti însă sigură că atitudinea ta nu are şi alte motive? Poate că ar fi bine să te gândeşti la acest lucru!


Horoscop 15 ianuarie 2018, Peşti:

Felicitări, te-ai mai ales cu încă o zi de weekend! Poate că eşti liberă sau poate că nu e de lucru la serviciu, cert este că azi te vei relaxa mai mult decât ai făcut-o la final de săptămână. Ai numai de câştigat! 

Zodiac chinezesc 2018

 
Zodiac chinezesc 2018


Zodiac chinezesc 2018, Şobolan:

În Anul Câinelui de Pământ, s-ar putea să fiţi urmăriţi/te de un sentiment vag de nemulţumire, chiar dacă lucrurile vor decurge destul de bine pentru voi. Nu ascultaţi de acea voce interioară care vă spune să vedeţi totul numai în negru. Priviţi viaţa cu mai multă seninătate şi veţi vedea că, de fapt, nu aveţi absolut niciun motiv să vă plângeţi sau să vă faceţi griji. Apreciaţi tot ceea ce aveţi şi toate lucrurile bune care vi se întâmplă.


Zodiac chinezesc 2018, Bivol:

Pentru a amplifica influenţele celeste ale lui 2018 şi pentru a diminua impactul negativ, va fi în interesul vostru să vă faceţi un bilanţ al vieţii şi să începeţi să vă faceţi planuri noi. De fiecare dată când aveţi încredere în voi înşivă/sevă şi vă arătaţi întreprinzători/are şi inovatori/are, norocul vă va zâmbi. Dar, dimpotrivă, dacă nu încercaţi să schimbaţi ceea ce se întâmplă în viaţa voastră şi dacă vă complaceţi într-o rutină nesatisfăcătoare, atunci norocul vă va întoarce spatele.


Zodiac chinezesc 2018, Tigru:

Anul Câinelui de Pământ este deosebit de promiţător şi puteţi reuşi în tot ce v-aţi propus. Cel mai bun sfat de care ar trebui să ţineţi cont este să aveţi încredere în voi. Mergeţi înainte fără să vă puneţi prea multe întrebări. Dacă ezitaţi, există riscul să pierdeţi ocazii speciale care vă pot apărea în cale. Ştiţi că nu puteţi avea noroc la nesfârşit, iar dacă nu profitaţi pe deplin de climatul excelent al lui 2018, aţi putea ajunge într-o situaţie dificilă anul viitor.


Zodiac chinezesc 2018, Iepure:

În general, perspectivele sunt pozitive. Cu toate acestea, Anul Câinelui de Pământ va fi marcat de unele configuraţii tensionate. Pentru a vă păstra liniştea, ar fi în interesul vostru să adoptaţi un stil de viaţă echilibrat chiar de la începutul lui 2018. Fiţi atenţi/te la dieta voastră şi gândiţi-vă cum să faceţi pentru a sta cât mai mult în mijlocul naturii. Într-adevăr, veţi avea tendinţa de a trăi prea mult închişi/se în casă şi veţi uita să vă plimbaţi. Există o lume întreagă pe care să o exploraţi.


Zodiac chinezesc 2018, Dragon:

În Anul Câinelui de Pământ, veţi deveni mai siguri/e pe voi şi vă veţi susţine originalitatea, mai ales în carieră, unde calităţile voastre vor fi recunoscute de şefi/e şi colegii/ele voştri/astre. Dar veţi avea şi tendinţa de a adopta uneori poziţii prea radicale, aşa că încercaţi să fiţi moderaţi/te. Refuzând să faceţi concesii, îi/le veţi antagoniza chiar şi pe cei/le care vor doar să vă ajute. Aşteptaţi ca norocul să vă zâmbească.


Zodiac chinezesc 2018, Şarpe:

Evoluţia voastră personală va fi ieşi în evidenţă în Anul Câinelui de Pământ. Veţi descoperi lucruri noi care vă interesează şi veţi înţelege mai bine direcţia destinului vostru. Mulţi/te dintre voi veţi fi atraşi/se de tot ce este legat de spiritualitate. Generozitatea voastră naturală se va dovedi utilă în slujba altora. Gândiţi-vă la acest lucru dacă aveţi nevoie vreodată să faceţi o alegere importantă în carieră.


Zodiac chinezesc 2018, Cal:

Anul Câinelui de Pământ poate fi marcat de surprize semnificative. Acum, vă supăraţi pe tot ce este neprevăzut. Cu toate acestea, va fi în interesul vostru să acţionaţi rapid dacă schimbările vin şi vă tulbură programul în mediul profesional. Având în vedere configuraţiile astrale favorabile ale lui 2018, astfel de modificări vor fi în beneficiul vostru, cu condiţia să vă asumaţi riscuri şi să acceptaţi provocările. Nu vă puneţi la îndoială abilităţile, veţi găsi resursele necesare pentru a profita la maximum de orice schimbare.


Zodiac chinezesc 2018, Oaie:

Anul Câinelui de Pământ vă promite a fi unul plin de surprize plăcute, în special în carieră sau în viaţa voastră socială. Cu toate acestea, puteţi întâmpina unele obstacole în cale. Acum, pentru a face faţă provocărilor anului şi pentru a profita la maximum de ele, va trebuie să vă aflaţi într-o formă fizică excelentă. Prin urmare, este imperativ să acordaţi prioritate sănătăţii voastre. Un stil de viaţă stabil şi echilibrat, o dietă corectă şi o verificare medicală regulată se vor dovedi a fi cele mai bune metode de apărare ale organismului împotriva oricăror probleme de sănătate.


Zodiac chinezesc 2018, Maimuţă:

În Anul Câinelui de Pământ va trebui să depuneţi eforturi mari pentru a obţine ceea ce vă doriţi. Schimbări importante pot avea loc acasă sau la serviciu, aşa că trebuie să fiţi pregătiţi/te. Ar fi ideal dacă aţi putea rămâne încrezători/are când simţiţi că aţi obosit. Dacă nu acţionaţi cu teama, veţi găsi soluţii strălucitoare şi veţi triumfa în faţa dificultăţilor. Fiţi convinşi/se că viaţa este făcută pentru reînnoiri şi că schimbările sunt utile pentru că vă permit să evoluaţi.


Zodiac chinezesc 2018, Cocoş:

În Anul Câinelui de Pământ, accentul va fi pus pe sectoarele legate de relaţiile cu ceilalţi/lelalte. Astfel, va fi în interesul vostru să vă gândiţi mai mult la alte persoane. Fie că este vorba de carieră, dragoste sau viaţa de familie, nu luaţi nicio decizie fără a anticipa consecinţele lor asupra celor din jurul vostru. Un câştig mare vă va bate la uşă dacă veţi pune pe primul plan familia şi prietenii/ele.


Zodiac chinezesc 2018, Câine:

Nu aveţi de ce să vă plângeţi în 2018, pentru că veţi avea parte de noroc în marea majoritate a sectoarelor vieţii voastre. Veţi avea nevoie de răbdare şi tenacitate la locul de muncă. Dacă sunteţi suficient de înţelepţi/te să vă adaptaţi la noile provocări care apar, vă veţi întări caracterul şi veţi dezvolta două calităţi esenţiale: arta negocierii şi abilitatea de a face alegeri delicate.


Zodiac chinezesc 2018, Mistreţ:

Climatul astral se va limpezi acum. După un an destul de confuz, veţi începe să vă simţiţi mai bine cu voi înşivă/sevă. Cu toate acestea, mai aveţi multe lecţii de învăţat. Mai întâi de toate, arătaţi-vă extrem de rezonabili/e în toate domeniile vieţii voastre. Apoi, propuneţi-vă să fiţi mai dezinteresaţi/te. În cele din urmă, cu cât sunteţi mai dispuşi/se să vă modificaţi planurile în ultimul moment, cu atât veţi avea parte de mai multă plăcere în toate aspectele vieţii.

 

Horoscopul zilei de duminică, 14 ianuarie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 14 ianuarie 2018


Horoscop 14 ianuarie 2018, Berbec:

Ziua de duminică începe cum nu se poate mai bine; încercaţi să faceţi câteva schimbări micuţe pe plan personal, care vă vor aduce beneficii frumoase în viitorul apropiat. Spre seară, este posibil să mergeţi la un eveniment organizat de o persoană la care ţineţi foarte mult.


Horoscop 14 ianuarie 2018, Taur:

A doua zi de weekend este una specială pentru voi deoarece reuşiţi să o petreceţi în compania persoanelor dragi din viaţa voastră. În cazul în care aveţi de rezolvat conflicte sentimentale sau emoţionale, acesta este cel mai bun moment. Aveţi foarte multă răbdare şi sunteţi dispuşi/se să faceţi sacrificii.


Horoscop 14 ianuarie 2018, Gemeni:

Ziua de azi vă găseşte pe drum; profitaţi de această zi liberă şi mergeţi să vă bucuraţi de natură. Momentele pe care le petreceţi în compania oamenilor din jurul vostru vă demonstrează încă o dată cât sunteţi de norocoşi. Spre seară, reuşiţi să vă relaxaţi.


Horoscop 14 ianuarie 2018, Rac:

Prima parte a zilei de 14 ianuarie pare să fie una frumoasă pentru voi; profitaţi de faptul că nu aveţi niciun plan făcut pentru această zi şi încercaţi să vă relaxaţi. Spre seară, este posibil să primiţi o vizită neaşteptată din partea unei persoane foarte dragi, pe care nu aţi mai văzut-o de mult timp.


Horoscop 14 ianuarie 2018, Leu:

Ziua de astăzi are rezervat ceva special pentru voi; aştrii vă scot în cale o persoană interesantă, care va juca un rol foarte important în viaţa voastră. Încă este prea devreme să spunem dacă va fi o relaţie strict de amiciţie sau una sentimentală.


Horoscop 14 ianuarie 2018, Fecioară:

După o săptămână destul de aglomerată pe toate planurile, această zi este aşteptată ca pâinea caldă. Planurile voastre sunt să dormiţi până spre miezul zilei, să vă uitaţi la cât mai multe filme şi să vă relaxaţi în compania partenerului/ei de cuplu.


Horoscop 14 ianuarie 2018, Balanţă:

Astăzi relaţiile cu oamenii din jurul vostru decurg armonios; pe plan sentimental, este posibil ca partenerul/a de cuplu să vă dea o veste frumoasă la care nici măcar nu vă aşteptaţi. Spre seară, vă bucuraţi de compania unui/ei prieten/e la care ţineţi foarte mult.


Horoscop 14 ianuarie 2018, Scorpion:

După discuţii lungi şi obositoare cu persoane importante, luaţi decizia de a începe un nou proiect. Este ceva nou pentru voi, însă nu trebuie să aveţi motive de îngrijorare. Totul va decurge armonios cu condiţia ca acest parteneriat să fie unul serios din toate părţile.


Horoscop 14 ianuarie 2018, Săgetător:

Ziua de azi este cea mai aşteptată zi a săptămânii pentru voi; încercaţi să profitaţi de aceste momente frumoase şi să vă bucuraţi de compania partenerului/ei de cuplu, a membrilor/elor familiei şi a prietenilor/elor foarte apropiaţi/te. Spre seară, puteţi merge la o petrecere ori aniversare.


Horoscop 14 ianuarie 2018, Capricorn:

Prima parte a zilei de duminică este petrecută în compania partenerului/ei de cuplu; împreună faceţi planuri frumoase pentru viitorul vostru. După orele prânzului este posibil să faceţi un drum mai lung pentru a face o vizită unei persoane dragi, pe care nu aţi mai văzut-o de mult timp.


Horoscop 14 ianuarie 2018, Vărsător:

Aştrii vă spun că nu trebuie să vă faceţi griji în ceea ce priveşte resursele voastre financiare, în scurt timp veţi găsi o soluţie să rezolvaţi această situaţie. În schimb, încercaţi să vă bucuraţi de aceste momente relaxante alături de oamenii care contează pentru voi.


Horoscop 14 ianuarie 2018, Peşti:

După o săptămână extrem de obositoare, ziua de astăzi este mai mult decât binevenită. Prima parte a zilei este doar pentru relaxare. Imediat după orele prânzului, prietenii/ele dragi au planuri pentru voi; este posibil să faceţi o mică excursie. 

Horoscopul lunii februarie 2018

 
Horoscop lunar adevărat: februarie 2018


Horoscop februarie 2018, Berbec:

Horoscop Berbec februarie 2018
V-aţi obişnuit ca iniţiativa să vă aparţină şi că cei/le din jurul vostru să facă exact ce vă doriţi şi, totuşi, partenerul/a de viaţă vă va arăta că nu merge mereu aşa. În general, ar fi bine să mai renunţaţi puţin la orgoliu, mai ales în relaţie şi cu atât mai mult dacă vă doriţi să dureze.

Pentru nativii Berbec, februarie va fi o lună bună. Chiar dacă nu fiecare va avea parte de pasiunea la care aspiră, pe plan sentimental se anunţă armonie. Veţi primi atenţia şi afecţiunea de care aveţi nevoie, iar partenerul/a vostru/astră va fi destul de generos/asă în această perioadă.


Horoscop februarie 2018, Taur:

Horoscop Taur februarie 2018
Multe din tendinţele de luna trecută sunt în vigoare şi acum. Continuaţi să vă dedicaţi carierei şi succesului extern, pentru că încă sunteţi bine aspectaţi/te şi aveţi mari şanse de succes şi progres. Iniţiativa personală, mai mult decât aptitudinile sociale, devine importantă.

Toate darurile noastre sunt importante, dar în momente diferit aspectate, ele pot avea prioritate unele faţă de altele. Acum este un moment al cultivării independenţei şi judecăţii personale. Sigur, veţi avea şi o viaţă socială, dar nu sunteţi dependenţi/te de cei/le din jur.


Horoscop februarie 2018, Gemeni:

Horoscop Gemeni februarie 2018
Luna trecută a fost o perioadă de detoxifiere, transformare personală şi reinventare, iar aceasta va continua până pe 19 februarie. Se pare că veţi redeveni studenţi/te sau elevi/e, dar aceasta este o situaţie foarte confortabilă pentru voi. Dar acum studiile voastre se îndreaptă către probleme mai profunde, cum ar fi filozofia, sensul vieţii, afacerile externe sau culturile străine.

Este o perioadă pentru descoperiri şi perspective noi în toate aceste domenii. Se vor arăta ocazii pentru a călători şi ar fi bine să profitaţi de ele.


Horoscop februarie 2018, Rac:

Horoscop Rac februarie 2018
Dacă luna trecută a fost o lună bună pentru carieră, la fel va fi şi luna aceasta. Vă aflaţi într-una din cele mai puternice perioade pentru carieră din acest an. De obicei nu vă neglijaţi familia, dar acum o veţi sluji mult mai bine având un succes răsunător la locul de muncă. Dacă mariajul sau relaţia personală a supravieţuit luna trecută, cu siguranţă că va supravieţui şi acestei luni.

Este posibil să apară întârzieri în deciziile din viaţa personală. Ar trebui să lăsaţi dragostea să se dezvolte lent în timp şi să nu grăbiţi lucrurile cu nimic. Bucuraţi-vă de relaţia voastră pentru ceea ce este şi încercaţi să nu proiectaţi prea multe în viitor.


Horoscop februarie 2018, Leu:

Horoscop Leu februarie 2018
Încă sunteţi în vârf din punct de vedere social şi vă puteţi atinge scopurile propuse prin susţinere şi înţelegere cu cei/le din jur. Încă aveţi nevoie de harurile lor. Este timpul să vă ridicaţi şi să vă concentraţi asupra obiectivelor voastre exterioare.

Dacă aţi folosit ultimele luni pentru a crea o armonie familială şi emoţională, acum vă puteţi rezerva timpul pentru a vă ocupa şi de succesul vostru personal; familia şi persoanele dragi vă vor susţine. Se recomandă atenţie cu partea financiară şi mai multă grijă în gestionarea banilor. Se pare că şi pe plan financiar sunteţi dependenţi/te de abilităţile celor din jur.


Horoscop februarie 2018, Fecioară:

Horoscop Fecioară februarie 2018
Sunteţi susţinuţi/te să faceţi ceea ce iubiţi cel mai mult. Dacă vă căutaţi un loc de muncă, acum veţi avea succes, o oportunitate de vis se va ivi iar voi atingeţi toate obiectivele de lucru. Dacă nu veţi găsi un loc de muncă fix, veţi găsi alte modalităţi de a vă oferi serviciile.

Pentru voi munca este cea care dă sens vieţii, dar acum vor apărea şi alte stimulente; locul de muncă devine un loc social, un loc pentru iubire, devine centrul vieţii voastre sociale.


Horoscop februarie 2018, Balanţă:

Horoscop Balanţă februarie 2018
Vă aşteaptă o lună fericită. Sănătatea se va îmbunătăţi mult, dar trebuie să fiţi atenţi/te. Dacă veţi introduce acum în alimentaţie obiceiuri alimentare bune şi veţi adopta un stil de viaţă sănătos, vă va fi de mare folos mai târziu.

Este recomandat să acordaţi o mai mare atenţie capului, feţei şi glandelor suprarenale. Întotdeauna sunteţi receptivi/e la metodele de vindecare spirituală şi această perioadă va amplifica efectele benefice. Viaţa va fi distractivă pentru voi, aşa că bucuraţi-vă de ea.


Horoscop februarie 2018, Scorpion:

Horoscop Scorpion februarie 2018
Casa şi familia sunt încă principalele obiective pentru luna aceasta şi luna viitoare. Voi trebuie să fiţi acum lângă ei pentru a îi susţine. Vă puteţi continua activităţile legate de carieră, dar din interior, prin meditaţie, vizualizare şi visare creativă. Este momentul în care vă pregătiţi psihologic pentru viitorul vostru succes.

Este bine să revizuiţi trecutul şi să rezolvaţi problemele vechi. Acest lucru se va întâmpla la un nivel subtil, inconştient. Vechile amintiri ies la suprafaţă pentru rezolvare. Dacă sunteţi conştienţi/te de aceste reveniri veţi şti să evitaţi să trăiţi în trecut şi să alegeţi prezentul.


Horoscop februarie 2018, Săgetător:

Horoscop Săgetător februarie 2018
Dragostea pare a fi punctul de interes în această lună. Planeta iubirii se mişcă foarte repede luna aceasta, aveţi o bună influenţă socială şi acoperiţi o suprafaţă foarte mare. Întâlniţi şi sunteţi atraşi/se de tipuri diferite de oameni. Nu apar schimbări majore în viaţa voastră sentimentală, toate modificările fiind pe termen scurt. Acum preţuiţi compatibilitatea intelectuală şi intimitatea emoţională. Schimbările bruşte în dragoste pot crea însă confuzie pentru ceilalţi/lelalte.

În această lună trebuie să vă echilibraţi nevoile personale cu dorinţele celor din jur. Uneori sunteţi independenţi/te, alteori dependenţi/te. Până luna viitoare independenţa personală este slabă şi aveţi nevoie de harurile bune ale persoanelor din jur pentru a vă atinge obiectivele. Vor apărea oportunităţi educaţionale care vă vor încânta.


Horoscop februarie 2018, Capricorn:

Horoscop Capricorn februarie 2018
Lucrurile încep să intre în normal. Finanţele sunt încă excelente, ba chiar mai bine aspectate decât luna trecută. Toate problemele financiare vor fi clarificate. Toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru a lua deciziile potrivite vin către voi foarte natural. Este un moment bun în continuare pentru a reduce cheltuielile, a plăti datoriile şi a încheia cu posesiunile care nu sunt necesare.

De multe ori păstrăm posesiuni de care nu mai avem nevoie din teamă, iar această teamă creează blocaje financiare. Renunţaţi la teamă şi blocajele se vor disipa ca prin farmec. Arătaţi bine, aveţi un gust estetic mai subtil, există mai multă frumuseţe şi strălucire în imaginea voastră.

Oportunităţi noi apar în carieră, vor veni ele către voi şi nu va fi nevoie să faceţi nimic pentru a le crea. Doar profitaţi de ceea ce vă oferă Universul.


Horoscop februarie 2018, Vărsător:

Horoscop Vărsător februarie 2018
Luna trecută aţi început să experimentaţi viaţa pentru plăcerea personală. Este posibil să vă reînnoiţi garderoba, să cumpăraţi haine şi accesorii noi. Încă aveţi abilitatea de a schimba lucrurile în favoarea voastră. Sună minunat, dar să ştiţi că e o sabie cu două tăişuri. Dacă sunteţi echilibraţi/te şi cu măsură, este minunat să puteţi schimba situaţiile în jur, dar dacă aveţi dorinţe distructive, poate deveni un blestem.

Sănătatea este bună; energia şi vitalitatea voastră sunt la un nivel foarte ridicat. Veţi excela în sport şi veţi face lucrurile mult mai agil decât de obicei. Din punct de vedere financiar va fi o lună prosperă, iar partenerul/a de viaţă vă va susţine foarte mult cu idei financiare inspirate.


Horoscop februarie 2018, Peşti:

Horoscop Peşti februarie 2018
În ultimii ani voi aţi avut o viaţă spirituală neobişnuit de importantă, iar aceasta continuă şi acum. Pentru voi este o perioadă în care, mai de grabă, trăiţi o viaţă supranaturală. Latura spirituală pare a fi centrul celor mai importante lucruri din viaţa voastră: dragoste, sănătate şi finanţe.

Există dimensiuni spirituale pentru toate acestea, iar luna februarie va fi momentul în care veţi aprofunda totul. Divinul nu este doar sursă pentru aprovizionarea financiară, ci şi pentru sănătate şi iubire.

 

Horoscopul zilei de sămbătă, 13 ianuarie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 13 ianuarie 2018


Horoscop 13 ianuarie 2018, Berbec:

Petreceţi ziua de astăzi punând un mare accent pe emoţiile şi sentimentele voastre; faceţi tot posibilul să vă puneţi pe primul loc şi să luaţi deciziile bazate pe intuiţia voastră. Spre seară, este posibil să primiţi o veste frumoasă din partea partenerului/ei de cuplu sau a unui/ei membru/e din familie. Sunteţi cu zâmbetul pe buze întreaga seară.


Horoscop 13 ianuarie 2018, Taur:

Sâmbătă pare să fie o zi frumoasă pentru Tauri. Reuşiţi să vă concentraţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini importante. Superiorii vă invită într-o şedinţă pentru a discuta despre proiectele trecute; cel mai probabil primiţi şi un bonus substanţial ca răsplată pentru rezultatele frumoase avute.


Horoscop 13 ianuarie 2018, Gemeni:

Ziua de azi începe cu o veste frumoasă pentru voi; este posibil să primiţi o ofertă de colaborare din partea unor persoane care vă cunosc potenţialul şi vor să vă ia în echipa lor. Nu staţi foarte mult pe gânduri, cu astfel de oportunităţi vă întâlniţi destul de rar în viaţă.


Horoscop 13 ianuarie 2018, Rac:

Lucrurile evoluează cu viteza luminii pe plan profesional, iar voi încercaţi să ţineţi pasul cu toate schimbările care apar la orizont. Încercaţi să aveţi răbdare şi să fiţi mai relaxaţi/te deoarece lucrurile vor lua o întorsătură foarte frumoasă pentru voi; în scurt timp veţi vedea şi beneficiile.


Horoscop 13 ianuarie 2018, Leu:

Sâmbătă este o zi în care întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii profesionale; vreţi să terminaţi toate sarcinile care v-au rămas restante în această perioadă astfel încât ziua de mâine să fie dedicată relaxării. În cazul în care nu vă descurcaţi, nu ezitaţi să cereţi ajutorul colegilor/elor de echipă; împreună veţi găsi soluţii rapide şi eficiente.


Horoscop 13 ianuarie 2018, Fecioară:

Astăzi reuşiţi să vă ocupaţi fără nicio problemă de sarcinile profesionale. Spre seară este posibil să primiţi o sumă de bani din partea unui/ei prieten/e; poate fi vorba despre un împrumut mai vechi de care aţi şi uitat. Folosiţi aceşti bani pentru a face o investiţie într-un proiect în care credeţi foarte mult.


Horoscop 13 ianuarie 2018, Balanţă:

Ziua de 13 ianuarie pare să fie cea mai frumoasă zi a săptămânii pentru voi; încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte productivi/e pe plan profesional şi reuşiţi să interacţionaţi cât se poate de bine cu colegii/ele de echipă şi superiorii. Puteţi începe o colaborare nouă.


Horoscop 13 ianuarie 2018, Scorpion:

Pentru ca lucrurile să funcţioneze aşa cum vă doriţi pe plan sentimental, este foarte important să vă stăpâniţi orgoliul, să vă înzestraţi cu răbdare în discuţiile pe care le aveţi cu partenerul/a de cuplu şi, cel mai important, să fiţi dispuşi/se să faceţi compromisuri astfel încât să ajungeţi la un comun acord când vine vorba de viitorul vostru.


Horoscop 13 ianuarie 2018, Săgetător:

Azi, la locul de muncă, faceţi tot posibilul să interacţionaţi mai mult cu colegii/ele de echipă. Vreţi să le aflaţi părerea, să le ascultaţi sfaturile şi să încercaţi să luaţi cele mai bune decizii astfel încât să aveţi cele mai bune rezultate în proiectele aflate în desfăşurare. Spre seară, încercaţi să vă relaxaţi în compania prietenilor/elor dragi.


Horoscop 13 ianuarie 2018, Capricorn:

Astăzi mergeţi la o şedinţă importantă cu superiorii, care îşi doresc să afle care sunt planurile voastre pentru viitor. Este posibil ca aceştia să vă ofere un bonus substanţial pentru un proiect încheiat recent, care a avut rezultate incredibil de bune. Seara este petrecută la un eveniment special.


Horoscop 13 ianuarie 2018, Vărsător:

Azi trebuie să fiţi foarte calmi/e la locul de muncă astfel încât interacţiunea cu colegii/ele de echipă şi partenerii/ele de afaceri să se desfăşoare fără probleme. De asemenea, este posibil ca după orele prânzului să apară o nouă persoană la orizont, care vă va face o propunere de colaborare foarte frumoasă.


Horoscop 13 ianuarie 2018, Peşti:

Astăzi încercaţi să comunicaţi cât mai mult cu oamenii din jurul vostru; sunteţi foarte atenţi/te la emoţiile şi sentimentele pe care aceştia încearcă să le transmită nu doar prin cuvinte, ci şi prin gesturi. În cazul în care sunteţi singuri/e, aveţi şansa să întâlniţi o persoană interesantă. 

Horoscopul dragostei, 15-21 ianuarie 2018

 
Horoscopul dragostei, 15-21 ianuarie 2018


Horoscop dragoste 15-21 ianuarie 2018, Berbec:

Începând cu 18 ianuarie, Venus se deplasează prin casa prietenilor/elor din horoscopul vostru general, fapt pentru care nu este exclus ca viața voastră socială să urmeze o curbă ascendentă în săptămânile următoare. Întâlniţi persoane noi care vă împărtășesc visurile, speranțele și idealurile, iar acest lucru aduce un suflu nou în viața voastră. Încercaţi să stabiliţi relații cu acestea și veţi observa cât de mult bine vă va face.


Horoscop dragoste 15-21 ianuarie 2018, Taur:

Luna Nouă din data de 17 aduce un nou început în relația pe care o aveţi cu rudele persoanei iubite ori cu cei/le dragi ai/le voştri/astre stabiliți/te în afara ţării sau la mare distanţă de voi. Poate că menținerea unui contact stabil necesită muncă, dar veţi remarca că aveţi multe de câștigat dacă vă zbateţi să rămâneți apropiați/te. În momentele grele, ajutorul lor va fi unul mai mult decât esenţial.


Horoscop dragoste 15-21 ianuarie 2018, Gemeni:

Luna Nouă din ziua de 17 își exercită influența și asupra vieții de cuplu, atrăgându-le atenția persoanelor născute în zodia Gemenilor că dau dovadă de prea multă insensibilitate în cuplu și că ar fi timpul să facă ceva în acest sens. Seriozitatea pe acest plan nu ar trebui să atragă după sine o atitudine distantă în raport cu cel/a drag/ă. Dacă s-a ajuns la așa ceva, cel mai bine ar fi să se ia măsuri în acest sens.


Horoscop dragoste 15-21 ianuarie 2018, Rac:

Luna Nouă din 17 a lunii vă mai arată și faptul că în 2018 puteți înregistra progrese mari și de durată în viața de cuplu. Chiar dacă nu a curs lapte și miere pe acest plan de un timp încoace, nu înseamnă că aceste evenimente v-au slăbit fundația relației. Ba dimpotrivă, v-ați apropiat și mai mult, având așadar ocazia de a construi și mai mult împreună.


Horoscop dragoste 15-21 ianuarie 2018, Leu:

În zilele de 17 şi 18, Luna se deplasează prin casa partenerului/ei din horoscopul vostru general, semn cum că dacă aveţi timp liber la mijlocul acestei săptămâni, bine ar fi să faceţi în așa fel încât să îl petreceţi cu cel/a pe care îl/o iubiţi. Organizaţi o activitate care să vă aducă împreună și veţi observa cât de bine vă va prinde să stați mai mult timp unul în compania celuilalt.


Horoscop dragoste 15-21 ianuarie 2018, Fecioară:

Luna Nouă din data de 17 se perfectează în casa iubirii și a copiilor din horoscopul vostru general, fapt pentru care în acest an partenerul/a de viaţă și cei mici vor juca un rol-cheie în viața voastră. Iată o veste mai mult decât bună pentru persoanele care au în gând să îşi mărească familia ori să îşi găsească sufletul-pereche. Aştrii sunt de partea lor în acest demers, semn cum că îşi vor împlini dorințele.


Horoscop dragoste 15-21 ianuarie 2018, Balanţă:

Familia pare să joace un rol important, poate mai vizibil decât de obicei, în viața voastră în 2018. Acesta este mesajul Lunii Noi din ziua de 17 pentru voi. Recomandat ar fi să daţi curs unui nou început în raport cu rudele de origine, mai ales dacă încă le purtați ură pentru unele lucruri din trecut sau chiar din copilărie. Încercaţi să vă puneţi în locul lor și veţi observa că nu îi/le mai puteți judeca tot atât de aspru.


Horoscop dragoste 15-21 ianuarie 2018, Scorpion:

Cu prilejul Lunii Noi din 17 a lunii, se cere să schimbaţi ceva și la atitudinea voastră vizavi de rudele voastre apropiate, cu atât mai mult dacă aţi fost certaţi/te în ultimul an. În cazul în care reușiți să vă apropiați mai mult, veţi remarca că încep să dispară unele frustrări cauzate de această situație. Aveţi de câștigat dacă lăsaţi deoparte orgoliul și luaţi uneori inițiativa împăcării.


Horoscop dragoste 15-21 ianuarie 2018, Săgetător:

În intervalul 19-21 ianuarie, Luna se deplasează prin casa familiei din horoscopul vostru general, fapt pentru care se recomandă ca zilele de vineri, sâmbătă şi duminică să le dedicaţi rudelor celor mai apropiate. Bine ar fi așadar să faceţi în așa fel încât să organizaţi o masă la care să invitaţi toată familia extinsă. Nu v-ar prinde rău să vă puneți la curent cu felul în care v-a tratat viața în ultima vreme.


Horoscop dragoste 15-21 ianuarie 2018, Capricorn:

Luna Nouă din data de 17 vă surprinde simţindu-vă confortabil în pielea voastră, lucru uşor de observat pentru toată lumea. Pare că aveţi mai multă încredere în voi și nu vă mai este greu să îi/le lăsaţi pe apropiați/te să vadă cine sunteţi cu adevărat. Dacă vă menţineţi această atitudine și anul acesta, cu siguranță veţi atrage oameni care merită să vă împrieteniţi cu ei. Iată o ocazie bună să continuaţi în această direcție.


Horoscop dragoste 15-21 ianuarie 2018, Vărsător:

În data de 18 ianuarie, Venus pătrunde în zodia nașterii voastre căreia îi corespunde casa personalității din horoscopul vostru general, fapt pentru care se arată o perioadă în care debordaţi de șarm și carismă, lucru lesne de observat atât de cel/a pe care îl/o iubiţi, cât și de admiratorii/arele voştri/astre. Iată o ocazie mai mult decât bună să vă recuceriţi persoana iubită și/sau să daţi curs unei persoane care vă place de mult.


Horoscop dragoste 15-21 ianuarie 2018, Peşti:

Luna Nouă din 17 a lunii se perfectează în casa prietenilor/elor din horoscopul vostru general, semn cum că viața voastră socială urmează o curbă ascendentă în 2018. Fie că apar figuri noi în anturajul pe care îl frecventaţi deja, fie pătrundeţi voi într-un alt cerc de prieteni/e. Veţi prospera din acest punct de vedere, bucurându-vă de compania unor indivizi/de care vă împărtășesc idealurile.