Horoscopul sănătăţii, 15-21 ianuarie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătăţii, 15-21 ianuarie 2018


Horoscop sănătate 15-21 ianuarie 2018, Berbec:

Se arată o săptămână în care nu figuraţi pe lista neagră a aştrilor din punct de vedere emoțional și medical. Staţi foarte bine la aceste capitole, iar orice provocare se prefigurează din punct de vedere fizic sau sufletesc, sunteţi capabili/e să o depăşiţi într-o manieră care nu produce și mai multe alte probe. Străduiţi-vă să le faceţi față cu brio, orice ar fi.


Horoscop sănătate 15-21 ianuarie 2018, Taur:

Luna Nouă din data de 17 se desăvârșește tocmai în casa filozofiei voastre de viață, ceea ce înseamnă că în următoarele două săptămâni se arată ocazii prielnice de a aduce modificări sistemului vostru de valori, principii și credințe. Nu vă abateţi de la convingerile voastre și asiguraţi-vă că daţi dovadă de seriozitate în tot ce faceţi.


Horoscop sănătate 15-21 ianuarie 2018, Gemeni:

Luna Nouă din 17 a lunii se formează tocmai în casa transformărilor din horoscopul vostru general, semn cum că venirea lui 2018 v-ar putea răscoli mai mult decât anticipaţi, cel mai probabil pentru că vă raportaţi la evenimentele cu impact emoțional destul de puternic din anii trecuţi. Recomandat ar fi să acordaţi timp meditației și introspecției.


Horoscop sănătate 15-21 ianuarie 2018, Rac:

În intervalul 19-21 ianuarie, Luna se deplasează prin casa filozofiei voastre de viață din horoscopul vostru general, semn cum că weekendul acesta poate veni la pachet cu evenimente care vă pot ajuta să aduceţi unele modificări binevenite sistemului vostru de valori, principii și credințe. Ar fi timpul să faceţi acest lucru dacă vă doriţi să evoluaţi în direcția adevăratului vostru potențial în perioada aceasta.


Horoscop sănătate 15-21 ianuarie 2018, Leu:

Luna Nouă din ziua de 17 se manifestă plenar tocmai în casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că dacă nu vă îngrijiţi suficient de bine, aţi putea avea probleme cu coloana vertebrală sau dinții în noul an. Bine ar fi să faceţi un control dacă nu vă simţiţi tocmai bine.


Horoscop sănătate 15-21 ianuarie 2018, Fecioară:

După 18 ianuarie, Venus se deplasează prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, indiciu cum că se poate contura o tendință de îngrășare și delăsare în săptămânile care vin. Totuși, această planetă vă poate ajuta, de asemenea, să aduceţi o schimbare înfățișării voastre, dacă urmăriţi să aduceţi unele ajustări la acest capitol. Încercaţi deci să schimbaţi câte ceva, pe ici, pe colo. Este în avantajul vostru.


Horoscop sănătate 15-21 ianuarie 2018, Balanţă:

Luna Nouă din ziua de 17 se perfectează în casa familiei, fundația universului vostru interior, indiciu că dacă vreţi să păşiţi cu dreptul în noul an, este necesar să faceţi în așa fel încât să treceţi peste eventualele resentimente avute în raport cu persoanele dragi. Poate că nu vă va fi ușor să treceţi peste unele evenimente neplăcute din copilărie sau cauzate de aceste persoane, dar vă veţi simți mai bine dacă o faceţi.


Horoscop sănătate 15-21 ianuarie 2018, Scorpion:

Nu se arată, în cazul Scorpionilor, o săptămână solicitantă din punct de vedere medical și/sau emoțional. Aveţi multe de câștigat totuși dacă vă dedicaţi exercițiilor de gestionare a stresului și a tensiunii. Uneori tindeţi să le daţi curs și acestea ajung să pună stăpânire pe voi. Încercaţi să vă calmaţi și veţi vedea că lucrurile vor decurge mult mai bine când le trataţi cu mult calm și tact.


Horoscop sănătate 15-21 ianuarie 2018, Săgetător:

Din câte se pare, aştrii nu pun gând rău acestui sector al vieții voastre săptămâna aceasta, dar luaţi aminte că tranzitul lui Saturn prin zodia nașterii voastre v-ar putea lăsa destul de vlăguiţi/te ori slabiţi/te și ar fi bine să nu exageraţi în vreun fel sau altul. Încercaţi să faceţi în așa fel încât să nu vă extenuaţi fizic la începutul săptămânii și în weekend să fiţi într-atât de obosiţi/te încât să nu mai puteți face nimic.


Horoscop sănătate 15-21 ianuarie 2018, Capricorn:

În zilele de 15 şi 16 ianuarie, Luna se deplasează prin zodia nașterii voastre căreia îi corespunde casa vitalității din horoscopul vostru general, fapt pentru care nivelul vostru de energie ar putea fluctua destul de mult săptămâna aceasta. Se arată așadar un început de săptămână în care vă simţiţi confortabil în pielea voastră, dar bateriile voastre s-ar putea să nu susțină planurile active pe care vi l-aţi propus în acel interval.


Horoscop sănătate 15-21 ianuarie 2018, Vărsător:

Luna Nouă din 17 a lunii se perfectează tocmai în casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că se cere să acordaţi mai mult timp meditației și introspecției. Doar reușind să vă ascultați ghidul interior, veţi alege drumul pe care chiar ar trebui să îl urmaţi în 2018. În caz contrar, s-ar putea să rătăciţi pe căi care nu ar trebui explorate în acest moment.


Horoscop sănătate 15-21 ianuarie 2018, Peşti:

În intervalul 19-21 ianuarie, Luna se deplasează prin casa vitalității voastre, indiciu că la sfârșitul acestei săptămâni energia voastră ar putea fluctua destul de mult, chiar dacă, în general, păreţi să vă simţiţi destul de bine în pielea voastră. Oricare ar fi situația, bine ar fi să nu vă luaţi angajamente sociale care presupun să debordaţi de energie. Altfel, există riscul să nu vă puteți ține de ele.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS