Horoscopul săptămânii 8-14 ianuarie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop săptămânal adevărat: 8-14 ianuarie 2018


Horoscop 8-14 ianuarie 2018, Berbec:

În această săptămână, toată munca pe care aţi depus-o de-a lungul timpului va da roade. Deși pentru un moment aţi crezut că totul este în zadar, acum încrederea în voi înşivă/sevă reapare. Aveţi abilitatea extraordinară de a face tot ce vă propuneţi, iar acest lucru se va vedea acum.


Horoscop 8-14 ianuarie 2018, Taur:

Primiţi o veste neașteptată legată de un/o prieten/ă și nu vă vine să credeţi cum oamenii se pot schimba de la o zi la alta. Dezamăgirea nu are cum să nu fie prezentă, însă cea mai bună soluție este să vă arătați indiferența. Discutaţi cu cineva apropiat despre lucrurile care vă deranjează.


Horoscop 8-14 ianuarie 2018, Gemeni:

Sunteţi complet aerieni/e în legătură cu lucrurile pe care le aveţi de făcut. Vă cufundaţi în planuri și idei pe care nu ştiţi dacă le veţi pune vreodată în aplicare. O discuție cu o persoană specială din viața voastră vă va ajuta să clarificaţi lucrurile asupra cărora ar trebui să vă concentraţi.


Horoscop 8-14 ianuarie 2018, Rac:

Nu sunteţi pe aceeași lungime de unde cu jumătatea voastră în legătură cu un anumit lucru, iar acest lucru vă pune pe gânduri, deși nu ar trebui. Acceptaţi faptul că nu toți suntem la fel, iar tensiunea va dispărea. Încercaţi să nu săriţi la concluzii nejustificate care vă vor afecta pe viitor.


Horoscop 8-14 ianuarie 2018, Leu:

Dacă iubiţi pe cineva, lăsaţi-l/o să plece, dacă așa decurg lucrurile. În această săptămână, vă agăţaţi disperat de lucruri și persoane din viața voastră care nu își mai găsesc locul acolo. Spre sfârșitul săptămânii, lucrurile încep să se așeze și vă daţi seama unde aţi greșit și ce este de făcut pe viitor.


Horoscop 8-14 ianuarie 2018, Fecioară:

V-aţi săturat de rutină. Vreţi ca în 2018 să vă focalizaţi mai mult pe lucrurile care vă fac fericiţi/te, iar această decizie este crucială pentru bunul mers al lucrurilor. Vreţi să vă asumaţi mai multe riscuri, să vă organizaţi mai bine ideile și să vă bucuraţi de toate şansele care vă ies în cale.


Horoscop 8-14 ianuarie 2018, Balanţă:

În această săptămână, primiţi ceea ce v-aţi dorit de mult: o persoană cu care să petreceţi timp de calitate. Fie că este vorba despre dragoste sau prietenie, noua persoană din viața voastră vă asigură liniștea și fericirea de care aveaţi nevoie. Bucuraţi-vă de fiecare moment!


Horoscop 8-14 ianuarie 2018, Scorpion:

Aveţi o mulțime de întrebări fără răspuns legate de viața voastră și de modul în care decurg lucrurile. Vă doriţi mai multă liniște și nu reuşiţi să vă acordaţi un moment de relaxare. Încercaţi să nu vă lăsaţi împinşi/se în nebunia asta și faceţi un efort să vă răspundeţi cu sinceritate la întrebări.


Horoscop 8-14 ianuarie 2018, Săgetător:

Faceţi un efort și începeţi săptămâna într-un mod pozitiv. Vă gândiţi de mult timp să reluaţi legătura cu un/o prieten/ă vechi/e, care vă va reda încrederea, iar acum este momentul. Cel mai bine este să discutați despre problemele pe care le aveţi, pentru a putea trece peste ele.


Horoscop 8-14 ianuarie 2018, Capricorn:

Săptămâna aceasta este despre viitor. Vă planificaţi lucrurile pe care le aveţi de făcut, discutați despre aspirațiile și dorințele voastre, iar acest lucru vă dă un impuls să începeţi să le materializaţi. În weekend, lucrurile se vor schimba puțin și vă axaţi mai mult pe distracție decât pe planificare.


Horoscop 8-14 ianuarie 2018, Vărsător:

Începeţi săptămâna cu un aer pozitiv. Aveţi toată energia din lume pentru a duce la bun sfârșit toate lucrurile pe care le aveţi în minte. Din păcate, prietenii/ele voştri/astre sunt preocupați/te cu alte lucruri, însă nu vă lăsaţi descurajaţi/te de faptul că nimeni nu pare să vă acorde atenție. Folosiţi-vă energia!


Horoscop 8-14 ianuarie 2018, Peşti:

Nu puteți ajuta atât de mulți oameni pe cât v-aţi dori. Nu vă întristaţi, dacă vedeţi că nu aveţi timpul necesar să faceţi tot binele pe care vi-l propuneţi. Amintiţi-vă că până și cei mai puternici oameni au nevoie de timp de odihnă. La sfârșitul săptămânii, reuşiţi să vă acordaţi o pauză și să vă relaxaţi.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS