Horoscopul lunii februarie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop lunar adevărat: februarie 2018


Horoscop februarie 2018, Berbec:

Horoscop Berbec februarie 2018
V-aţi obişnuit ca iniţiativa să vă aparţină şi că cei/le din jurul vostru să facă exact ce vă doriţi şi, totuşi, partenerul/a de viaţă vă va arăta că nu merge mereu aşa. În general, ar fi bine să mai renunţaţi puţin la orgoliu, mai ales în relaţie şi cu atât mai mult dacă vă doriţi să dureze.

Pentru nativii Berbec, februarie va fi o lună bună. Chiar dacă nu fiecare va avea parte de pasiunea la care aspiră, pe plan sentimental se anunţă armonie. Veţi primi atenţia şi afecţiunea de care aveţi nevoie, iar partenerul/a vostru/astră va fi destul de generos/asă în această perioadă.


Horoscop februarie 2018, Taur:

Horoscop Taur februarie 2018
Multe din tendinţele de luna trecută sunt în vigoare şi acum. Continuaţi să vă dedicaţi carierei şi succesului extern, pentru că încă sunteţi bine aspectaţi/te şi aveţi mari şanse de succes şi progres. Iniţiativa personală, mai mult decât aptitudinile sociale, devine importantă.

Toate darurile noastre sunt importante, dar în momente diferit aspectate, ele pot avea prioritate unele faţă de altele. Acum este un moment al cultivării independenţei şi judecăţii personale. Sigur, veţi avea şi o viaţă socială, dar nu sunteţi dependenţi/te de cei/le din jur.


Horoscop februarie 2018, Gemeni:

Horoscop Gemeni februarie 2018
Luna trecută a fost o perioadă de detoxifiere, transformare personală şi reinventare, iar aceasta va continua până pe 19 februarie. Se pare că veţi redeveni studenţi/te sau elevi/e, dar aceasta este o situaţie foarte confortabilă pentru voi. Dar acum studiile voastre se îndreaptă către probleme mai profunde, cum ar fi filozofia, sensul vieţii, afacerile externe sau culturile străine.

Este o perioadă pentru descoperiri şi perspective noi în toate aceste domenii. Se vor arăta ocazii pentru a călători şi ar fi bine să profitaţi de ele.


Horoscop februarie 2018, Rac:

Horoscop Rac februarie 2018
Dacă luna trecută a fost o lună bună pentru carieră, la fel va fi şi luna aceasta. Vă aflaţi într-una din cele mai puternice perioade pentru carieră din acest an. De obicei nu vă neglijaţi familia, dar acum o veţi sluji mult mai bine având un succes răsunător la locul de muncă. Dacă mariajul sau relaţia personală a supravieţuit luna trecută, cu siguranţă că va supravieţui şi acestei luni.

Este posibil să apară întârzieri în deciziile din viaţa personală. Ar trebui să lăsaţi dragostea să se dezvolte lent în timp şi să nu grăbiţi lucrurile cu nimic. Bucuraţi-vă de relaţia voastră pentru ceea ce este şi încercaţi să nu proiectaţi prea multe în viitor.


Horoscop februarie 2018, Leu:

Horoscop Leu februarie 2018
Încă sunteţi în vârf din punct de vedere social şi vă puteţi atinge scopurile propuse prin susţinere şi înţelegere cu cei/le din jur. Încă aveţi nevoie de harurile lor. Este timpul să vă ridicaţi şi să vă concentraţi asupra obiectivelor voastre exterioare.

Dacă aţi folosit ultimele luni pentru a crea o armonie familială şi emoţională, acum vă puteţi rezerva timpul pentru a vă ocupa şi de succesul vostru personal; familia şi persoanele dragi vă vor susţine. Se recomandă atenţie cu partea financiară şi mai multă grijă în gestionarea banilor. Se pare că şi pe plan financiar sunteţi dependenţi/te de abilităţile celor din jur.


Horoscop februarie 2018, Fecioară:

Horoscop Fecioară februarie 2018
Sunteţi susţinuţi/te să faceţi ceea ce iubiţi cel mai mult. Dacă vă căutaţi un loc de muncă, acum veţi avea succes, o oportunitate de vis se va ivi iar voi atingeţi toate obiectivele de lucru. Dacă nu veţi găsi un loc de muncă fix, veţi găsi alte modalităţi de a vă oferi serviciile.

Pentru voi munca este cea care dă sens vieţii, dar acum vor apărea şi alte stimulente; locul de muncă devine un loc social, un loc pentru iubire, devine centrul vieţii voastre sociale.


Horoscop februarie 2018, Balanţă:

Horoscop Balanţă februarie 2018
Vă aşteaptă o lună fericită. Sănătatea se va îmbunătăţi mult, dar trebuie să fiţi atenţi/te. Dacă veţi introduce acum în alimentaţie obiceiuri alimentare bune şi veţi adopta un stil de viaţă sănătos, vă va fi de mare folos mai târziu.

Este recomandat să acordaţi o mai mare atenţie capului, feţei şi glandelor suprarenale. Întotdeauna sunteţi receptivi/e la metodele de vindecare spirituală şi această perioadă va amplifica efectele benefice. Viaţa va fi distractivă pentru voi, aşa că bucuraţi-vă de ea.


Horoscop februarie 2018, Scorpion:

Horoscop Scorpion februarie 2018
Casa şi familia sunt încă principalele obiective pentru luna aceasta şi luna viitoare. Voi trebuie să fiţi acum lângă ei pentru a îi susţine. Vă puteţi continua activităţile legate de carieră, dar din interior, prin meditaţie, vizualizare şi visare creativă. Este momentul în care vă pregătiţi psihologic pentru viitorul vostru succes.

Este bine să revizuiţi trecutul şi să rezolvaţi problemele vechi. Acest lucru se va întâmpla la un nivel subtil, inconştient. Vechile amintiri ies la suprafaţă pentru rezolvare. Dacă sunteţi conştienţi/te de aceste reveniri veţi şti să evitaţi să trăiţi în trecut şi să alegeţi prezentul.


Horoscop februarie 2018, Săgetător:

Horoscop Săgetător februarie 2018
Dragostea pare a fi punctul de interes în această lună. Planeta iubirii se mişcă foarte repede luna aceasta, aveţi o bună influenţă socială şi acoperiţi o suprafaţă foarte mare. Întâlniţi şi sunteţi atraşi/se de tipuri diferite de oameni. Nu apar schimbări majore în viaţa voastră sentimentală, toate modificările fiind pe termen scurt. Acum preţuiţi compatibilitatea intelectuală şi intimitatea emoţională. Schimbările bruşte în dragoste pot crea însă confuzie pentru ceilalţi/lelalte.

În această lună trebuie să vă echilibraţi nevoile personale cu dorinţele celor din jur. Uneori sunteţi independenţi/te, alteori dependenţi/te. Până luna viitoare independenţa personală este slabă şi aveţi nevoie de harurile bune ale persoanelor din jur pentru a vă atinge obiectivele. Vor apărea oportunităţi educaţionale care vă vor încânta.


Horoscop februarie 2018, Capricorn:

Horoscop Capricorn februarie 2018
Lucrurile încep să intre în normal. Finanţele sunt încă excelente, ba chiar mai bine aspectate decât luna trecută. Toate problemele financiare vor fi clarificate. Toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru a lua deciziile potrivite vin către voi foarte natural. Este un moment bun în continuare pentru a reduce cheltuielile, a plăti datoriile şi a încheia cu posesiunile care nu sunt necesare.

De multe ori păstrăm posesiuni de care nu mai avem nevoie din teamă, iar această teamă creează blocaje financiare. Renunţaţi la teamă şi blocajele se vor disipa ca prin farmec. Arătaţi bine, aveţi un gust estetic mai subtil, există mai multă frumuseţe şi strălucire în imaginea voastră.

Oportunităţi noi apar în carieră, vor veni ele către voi şi nu va fi nevoie să faceţi nimic pentru a le crea. Doar profitaţi de ceea ce vă oferă Universul.


Horoscop februarie 2018, Vărsător:

Horoscop Vărsător februarie 2018
Luna trecută aţi început să experimentaţi viaţa pentru plăcerea personală. Este posibil să vă reînnoiţi garderoba, să cumpăraţi haine şi accesorii noi. Încă aveţi abilitatea de a schimba lucrurile în favoarea voastră. Sună minunat, dar să ştiţi că e o sabie cu două tăişuri. Dacă sunteţi echilibraţi/te şi cu măsură, este minunat să puteţi schimba situaţiile în jur, dar dacă aveţi dorinţe distructive, poate deveni un blestem.

Sănătatea este bună; energia şi vitalitatea voastră sunt la un nivel foarte ridicat. Veţi excela în sport şi veţi face lucrurile mult mai agil decât de obicei. Din punct de vedere financiar va fi o lună prosperă, iar partenerul/a de viaţă vă va susţine foarte mult cu idei financiare inspirate.


Horoscop februarie 2018, Peşti:

Horoscop Peşti februarie 2018
În ultimii ani voi aţi avut o viaţă spirituală neobişnuit de importantă, iar aceasta continuă şi acum. Pentru voi este o perioadă în care, mai de grabă, trăiţi o viaţă supranaturală. Latura spirituală pare a fi centrul celor mai importante lucruri din viaţa voastră: dragoste, sănătate şi finanţe.

Există dimensiuni spirituale pentru toate acestea, iar luna februarie va fi momentul în care veţi aprofunda totul. Divinul nu este doar sursă pentru aprovizionarea financiară, ci şi pentru sănătate şi iubire.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS