Horoscopul sănătăţii, 22-28 ianuarie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătăţii, 22-28 ianuarie 2018


Horoscopul sănătăţii 22-28 ianuarie 2018, Berbec:

În zilele de 22 şi 23 ianuarie, Luna se deplasează prin casa vitalității din horoscopul vostru general, semn cum că vă așteaptă un început din săptămână în care nivelul vostru de energie poate fluctua destul de mult. Încercaţi să nu exageraţi cu activitățile care vă solicită prea mult ca nivel de energie și lăsaţi-le pe cele mai extenuante pe mai încolo. Străduiţi-vă să vă organizaţi activitățile într-o manieră atentă.


Horoscopul sănătăţii 22-28 ianuarie 2018, Taur:

În zilele de 22 şi 23 ale lunii, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul vostru general, motiv pentru care aţi putea să vă simţiţi cam violenţi/te și fără stare deloc. Din acest motiv, se vrea ca weekendul acesta să nu vă propuneţi să întreprindeţi activități care vă cer prea mult din punct de vedere fizic. În caz contrar, s-ar putea să nu vă puteți ține de ele și să primiţi reproşuri de la persoanele de lângă voi.


Horoscopul sănătăţii 22-28 ianuarie 2018, Gemeni:

În zilele de 24 şi 25 ianuarie, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul vostru general, putând să vă imprime niște tipare de gândire coercitive care nu vă permit să vedeţi situația în care vă aflaţi din mai multe perspective. În felul acesta, aţi putea avea multe de pierdut, deci încercaţi, pe cât puteți, să rămâneţi flexibili/e, adaptându-vă la orice circumstanță care vi se arată în această perioadă.


Horoscopul sănătăţii 22-28 ianuarie 2018, Rac:

Șederea Lunii în zilele de 26 şi 27 din zodia căreia îi corespunde casa subconștientului din horoscopul vostru general coincide cu o perioadă în care aveţi tendința să construiţi scenarii ireale. Bine ar fi să vă direcţionaţi energia către alte cauze, vizualizând proiectele pe care vă gândiţi să le realizaţi în viitorul apropiat. Atrageţi lucruri bune în viața voastră.


Horoscopul sănătăţii 22-28 ianuarie 2018, Leu:

În data de 28 ianuarie, Luna se opreşte în casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care aţi putea fi ceva mai sensibili/e decât de obicei, gata să erupeţi la cel mai mic stimul. Ideal ar fi să nu vă lăsaţi tulburaţi/te de acești factori declanșatori. Altfel, aţi putea spune sau face lucruri care nu vă caracterizează și pe care aţi putea să le regretați cândva mai târziu.


Horoscopul sănătăţii 22-28 ianuarie 2018, Fecioară:

Se prea poate să nu vă fie prea ușor, dat fiind că Luna tranzitează la începutul săptămânii casa transformărilor din horoscopul vostru general. Așadar, trebuie să depuneţi eforturi mai mari decât de obicei pentru a vă menține starea de bine și pentru a o cultiva. Dacă dublaţi acest proces cu o odihnă suficientă și puțin sport, cu siguranță veţi ajunge departe.


Horoscopul sănătăţii 22-28 ianuarie 2018, Balanţă:

Din câte se pare, starea voastră de sănătate nu este vizată de influența aştrilor săptămâna aceasta. Încercaţi așadar să vă direcţionaţi atenția către alte domenii care au mai multă nevoie de eforturile voastre. Nu vă rămâne așadar decât să păstraţi echilibrul și să faceţi în așa fel încât să nu apară între timp alte lucruri care să necesite atenția voastră la acest nivel. Străduiţi-vă să faceţi tot ce vă stă în putință.


Horoscopul sănătăţii 22-28 ianuarie 2018, Scorpion:

În primele două zile ale acestei săptămâni, Luna vă îndeamnă să vă îndreptaţi atenția către bunăstarea voastră fizică. Informaţi-vă dacă există tratamente noi, în cazul în care suferiţi de o afecțiune sau alta ori încercaţi să ajungeţi la un al doilea medic dacă nu sunteţi convinşi/se de diagnosticul care vi s-a pus. Este foarte bine să puneţi întrebări și să nu vă mulţumiţi cu puțin când vine vorba de acest sector.


Horoscopul sănătăţii 22-28 ianuarie 2018, Săgetător:

Trecerea Lunii din zilele de 23 şi 24 prin zodia căreia îi corespunde casa sănătății din horoscopul vostru general anunță începutul unei perioade în care ar trebui să vă îngrijiţi mai mult de sănătatea voastră. Recomandat ar fi să vă evaluaţi stilul de viață și alimentație, astfel încât să aduceţi ajustările necesare. În caz contrar, aplicaţi doar un pansament și nu este nimic de lungă durată.


Horoscopul sănătăţii 22-28 ianuarie 2018, Capricorn:

În 26 şi 27 ianuarie, Luna tranzitează casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, ceea ce ar trebui să vă determine să acordaţi o mai multă importanță bunăstării voastre fizice. Nu v-ar prinde rău puţin răsfăț, mai ales dacă aţi muncit foarte mult săptămâna trecută. Încercaţi așadar să vă conferiţi un minim de indulgență, cu atât mai mult dacă v-aţi solicitat în ultima perioadă.


Horoscopul sănătăţii 22-28 ianuarie 2018, Vărsător:

În ultima zi din weekend, Luna intră în casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că ar trebui să aveţi mai multă grijă de mâini, plămâni și echilibrul vostru mental. Dacă v-aţi lăsat de anumite vicii, nu vă reapucaţi pe bază de stres și evitaţi, de asemenea, activitățile cu risc crescut de accidentare.


Horoscopul sănătăţii 22-28 ianuarie 2018, Peşti:

Din câte se pare, aştrii nu vă rezervă prea mari provocări pe acest plan săptămâna aceasta. Cu toate acestea, nu înseamnă că nu ar trebui să fiţi prudenţi/te pentru orice eventualitate. Dacă vă doriţi să nu aveţi niciun fel de problemă, încercaţi să faceţi în așa fel încât să aveţi program de masă și de somn riguroase. Altfel, s-ar putea să apară dereglări pe care aştrii să nu le anunțe.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS