Horoscopul dragostei, 15-21 ianuarie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 15-21 ianuarie 2018


Horoscop dragoste 15-21 ianuarie 2018, Berbec:

Începând cu 18 ianuarie, Venus se deplasează prin casa prietenilor/elor din horoscopul vostru general, fapt pentru care nu este exclus ca viața voastră socială să urmeze o curbă ascendentă în săptămânile următoare. Întâlniţi persoane noi care vă împărtășesc visurile, speranțele și idealurile, iar acest lucru aduce un suflu nou în viața voastră. Încercaţi să stabiliţi relații cu acestea și veţi observa cât de mult bine vă va face.


Horoscop dragoste 15-21 ianuarie 2018, Taur:

Luna Nouă din data de 17 aduce un nou început în relația pe care o aveţi cu rudele persoanei iubite ori cu cei/le dragi ai/le voştri/astre stabiliți/te în afara ţării sau la mare distanţă de voi. Poate că menținerea unui contact stabil necesită muncă, dar veţi remarca că aveţi multe de câștigat dacă vă zbateţi să rămâneți apropiați/te. În momentele grele, ajutorul lor va fi unul mai mult decât esenţial.


Horoscop dragoste 15-21 ianuarie 2018, Gemeni:

Luna Nouă din ziua de 17 își exercită influența și asupra vieții de cuplu, atrăgându-le atenția persoanelor născute în zodia Gemenilor că dau dovadă de prea multă insensibilitate în cuplu și că ar fi timpul să facă ceva în acest sens. Seriozitatea pe acest plan nu ar trebui să atragă după sine o atitudine distantă în raport cu cel/a drag/ă. Dacă s-a ajuns la așa ceva, cel mai bine ar fi să se ia măsuri în acest sens.


Horoscop dragoste 15-21 ianuarie 2018, Rac:

Luna Nouă din 17 a lunii vă mai arată și faptul că în 2018 puteți înregistra progrese mari și de durată în viața de cuplu. Chiar dacă nu a curs lapte și miere pe acest plan de un timp încoace, nu înseamnă că aceste evenimente v-au slăbit fundația relației. Ba dimpotrivă, v-ați apropiat și mai mult, având așadar ocazia de a construi și mai mult împreună.


Horoscop dragoste 15-21 ianuarie 2018, Leu:

În zilele de 17 şi 18, Luna se deplasează prin casa partenerului/ei din horoscopul vostru general, semn cum că dacă aveţi timp liber la mijlocul acestei săptămâni, bine ar fi să faceţi în așa fel încât să îl petreceţi cu cel/a pe care îl/o iubiţi. Organizaţi o activitate care să vă aducă împreună și veţi observa cât de bine vă va prinde să stați mai mult timp unul în compania celuilalt.


Horoscop dragoste 15-21 ianuarie 2018, Fecioară:

Luna Nouă din data de 17 se perfectează în casa iubirii și a copiilor din horoscopul vostru general, fapt pentru care în acest an partenerul/a de viaţă și cei mici vor juca un rol-cheie în viața voastră. Iată o veste mai mult decât bună pentru persoanele care au în gând să îşi mărească familia ori să îşi găsească sufletul-pereche. Aştrii sunt de partea lor în acest demers, semn cum că îşi vor împlini dorințele.


Horoscop dragoste 15-21 ianuarie 2018, Balanţă:

Familia pare să joace un rol important, poate mai vizibil decât de obicei, în viața voastră în 2018. Acesta este mesajul Lunii Noi din ziua de 17 pentru voi. Recomandat ar fi să daţi curs unui nou început în raport cu rudele de origine, mai ales dacă încă le purtați ură pentru unele lucruri din trecut sau chiar din copilărie. Încercaţi să vă puneţi în locul lor și veţi observa că nu îi/le mai puteți judeca tot atât de aspru.


Horoscop dragoste 15-21 ianuarie 2018, Scorpion:

Cu prilejul Lunii Noi din 17 a lunii, se cere să schimbaţi ceva și la atitudinea voastră vizavi de rudele voastre apropiate, cu atât mai mult dacă aţi fost certaţi/te în ultimul an. În cazul în care reușiți să vă apropiați mai mult, veţi remarca că încep să dispară unele frustrări cauzate de această situație. Aveţi de câștigat dacă lăsaţi deoparte orgoliul și luaţi uneori inițiativa împăcării.


Horoscop dragoste 15-21 ianuarie 2018, Săgetător:

În intervalul 19-21 ianuarie, Luna se deplasează prin casa familiei din horoscopul vostru general, fapt pentru care se recomandă ca zilele de vineri, sâmbătă şi duminică să le dedicaţi rudelor celor mai apropiate. Bine ar fi așadar să faceţi în așa fel încât să organizaţi o masă la care să invitaţi toată familia extinsă. Nu v-ar prinde rău să vă puneți la curent cu felul în care v-a tratat viața în ultima vreme.


Horoscop dragoste 15-21 ianuarie 2018, Capricorn:

Luna Nouă din data de 17 vă surprinde simţindu-vă confortabil în pielea voastră, lucru uşor de observat pentru toată lumea. Pare că aveţi mai multă încredere în voi și nu vă mai este greu să îi/le lăsaţi pe apropiați/te să vadă cine sunteţi cu adevărat. Dacă vă menţineţi această atitudine și anul acesta, cu siguranță veţi atrage oameni care merită să vă împrieteniţi cu ei. Iată o ocazie bună să continuaţi în această direcție.


Horoscop dragoste 15-21 ianuarie 2018, Vărsător:

În data de 18 ianuarie, Venus pătrunde în zodia nașterii voastre căreia îi corespunde casa personalității din horoscopul vostru general, fapt pentru care se arată o perioadă în care debordaţi de șarm și carismă, lucru lesne de observat atât de cel/a pe care îl/o iubiţi, cât și de admiratorii/arele voştri/astre. Iată o ocazie mai mult decât bună să vă recuceriţi persoana iubită și/sau să daţi curs unei persoane care vă place de mult.


Horoscop dragoste 15-21 ianuarie 2018, Peşti:

Luna Nouă din 17 a lunii se perfectează în casa prietenilor/elor din horoscopul vostru general, semn cum că viața voastră socială urmează o curbă ascendentă în 2018. Fie că apar figuri noi în anturajul pe care îl frecventaţi deja, fie pătrundeţi voi într-un alt cerc de prieteni/e. Veţi prospera din acest punct de vedere, bucurându-vă de compania unor indivizi/de care vă împărtășesc idealurile.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS