Horoscopul sănătății, septembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, septembrie 2021


Berbec:

Trebuie să fii atent(ă) cu sănătatea în luna lui Răpciune şi să depui efort fizic doar dacă eşti odihnit(ă) şi relaxat(ă). Consumă cât mai multe alimente bogate în calciu, fier şi magneziu și multe fructe roșii precum strugurii, merele și prunele.


Taur:

Ești tentat(ă) să mai pleci într-o vacanță în perioadă caldă a lunii septembrie, ceea ce ar fi perfect pentru sănătatea ta. Dacă pleci la munte sau în stațiuni unde poți merge cu bicicleta sau unde poți practica diverse sporturi ușoare, ai grijă doar să nu suferi vreo entorsă.


Gemeni:

Jupiter are grijă de sănătatea ta. Îţi dă energie şi grăbeşte procesul de vindecare dacă, printr-un mic accident casnic, te răneşti uşor sau capeți vreo inflamație/iritație. În a doua jumătate a lunii septembrie, s-ar putea să se manifeste mai des probleme cardiace. Poate vă interesează şi 10 iunie 2021: Luna Nouă în Gemeni acoperă Soarele într-o eclipsă.






Rac:

Te aşteaptă o perioadă în care vor alterna zilele grele şi obositoare cu perioade lungi de plictiseală. Stresul şi oboseala îşi vor spune cuvântul curând şi ai nevoie de o activitate care să te menţină în formă. Fă sport, dacă îţi place sau lucrează în grădină! Citiţi și 2-27 iunie 2021: Venus tranzitează zodia Rac.



Leu:

Mănâncă sănătos și cât mai multe crudități. Dacă îţi păstrezi energia la cote maxime, vei avea parte de puţine probleme de sănătate. Până şi durerile de cap vor dispărea fără pilule, doar cu niște ciocolată neagră. Singurele neplăceri pot fi provocate de alergii. E posibil să vă placă şi 11 iunie - 29 iulie 2021: Marte în Leu aduce concentrare şi autenticitate.


Fecioară:

Se aglomerează programul de lucru și există riscul să suferi iar de insomnii. Lipsa de somn şi munca susţinută pot declanşa probleme mai vechi de sănătate. Se prea poate să te supere din nou stomacul sau ficatul, dacă ai suferit de afecţiuni tratate superficial.






Balanţă:

Sporturile ușoare sau plimbările lungi sunt recomandate în septembrie când zodia ta are drept zone sensibile articulaţiile. Trebuie să te fereşti să te speli cu apă foarte rece pe mâini și picioare, oricât ai crede tu că ești de rezistent(ă). Bolile de articulații se agravează în timp.


Scorpion:

În luna lui Răpciune, plămânii şi sistemul respirator reprezintă un punct sensibil pentru zodia ta. O perioadă dificilă pentru starea ta de sănătate va fi ultima săptămână din această lună. Dar, dacă eşti prevăzător(are) şi iei măsuri din timp, nicio boală nu va evolua.


Săgetător:

Încearcă să te fereşti de locurile friguroase şi întăreşte-ţi sistemul imunitar cu ajutorul fructelor şi legumelor de toamnă. Septembrie trebuie să fie luna cea mai bună pentru cure lungi de pepeni, struguri, mere, varză dulce și țelină, dar și pentru mustul dulce. Citiţi și: Ce ne aduce eclipsa totală de Lună în Săgetător din 26 mai 2021.






Capricorn:

Eşti vulnerabil(ă) în faţa bolilor chiar în primele zile reci din septembrie. Se pare că primele probleme de sănătate afectează articulaţiile. Cu un tratament adecvat, durerile nu te vor necăji mai mult de câteva săptămâni. O cură la băi termale este binevenită.


Vărsător:

La început de toamnă, curele de fructe te ajută, starea ta de sănătate va fi mult mai bună şi vei avea mai multă energie. Singurele neplăceri vor fi durerile de cap trecătoare, care pot fi combătute cu odihnă şi ceaiuri de plante.


Peşti:

Păstrează-ţi câteva zile de concediu pentru perioadele mai calde din luna septembrie. Sedentarismul îţi poate provoca mari probleme de sănătate dacă nu faci sport. Ia măsuri din timp, întăreşte-ţi sistemul imunitar cu fructe şi vei trece cu bine peste necazuri. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS