Horoscopul sănătății, octombrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, octombrie 2021


Berbec:

Nativii(ele) acestei zodii nu vor avea probleme de sănătate în luna lui Brumărel, ci din contră, Berbecii chiar vor fi în formă de zile mari. Cu toate acestea, nivelul lor de energie ar putea să mai scadă spre jumătatea lui octombrie, însă schimbarea nu va fi una importantă și în continuare acești(ste) nativi(e) se vor simți bine și vor avea putere de muncă. Este o lună prielnică pentru ei(le) din acest punct de vedere.


Taur:

Taurii ar putea avea probleme cu somnul în luna lui Brumărel. Cei(le) născuți(te) în această zodie nu se vor odihni așa cum ar trebui, lucru care le-ar putea afecta organismul. Poate că de vină este programul lor haotic, ceea ce înseamnă că dacă își vor organiza timpul altfel și își vor stabili o rutină care să presupună respectarea orelor de somn, atunci totul se va rezolva.


Gemeni:

Sănătatea este pe lista priorităților pentru Gemeni în luna lui Brumărel, ceea ce înseamnă că acești(ste) nativi(e) își vor face timp pentru controalele de rutină și analizele curente. Dacă în ultima perioadă v-aţi confruntat cu unele simptome mai puțin plăcute, ar fi indicat să investigați care este cauza reală a acestora. Poate vă interesează şi 10 iunie 2021: Luna Nouă în Gemeni acoperă Soarele într-o eclipsă.






Rac:

Luna lui Brumărel ar putea fi o lună a schimbărilor în viața Racilor. Cei(le) născuți(te) în această zodie își vor da seama cât este de important să aibă un stil de viață sănătos, să mănânce corect și să facă mișcare. Unii(ele) nativi(e) ai(le) zodiacului vor alege să adopte un alt stil de viață, iar alții(tele), chiar dacă nu vor face schimbări drastice, vor încerca să renunțe la dependențele care le fac rău. Citiţi și 2-27 iunie 2021: Venus tranzitează zodia Rac.



Leu:

Principiile după care se ghidează Leii în ultima perioadă par să fie cele corecte, având în vedere că acești(ste) nativi(e) se simt mai bine ca niciodată. Leii vor avea parte de o lună cu energie multă, însă nu ar trebui să se agite prea mult, ci să își folosească energia în mod responsabil. E posibil să vă placă şi 11 iunie - 29 iulie 2021: Marte în Leu aduce concentrare şi autenticitate.


Fecioară:

Stresul le poate afecta puternic starea de sănătate Fecioarelor, motiv pentru care ar trebui să se liniștească. Cei(le) născuți(te) în această zodie trebuie să înțeleagă că nu pot controla tot ce se întâmplă în jurul lor și că ar trebui să fie ceva mai relaxați(te). Stresul i-ar/le-ar putea împiedica pe nativii(ele) din zodia Fecioară să se odihnească așa cum ar trebui, fapt care va duce la slăbirea sistemului imunitar și apariția riscului de îmbolnăvire.






Balanţă:

Balanțele trebuie să fie mai precaute la sănătate în luna octombrie, în special la sănătatea lor emoțională. Acești(ste) nativi(e) pot fi afectați(te) psihic de anumite evenimente mai puțin plăcute din viața lor și de stres. Balanțele trebuie să facă o selecție a lucrurilor importante și a persoanelor pe care trebuie să le păstreze alături, dar și să nu se mai agite pentru orice nu merge perfect.


Scorpion:

Dacă vor sta departe de tentații, Scorpionii nu vor avea motive de îngrijorare în luna lui Brumărel din cauza sănătății. Singura condiție pentru ca acești(ste) nativi(e) să prevină problemele de sănătate este să fie ceva mai responsabili(e) și să nu se abată de la reguli. Orice exces poate fi dăunător pentru ei(le), așa că trebuie să fie atenți(te) când vine vorba despre acest aspect.


Săgetător:

Săgetătorii s-ar putea simți ușor slăbiți în luna octombrie, indiciu că organismul lor are nevoie de recuperare. Dacă au muncit fără oprire, acum este cel mai potrivit moment pentru o pauză. Pe lângă oboseala fizică, acești(ste) nativi(e) s-ar putea simți obosiți(te) și din punct de vedere mental, fapt care îi/le va pune ușor în dificultate. Trebuie să elimine factorii de stres din viața lor. Citiţi și: Ce ne aduce eclipsa totală de Lună în Săgetător din 26 mai 2021.






Capricorn:

Problemele de sănătate îi/le vor ocoli pe nativii(ele) din zodia Capricorn în luna octombrie, însă acest lucru nu înseamnă că trebuie să trateze superficial tot ceea ce ține de această zonă. Capricornii ar trebui să renunțe la hrana nesănătoasă dacă își doresc să aibă mai multă energie și un sistem imunitar pregătit să lupte cu bacteriile.


Vărsător:

Vărsătorii trebuie să respecte cu strictețe recomandările venite din partea medicului specialist. Chiar dacă vor avea impresia că se simt mai bine ca niciodată, unele probleme de sănătate pot să reapară în cazul în care nu se protejează. Pentru a evita neplăcerile, acești(ste) nativi(e) ar trebui să nu treacă peste cuvântul doctorului și să facă doar lucrurile care le sunt permise, mai ales în această perioadă în care sunt destul de sensibili(e).


Peşti:

În ceea ce îi/le privește pe nativii(te) din zodia Pești, luna octombrie poate reactiva anumite probleme de sănătate de care acești(ste) nativi(e) credeau că au scăpat. Nu vor fi motive de îngrijorare, însă Peștii trebuie să țină sub observație aceste manifestări și să urmeze tratamentul prescris de medic. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS