Horoscopul banilor, octombrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor, octombrie 2021


Berbec:

Cu banii te vei descurca bine luna aceasta, în ciuda activității reduse. Nu va trebui să îți faci griji, deoarece banii pe care îi primești și câștigi vor veni constant și îți vor acoperi perfect cheltuielile. Într-adevăr, nu îți poți permite prea multe momente de răsfăț sau poate chiar niciunul, dar asta nu înseamnă că o duci rău.


Taur:

Banii vor fi un punct de interes pentru tine în această lună, deoarece sunt foarte importanți. Asigură-te că faci lucrurile bine, că înțelegi ce ți se cere și că analizezi foarte atent orice document sau hârtie legată de contabilitate. Orice neglijență din partea ta se poate transforma într-o mare problemă. Fii foarte atent(ă)! Nu este o lună bună pentru a investi, dar, dacă trebuie să faci orice tip de tranzacție, cele mai bune zile pentru tine vor fi 19 și 20 octombrie.


Gemeni:

Situația ta financiară va fi una bună, lucrurile merg bine pentru tine luna aceasta. Câștigi bine și nu ai de ce să fii nemulțumit(ă). Banii vor proveni din surse diferite și nu există probleme economice, dimpotrivă, vei câștiga mai bine decât luna precedentă. Poate vă interesează şi 10 iunie 2021: Luna Nouă în Gemeni acoperă Soarele într-o eclipsă.


Rac:

În ceea ce privește banii, vei fi bine în octombrie. Vei avea bani pentru tot ce îți dorești sau îți trebuie și nu va trebui să îți faci griji în această privință. Nici măcar nu te vei gândi că îți lipsește ceva, deoarece nu este cazul. Citiţi și 2-27 iunie 2021: Venus tranzitează zodia Rac.Leu:

În ceea ce privește banii, te vei descurca foarte bine luna aceasta. Va fi cel mai important lucru din această perioadă. Banii vor veni din diverse surse. Intuiția ta va fi bună pentru afaceri și investiții. Salariul ți-ar putea crește și acțiunile sau investițiile pe care le faci vor da roade. Străinii(ele) îți vor aduce noroc, așa că, dacă ești în căutarea unui loc de muncă, încearcă să îi/le abordezi. Vei avea succes garantat. E posibil să vă placă şi 11 iunie - 29 iulie 2021: Marte în Leu aduce concentrare şi autenticitate.


Fecioară:

Cel mai bun lucru din lună are legătură cu banii. Vei fi foarte bine din acest punct de vedere. Tot ce faci și investițiile tale vor da roade și vei trăi din belșug. Imaginea ta va fi aceea a cuiva bogat și prosper. Te simți încrezător(are) și fericit(ă). Vei avea o intuiție foarte bună în afaceri. Va apărea un/o investitor(are) care va dori să se asocieze cu tine. Ar putea fi foarte interesant pentru tine!


Balanţă:

Cu banii vei sta grozav în luna octombrie. Vei câștiga bani prin mai multe moduri, cu o mai mare ușurință decât până acum și vei avea suficienți pentru toate. Vei investi în tine și în sănătatea ta, vei cheltui achiziţionând produse de înfrumusețare și haine. Vrei să ai o imagine perfectă și situația financiară îți permite acest răsfăț.


Scorpion:

În ceea ce privește banii, vei fi bine luna aceasta. Ai putea câștiga chiar mai mult decât luna anterioară, mai ales în ultima săptămână din octombrie. Dacă trebuie să investești în ceva sau să faci o achiziție majoră, ar fi indicat s-o lași pentru finalul lunii.


Săgetător:

Nici cu banii nu o duci rău, ceea ce înseamnă că luna octombrie va fi bună în general. Va fi o perioadă prosperă și, deși banii vor ajunge târziu la tine, în cele din urmă vei primi toată suma la care te așteptai. Nu va trebui să îți faci griji de nimic! Citiţi și: Ce ne aduce eclipsa totală de Lună în Săgetător din 26 mai 2021.


Capricorn:

Cu banii, nu vei sta rău, dar vor apărea unele complicații pe care va trebui să le rezolvi. Trebuie să îți reorganizezi bugetul și să fii foarte atent(ă) cu toți pașii pe care îi faci, să citești orice document și să nu faci nicio greșeală atunci când vine vorba de bănci. În caz contrar, vor exista consecințe. Este o perioadă bună pentru a economisi, nu pentru a irosi banii!


Vărsător:

Cu banii o vei duce bine dacă vei depune puțin mai mult efort. Va trebui să fii foarte meticulos(asă) cu tot ceea ce faci, cu cererile sau hârtiile pe care le semnezi, pentru că orice neglijență te-ar putea costa scump. Începând cu cea de-a 3-a săptămână a lunii, situația ta financiară va începe să se îmbunătățească.


Peşti:

Cu banii o să te descurci foarte bine luna aceasta. Veniturile tale cresc puțin și puterea de cumpărare crește și ea, de asemenea. Vei fi bine și te vei putea răsfăța. Ar fi un moment bun pentru a-ți valorifica bunurile: închiriază sau vinde ce poți pentru a cumpăra altceva. Dacă îi/le ajuți pe alții(tele), vei avea beneficii din punct de vedere financiar. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS