Horoscopul zilei de joi, 9 septembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de joi, 9 septembrie 2021


Horoscop 9 septembrie 2021, Berbec:

Este posibil să iasă scântei între nevoile partenerului(ei) de cuplu și sarcinile de la locul de muncă. Ești în căutarea echilibrului, dar e posibil ca în prima parte a zilei să te confrunți cu frustrări. Spre seară vei avea parte de o atmosferă romantică, spune horoscopul zilei de azi. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 9 septembrie 2021, Taur:

Viziunea de ansamblu a vieții este în contradicție cu realitatea în care te afli. Aștrii te vor ajuta să depășești decalajul, dar întregul proces va scoate la iveală o poveste care nu te va încânta prea mult. Pluto reflectează asupra acestor tensiuni. E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Horoscop 9 septembrie 2021, Gemeni:

Azi vei avea atenția îndreptată către sfera sentimentală. Dorința de a menține flacăra pasiunii aprinsă în cuplul tău, se află în contradicție cu o poveste mai profundă despre intimitate și angajament, pe măsură ce Luna în Balanță intră în parteneriat cu Pluto. Lucrurile se vor ușura de acum încolo, dar trebuie să fii concentrat(ă) asupra deciziilor pe care le iei în acest moment, spune horoscopul zilnic.






Horoscop 9 septembrie 2021, Rac:

Universul te va ajuta să îți dai seama cât de multe se pot schimba în relația ta de cuplu și în cele cu prietenii(ele) dacă ești puțin atent(ă). Romantismul va pluti în aer. Elementele din trecut trebuie eliminate pentru a avea succes în viitor. Ai parte de o energie caldă și vindecătoare, care te va ajuta să fii așa cum îți place ție și să obții ceea ce ți-ai propus. Citiţi și 11 iulie 2021: Mercur în Rac vestește liniște și calm în viața zodiilor.



Horoscop 9 septembrie 2021, Leu:

Ești dispus(ă) să fii mult mai productivă sub peisajul cosmic de azi. Luna orientată spre Fecioară îți va îndrepta atenția către proiecte care așteaptă să te implici mai mult pentru a le duce la bun sfârșit. Pluto te ajută să cauți adevărul și să ai multă energie pentru a face față presiunii la care ești expus(ă).


Horoscop 9 septembrie 2021, Fecioară:

Horoscopul zilei spune că ai fost supus(ă) unei presiuni imense atunci când vine vorba despre creativitatea de care dai dovadă. A fost esențial pentru tine să ai altă abordare față de pasiunile pe care le ai. Pe măsură ce Luna se întâlnește cu Balanța, Pluto este cel care îți va restabili echilibrul. Venus va aduce multe beneficii în viața ta, trebuie doar să profiți de ele. Poate vă interesează şi: Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire.






Horoscop 9 septembrie 2021, Balanţă:

Ce s-a schimbat în adâncul sufletului? Este posibil să ai parte de anumite activități care te vor da peste cap, dar tensiunea se va ameliora și este nevoie de o perioadă de vindecare pentru a putea relua legăturile de familie. Ai parte de o noapte romantică inedită, pe care nu o vei uita prea curând.


Horoscop 9 septembrie 2021, Scorpion:

Azi vor crește tensiunile mentale care au legătură cu comunicarea. Găsește un moment pentru a spune adevărul, mai degrabă decât să îngropi sentimentele. Luna compromisă în Balanță se întâlnește cu Pluto, care te face să te gândeşti la această problemă. Din fericire, Luna va trece în Venus și va aduce o energie caldă și optimistă în a doua parte a zilei, spune horoscopul zilei de azi.


Horoscop 9 septembrie 2021, Săgetător:

Universul te-a împins să distrugi vechile blocaje de încredere. Te lași condus(ă) de acest lucru? Luna în Balanță va căuta pacea, dar Pluto va acumula și mai multă tensiune decât a fost în ultima vreme. Din fericire, alinirea Lunii cu Pluto te va ajuta să iei cea mai bună decizie și să găsești rezolvare pentru toate problemele pe care le-a întâmpinat până acum.






Horoscop 9 septembrie 2021, Capricorn:

Horoscopul zilei de azi spune că viața te-a împins spre mai multă independență în ultimii ani. Răspunzi la ceea ce trăiești și continui fără teamă sau te redresezi și te aliniezi la sfaturile celor din jur? Azi e posibil să atingi nivelul maxim de tensiune între viața personală și cariera profesională. Ce poți face pentru a ajusta tot ceea ce se întâmplă? Alinierea Lunii cu Jupiter optimist și Venus magnetic te va ajuta să ai parte de oportunități benefice pentru a avansa.


Horoscop 9 septembrie 2021, Vărsător:

Universul și-a îndreptat privirea asupra ta în ultimul timp. Azi vei atinge unele tensiuni psihice de care nu ai mai avut parte până acum, dar de care trebuie să scapi cât mai curând. Ia în considerare să te implici în activități care încurajează eliberarea.


Horoscop 9 septembrie 2021, Peşti:

Ești acolo unde îți dorești cu adevărat? Nu mai trăi cu speranță, deoarece Luna în Balanță nu te va ajuta să obții echilibrul de care ai nevoie. Pluto va cere și el schimbări. Examinează-ți obiectivele și planurile pe care le ai pentru a ajunge acolo unde vrei să fii cu adevărat. Legătura cu Venus și Jupiter va aduce o atmosferă caldă și iubitoare în jurul zodiei tale, dar deciziile îți aparțin. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS