Horoscopul zilei de sâmbătă, 18 septembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de sâmbătă, 18 septembrie 2021


Horoscop 18 septembrie 2021, Berbec:

Este ziua în care vei încheia acel proiect la care lucrezi de foarte mult timp. Nu trebuie să încetezi să muncești, indiferent de obiective. Ai foarte multă energie, care te va ajuta să pui punct multor situații din viața ta. Plus că, atunci când pui punct anumitor lucruri din viața ta, înseamnă că poți păși cu încredere spre viitor. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 18 septembrie 2021, Taur:

În această etapă a vieții tale ai încrederea și siguranța că tot ceea ce faci este minunat. Nu contează că la locul de muncă nu te mai regăsești în ceea ce ai de făcut. Trebuie doar să pui punct și să lași talentul pe care îl ai să iasă la iveală. Uită de limite și treci mai departe cu ceva ce îți va aduce împlinire și satisfacție sufletească. E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Horoscop 18 septembrie 2021, Gemeni:

De multe ori în viață ești nevoit(ă) să iei decizii dificile. Cele mai grele sunt cele care presupun amânarea unor dorințe mai vechi. Cu toate acestea, obiectivele în termen scurt sunt cele care nu trebuie să fie prioritare. Azi este una dintre acele zile când trebuie să te hotărăști cu adevărat ceea ce vrei să faci cu viața ta.






Horoscop 18 septembrie 2021, Rac:

Dacă aveai în plan să călătorești într-un loc la care visezi de ceva timp, dar ai obligații care te țin în loc, nu te gândi prea mult. Cu siguranță vor mai veni și altele, și altele, așa că nu amâna ceva ce îți dorești cu adevărat. Trebuie să te gândești cu atenție la opțiunea de a prelungi această călătorie pe care o ai în plan. S-ar putea să regreți destul de mult.


Horoscop 18 septembrie 2021, Leu:

Azi vei avea o mulțime de probleme în plan personal care vor necesita o rezolvare imediată. Este probabil să fii acuzat(ă) de ceva ce nu ai făcut. Tu trebuie să-ți păstrezi calmul pentru că nu este așa cum se spune și pentru că știi foarte bine care au fost acțiunile tale. Nu lăsa pe nimeni să te afecteze cu simple vorbe.


Horoscop 18 septembrie 2021, Fecioară:

Te-ai putea intersecta astăzi cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/sau de valorificare a economiilor prin intermediul investiţiilor. S-ar putea să nu fie vorba de activităţi pe care ai încercat să le atragi, ci mai degrabă de situaţii la care nu te-ai fi aşteptat. Dar cu siguranţă nu îţi cad în poală din neant, ci reprezintă şanse de câştig pe care le-ai atras prin intermediul eticii tale profesionale şi rezultatelor pe care le-ai avut în timp la locul de muncă. Poate nu toate merită atenţia ta, dar vei vedea că unele chiar merită investiţia de timp şi efort. Poate vă interesează şi: Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire.






Horoscop 18 septembrie 2021, Balanţă:

Începi să deschizi ochii la ceea ce se întâmplă în jurul tău, dar realizezi că nu îți place ceea ce vezi. Nu închide din nou ochii ca să dispară toate acele lucruri care nu îți plac, trebuie să fii capabil(ă) să iei cele mai bune decizii, iar pentru acest lucru trebuie să vezi realitatea. Dacă nu iei nicio măsură, atunci este alegerea ta și trebuie să ți-o asumi. Citiţi și 14 septembrie - 30 octombrie 2021: Marte în Balanţă.


Horoscop 18 septembrie 2021, Scorpion:

Singurătatea nu este mereu un lucru rău. Adevărul este că de cele mai multe ori în clipele de izolare ies la iveală lucruri pe care nu ai timp să le observi atunci când ești încărcat(ă) de rutina zilnică. În fiecare clipă trebuie să dai tot ce ai mai bun din tine. E nevoie din când în când și de clipe de meditație pentru a vedea ce se întâmplă cu adevărat cu tine sau în jurul tău. S-ar putea să vă placă și 10 septembrie - 7 octombrie 2021: Venus în Scorpion.


Horoscop 18 septembrie 2021, Săgetător:

Există oameni în jurul tău sau membrii(e) ai(le) familiei care au mare nevoie de ajutorul tău. Trebuie să le acorzi atenția necesară în această perioadă și să te pui pe tine în loc secund. Nu lăsa oamenii din jur la care ții cu adevărat să fie doborâți de probleme care au o rezolvare atât de simplă.






Horoscop 18 septembrie 2021, Capricorn:

Nu te uiți cu atenție la lucrurile pozitive care se întâmplă în jurul tău. Te concentrezi doar pe ceea ce știi tu că trebuie să faci și nu mai acorzi deloc atenție celor din jur. Ai putea avea multe de învățat din situațiile lor de viață și te-ai putea ghida în propria viață de reperele lor.


Horoscop 18 septembrie 2021, Vărsător:

Viața are mereu lucruri frumoase de arătat, dar de cele mai multe ori te superi pentru că nu reușești să te conectezi cu ele. Mereu ești ocupat(ă) ca să apreciezi ceea ce se întâmplă cu adevărat în jur. Azi este ziua în care poți sta câteva minute într-un loc pentru a admira tot ceea ce te înconjoară.


Horoscop 18 septembrie 2021, Peşti:

Viața are mereu lucruri frumoase de arătat, dar de cele mai multe ori te superi pentru că nu reușești să te conectezi cu ele. Mereu ești ocupat(ă) ca să apreciezi ceea ce se întâmplă cu adevărat în jur. Azi este ziua în care poți sta câteva minute într-un loc pentru a admira tot ceea ce te înconjoară.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS