Horoscopul zilei de joi, 16 septembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de joi, 16 septembrie 2021


Horoscop 16 septembrie 2021, Berbec:

În ultimul timp, peisajul vieții tale s-a schimbat atât de mult. Ar trebui să te orientezi rapid spre ceva pentru că ai acumulat multe frustrări și sentimente, iar dacă nu te eliberezi acum e posibil să clachezi. Venus, care construiește obligații, se potrivește cu Saturn, care îți limitează obiectivele, cerându-ți să întrerupi tot și să reexaminezi angajamentele. Ai nevoie de o relansare în planul carierei, spune horoscopul zilei de azi. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 16 septembrie 2021, Taur:

Ziua de joi te va face să încetinești ritmul în care te-ai obișnuit să faci lucrurile. Planeta voastră conducătoare, Venus magnetic, se ciocnește cu Saturn, creând o nevoie puternică pentru o reevaluare realistă a abordării actuale în relația de cuplu. Nivelul tău de energie este în scădere, așa că nu mai ai chef de distracții și trăiești în melancolie o bună perioadă de timp. În loc să te lași acaparat(ă), abordează problemele cu fermitatea de care ai dat dovadă și în trecut. E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Horoscop 16 septembrie 2021, Gemeni:

Energia este cea care te ține mereu în picioare. Ai grijă la efectele acestei stări de neliniște continuă. Trebuie să faci o reevaluare a stării tale de sănătate și să găsești un echilibru între toate aspectele vieții tale. Vei avea parte azi de conversațiile pe care le aștepți de ceva timp și care te vor ajuta să-ți vindeci sufletul.






Horoscop 16 septembrie 2021, Rac:

Peisajul cosmic de joi te atrage într-un spațiu vulnerabil și sensibil. Caută în continuare intimitatea pe care o dorești și la care tânjești de ceva timp. Venus intră în contradicție cu Saturn care este mai realist. Acest lucru va scoate la iveală probleme mai profunde care au nevoie de o rezolvare imediată. Bate puțin pasul în loc și găsește rezolvare la ceea ce experimentezi acum, altfel aceste tensiuni nu te vor lăsa să mergi mai departe, spune horoscopul zilnic.


Horoscop 16 septembrie 2021, Leu:

Azi vei avea parte de o mulțime de situații care te vor pune în dificultate. Planeta ta conducătoare, Soarele mereu strălucitor, face clic cu vindecătorul Pluto. Doar acum vei reuși să stabilești un echilibru între muncă și viața personală. Nu neglija aspectele din viața de zi cu zi care țin de sentimente și nevoi imediate. Cariera este importantă, dar tu ești mereu cel(a) mai important(ă).


Horoscop 16 septembrie 2021, Fecioară:

Ca Fecioară, ești mereu în căutarea acelor lucruri productive și care te țin mereu în mișcare. A venit momentul să spui stop și să vezi care sunt limitele pe care le tolerezi. Starea ta de sănătate este precară, așa că nu mai sta și gândi, apelează la ajutorul unui(ei) specialist(e). Trebuie să dai frâu liber gândurilor, altfel ele te vor duce în trecut și pașii spre viitorul la care ai visat sunt din ce în ce mai mici, spune horoscopul zilei. Poate vă interesează şi: Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire.






Horoscop 16 septembrie 2021, Balanţă:

Ai parte de niște blocaje azi, dar cu mult tact vei trece cu grație peste ele. Planeta ta conducătoare, Venus care construiește legături, se blochează într-un pătrat cu Saturn, care verifică realitatea. Acest aspect evidențiază necesitatea reevaluărilor în jurul parteneriatelor și abilităților tale creative. Este posibil ca această asociere să îți scadă nivelul de energie, deci ai grijă de starea ta de sănătate. Citiţi și 14 septembrie - 30 octombrie 2021: Marte în Balanţă.


Horoscop 16 septembrie 2021, Scorpion:

Horoscopul de azi spune că peisajul cosmic de joi necesită o reevaluare. Venus magnetic se blochează într-un pătrat cu Saturn care te limitează, făcând din această zi un moment în care ajungi să conștientizezi mai mult blocajele dintre sentimentul de independență și îndatoririle familiei. Examinează zidurile mai bine și nu te lăsa înfrânt(ă). Ai parte de conversații cu o puternică încărcătură emoțională, deci nu uita să-ți păstrezi diplomația de care ai dat dovadă în ultimul timp. S-ar putea să vă placă și 10 septembrie - 7 octombrie 2021: Venus în Scorpion.


Horoscop 16 septembrie 2021, Săgetător:

Schimbarea este un lucru inevitabil al vieții. Universul te îndeamnă să îmbrățișezi astăzi acest concept, în timp ce Soarele luminos se leagă de Pluto transformator. Această asociere facilitează reînnoirea în carieră și încrederea în sine, trebuie doar să o implementezi. Nu neglija relația de cuplu pentru că partenerul(a) a simțit neliniștile tale și se îndoiește de sentimentele pe care le ai față de el(a).






Horoscop 16 septembrie 2021, Capricorn:

Ești mereu ghidat(ă) de mișcare și energie și cauți mereu o structură cu care să te mulezi. Azi vei avea parte de o vizită neașteptată, care te va ajuta însă să vezi ce dificultăți există în relația de cuplu și care sunt soluțiile pentru îndeplinirea obiectivelor. Conexiunea Soarelui cu vindecarea lui Pluton facilitează un puternic sentiment de reînnoire a exprimării de sine și a nevoilor independente, spune horoscopul zilei de azi.


Horoscop 16 septembrie 2021, Vărsător:

Azi ai mai multă nevoie de autodisciplină decât oricând. Peisajul cosmic de joi îl găsește pe Saturn primind o vizită agitată de la Venus care definește valoarea. Este posibil ca această asociere să sublinieze diferența dintre cerințele carierei și nevoia ta de perioade de inactivitate. Ai reușit să găsești mijloacele de vindecare proprie de care ai nevoie atât de mult, așa că lucrurile intră în normal.


Horoscop 16 septembrie 2021, Peşti:

Venus magnetic se blochează într-un pătrat incomod din zidurile create de Saturn, evidențiind orice formă de nemulțumire. Această energie aduce o verificare a realității în parteneriate și în sfera relațiilor personale. Din fericire, legătura dulce a Soarelui cu Pluto transformator facilitează vindecarea profundă prin conversații care nu sunt tocmai pașnice.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS