Horoscopul zilei de luni, 30 august 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de luni, 30 august 2021


Horoscop 30 august 2021, Berbec:

Având în vedere perioada tensionată din ultimul timp, lucrurile ar putea deveni puțin haotice. Ce faci însă ca să-ți controlezi emoțiile? Există două variante. Le declari război celor din jur sau îți iei rolul de mediator(are). Cu toate acestea, sfatul nostru este să nu te folosești de extreme. Trebuie să te concentrezi pe propria persoană și pe bunăstarea din jurul tău. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 30 august 2021, Taur:

Azi te vei confrunta cu obstacole la fiecare pas. Cu toate acestea, cu calm și răbdare lucrurile vor începe să se aranjeze în jurul tău. Profită de fiecare clipă pentru a pune în practică toate dorințele pe care le ai și pentru a crea viața pe care ți-o dorești. Încetează să mai ai dorințe mici sau așteptări nerealiste. Poartă o conversație cu tine ca să afli ce vrei cu adevărat. E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Horoscop 30 august 2021, Gemeni:

Unde a dispărut optimismul tău? Da, a fost un an greu până acum, plin de haos și incertitudini. Dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să cedezi. Universul îți va oferi cât de curând o a doua șansă. Trebuie să te pregătești să-ți reiei obiectivele. Există o singură cale spre succes, o cunoști, dar trebuie să știi că asta îți dorești să obții.


Horoscop 30 august 2021, Rac:

Vindecarea este un proces frumos și misterios în același timp. Sunt zile în care simți că ai lăsat totul în trecut, dar și zile când te urmăresc anumite întâmplări sau situații rămase nerezolvate. Ceea ce trebuie să accepți tu este faptul că toate aceste întâmplări fac parte din procesul de eliberare. În ciuda a ceea ce experimentezi acum, ești pe drumul cel bun. Citiţi și 11 iulie 2021: Mercur în Rac vestește liniște și calm în viața zodiilor.Horoscop 30 august 2021, Leu:

Universului nu-i plac semnalele mixte. Așadar, nu mai oscila înainte și înapoi în deciziile pe care trebuie să le iei. Fă o alegere și gata. Ai încredere în propriile forțe și că norocul se va întoarce de partea ta. Călătoria de până acum este numai a ta. Renunță la a mai discuta cu cei(le) din jur și urmează-ți propriile sentimente și emoții.


Horoscop 30 august 2021, Fecioară:

Magnetismul tău personal a atins cote maxime azi. Nu e de mirare că oamenii întorc mereu capul după tine. Cu toate acestea, trebuie să-ți amintești că nu „tot ceea ce strălucește este aur”. Este posibil ca cei(le) care roiesc în jurul tău să nu fie prea serioși(ase) și să te dezamăgească rapid. Tot ceea ce faci trebuie să fie spre binele tău. Ai încredere în deciziile pe care le iei și nu uita nicio secundă ce ți-ai propus. Poate vă interesează şi: Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire.


Horoscop 30 august 2021, Balanţă:

Ceva la care ai lucrat mult se va prăbuși într-o secundă. Cu toate acestea, situația nu este atât de rea pe cât pare, mai ales dacă te ajută să vezi modalitatea și locul unde ai nevoie de o bază solidă. Nu trebuie să-ți fie frică de niciun fel de muncă. Nu uita că cei(le) din jur pot sau nu să fie de acord cu tine, dar nu trebuie să acorzi prea multă importanță acestui lucru. Rămâi la planul tău de acțiune și continuă să mergi pe drumul tău. Nu trebuie să dai explicații pentru deciziile tale.


Horoscop 30 august 2021, Scorpion:

Există două tipuri de oameni în această lume: oameni care se așteaptă să se întâmple lucrurile și oameni care fac ceva pentru ca lucrurile să se întâmple. Tu unde te poziționezi? Trebuie să regăsești frâiele la care ai renunțat și să mergi pe calea pe care ți-o dorești cu adevărat. Succesul este foarte aproape de tine.


Horoscop 30 august 2021, Săgetător:

Acesta este un moment de tranziție, dar vei trece de la vremuri tulburi la momente mai calme. Trebuie să lași în urmă furia, tristețea sau melancolia. Nu ai ce să faci pentru a schimba trecutul. Ai grijă de viitor. Prezentul este în mâinile tale și pe acesta trebuie să te concentrezi în acest moment.


Horoscop 30 august 2021, Capricorn:

În această zi cel mai bine este să reiei legăturile cu familia ta. Dar nu este vorba doar despre părinți și frați/surori. Și familia extinsă se luptă din răsputeri pentru puțină atenție din partea ta. Ia în considerare o scurtă reuniune de familie. Te vei relaxa și poate te vei inspira din sfaturile celor din jur, mai ales că nu ești prea sigur(ă) de sentimentele tale în această perioadă.


Horoscop 30 august 2021, Vărsător:

Mai întâi trebuie să te iubești pe tine în fiecare clipă, indiferent că ești într-un moment de glorie sau există imperfecțiuni în viața ta. Dacă nu se întâmplă acest lucru, atunci nu vei reuși nici să-i(le) iubești pe cei(le) din jur. Ești într-un moment de cotitură în această perioadă de schimbare din viața ta. Acceptarea de sine este cea care te poate ajuta să scapi din această situație. Renunță însă la nevoia de a explica alegerile pe care le faci sau să-ți ceri scuze pentru convingerile pe care le ai.


Horoscop 30 august 2021, Peşti:

Ai nevoie de mai multă mișcare pentru ca organismul tău să funcționeze așa cum trebuie. Nu trebuie însă ca antrenamentele să fie foarte dure pentru a fi eficiente. Dacă îți împingi puțin limitele e posibil să-ți găsești echilibrul. Pentru astăzi, ia în considerare angajarea într-o activitate de care corpul tău să se bucure – înot, terapie sau dans, de exemplu. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS