Horoscopul zilei de luni, 16 august 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de luni, 16 august 2021


Horoscop 16 august 2021, Berbec:

Energia zilei te va influența în mod pozitiv. Începutul de săptămână debutează foarte bine pentru tine, iar acest lucru va fi remarcat(ă) și de către cei(le) din jurul tău. Ești o zodie de foc productivă și reușești să rezolvi cu ușurință toate lucrurile pe care ți le-ai propus. Profită la maximum de această perioadă și nu uita că la final de zi, meriți din plin să te relaxezi puțin. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 16 august 2021, Taur:

Se anunță o perioadă extrem de specială pentru Tauri. Dragostea plutește în aer pentru ei, chiar dacă refuză să accepte acest lucru. O persoană din cercul de apropiați(te) s-ar putea să-ți schimbe viziunea asupra lucrurilor. Discută deschis cu prietenii(ele) tăi(ale) și nu te teme să apelezi la ei(le) pentru sfaturi. E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Horoscop 16 august 2021, Gemeni:

Gemenii și-au început săptămâna cum nu se putea mai bine. După ce au muncit din greu, a sosit momentul să se relaxeze. Ai multe obiective în lista ta. Cel mai bine ar fi să te organizezi pentru a nu rata nimic din ceea ce ți-ai propus să vizitezi. Fii productiv(ă) și nu te teme să recurgi la o listă bine structurată.






Horoscop 16 august 2021, Rac:

Horoscopul zilei de azi îi sfătuiește pe Raci să fie foarte atenți la felul în care își administrează bugetul. Astăzi s-ar putea să fie nevoiți să cheltuie mai mult decât și-au propus. Precauția este esențială în anumite circumstanțe. Încearcă să nu mai lași lucrurile până în ultimul moment. Citiţi și 11 iulie 2021: Mercur în Rac vestește liniște și calm în viața zodiilor.



Horoscop 16 august 2021, Leu:

Leii se simt copleșiți de responsabilități. Au tendința să-și asume mai multe sarcini decât pot rezolva și din acest motiv se simt tot timpul solicitați de către cei(le) din jur. Aștrii le recomandă să se relaxeze puțin și să accepte ajutorul atunci când au nevoie. Nu trebuie să facă totul singuri. Uneori e mai mult decât necesar să renunți la mândrie și să fii asumat(ă).


Horoscop 16 august 2021, Fecioară:

Fecioarele au avut parte de un weekend relaxant, iar acum se simt gata să cucerească noi orizonturi. S-au trezit cu multă energie și au deja o mulțime de lucruri în agenda de zi. Sunt mai productive ca niciodată și au viziuni noi care vor schimba dinamica echipei în care se află. Poate vă interesează şi: Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire.






Horoscop 16 august 2021, Balanţă:

Balanțele au nevoie să socializeze mai mult. Horoscopul zilnic îi/le sfătuiește pe acești(ste) nativi(e) să nu-și neglijeze prietenii(ele) și să nu le refuze invitațiile. Uneori, trebuie să pună pauză sarcinilor de la locul de muncă și să-și amintească de timpul petrecut alături de cei(le) dragi. Balanțele trebuie să-și încarce bateriile pentru a putea începe proiecte noi.


Horoscop 16 august 2021, Scorpion:

Pentru tine este o zi plină de schimbări. Ai început un proiect nou și ești entuziasmat(ă) cu privire la felul în care va decurge. După ce ți-ai făcut curaj să renunți la vechiul loc de muncă, a sosit momentul să te afirmi și să-ți pui în practică talentele. Aștrii și-au rezervat multe surprize, trebuie doar să ai mai multă încredere în tine.


Horoscop 16 august 2021, Săgetător:

Săptămâna va începe foarte bine pentru nativii(le) din zodia Săgetător. Te simți plin(ă) de energie și ești gata să-i(le) cucerești pe cei(le) din jur cu pozitivitatea ta. Bucură-te de fiecare moment și nu ezita să te afirmi. Lumea stă în mâinile tale, iar tu vei fi întotdeauna responsabil(ă) pentru fericirea ta.






Horoscop 16 august 2021, Capricorn:

Capricornii au descoperit o nouă metodă prin a face mai multe lucruri decât în mod obișnuit. Deși sunt încântați de acest lucru, aștrii le recomandă să nu exagereze cu munca. Horoscopul zilei te sfătuiește să fii mai atent(ă) la timpul tău liber și să nu uiți să te bucuri de el. Implicarea ta s-ar putea să te răpună acum şi mai încolo. Uneori pașii mărunți sunt exact ceea ce-ți trebuie pentru rezultate de succes.


Horoscop 16 august 2021, Vărsător:

Dragostea plutește în aer pentru Vărsători. Aceștia sunt cu capul în nori și își pierd cu ușurință concentrarea. Aștrii le recomandă să nu ia decizii radicale în această perioadă și să fie atenți la felul în care își administrează banii. Vărsătorii ar trebui să fie mai cumpătați în zilele ce urmează.


Horoscop 16 august 2021, Peşti:

Pentru Pești ziua începe cu dreptul. Sunt energici și odihniți și sunt gata să ducă la bun sfârșit tot ceea ce și-au propus. Horoscopul zilei de azi anunță multe momente de liniște pentru acești(ste) nativi(e). Sunt extrem de muncitori(are) și merită din plin să se relaxeze alături de cei(le) dragi. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS