Horoscopul zilei de joi, 26 august 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de joi, 26 august 2021


Horoscop 26 august 2021, Berbec:

Azi ar trebui să stai departe de situațiile în care ai putea să izbucnești pur și simplu. Nu te vei putea controla și cu siguranță vei regreta ulterior. Într-o conversație e posibil să primești acel impuls de care aveai nevoie pentru a merge mai departe. Vei avea parte de numeroase oportunități în viitorul apropiat. Te dedici prea mult partenerului(ei) de cuplu, chiar vei ajunge să realizezi și tu că oferi prea mult. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 26 august 2021, Taur:

Ai nevoie urgentă de o evadare din realitate. Dacă nu poți călători, va trebui să te relaxezi prin intermediul cărților, al filmelor sau al emisiunilor de la televizor. Ai nevoie de mai multă emoție în viața ta. Ești din ce în ce mai obosit(ă), iar acest lucru te copleșește. Nu lăsa pe nimeni să joace rolul de mediator(are) între tine și partenerul(a) de cuplu. Comunicarea vă va ajuta să rezolvați orice fel de problemă, dacă ea există cu adevărat. E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Horoscop 26 august 2021, Gemeni:

Azi, experiențele emoționale sunt mai intense decât ceea ce trăiești în mod obișnuit. Poți atrage de partea ta oameni puternici. Vei lega o prietenie cu ei, iar farmecul pe care îl ai te va ajuta să fii convingător(are) astfel încât să obții ceea ce vrei. La locul de muncă lucrurile se derulează foarte repede. Ești util(ă), iar cei(le) din jur vor sesiza rapid acest lucru.






Horoscop 26 august 2021, Rac:

Dacă ai fost destul de obosit(ă) în ultimul timp, acum trebuie să faci pași în direcția îmbunătățirii carierei. Ești în cea mai bună formă a ta, iar acest lucru te va ajuta să-ți sporești reputația. Simți că trebuie să reevaluezi lucrurile și să te concentrezi mai mult asupra idealurilor tale. Trebuie să ai grijă și de sfera sentimentală și să profiți cu totul de toată atenția pe care o primești. Citiţi și 11 iulie 2021: Mercur în Rac vestește liniște și calm în viața zodiilor.



Horoscop 26 august 2021, Leu:

Faptul că un amalgam de sentimente te-a invadat nu te ajută prea mult. Există și astfel de perioade și sunt normale. Azi, starea ta de dispoziție se va îmbunătăți și vei avea parte de înțelegerea celor din jur. Rezolvarea problemelor este mai ușoară, iar farmecul tău personal va fi mai puternic. Orice faci este mai atractiv pentru cei(le) din jur. Îi/Le vei inspira să se lase și ei(le) purtați(te) de dorințele cele mai arzătoare.


Horoscop 26 august 2021, Fecioară:

Azi vei avea parte de o zi distractivă. Dragostea este o parte importantă din viața ta. De asemenea, vei petrece mult timp cu copiii(lele), făcând tot felul de activități. Cea mai mare dorință a ta este însă să fii liber(ă) și să faci orice îți dorești fără niciun fel de restricție. A intra în contact cu propriile tale emoții reprezintă cheia consolidării. Nu neglija cele mai importante aspecte pentru tine și nu regreta nimic din trecut. Trebuie să cauți un echilibru pentru a trece cu bine peste această perioadă complicată. Poate vă interesează şi: Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire.






Horoscop 26 august 2021, Balanţă:

Ai nevoie cât mai repede să scapi de agitația din jur și să te cuibărești în intimitatea casei. În relația de cuplu ești împlinit(ă), iar partenerul(a) te va face să te simți mereu cel(a) mai important(ă). Norocul este de partea ta pentru a lega noi prietenii. Azi ești mai tolerant(ă) și mai prietenos(asă) decât de obicei, ceea ce îi/le face pe cei(le) din jur să se apropie mai mult de tine. Cu toate acestea, nu trebuie să accepți niciun fel de compromis.


Horoscop 26 august 2021, Scorpion:

Azi te vei gândi mult la aspectele financiare. Viziunea ta este mai clară și simți că ai resursele necesare pentru a îndeplini planurile pe care ți le-ai pus în minte. Ești foarte sincer(ă) în această perioadă și mult mai dispus(ă) să îi/le înțelegi pe cei(le) din jur. Trebuie însă să faci niște concesii, iar acest lucru este greu de acceptat. Ai nevoie de timp ca să-ți dai seama ce te deranjează de fapt. Fă un pas înapoi înainte de a discuta cu partenerul(a) tău(a).


Horoscop 26 august 2021, Săgetător:

Azi simți din ce în ce mai intens dorința de a face o schimbare. Ești pregătit(ă) să-ți schimbi obiceiurile, dar ai nevoie de puțin timp pentru a lua decizia cea mai bună. Te înțelegi foarte bine cu partenerul(a) de cuplu în ultimul timp, dar trebuie să-ți faci ordine în viața profesională. Acest lucru este o prioritate pentru tine în acest moment. Caută stabilitate pentru viitor în limita capacităților tale.






Horoscop 26 august 2021, Capricorn:

Ascultă cu atenție ceea ce îți spun cei(le) din jur. Este greu să te vinzi pentru a-ți îndeplini un vis. Nu vrei să-i(le) neglijezi nici pe cei(le) din jur și aici ai o problemă. Nu te simți în elementul tău cu luarea deciziilor.


Horoscop 26 august 2021, Vărsător:

Azi simți nevoia să fii singur(ă) și să te relaxezi într-un mediu în care pacea să dăinuiască. Acest lucru nu înseamnă că ești antisocial(ă), ci mai degrabă că trebuie să comunici cu lumea ta interioară. Farmecul tău aparte îți poate aduce un mare succes. Iniţiativele tale dau roade, așa că nu mai sta să analizezi și fă lucrurile să se întâmple.


Horoscop 26 august 2021, Peşti:

Azi, contactul cu prietenii(ele) și familia te va ajuta să-ți regăsești echilibrul emoțional. De fapt s-ar putea să te simți protejat(ă) în preajma lor și vei reacționa și tu conform aşteptărilor lor. Este o zi bună pentru a te gândi la obiectivele tale de viață. Tendința de a reacționa exagerat poate duce la conflicte. Fii atent(ă) la cuvintele pe care le folosești. E posibil să ai o problemă cu partenerul(a) de cuplu, dar nu te îngrijora, se va rezolva rapid. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS