Horoscopul banilor, august 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor, august 2021


Berbec:

Vei începe să lucrezi la cele mai noi proiecte ale tale. Scapă de acele îndoieli pe care le ai. Dar, uneori nu vei avea încredere în intuiție și vei crede că cea mai înțeleaptă alegere este să o ignori. Nu te grăbi să ajungi în vârf și evită orice decizii aparent radicale. Vei verifica lucrurile de două ori pentru a evita greșelile. De asemenea, vei ieși în evidență oriunde atunci când vine vorba de calculatoare, telecomunicații sau noi tehnologii. Discută cu șefii(ele) tăi(ale) și cu cei(le) mai apropiați(te) colegi(e) despre îngrijorările tale financiare. Astfel vei evita să faci o mare greșeală.


Taur:

Vei munci din greu, dar unii oameni îți vor pune eforturile la îndoială. Din acest motiv, în luna lui Gustar, te vei strădui să reduci la tăcere multe guri. Cu toții(ate) avem nevoie din când în când de încurajare, de o bătaie pe spate pentru a ne ajuta să continuăm. Oricum ar fi, primești mai mult decât suficient pentru a-ți continua afacerile și proiectele tale strâns legate de bani. Cu toate acestea, uneori ai unele îndoieli. Te vei gândi de două ori înainte de a acționa, mai ales dacă primești o nouă ofertă de muncă.


Gemeni:

Clima astrală anunță urcușuri și coborâșuri la serviciu. Luna începe cu evenimente legate de carieră și situația financiară personală. Te-ai putea simți copleșit(ă) de o situație și te vei vedea nevoit(ă) să ceri ajutor familiei tale. Odată ce vei observa că cei(le) dragi sunt dispuși(se) să-ți dea o mână de ajutor, vei fi mai liniștit(ă). Abia atunci îți vei schimba atitudinea și vei începe să iei decizii importante. Te vei apuca serios de treabă pentru a reveni la normal și pentru a te descurca pe cont propriu. Poate vă interesează şi 10 iunie 2021: Luna Nouă în Gemeni acoperă Soarele într-o eclipsă.






Rac:

Vei dezvolta o politică de afaceri precisă, care îți va aduce în curând rezultate încurajatoare. Nimic nu va părea imposibil, nici măcar obiectivele cu mari așteptări pe care ceilalți(lelalte) ți-au cerut să le îndeplinești. Vei sta departe de oamenii nechibzuiți care își cheltuie banii rapid. Știi că nu merită să le acorzi timpul tău, pentru că sunt plini de energie negativă. Înconjoară-te de acele persoane care au aceeași poziție profesională ca și tine sau cel puțin asemănătoare. Urmează-le pentru a învăța lucruri noi de la ele. Citiţi și 2-27 iunie 2021: Venus tranzitează zodia Rac.



Leu:

Dacă ești flexibil(ă) și nu te deranjează să faci ceva la care nu ai experiență, vei găsi un loc de muncă care te va mulțumi, cel puțin temporar. Vei întâlni, de asemenea, oameni care îți pot oferi un post care are mai mult de-a face cu profesia ta. Dacă ai un loc de muncă stabil, vei fi dispus(ă) să reduci cheltuielile, deoarece veniturile nu par să crească deloc. Te vei concentra asupra sarcinilor de rutină și vei căuta cele mai simple modalități de a face lucrurile. Luna aceasta nu vei vrea să te complici, deoarece ai nevoie de o pauză. Prietenii(ele) care trec printr-o perioadă mai zbuciumată te-ar putea atrage în capcana petrecerilor. Dacă vrei să economisești bani și să nu îți destabilizezi bugetul, fii conștient(ă) că nu poți onora fiecare invitație. E posibil să vă placă şi 11 iunie - 29 iulie 2021: Marte în Leu aduce concentrare şi autenticitate.


Fecioară:

Luna lui Gustar îi/le va favoriza pe cei(le) care studiază. Dacă ai examene în această perioadă, vei absorbi o mulțime de informații utile. Dacă ești implicat(ă) în unele proiecte, vei obține rezultate excelente. De asemenea, va fi un moment bun pentru a lua în considerare o călătorie de afaceri. Poți să începi un proiect ambițios în străinătate sau poate, pur și simplu, să ai parte de un schimb de experiență care se va dovedi extrem de util în viitor, în ceea ce privește situația ta financiară. Dacă a existat recent o dispută cu colegii(ele) de muncă, aceasta nu se va încheia încă. Va trebui să lași mai mult de la tine și să fii mai răbdător(are). Nu răspunde în fața provocărilor!






Balanţă:

Când vine vorba de viața ta profesională, prima săptămână din august va fi destul de grea. Nu vei face lucrurile corect la serviciu sau în afaceri și nici mediul înconjurător nu te va ajuta. Zilele tale vor fi marcate de stres și frustrare. Spre mijlocul lunii, lucrurile nu se vor îmbunătăți cu mult. Este foarte probabil să începi să iei în considerare schimbarea locului de muncă sau a profesiei. Banii vor fi principalul factor după care îți ghidezi deciziile. Nici dacă ai propria afacere nu vei fi prea norocos(asă). Vor exista diverse conflicte și va trebui să depășești numeroase obstacole, ceea ce te va face să te gândești la abandonarea proiectului.


Scorpion:

În ceea ce privește munca, este posibil să primești câteva zile libere luna aceasta. Ai nevoie de o pauză. Vor exista unele schimbări, unele circumstanțe neprevăzute pe care va trebui să le rezolvi. Nu te îngrijora, deoarece fiecare dintre aceste situații are o soluție. Ești incredibil de calculat(ă), iar această caracteristică te va ajuta mult în ceea ce privește banii și stabilitatea situației tale financiare.


Săgetător:

Aștrii îți recomandă să te adaptezi schimbărilor. Trebuie să implementezi un nou mod de lucru. O transformare este pe cale să se întâmple și nu poți face nimic pentru a o opri. Vei fi foarte hotărât(ă) și tenace, dar acest lucru i-ar/le-ar putea face pe cei(le) din jurul tău geloși(ase). Cu toate acestea, nu vei lăsa niciun obstacol să te oprească, mai ales dacă la mijloc este vorba de bani. Dacă ai o afacere sau vrei să începi una, va trebui să mai aștepți puțin pentru a acționa. În acest moment, conjunctura astrală nu este favorabilă. Dacă ești în punctul de a face o mutare importantă, este posibil ca lucrurile să nu se desfășoare așa cum ți-ai planificat. Mai așteaptă! Citiţi și: Ce ne aduce eclipsa totală de Lună în Săgetător din 26 mai 2021.






Capricorn:

Nu vei mai fi nevoit(ă) să îți demonstrezi adevărata valoare, deoarece îți va fi recunoscută fără eforturi. Șefii(ele) tăi(ale) vor fi foarte mândri(e) de tine și te vor recompensa financiar. Luna aceasta, probabil, vei deveni mai conștient(ă) de unele dintre defectele tale.


Vărsător:

Predicția în domeniul profesional și financiar sugerează că vei lupta pentru ceea ce ți se cuvine. Primele două săptămâni din august vor fi foarte competitive. Vei avea ocazia de a primi oferte pentru a prelua funcții de o responsabilitate mai mare. În a doua parte a lunii, te vei confrunta cu conflicte, posibil cu persoane aflate într-o poziție mai înaltă decât a ta. Acest lucru ți-ar putea pune în pericol propria poziție. În ultimele zile din august, norocul va veni asupra ta. Abilitățile tale vor duce la îmbunătățirea relațiilor profesionale sau de afaceri și implicit a salariului. Tot ceea ce ai sacrificat începe să aibă sens.


Peşti:

Dacă ai avut un contract temporar, acesta se va materializa într-un loc de muncă stabil sau o altă companie îți va oferi un post permanent. De asemenea, te vei bucura de o atmosferă bună la locul de muncă, iar munca în echipă este favorizată. Pe de altă parte, în unele cazuri, vei fi nevoit(ă) să depui mai mult efort pentru a-ți atinge obiectivele, în special asupra celor financiare. Trebuie să te concentrezi asupra țelurilor tale zilnice și să eviți amânarea. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS