Horoscopul zilei de sâmbătă, 28 august 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de sâmbătă, 28 august 2021


Horoscop 28 august 2021, Berbec:

Azi este o zi mare. Vei avea puterea să scoți la iveală lucrurile care te stresează cu adevărat. Discută cu partenerul de cuplu lucrurile care sunt cu adevărat importante. Nu ezita să vezi care este baza de la care pleacă toate conflictele. Învinge-ţi timiditatea, doar așa vei scăpa de gândurile care nu-ți dau pace zi de zi. Te vei simți mult mai bine după ce vei scăpa de toată presiunea pe care o înduri zi de zi. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 28 august 2021, Taur:

În relația de cuplu nu te mai simți bine. Ești înțeleasă, dar consideri că nu ești apreciată la adevărata ta valoare. Azi ești pregătită să faci un pas important fără să pui prea multe întrebări. Ești pe cale să obții ceva grozav, așa că nu te îndoi de intuiția ta. Aproape ai reușit ceea ce ți-ai propus, așa că tot ceea ce trebuie să faci este să mergi până la capăt. E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Horoscop 28 august 2021, Gemeni:

Azi, în timpul zilei vei primi o invitație. Deși nu te simți pregătită pentru o astfel de întâlnire, adevărul este că te roade curiozitatea. E posibil să fie vorba despre un eveniment în oraș sau despre nunta unor prieteni. Oricum ar fi, cel mai bine este să accepți. Privește partea bună a lucrurilor: poți socializa atât cât îți dorești și vei face schimb de idei cu cei care sunt pe aceeași lungime de undă cu tine.






Horoscop 28 august 2021, Rac:

E posibil să cunoști oameni noi, foarte diferiți. Instinctiv ești atrasă de unele locuri pe care nu le cunoști. Orice este nou îți stârnește curiozitatea. Nu ezita să te prezinți și în astfel de medii și să te lași inspirată de ele. Poți întâlni de asemenea oameni interesanți care îți vor aprecia creativitatea și care îți vor deschide noi orizonturi. Citiţi și 11 iulie 2021: Mercur în Rac vestește liniște și calm în viața zodiilor.



Horoscop 28 august 2021, Leu:

Când vine vorba despre sentimente, preferi să menții pe linia de plutire o relație stabilă și liniștită. Din păcate, viața este foarte schimbătoare și te poți confrunta cu anumite inconveniente. Este posibil să simți că partenerul de cuplu nu te mai înțelege, dar cu puțină bunăvoință de ambele părți vor trece toate. Ceea ce trebuie să ai în vedere este cum vorbești cu persoana pe care o iubești.


Horoscop 28 august 2021, Fecioară:

În acest moment ești foarte preocupată de anumite aspecte din relația de cuplu. Ești de-a dreptul îngrijorată și nu ai cum să nu visezi la o relație în care înțelegerea domnește la fiecare pas. Încearcă însă să te ferești de oamenii care pot profita de vulnerabilitatea ta. Cel mai bun lucru pe care l-ai putea face este să te ascunzi în cochilia ta și să nu te mai lași sedusă de primul lucru care se întâmplă. Poate vă interesează şi: Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire.






Horoscop 28 august 2021, Balanţă:

În relația de cuplu îți place să joci periculos. Pentru că evaluezi în mod frecvent sentimentele partenerului tău, poți crea o distanță între voi fără să fie cu intenție. Acest lucru poate să fie destabilizant pentru omul pe care îl iubești. La un moment dat este posibil să fie nevoie să-i acorzi o încredere mai mare. În caz contrar riști să-l plictisești mai repede decât poți crede.


Horoscop 28 august 2021, Scorpion:

Dacă nu ai atins însă pragul carierei, pe tot parcursul zilei vei avea ocazia să te remarci în fața șefului tău. Ai idei strălucite pe care e păcat să nu le pui în valoare. Nu trebuie să neglijezi niciun detaliu pentru ca toate oportunitățile să fie de partea ta. Dacă vrei să-i ai pe toți de partea ta, trebuie să ai o atitudine clară, hotărâtă și convingătoare.


Horoscop 28 august 2021, Săgetător:

Când vine vorba despre sentimente nu ești dispusă să faci concesii de niciun fel. Partenerul de cuplu va simți acest lucru pe parcursul zilei de azi. Ai nevoie de puțină libertate, indiferent de sentimentele pe care le aveți unul față de celălalt. Ca întotdeauna, nu vrei să înțelegi că unele lucruri trebuie să le faci pe cont propriu. Cu siguranță va trebui să te obișnuiești cu acest lucru pe termen lung.






Horoscop 28 august 2021, Capricorn:

Azi ai liberă trecere să te dezlănțui și să-ți îndeplinești toate dorinţele și capriciile. De asemenea, te vei impune în fața celor din jur și nu le vei mai permite să te confunde cu o prințesă. Te vei simți foarte eliberată după ce vei spune ceea ce ai pe suflet. Așadar, profită de această ocazie pentru a descoperi fețe nebănuite ale personalității tale.


Horoscop 28 august 2021, Vărsător:

Din punct de vedere sentimental azi ești foarte sensibilă. Dacă ești implicată într-o relație, e posibil să ai nevoie mai mult ca oricând de atenția partenerului de cuplu. În cazul în care el nu răspunde imediat cerințelor tale te vei supăra. Trebuie să fii destul de echilibrată pentru a păstra relația. Mai bine află care este cauza pentru care ți-ai pierdut brusc încrederea.


Horoscop 28 august 2021, Peşti:

Relația pe care o ai cu un prieten se află în plin declin. Deși ai trecut alături de el atât prin momente bune, cât și prin momente triste, care păreau să vă lege pe vecie, dinamica dintre voi este într-o continuă schimbare. Tu ai plecat cel mai des, iar el te-a așteptat mereu, dar și răbdarea lui este pe terminate. Uneori este greu și pentru tine să înțelegi de ce reacționezi așa. Acceptă faptul că amândoi sunteți schimbați și să nu mai trăiți în trecut. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS