Horoscopul zilei de miercuri, 18 august 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de miercuri, 18 august 2021


Horoscop 18 august 2021, Berbec:

Azi ești plin(ă) de energie. Te folosești de antrenamentele din sala de sport ca să eliberezi tensiunea acumulată în ultimul timp. Ai un talent natural și reușești să eviți cu grație dificultățile, dar te ajută mult faptul că îți cunoști limitele. Ai luat numai decizii ferme și nu vrei deloc să faci compromisuri. În ceea ce privește relația de cuplu, ai nevoie de timp pentru a identifica ce anume te deranjează. Fă un pas înapoi înainte de a vorbi cu partenerul(a) tău(a) despre asta. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 18 august 2021, Taur:

Există posibilitatea ca cineva sau o situație aparte să te deturneze de la interesele tale actuale. Trebuie să ai însă încredere în logica ta. Dacă crezi că ceva este ciudat, înseamnă că așa este. Simți că din ce în ce mai multe persoane se folosesc de tine și de resursele tale. Venus te va ajuta să păstrezi un echilibru în partea emoțională, iar lucrurile vor funcționa fără probleme. Profitați la maximum de acest lucru pentru a rezolva disputele, spune horoscopul zilei de azi. E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Horoscop 18 august 2021, Gemeni:

De acum și până la sfârșitul anului vei putea să-ți atingi mult mai ușor obiectivele dacă lucrezi cu cineva. Nu este momentul să faci față singur(ă) proiectelor. Petrece mai mult timp cu prietenii(ele) și scapă de gândurile negre. Ar trebui să-ți iei adio de la unele dintre principiile tale pentru a profita la maximum de influențele pozitive din sfera ta emoțională.






Horoscop 18 august 2021, Rac:

Azi nimic nu îți poate zdruncina optimismul. Norocul se află în jurul tău în fiecare moment. Buna dispoziție te va ajuta să treci peste micile probleme din ultimul timp. Nevoia ta de recunoaștere va fi cea mai mare motivație. Ești o persoană destul de practică, lucru care te ajută din ce în ce mai des să găsești rapid soluții la problemele de la locul de muncă. Accentul va fi pus asupra proiectelor legate de casă. Nu mai intra în detalii. Treci direct la subiect. Citiţi și 11 iulie 2021: Mercur în Rac vestește liniște și calm în viața zodiilor.



Horoscop 18 august 2021, Leu:

Horocopul zilei de azi spune că trebuie să profiți de fiecare clipă din viața ta pentru a descoperi noile dimensiuni ale realității. Fii atent(ă)! Îi/Le poți intimida pe cei(le) din jur fără să-ți dai seama. Fii flexibil(ă) și totul va decurge fără probleme. Ai pe cineva în jur care profită de bunătatea ta, trebuie să fii mereu cu ochii în patru. Viața ta sentimentală trece printr-o perioadă destul de liniștită. Te simți foarte bine și ești atașat(ă) mult de partenerul(a) de cuplu. A sosit momentul să dai frâu liber sentimentelor.


Horoscop 18 august 2021, Fecioară:

În aceste zile ai putea întâlni pe cineva care are un efect puternic asupra ta și te face să te schimbi. Este ziua ideală pentru a face călătoria pe care o amâni de prea mult timp. Nu încerca să-i(le) convingi pe cei(le) din jur să facă anumite lucruri, acest lucru îți poate afecta moralul. Este timpul să te concentrezi asupra vieții tale private, să clarifici lucrurile care te deranjează și să spui ce speranțe și așteptări ai. Poate vă interesează şi: Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire.






Horoscop 18 august 2021, Balanţă:

Azi ai posibilitatea să rezolvi o ceartă între două persoane importante din viața ta. Te vei simți foarte mândru(ă) de comportamentul tău. Trebuie să găsești un echilibru între muncă și odihnă, gândire și relaxare. Tensiunile din jur îți lasă prea puțin timp pentru îngrijorări. Stai liniștit(ă) și nu forța lucrurile. Dacă ești singur(ă), există o mulțime de oportunități să-ți îmbunătățești viața sentimentală.


Horoscop 18 august 2021, Scorpion:

Nu trebuie să ai încredere în toate persoanele din jurul tău. Nu uita că lumea nu îți poate împărtăși mereu toate dorințele și aspirațiile. Vei aborda problemele de la locul de muncă într-un mod logic. Vei avea ocazia să te simți foarte mândru(ă) de tine și vei fi mai apreciat(ă). Lasă pasiunea să iasă la iveală și nu vei mai rămâne mult timp singur(ă), spune horocopul zilei de azi.


Horoscop 18 august 2021, Săgetător:

A venit momentul să stai puțin deoparte. E o idee bună să anticipezi consecințele comportamentului tău și să încerci să obții combinația perfectă de energie. Azi ai parte de mult noroc, lucru care te va ajuta și în viața sentimentală. Îți vei exprima mult mai ușor talentul și cei(le) din jur vor aprecia rapid această schimbare la tine.






Horoscop 18 august 2021, Capricorn:

Aceasta este o zi în care vei descoperi lucruri despre tine prin reacțiile spontane pe care le ai. Inovația este azi în aer și te va ajuta mult mai mult decât crezi. La locul de muncă ești dinamic(ă) și eficient(ă) în realizarea obiectivelor tale, iar acest lucru nu trece neobservat. Ai ajuns în momentul în care ești foarte conștient(ă) de posibilitățile pe care le ai pentru a forma o relație.


Horoscop 18 august 2021, Vărsător:

Horocopul zilnic spune că ritmul de azi se va accelera pentru că ai multă energie și multe planuri. Cu toate acestea, nu trebuie să iei toate lucrurile în serios. Este posibil ca viața ta să se schimbe din punct de vedere material. Asigură-te că analizezi mereu situația cu atenție. Te bucuri de o satisfacție care este în armonie cu valorile tale interioare. Calea de mijloc este adesea cea mai potrivită pentru a ieși din impas și a-i(le) mulțumi și pe cei(le) din jur.


Horoscop 18 august 2021, Peşti:

Nu neglija actele pe care le ai azi la tine, dacă dorești să eviți complicațiile inutile și costisitoare. Tensiunile din jurul tău dispar și atmosfera devine din ce în ce mai armonioasă. Orice ai face, nu ești singur(ă). Cerințele tale sau ale partenerului(ei) de cuplu sunt o prioritate în acest moment. Trebuie să faci un pas înainte și să profiți la maximum de prezent, spune horocopul zilei de azi. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS