Horoscopul zilei de sâmbătă, 14 august 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de sâmbătă, 14 august 2021


Horoscop 14 august 2021, Berbec:

Azi te vei întreba dacă ești cumva împlinit(ă) cu adevărat. Adevărul este că ești stabil(ă) din punct de vedere emoțional, dar treci printr-o perioadă furtunoasă în toate planurile. Acest lucru nu te lasă să te dedici trup și suflet partenerului(ei) de cuplu. Evident, trebuie să apară ceva, depinde de tine să găsești ce și cum. Această zi te ajută să iei cele mai bune decizii pentru a ieși din situațiile conflictuale. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 14 august 2021, Taur:

Iubit(ă) sau tată/mamă pentru copii(le)? Aceasta este întrebarea care îți dă târcoale azi. Cea mai mare supărare a ta este că trebuie să alegi și nu le poți împăca pe ambele în aceeași măsură. Este amuzant, dar nu îți poți imagina că trebuie să le faci pe ambele în același timp. Nu te lăsa însă influențat(ă) de aceste modele tradiționaliste de alegere. Nu e nevoie să te împarți, atât partenerul(a) de cuplu cât și copiii(lele) au locul lor bine stabilit în inima ta, spune horoscopul zilei de azi. E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Horoscop 14 august 2021, Gemeni:

Dacă ai impresia că partenerul(a) nu te-a trecut în lista lui/ei de priorități, că nu ți-a acordat prea multă atenție, atunci ia măsuri. Ai avut multe discuții în contradictoriu cu el(a), lucru care te-a făcut să acumulezi multă tensiune. Azi vei simți cel mai mult aceste situații. Încearcă să nu acționezi la nervi și să acorzi timp tuturor pentru a evita conflictele.






Horoscop 14 august 2021, Rac:

Horoscopul zilei de azi spune că de-a lungul zilei ai început să-ți dai seama ce îți dorești cu adevărat și ești hotărât(ă) să iei măsuri. În curând vrei ca viața ta să intre în normal. Este posibil ca o nouă poveste de dragoste să apară în viața ta. Această situație îți va da un imbold de energie. Un sfat: încearcă de această dată să iei parte la un singur proiect și să-l duci la final cu cele mai bune rezultate. Citiţi și 11 iulie 2021: Mercur în Rac vestește liniște și calm în viața zodiilor.



Horoscop 14 august 2021, Leu:

Ziua de azi trebuie dedicată familiei. Dacă până acum ai fost ocupat(ă) cu mai multe proiecte, de această dată nu mai poți da înapoi. Oricum ar fi, azi ești foarte obosit(ă) și este posibil să fii și destul de tensionat(ă). S-ar putea să fie nevoie să iei câteva decizii, dar toate trebuie făcute cu calm.


Horoscop 14 august 2021, Fecioară:

Există momente în care puterea de „clarviziune” pe care o ai este impresionantă. Nu visezi, ci mai degrabă te gândești doar la lucruri realizabile și ele se întâmplă fără să depui prea mult efort. Dacă te afli într-o relație sentimentală, atunci a venit timpul să spui care îți sunt așteptările și ce priorități ai. Nu trebuie nici să fii prea rece față de partener(ă), acest lucru te poate afecta în viitor. Poate vă interesează şi: Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire.






Horoscop 14 august 2021, Balanţă:

Horoscopul zilei spune că azi te poți confrunta cu o serie de tulburări emoționale. Vrei să faci schimbări în relația de cuplu și pui presiune fără să vrei și pe partener(ă). Nu trebuie să iei decizii pripite, cu atât mai puțin azi. Dacă vrei neapărat să acționezi trebuie să te aștepți la furie sau separare. Anticipează tensiunile, dar exprimă-te liber și clar.


Horoscop 14 august 2021, Scorpion:

Azi vei avea de înfruntat mai multe tensiuni și e posibil să ai multe îndoieli. Te poți afla în situația de a ascunde sau nu adevărul. Renunță la sentimente și confirmă-ți din nou poziția. S-ar putea ca cei(le) din jur să considere convingătoare argumentele tale. Tu ești în măsură să alegi ce e mai bine pentru tine.


Horoscop 14 august 2021, Săgetător:

Azi te poți confrunta cu sentimente contradictorii. Bunătatea, sensibilitatea și clarviziunea ta sunt o țintă ideală pentru oamenii cinici sau înrădăcinați în principii rigide. Trebuie să lași deoparte emoțiile și sentimentele și să te impui. Lucrurile nu sunt mereu la fel de simple pe cât par la prima vedere, spune horoscopul zilei de azi.






Horoscop 14 august 2021, Capricorn:

Adesea ești criticat(ă) pentru că nu nu administrezi mereu cum trebuie relațiile personale. Cu toate acestea, pozițiile planetelor îți vor facilita sarcina. Abilitățile tale de ascultare au crescut mult în ultimul timp. Există posibilitatea ca la un moment dat cei(le) din jur să creadă că faci doar ceea ce simți, dar nu este un lucru rău. Tu ești cel(a) care contează mereu.


Horoscop 14 august 2021, Vărsător:

Azi poate fi dificil să rămâi cu picioarele pe pământ din cauza emoțiile care te vor invada. Încearcă să nu mai iei lucrurile atât de în serios. Doar așa poți evita situațiile în care te simți copleșit(ă) de îndoieli. Ar trebui să acționezi cu pasiunea care te caracterizează și să te concentrezi asupra tuturor sarcinilor care necesită cercetare. Probabil că vei primi câteva informații dintr-o sursă neașteptată.


Horoscop 14 august 2021, Peşti:

Horoscopul zilei de azi spune că astăzi ar trebui să-ți lași instinctele să vorbească. S-ar putea să ai nevoie de timp ca să reflectezi asupra unei situații, dar cel mai bine este să ai încredere în intuiția ta. Dacă simți că ai toate armele de partea ta, nu mai amâna decizia. Ai abilitatea de a alege odată ce înaintezi în proiectul tău, așa că ascultă ce îți dictează inima. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS