Luna Neagră (Lilith) face ravagii după 18 iulie 2021, când întră în Gemeni

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Luna Neagră (Lilith) face ravagii după 18 iulie 2021, când întră în Gemeni


Luna Neagră, cunoscută și cu numele de Lilith, scoate în evidență partea negativă și malefică a unei persoane. Schimbările influențează toate semnele zodiacale în parte. Gemenii și Săgetătorii sunt primii vizați începând cu data de 18 iulie 2021. Luna Neagră poate afecta destinul unei persoane în funcție de ziua ei de naștere. Lilith este un asteroid amplasat între Pământ și Lună ce reprezintă tot ce este mai întunecat și nevăzut din mintea unui om.


Berbec:

Berbecii nu sunt primii vizați. Berbecii trebuie să fie foarte atenți din 18 iulie 2021, dar și până atunci. Lilith vine cu un impact puternic în zona emoțională, care este o problemă extrem de delicată. Este important ca persoanele născute în zodia Berbec să rămână într-o zonă de precauție sporită, pentru că impactul emoțional va porni din viața de cuplu, problemele de sănătate sau relația cu familia.


Taur:

Nativii(ele) acestei zodii ar trebui să răsufle ușurați(te), pentru că din 18 iulie încolo vor scăpa de Luna Neagră. Din alt punct de vedere, Taurii se vor confrunta cu probleme financiare sau vor avea parte de o reușită în plan profesional sau financiar. Unii(ele) pot avea probleme legate de poziția lor socială la care au lucrat ani de zile.


Gemeni:

Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt cele mai vizate și afectate de Lilith. Acestea pot întâmpină de probleme de sănătate, dar le va fi afectată și zona sentimentală. Luna Neagră poate să anunțe trădări, risc de ruptură, divorț și separări. Gemenii vor avea „rupturi” în toate planurile și vor intra în certuri. Poate vă interesează şi 10 iunie 2021: Luna Nouă în Gemeni acoperă Soarele într-o eclipsă.






Rac:

Partea pozitivă este că avem Soarele în Rac. Până în data de 21 iulie, Racii primesc un imbold de energie care este benefică. Și nativii(ele) acestei zodii se vor confrunta cu un impact emoțional în data de 18 iulie și trebuie să fie foarte precauți(te) la relațiile cu cei(le) din jur. Acești(ste) nativi(e) nu sunt foarte irascibili(e) de felul lor, dar dacă sunt provocați(te), simt nevoia să se apere. Citiţi și 2-27 iunie 2021: Venus tranzitează zodia Rac.



Leu:

Lilith influențează Leii în plan sentimental, dar și familial. De asemenea, nativii(ele) din zodia Leu trebuie să fie foarte precauți(te) dacă își doresc să formeze un cuplu în această perioadă pentru a nu avea parte de o iubire trecătoare. E posibil să vă placă şi 11 iunie - 29 iulie 2021: Marte în Leu aduce concentrare şi autenticitate.


Fecioară:

Nativii(ele) acestei zodii sunt afectați(te) secundar de Luna Lilith, mai ales în plan sentimental. Pot avea parte de tensiuni în familie și chestiuni care țin de acte sau documente (firmă, moșteniri, contracte, parteneriate). Fecioarele se vor confrunta cu o situație neplăcută din trecutul lor. Mai mult decât atât, nativii(ele) din zodia Fecioară trebuie să aibă foarte mare grijă la prieteni(e) sau apropiați(te), pentru că s-ar putea să fie trădați(te).






Balanţă:

Balanța stă dintr-un punct de vedere în cumpănă. Acești(ste) nativi(e) se vor confrunta cu probleme în plan profesional. Vor apărea noi ocazii, dar sunt hățișuri de destin și o pot lua pe un drum care nu duce unde trebuie.


Scorpion:

Lilith este una dintre „patroanele” Scorpionului. Luna Neagră face ravagii în zodia Scorpionului, care se va confrunta cu probleme în toate planurile.


Săgetător:

Săgetătorii vor fi și ei în vizorul acestui aspect astral. Vor exista nativi(e) care nu vor avea pe unde sa o ia, fiind afectați(te) în general în plan sentimental (căsătorie). De asemenea, nu este bine ca în această perioadă să semneze acte pentru o afacere sau să își facă noi parteneri(e). Citiţi și: Ce ne aduce eclipsa totală de Lună în Săgetător din 26 mai 2021.






Capricorn:

Capricornii au o presiune psihică puternică. Cei(le) care s-au născut în semnul Capricornului trebuie să acorde o mare atenție sănătății, pentru că se poate să descopere boli ascunse de care sufereau. Nu este exclus ca acești(ste) nativi(e) să nu știe încotro să o ia sau să o ia printr-o ușă greșită.


Vărsător:

Lilith îi face pe Vărsători să se simtă debusolați și le atrage atenția în legătură cu niște lucruri esențiale, peste care este posibil să treacă. Aceștia nu sunt atenți la oportunitățile pe care le oferă viața.


Peşti:

Peștii au parte de mari dileme! Luna Neagră îi/le va afecta pe acești(ste) nativi(e) în plan profesional (carieră), pentru că nu acționează când trebuie și nu sunt atenți(te) la responsabilitățile pe care le au. Mai mult decât atât, unii(ele) dintre Pești vor fi influențați(te) și în plan familial, unde vor avea parte de un moment de cumpănă care le poate decide soarta. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS