Horoscopul zilei de marți, 6 iulie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de marți, 6 iulie 2021


Horoscop 6 iulie 2021, Berbec:

Berbecii au mereu tendința să-și încarce memoria cu detalii romantice. Este momentul să faci un pas înapoi și să revizuiești în mod realist povestea de dragoste în care ești implicat(ă). Statusul actual este cel de care ai nevoie pentru a lua cele mai bune decizii. Venus și Saturn intră în conflict, dar Saturn este cel care stabilește limitele. Această confruntare între cele două planete te va ajuta să-ți dai seama ce fel de abordare trebuie să ai față de partener(ă), ce ai nevoie pentru a te simți bine în compania lui/ei și în ce proiecte vrei să te implici.


Horoscop 6 iulie 2021, Taur:

Azi este posibil să te simți ca și cum te-ai fi lovit de un perete. Planeta ta conducătoare, Venus, intră în conflict cu Saturn. Acest lucru îți poate reduce nivelul de energie și este posibil să te confrunți cu o stare de melancolie. În loc să te lași pradă unor astfel de stări, le poți folosi ca o oportunitate pentru a reseta limitele în ceea ce privește cariera profesională.


Horoscop 6 iulie 2021, Gemeni:

A venit momentul să îți iei un timp pentru a te gândi doar la relația de cuplu. Venus, care este planeta angajamentelor se va confrunta cu Saturnul realist, cerându-ți să explorezi blocajele pe care le-ai experimentat până acum în relația sentimentală. Deși psihic pare ceva dificil, trebuie să-ți spui punctul de vedere și să ai o privire realistă asupra a ceea ce se întâmplă de fapt. Doar așa poți spulbera angoasele acumulate de-a lungul timpului. Poate vă interesează şi 10 iunie 2021: Luna Nouă în Gemeni acoperă Soarele într-o eclipsă.


Horoscop 6 iulie 2021, Rac:

Azi vei avea parte de liniștea de care aveai nevoie de ceva timp. Mișcările planetare încurajează în această perioadă să aibă întâietate odihna, recuperarea și singurătatea. Este posibil să te confrunți cu blocaje financiare, iar îngrijorarea te va cuprinde rapid. Folosește-te de acest lucru pentru a evalua în mod realist situația în care te afli. Pune în balanță obiceiurile și cheltuielile și vezi ce e de făcut. Nu lua decizii financiare importante azi. Citiţi și 2-27 iunie 2021: Venus tranzitează zodia Rac.Horoscop 6 iulie 2021, Leu:

Problemele legate de relația de cuplu s-ar putea să iasă azi la suprafață. Venus, cu latura lui romantică este posibil să se afle în opoziție cu Saturn, care te va determina să iei o decizie în ceea ce privește reevaluarea poveștii actuale de cuplu. Este ziua perfectă pentru conversații realiste, mult mai bine decât să te angajezi în ceva ce nu are un final plăcut. Folosește-te de această energie pentru a rezolva situația și pentru a atinge interesele tale personale. E posibil să vă placă şi 11 iunie - 29 iulie 2021: Marte în Leu aduce concentrare şi autenticitate.


Horoscop 6 iulie 2021, Fecioară:

Azi ai de-a face cu niște uși trântite din partea partenerului(ei) de cuplu. Este cazul să lași rănile mai vechi să iasă la suprafață, oricât de incomode pot fi ele. Opoziția iubitorului Venus cu Saturn realist suscită nevoia de vindecare a trecutului. Trebuie să îndepărtezi și să explorezi care este sursa reală a acestor probleme.


Horoscop 6 iulie 2021, Balanţă:

Și în cazul tău Saturn și Venus se află într-o relație tensionată. Această asociere scoate în evidență problemele legate de trăirile interioare. Este posibil să simți în prima fază că nu faci față situației în care te afli, dar trebuie să lupți împotriva curentului ca să tai răul de la rădăcină. Încearcă să încetinești ritmul activităților și să reevaluezi circumstanțele.


Horoscop 6 iulie 2021, Scorpion:

Peisajul cosmic pare să îți atragă atenția asupra faptului că ai nevoie de noi repere pentru a te ghida în rutina de zi cu zi. Dorințele și ambițiile tale trebuie să fie prioritare, deci setează-ți obiectivele și încearcă să le duci la bun sfârșit așa cum ți-ai propus inițial. Nu te lăsa copleșit(ă) de rutina zilnică și ai grijă ca ceea ce ți-ai propus să obții în perioada următoare să fie realizabil.


Horoscop 6 iulie 2021, Săgetător:

Azi e posibil să se adune nori de furtună în gândurile tale. În loc să cedezi în fața prezenței lor, vezi care sunt obstacolele. După ce le-ai identificat, ia cea mai bună decizie pentru tine. Tu știi ce vrei de la partenerul(a) de cuplu, dar trebuie să știe și el(a) care sunt așteptările tale. Folosește-te de această ocazie pentru a deschide portițe către o conversație serioasă și care să aibă un rezultat satisfăcător. Citiţi și: Ce ne aduce eclipsa totală de Lună în Săgetător din 26 mai 2021.


Horoscop 6 iulie 2021, Capricorn:

Ai o poveste care s-a adâncit în inima ta, dar nu știi cum să o scoți la iveală? În ultimul timp au fost mai mulți(te) bărbați/femei în jurul tău, însă unul(a) singur(ă) și-a găsit locul în inima ta, doar că nu ai curajul să dai frâu liber sentimentelor. Acest lucru te obligă să te confrunți cât mai repede cu realitatea și să îți pui ordine în gânduri. Nu te gândi numai la tine. Şi cei(le) care așteaptă au sentimente și își doresc să știe ce au de făcut în continuare.


Horoscop 6 iulie 2021, Vărsător:

Urmărește cu atenție oportunitățile de parteneriat azi. Este cazul să faci o schimbare în plan profesional și să-ți duci la bun sfârșit angajamentele. Înlătură blocajele și nu uita că rutina zilnică te poate afecta în toate planurile. Dacă le dai voie celor din jur să intre în viața ta, poți scăpa mai ușor de aceasta. Oboseala zilnică nu te lasă să te bucuri de viață așa cum este normal.


Horoscop 6 iulie 2021, Peşti:

Să rămâi ancorat(ă) în realitate poate fi una dintre cele mai dificile sarcini ale tale. În această perioadă e bine să faci ordine în viața ta pentru a lua cele mai bune decizii. Este posibil să te simți un pic stresat(ă) azi, dar Venus te va ajuta să ieși cu bine din această situație. Te poți confrunta cu probleme și în relația cu colegii(ele) sau la locul de muncă. Ești pregătit(ă) să faci față oricărei situații, trebuie doar să ai încredere în tine. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS