Horoscopul sănătății, iulie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, iulie 2021


Berbec:

Trebuie să fii precaut(ă) şi să te fereşti de curenţii de aer rece, fiindcă problemele mai vechi cu sinusurile pot reapărea. Pe de altă parte, încearcă să petreci cât mai multe seri în aer liber și să faci un sport de vară.


Taur:

În cazul în care porţi ochelari de ceva vreme, nu uita să faci un control oftalmologic la începutul lunii. Vederea ta slăbeşte şi trebuie să o protejezi. Ai încredere în sfaturile medicului oftalmolog, pentru că avertismentele lui se pot adeveri peste câţiva ani.


Gemeni:

Starea ta de sănătate se va îmbunătăţi simţitor în primele zile calde ale lunii iulie, mai ales dacă ai avut probleme serioase de sănătate în luna iunie. Dacă ai suferit o intervenţie chirurgicală şi urmezi un tratament costisitor, Saturn te va ajuta să te întremezi rapid și să scapi de medicamente. Poate vă interesează şi 10 iunie 2021: Luna Nouă în Gemeni acoperă Soarele într-o eclipsă.






Rac:

Conjunctura astrală este favorabilă Racilor în luna lui Cuptor, când îl ai de partea ta pe Mercur, secondat de Luna Nouă din data de 10 iulie. Mercur, aflat în armonie deplină cu zodia ta, poate accelera vindecarea unei afecţiuni mai puţin severe care afectează sistemul digestiv. Citiţi și 2-27 iunie 2021: Venus tranzitează zodia Rac.



Leu:

Zodia ta este vizitată de Venus în luna lui Cuptor, iar acest fenomen este benefic sănătății. Dacă ai avut o perioadă mai grea din punct de vedere al sănătăţii în luna iunie, aceasta se va încheia curând. În iulie vor fi puţine momentele în care nu te vei simţi bine, iar durerile de cap şi lipsa de energie pot fi puse pe seama programului aglomerat de la serviciu. E posibil să vă placă şi 11 iunie - 29 iulie 2021: Marte în Leu aduce concentrare şi autenticitate.


Fecioară:

Nu trebuie să îți faci mari griji cu privire la sănătate în luna lui Cuptor, dacă nu ai probleme cu greutatea. Cu toate veştile bune pe care le aduce Pluton, planeta sănătăţii tale, în sezonul cald al anului, se poate să te accidentezi uşor la mâini. Fii foarte precaut(ă) când manevrezi obiectele grele.






Balanţă:

Prima perioadă cu temperaturi ridicate a anului îţi provoacă iar migrene şi probleme cu tensiunea arterială. Încearcă să faci plimbări lungi în aer curat, cât mai des şi nu uita că toate problemele de la serviciu trebuie să rămână la serviciu. Nu le aduce acasă, unde ar fi bine să te odihnești cât mai mult.


Scorpion:

În luna lui Cuptor te vei simţi mai bine, chiar dacă în zilele foarte calde, pari lipsit(ă) de energie. Ar fi bine să profiţi de orice moment de relaxare şi de odihnă. Încearcă plimbările cu bicicleta dimineața, pe răcoare, dacă vrei să slăbești rapid.


Săgetător:

Casa Sănătăţii, din perspectiva zodiei tale, este o Casă puternică luna aceasta şi este protejată de două planete cu efecte benefice. Începutul lunii iulie este cea mai indicată perioadă a anului pentru curele de slăbire sau pentru sport. Citiţi și: Ce ne aduce eclipsa totală de Lună în Săgetător din 26 mai 2021.






Capricorn:

Te simți optimist(ă), ai multă energie în luna lui Cuptor și simți că vei putea schimba în bine obiceiurile mai puțin bune. Dacă vrei să slăbești, important este să stai de vorbă cu un/o nutriţionist(ă) pentru a adopta un nou regim alimentar. Nu este exclus să apară probleme minore de sănătate la sfârşitul lunii, care pot fi dureri la picioare uşor de tratat.


Vărsător:

Acordă mai multă atenţie genunchilor, gleznelor şi articulaţiilor de la mâini. Sunt zonele cele mai sensibile în această perioadă, pentru că vei depune mai mult efort fizic şi vei neglija condiţiile de lucru. Dacă ai o constituție mai fragilă, evită totuși să ridici greutăți.


Peşti:

Începe o perioadă în care este posibil să se manifeste simptomele unei boli mai vechi, care ţi-a afectat rinichii. La primul semn, ia legătura cu medicul de familie sau cu specialistul(a) care te-a tratat în trecut. Nu aştepta să vezi dacă durerile trec de la sine! Nu este exclus ca perioadele calde să mai provoace și amețeli sau vertij pe fondul deshidratării. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS