Conjuncția Venus-Marte aduce beneficii pentru multe semne zodiacale

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Conjuncția Venus-Marte aduce beneficii pentru multe semne zodiacale


Planetele Venus și Marte se întâlnesc sub semnul Leului în data de 13 iulie, aducând schimbări pentru toate zodiile.


Berbec:

Pentru nativi(ele) acestei zodii înflorește exact sectorul iubirii. Venus, care e guvernatoarea relațiilor lor și Marte, guvernatoarea celor din acest semn zodiacal, se întâlnesc în casa iubirii. Așadar, Berbecii care nu au încă un/o partener(ă) de cuplu își vor putea întâlni jumătatea. Cei(le) care sunt deja într-o relație vor reuși să pună în practică o pasiune.


Taur:

Conjuncția dintre Venus și Marte se petrece chiar în casa familiei. Persoanele care nu sunt deja căsătorite se gândesc să pună bazele unui cămin, iar cei(le) care sunt deja într-o relație vor face renovări.


Gemeni:

Nativii(ele) acestei zodii vor atrage prin cuvintele lor calde, având mereu vorba dulce. Venus e planeta iubirii și pentru ei și aceștia(stea) pot să se îndrăgostească și să înceapă noi relații. Zona de negocieri și cea de rezolvare a problemelor e foarte bine aspectată, de vreme ce stau bine cu comunicarea. Poate vă interesează şi 10 iunie 2021: Luna Nouă în Gemeni acoperă Soarele într-o eclipsă.






Rac:

Nativii(ele) acestei zodii sunt atrași(se) de bani, având parte de o perioadă tensionată în sectorul financiar. De asemenea, se poate să facă cheltuieli prea mari în perioada următoare. Dorința de a investi în diverse lucruri materiale poate veni dintr-o neîmplinire emoțională. Citiţi și 2-27 iunie 2021: Venus tranzitează zodia Rac.



Leu:

Când Venus și Marte se întâlnește în zodia Leu, se va deschide un nou palier, o nouă etapă în viața lor. În momentul de față, celor născuți(te) în zodia Leu nu le este ușor pentru că îl au pe Saturn în casa relațiilor. Deși ei(le) vor să se exprime, vine Saturn și le impune piedici. Această conjuncție aduce schimbări în zona relațiilor. E posibil să vă placă şi 11 iunie - 29 iulie 2021: Marte în Leu aduce concentrare şi autenticitate.


Fecioară:

Persoanele născute sub acest semn zodiacal, care de regulă sunt foarte serioase, pot avea o pasiune ascunsă. Se pot îndrăgosti de cineva sau pot ține o relație în taină. De asemenea, s-ar putea ca ce iubesc acum și nu se îndeplinește să aibă o șansă în februarie, când aceeași conjuncție se petrece în zodia Capricorn.






Balanţă:

Zona de popularitate și tot ce ține de public îi/le avantajează pe nativii(ele) din zodia Balanță. Aşadar, în noile proiecte, pot să se remarce. În plan sentimental, pot găsi un/o posibil(ă) partener(ă) în cercul de prieteni(e).


Scorpion:

Această conjuncție afectează casa carierei pentru nativii(ele) acestei zodii. Aşadar, ei(le) vor avea ocazia să avanseze, dar mai mult de atât, să-și descopere și vocația. De asemenea, pentru că Venus le guvernează sectorul relațiilor, o relație poate fi oficializată acum.


Săgetător:

Cel mai mult nativii(ele) din zodia Săgetător iubesc călătoriile și pot întâlni în excursiile lor un om care să le schimbe viața sau pot fi atrași(se) de un anume loc în mod deosebit și vor dori să se mute acolo. Săgetătorii leagă relații cu persoane de altă cultură, din afara țării, posibil cunoscute la studii. Citiţi și: Ce ne aduce eclipsa totală de Lună în Săgetător din 26 mai 2021.






Capricorn:

Această conjuncție se întâmplă în casa pasiunii pentru Capricorni. Cei(le) care sunt în cuplu trebuie să alunge rutina de zi cu zi și să se folosească de această pasiune pentru a reaprinde flacăra.


Vărsător:

Această conjuncție se petrece în casa relațiilor pentru Vărsători, ducând astfel la formarea unei noi relații.


Peşti:

Această conjuncție aduce beneficii pentru nativii(le) Pești în plan profesional, iar aceștia(stea) vor putea să-și urmeze pasiunea și să-și găsească un nou serviciu. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS