10 iulie 2021: Lună Nouă în Rac

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
10 iulie 2021: Lună Nouă în Rac


Berbec:

Luna Nouă în Rac va avea influenţe asupra relațiilor afective din familie, cu soțul/soția și copiii, problemelor practice legate de confortul locuinței, nevoii de a construi un cămin confortabil și protector.


Taur:

Luna Nouă în Rac va avea influenţe asupra capacităţii de comunicare, mai ales cu rudele și anturajul apropiat, intuiției, empatiei față de cei(le) apropiați(te).


Gemeni:

Luna Nouă în Rac va avea influenţe asupra capacităţii de a câștiga bani prin muncă proprie, modalităţii în care alocați resursele familiei. Poate vă interesează şi 10 iunie 2021: Luna Nouă în Gemeni acoperă Soarele într-o eclipsă.


Rac:

Luna Nouă în Rac va avea influenţe asupra transmiterii emoțiilor, a dragostei părintești, raportului între emotivitate și rațiune în luarea deciziilor. Citiţi și 2-27 iunie 2021: Venus tranzitează zodia Rac.







Leu:

Luna Nouă în Rac va avea influenţe asupra gradului de interiorizare, nivelului de credință, capacităţii de a avea grijă de alte persoane. E posibil să vă placă şi 11 iunie - 29 iulie 2021: Marte în Leu aduce concentrare şi autenticitate.


Fecioară:

Luna Nouă în Rac va avea influenţe asupra relațiilor cu prietenii(ele) și sentimentele față de aceștia(stea), optimismului față de perspectivele de viitor.






Balanţă:

Luna Nouă în Rac va avea influenţe asupra importanței opiniei altora față de voi, prestigiului social, carierei și importanța afectivă acordată acesteia.


Scorpion:

Luna Nouă în Rac va avea influenţe asupra preocupărilor spirituale, menirii voastre în viață, planurilor pe termen lung, relațiilor cu persoanele din străinătate.


Săgetător:

Luna Nouă în Rac va avea influenţe asupra relațiilor personale și gradul de emotivitate, intuiției în relația cu partenerul(a), vindecării emoționale prin îngrijirea persoanei iubite. Citiţi și: Ce ne aduce eclipsa totală de Lună în Săgetător din 26 mai 2021.






Capricorn:

Luna Nouă în Rac va avea influenţe asupra relațiilor cu partenerul(a) de viață/profesional(ă), sentimentelor față de aceștia(stea), înțelegerii nevoilor acestora și folosirea intuiției.


Vărsător:

Luna Nouă în Rac va avea influenţe asupra relațiilor de muncă și importanța lor din punct de vedere afectiv, nevoii de a vă simți în siguranță, capacităţii de a acorda îngrijire, inclusiv vindecătoare.


Peşti:

Luna Nouă în Rac va avea influenţe asupra dragostei, sensibilităţii artistice, dragostei părinteşti, relațiilor cu copiii. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS