Horoscopul zilei de luni, 31 mai 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de luni, 31 mai 2021


Horoscop 31 mai 2021, Berbec:

Sfârșitul de lună îți aduce o dorință puternică de afirmare. Te simți plin(ă) de energie și ai impresia că lumea se află la picioarele tale. Vei observa că ești mai vorbăreț(ață) decât în mod obișnuit. Profită de toate lucrurile bune care ți se întâmplă și vizitează câteva persoane apropiate din familie. În acest fel vei avea ocazia să redescoperi bucuriile lucrurilor mărunte.


Horoscop 31 mai 2021, Taur:

Ai parte de câteva propuneri din partea unor prieteni(e) mai vechi. Aceștia(stea) sunt dornici(e) să te alături unui proiect amplu început încă din trecut. Vei observa cum oportunitățile încep să apară. Investește mai mult timp în perfecționarea talentelor tale și acordă o atenție sporită cheltuielilor făcute în mod impulsiv. E posibil să vă placă şi: 14 aprilie - 8 mai 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Taur.


Horoscop 31 mai 2021, Gemeni:

Este posibil să întâlnești o persoană nouă cu idei care îți vor provoca personalitatea. Ești energic(ă) și îți dorești mai mult ca oricând să-ți urmezi sufletul. Ai încredere în aștrii, ei îți vor aduce oportunități nebănuite. Poate vă interesează şi: 9 mai - 2 iunie 2021: Venus în Gemeni. Schimbări mari pentru relaţii.






Horoscop 31 mai 2021, Rac:

În această perioadă relația cu partenerul(a) de cuplu ar trebui să fie prioritară. Ești într-o dispoziție bună și acest lucru ar putea să-ți ofere noi direcții în relația de cuplu. Fii mai deschis(ă) la lucrurile noi și lasă-te surprins(ă) de persoanele din jurul tău. Rămâi receptiv(ă) la oportunitățile ce se ivesc.


Horoscop 31 mai 2021, Leu:

Nimic nu te poate indispune, iar acest lucru se reflectă asupra atitudinii tale de astăzi. Te-ai trezit plin(ă) de energie și ești gata să închei luna în cel mai spectaculos mod cu putință. Ce poate să fie mai bine decât o sesiune de relaxare bine meritată. Cercul tău de prieteni(e) ar putea să se mărească semnificativ, iar acest lucru nu poate decât să te bucure. Vara bate la ușă, iar aventurile alături de prieteni(e) sunt exact ceea ce îți trebuie.


Horoscop 31 mai 2021, Fecioară:

Fecioarele au parte de câteva oportunități neașteptate în carieră. Ți-au fost observate calitățile și devotamentul, iar acum ai șansa să avansezi. Este posibil să începi un nou proiect, lucru care te va solicita pe termen lung. Încearcă să ai o atitudine mai relaxată și să rezolvi fiecare sarcină din aproape în aproape. Cel mai important este să rămâi sincer(ă) cu tine și să-ți stabilești limitele în raport cu ceilalți(lelalte). Acordă mai multă importanță dorințelor tale și nu mai încerca să-i/le mulțumești pe cei(le) din jur.






Horoscop 31 mai 2021, Balanţă:

Acordă mai multă atenție momentelor de răsfăț. Dacă ai trecut printr-o perioadă agitată a sosit clipa să ai mai multă grijă de tine. Ești acaparat(ă) de gânduri care îți provoacă neliniște, iar acest lucru s-ar putea să aibă un impact negativ asupra ta spre seară. Dă-ți timp și cântărește atent deciziile pe care urmează sa le iei.


Horoscop 31 mai 2021, Scorpion:

Începutul de săptămână îți aduce multe vești de bine. Ești energic(ă) și îți dorești mai mult ca niciodată să investești mai mult timp în proiectele personale. Cel mai indicat este să-ți urmezi intuiția și să nu te lași influențat(ă) de părerile oamenilor din jur. Spre seară s-ar putea să ai o surpriză din partea celui(ei) iubit(e); activitățile în aer liber sunt tot ceea ce îți trebuie în această perioadă.


Horoscop 31 mai 2021, Săgetător:

Simți nevoia să-ți refaci energia. Cel mai bine este să petreci puțin timp singur(ă) înainte de a te vedea cu prietenii(ele) apropiați(te). Spiritul tău liber și creativ te vor ajuta să dezvolți câteva proiecte remarcabile în perioada următoare. Este momentul perfect să te conectezi la un nivel înalt cu partenerul(a) tău(a) de cuplu. O discuție alături de el(a) s-ar putea să te facă să observi calități pe care în trecut nu le-ai fi recunoscut. Citiţi și: Ce ne aduce eclipsa totală de Lună în Săgetător din 26 mai 2021.






Horoscop 31 mai 2021, Capricorn:

Încerci să te distanţezi de cei(le) din jurul tău în perioada care urmează. Acest lucru ți-ar putea fi benefic, dacă investești timpul rămas în proiecte de viitor. Sunt câteva idei pe care le-ai ignorat, poate ar fi momentul să iei în calcul o schimbare.


Horoscop 31 mai 2021, Vărsător:

Te vei concentra mai mult pe activitățile în familie. După o perioadă în care ai fost mult prea ocupat(ă), a sosit momentul să te relaxezi. Ai putea chiar să faci o vizită neașteptată unei persoane dragi, se va bucura cu siguranță să povestească alături de tine. Se anunță o săptămână plină de productivitate pentru nativii(ele) din zodia Vărsător.


Horoscop 31 mai 2021, Peşti:

Ești creativ(ă) și ai idei inovatoare. Personalitatea ta plină de viață este observată de persoanele din jur, iar tu vei radia de bucurie. O să te simți energic(ă) și gata să cucerești lumea. Nu uita să acorzi atenție clipelor de relaxare alături de partener(a) de cuplu. Dacă l-ai/ai neglijat(-o) în ultima perioadă, ar fi momentul să-i spui ceea ce simți cu adevărat. Aștrii ți-au pregătit câteva surprize plăcute spre seară, trebuie doar să fii atent(ă) la semnele pe care ți le vor trimite. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS