Horoscopul zilei de marți, 1 septembrie 2020

 
Horoscop zilnic adevărat: marți, 1 septembrie 2020


Horoscop 1 septembrie 2020, Berbec:

Berbecii îşi dau seama că au nevoie de o mare schimbare în viaţa lor, mai ales din punct de vedere sentimental. Dacă aveţi sentimente, trăiri, frustrări pe care le-aţi ţinut ascunse în ultima vreme ori anumite stări care vă creează diferite probleme, acum ar fi momentul potrivit să vă deschideţi sufletul şi să puteţi purta o discuţie deschisă, calmă. Încercaţi să fiţi înţelegători(are) şi răbdători(are), doar aşa veţi reuşi să ajungeţi la un numitor comun.


Horoscop 1 septembrie 2020, Taur:

Taurii încep un nou proiect destul de important pentru dezvoltarea lor în plan profesional. Depuneţi efortul necesar şi acţionaţi cu profesionalism. Daţi dovadă de eficienţă, siguranţă, sinceritate şi luaţi decizii ferme, mature, gândite. Nu vă avântaţi în discuţii care pot genera tensiuni, nici la serviciu, dar nici în viaţa de cuplu. Puneţi-vă gândurile în ordine şi veţi reuşi ulterior să discutaţi cu mai multă uşurinţă.


Horoscop 1 septembrie 2020, Gemeni:

Gemenii ar putea trece printr-o perioadă confuză, plină de nesiguranţă şi cu foarte multe semne de întrebare. Este important însă să nu vă temeţi de necunoscut. Oferiţi-vă şansa la fericire, cunoaşteţi oameni, trăiţi din plin, fiţi imaturi(e) pentru o secundă şi nu mai analizaţi totul de o sută de ori. Aveţi nevoie de o pauză pentru puţin timp. Încercaţi să vă deconectaţi, meditaţi.


Horoscop 1 septembrie 2020, Rac:

Lasă zidurile să cadă dacă simți că ești pregătit(ă) să duci relația la un alt nivel. Permite-i partenerului(ei) să te descopere și să vadă cum ești tu de fapt, chiar dacă asta înseamnă să te pui într-o poziție de vulnerabilitate. Lucrurile evoluează, indiferent dacă îți place sau nu, iar oamenii care chiar țin la tine vor să te cunoască cu adevărat.


Horoscop 1 septembrie 2020, Leu:

Ești focalizat(ă) pe relații și extrem de atent(ă) de nevoile celor dragi. Cea mai apropiată persoană are nevoie de tine iar tu ești acolo să-i sari în ajutor, iar asta o va ajuta în mod real să depășească acest moment. Felul tău de a aborda problemele o va ajuta să se descarce și să ajungă la miezul problemei. Nu neglija noile relații, ai grijă cum și cui trimiți e-mailuri, mesaje și telefoane. Zăpăceala de care dai dovadă se datorează stresului și suprasolicitării.


Horoscop 1 septembrie 2020, Fecioară:

Ai parte de multă dramă astăzi, însă nu ești tu în centrul atenției. De data asta admiri „spectacolul” de pe margine, fără să te simți obligat(ă) să te implici în vreun fel. Momente ca astea vin și se duc, fără să aibă vreun impact major asupra ta. Ai însă o lecție de învățat! Nu mai lua lucrurile atât de în serios și nu mai face din orice o tragedie.


Horoscop 1 septembrie 2020, Balanţă:

Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru tine astăzi este să fii expresiv(ă) și să folosești întregul corp pentru asta! Îndoaie mâinile, scutură-ți capul și fă pași de dans ca să te exprimi. Lasă lumea să știe cum te simți din felul în care acționezi și vei salva ceva timp. În plus, te vei simți bine să te miști atunci când vorbești.


Horoscop 1 septembrie 2020, Scorpion:

Ai o nouă atitudine cu privire la o decizie dificilă pe care trebuie să o iei. Ești gata să îți asumi un risc mai mare și să te bucuri de o recompensă mai mare. Acesta este un semn minunat că încrederea ta crește și sentimentul de aventură a revenit. Vei fi astăzi într-o stare de spirit mai agresivă, dar vei avea totuși căldura și farmecul tău caracteristice pentru a-i face pe oameni să se simtă fericiți și confortabil în jurul tău. Aceasta este o zi minunată pentru crearea de noi legături.


Horoscop 1 septembrie 2020, Săgetător:

În viața ta există un clovn ale cărui acțiuni jovial sunt făcute să-ți mulțumească, dar se pare că ești singurul(a) care se simte rău de la trucurile acestuia. Toți(ate) ceilalți(lelalte) cred doar că e hilar, ceea ce nu va face decât să te enerveze mai mult. Deoarece nu există nimeni căruia să-ți împărtășești frustrarea, la fel de bine ai putea face un pas înapoi și să pleci din acest grup de oameni pentru o perioadă. Ai nevoie de o pauză și poți conta întotdeauna pe tine pentru a înțelege nevoile tale imediate!


Horoscop 1 septembrie 2020, Capricorn:

Marți, mulți dintre Capricorni îi/le vor surprinde pe cei(le) din jur cu inițiative inedite. La muncă, vei reuși să realizezi lucruri de care te vei bucura la maxim, iar colegii(ele) îți vor aprecia talentul și profesionalismul. În plan financiar, dar și în cel sentimental, lucrurile par să reintre pe un făgaș normal. Banii reîncep să intre în portofel, iar viața de cuplu este mai frumoasă ca niciodată.


Horoscop 1 septembrie 2020, Vărsător:

Astăzi, Vărsătorii vor avea o energie incredibilă, care îi va ajuta să ducă la bun sfârșit tot ce și-au propus. Relația cu partenerul(a) de viață este din ce în ce mai armonioasă și este momentul ca relația de cuplu să treacă la o etapă superioară. Dacă ești căsătorit(ă), începi să te gândești tot mai mult la mărirea familiei. Seara, o veste neașteptată îți va da un pic planurile peste cap.


Horoscop 1 septembrie 2020, Peşti:

Marți, Peștii încep să reflecteze asupra planurilor de viitor. În plan financiar, lucrurile nu stau prea bine și începi să te gândești la tot felul de alternative care să-ți rotunjească veniturile. Îți vin idei interesante, chiar dacă nu toate pot fi puse în aplicare. Un/o prieten(ă) foarte bun(ă) îți întinde o mână de ajutor, implicându-te într-un proiect important. Dă dovadă de seriozitate și profesionalism, iar viața ta se va schimba în bine, în scurt timp.
 

Zodiac chinezesc, 31 august - 6 septembrie 2020

 
Zodiac chinezesc, 31 august - 6 septembrie 2020


Șobolan:

Această săptămână va fi favorabilă pentru cei(le) născuţi(te) în această zodie. Sunteţi pregătiţi(te) să vă îndepliniţi obiectivele. Atenţie, însă, la rezervele financiare! Este indicat să vă faceţi amici(e) noi, cunoştinţe care vă pot ajuta la nevoie. Spre mijlocul săptămânii aţi putea primi răspunsurile pe care le aşteptaţi de multă vreme. Din punct de vedere romantic, ar putea apărea câteva obstacole în calea realizării planurilor voastre, însă dacă luaţi în calcul compromisul, s-ar putea să ajungeţi acolo unde trebuie.


Bivol:

Sunteţi veseli(e) şi zâmbăreţi(e), iar acest lucru atrage în jurul vostru tot felul de persoane, unii(ele) cu potenţial de afaceri, alţii(tele) cu potenţial sentimental. În ambele cazuri, comunicarea este foarte complexă, deci evitaţi cuvintele care pot fi interpretate. În weekend vă puteţi aştepta să fiţi oamenii potriviţi la locul potrivit. Spuneţi „da” la tot ce vă place. Orice om are acest drept.


Tigru:

Vă bucuraţi de multă energie, încă de la începutul săptămânii şi vă planificaţi cu grijă timpul. Veţi putea şi să vă ocupaţi de afaceri, şi să vă vedeţi cu amicii(ele), şi să daţi o mână de ajutor persoanelor dragi. Dacă aveţi de luat nişte decizii importante, nu vă grăbiţi. Analizaţi înţelept şi hotărâţi numai dacă este foarte sigur. În weekend se anunţă o călătorie rapidă, ca să mai uitaţi puţin de rutina casnică.


Iepure:

Pentru nativii(ele) acestei zodii, începutul de toamnă aduce cu el o liniște binemeritată, după o vară agitată. Septembrie nu va fi luna evenimentelor ieșite din comun, așa că este o perioadă favorabilă pentru a vă trage sufletul.


Dragon:

Dacă este posibil, planificaţi o mică aventură la sfârşitul lunii septembrie sau lunii octombrie. Aveţi nevoie de ceva care să vă reaprindă pofta de viaţă şi să vă lărgească orizonturile. Fiţi atenţi(te) la detalii, mai ales spre mijlocul săptămânii, pentru a nu petrece mai mult timp reparând. Poate fi o săptămână prielnică să vă dezvoltaţi abilităţile. Dacă nu aveţi un/o partener(ă) de cuplu, sfârşitul săptămânii îl puteţi petrece în flirt, pasiune şi romantism.


Șarpe:

Trebuie să fiţi perseverenţi(te) şi să faceţi câteva mişcări strategice dacă vreţi să obţineţi ceea ce v-aţi propus. Concentraţi-vă mai mult pe ceea ce faceţi şi fiţi mai muncitori(are). Weekendul ar putea aduce momente romantice alături de cel(a) drag(ă) vouă. Dacă nu aveţi un/o partener(ă) de cuplu, bazaţi-vă pe carismă pentru a cuceri persoana pe care aţi pus ochii (dacă este cazul).


Cal:

Uneori este important să vă respectaţi valorile şi să refuzaţi compromisurile. Deciziile bazate pe credinţe vor fi mai norocoase. Mijlocul săptămânii vă dă şansa să fiţi mai sociabili(e) şi să găsiţi soluţii de care să profitaţi mai târziu. Vă faceţi planuri pentru o vacanţă în afara ţării, dar trebuie să luaţi în calcul măsurile de siguranţă.


Capră/Oaie:

Este o săptămână în care conflictele din trecut pot ieşi din nou la suprafaţă. Problemele nerezolvate şi afacerile neterminate vă pot face încă să suferiţi. Confesaţi-vă cuiva despre aceste complicaţii. Nu fiţi prea aspri(spre) cu voi sau cu eşecurile voastre. Fiecare experienţă este o ocazie de a învăţa şi de a merge mai departe.


Maimuță:

Această săptămână vă poate aduce responsabilităţi şi complicaţii neaşteptate. Stabiliţi-vă cu grijă priorităţile şi păstraţi-vă calmul. Terminaţi ce aţi început, nu mai lăsaţi proiecte nefinalizate prin care să vi se scurgă energia. Fiţi dedicaţi(te) unor proiecte care vă pot aduce beneficii spre sfârşitul săptămânii. Dacă nu aveţi deplină încredere într-o nouă aventură, nu o porniţi. Bazaţi-vă pe înţelepciunea sinelui superior.


Cocoș:

Această săptămână se anunţă romantică şi nu trebuie să vă fie teamă să vă împărtăşiţi iubirea. Spuneţi cuiva special cum vă simţiţi, s-ar putea să fiţi surprinşi(se) de reacţia acestei persoane. Mijlocul săptămânii se anunţă pasional. Înţelegeţi punctul de vedere al celor din jurul vostru şi vă este foarte uşor să vedeţi lucrurile din perspectiva lor. Sfârşitul de săptămână se anunţă uşor rebel.


Câine:

Păstraţi-vă concentrarea, căci aţi putea pierde din vedere elemente importante. Încetiniţi ritmul, luaţi fiecare proiect în parte şi începeţi altul numai după ce l-aţi terminat pe primul. Altfel, s-ar putea să vă pierdeţi în sarcini şi să nu terminaţi nimic corect. Dacă nu veţi un/o partener(ă) de cuplu, weekendul v-ar putea aduce o surpriză. Romantismul pluteşte în aer.


Mistreț:

Oamenii din jurul vostru văd în voi nişte fiinţe calme, elegante şi s-ar putea „lipi” de voi, ceea ce ar putea conduce la manifestări de gelozie din partea celui(ei) drag(i) vouă. Intimitatea poate avea de suferit dacă nu luaţi măsuri imediat. Nu lăsaţi grijile să domine starea persoanei iubite. Timpul petrecut alături de ea o poate linişti. Încercaţi spre sfârşitul săptămânii să vă relaxaţi undeva pe lângă unde este apă.

 

Horoscop săptămânal: 31 august - 6 septembrie 2020

 
Horoscopul săptămânii 31 august - 6 septembrie 2020


Horoscop 31 august - 6 septembrie 2020, Berbec:

Sunteţi din ce în ce mai concentraţi(te) pe viitor și conştientizaţi că acțiunile bine canalizate sunt singura soluție pentru a scăpa de grijile voastre actuale. Nu căutaţi aprobarea persoanelor apropiate în ceea ce privește dorințele voastre, pentru că acest lucru poate crea încordare și discuții fără rost în cuplu sau familie. Dacă sunteţi singuri(e), luaţi lucrurile treptat și fiţi atenţi(te) la potențialul dezinteres al persoanelor de s*x opus. În primele zile ale săptămânii veţi avea ocazia să profitați de o situație. Aţi simțit şansa de a câștiga bani? Dacă aveţi în minte unele proiecte, acum este momentul să acţionaţi și să vă puneţi în aplicare toate ideile, chiar și pe cele mai îndrăznețe. Norocul este de partea voastră și aveţi ocazia de a obține profituri interesante. O colaborare grozavă este, de asemenea, posibilă.


Horoscop 31 august - 6 septembrie 2020, Taur:

Unele resentimente persistente vă încetinesc impulsurile, vă fac să vă îndoiţi de sentimentele voastre, astfel că preferaţi să vă amânaţi planurile în ceea ce privește dragostea. Evitaţi să vă pierdeţi timpul gândindu-vă la trecut. Aveţi oportunitatea de a găsi o persoană care să vă facă să uitați de tot, așa că nu îi daţi cu piciorul! Dacă sunteţi implicaţi(te) într-o relație serioasă, certurile vor dispărea, este timpul pentru împăcare. În această săptămână, cei(le) mici sau unele rude apropiate vă determină să faceţi cheltuieli neprevăzute. Vă lăsaţi conduşi(se) de sentimente, dar, din păcate, veţi crea o situație financiară nedorită. Deși poate părea greu de realizat, va trebui să stabiliţi limite cu oamenii dragi vouă.


Horoscop 31 august - 6 septembrie 2020, Gemeni:

Dacă nu sunteţi implicaţi(te) într-o relaţie sentimentală, prioritatea voastră este să puneţi în lumina reflectoarelor individul(a) pe care îl/o placeţi și o veţi face bine. Dar, cea mai bună veste este că aştrii promovează înțelegerea și vă conving că merită să vă implicaţi într-o relație de iubire, să vă întăriţi relația actuală sau să vă ofere șansa de a repara ceva în cuplu. Nu sunteţi dispuşi(se) să aruncaţi cu banii în stânga şi în dreapta și vreţi ca toată lumea să știe acest lucru. Sunteţi deranjaţi(te) de cheltuielile fără rost, vă limitaţi și economisiţi, dar vă permiteți din când în când și câte un mic răsfăț și să vă bucuraţi puțin de banii voştri. Aşadar, veţi găsi soluții să vă simţiţi bine fără cheltuieli inutile.


Horoscop 31 august - 6 septembrie 2020, Rac:

Viața voastră sentimentală înflorește în această săptămână, indiferent de situația voastră actuală. Aştrii vă ajută să aveţi succes, dar trebuie să vă ajutați și voi cât de cât. Îndrăzniţi mai mult și puneţi-vă toată energia pentru a construi o viață frumoasă în doi. Se anunță vești bune și în cazul în care nu v-aţi întâlnit încă jumătatea, șansele de a îl/o găsi sunt foarte mari. Nu treceți cu vederea niciun pas, fiţi atenţi(te) cu banii în această săptămână. Chiar dacă vi se pare tentant să faceţi unele investiții, aştrii vă recomandă să vă gândiţi de două ori înainte de a porni la drum. Nu riscaţi! O eroare de acest gen nu este binevenită și ar putea fi fatală pentru situația voastră financiară. Luaţi-vă garanții înainte de a acționa, nu fiţi creduli(e) și sau grăbiţi(te).


Horoscop 31 august - 6 septembrie 2020, Leu:

Vă bucuraţi de protecția aştrilor în această săptămână. Dacă nu aţi întâlnit încă persoana potrivită pentru voi, veţi fi determinaţi(te) să aveţi un interes crescut pentru ceea ce se întâmplă în jurul vostru. Nu trebuie să vă fie frică să faceţi primul pas, a sosit momentul să fiţi mai îndrăzneți(e). Dacă aveţi o relație sentimentală serioasă, puteți trece la următoarea etapă în cuplu. Confortul vostru financiar este asigurat, așadar nu e cazul să vă faceţi vreo grijă în aceste zile. În loc să fiţi superstiţioşi(ase) și să gândiţi negativist, mai bine v-aţi bucura de situația voastră din prezent indiferent cât va dura ea.


Horoscop 31 august - 6 septembrie 2020, Fecioară:

Familia voastră are în continuu nevoie de voi? Superiorul(ara) vostru(astră) vă cere să staţi peste program la serviciu? Dacă răspunsul este afirmativ, este clar că viața voastră de cuplu vine după toate acestea, iar cel(a) drag(ă) ori soțul(ia) de asemenea. Săptămâna aceasta preluaţi frâiele asupra vieții voastre sentimentale, faceţi-o să fie o prioritate și îmbunătăţiţi-vă semnificativ senzualitatea, cheia fericirii emoționale! Profiturile pe care le obţineţi în această săptămână sunt cu putinţă datorită unor acțiuni din trecutul îndepărtat. Drept urmare, se poate spune că efectele sunt peste așteptările voastre. Sunteţi foarte conştienţi(te) că fluctuațiile vă ajută să vă gestionaţi conturile cu conștiinciozitate. Vă pricepeţi de minune să evitați perioadele de criză. Dacă aveţi în gând să efectuaţi unele tranzacții, climatul este prielnic.


Horoscop 31 august - 6 septembrie 2020, Balanţă:

Beneficiaţi de protecția continuă a aştrilor care veghează asupra vieții voastre sentimentale. Vă redescoperiţi persoana de lângă voi și vă îndrăgostiţi de el/ea sau vă aprofundaţi conexiunile din trecut. Nu staţi la îndoială pentru a vă arăta disponibilitatea în cazul în care sunteţi singuri(e), astfel vă veţi putea bucura de o explozie de pasiune. Vă așteaptă zile frumoase în ceea ce privește banii. Veniturile voastre cresc din surse neașteptate și pe nepusă masă. Căutaţi totuși să nu vă entuziasmaţi prea mult și să ţineţi de câștigurile voastre, pentru că creșterea nu va ține la nesfârșit. Ar fi bine să acţionaţi chibzuit și să vă faceţi rezerve!


Horoscop 31 august - 6 septembrie 2020, Scorpion:

Zilele acestei săptămâni vin cu unele dificultăți în ceea ce privește comunicarea, relațiile sunt încordate, sentimentele sunt interiorizate. Dacă aveţi multe probleme de rezolvat şi sunteţi îngrijoraţi din această cauză, viața voastră sentimentală este cea care are de suferit. Această perioadă este decisivă pentru viitorul relației în care sunteţi implicaţi(te). Folosiţi-vă farmecul pentru a rezolva o neînţelegere sentimentală. Săptămâna aceasta veţi fi tentaţi(te) să faceţi unele cheltuieli pentru a compensa o perioadă lungă de privare. Dintr-o dată, faceţi achiziții costisitoare. Din păcate, contrar a ceea ce credeţi, situația voastră financiară nu este încă stabilă. Dacă vreţi să nu mai treceţi încă o dată printr-o perioadă grea, puneţi bani deoparte în loc să-i cheltuiţi.


Horoscop 31 august - 6 septembrie 2020, Săgetător:

Este o săptămână favorabilă pentru a vă lansa în noi provocări și pentru a descoperi orizonturi necunoscute. Sunteţi plini(e) de idei și ingeniozitate pe care le puteți folosi în avantajul vostru pe plan sentimental pentru ca relația voastră să treacă la alt nivel ori pentru a vă implica într-una cu totul nouă. Situația voastră materială este aproape perfectă, așa că aveţi de ce să fiţi mândri(e)! Această conjunctură prielnică vă permite să daţi curs unor proiecte dragi sufletului vostru, indiferent dacă este vorba de casa voastră, de viața profesională sau de copil(i), dacă este cazul.


Horoscop 31 august - 6 septembrie 2020, Capricorn:

Comportamentul alesului(ei) inimii voastre vă face să conştientizaţi anumite nevoi de care aţi uitat de foarte mult timp. Devine imposibil să negaţi o parte din ceea ce este evident. Indiferent de situația voastră, sunteţi hotărâţi(te) să recăpătaţi controlul sentimentelor voastre. Sfaturile exterioare, de la amici(e) sau familie, v-ar permite să vă înţelegeţi mai bine așteptările. Realizarea proiectelor depinde de capacitatea voastră de a vă administra banii. Din păcate, nu staţi excelent la acest capitol și s-ar putea să faceţi unele investiții neinspirate. Într-un final poate că veţi ajunge la rezultatul dorit, însă eforturile vor fi extrem de mari.


Horoscop 31 august - 6 septembrie 2020, Vărsător:

Indiferent dacă aveţi un/o partener(ă) de cuplu sau nu, șansele la fericire sunt garantate de aştrii. Comunicarea dintre voi și persoana dragă vouă este eficientă și vă conduce spre nivelul următor al relației. Pasiunea și înțelegerea dintre voi se observă cu ochiul liber. Admiratorii(arele) se bucură de prezența voastră, se gândesc la voi și își încearcă norocul. Viața vă zâmbește, meritați pe deplin toate lucrurile frumoase care se întâmplă în viața voastră de zi cu zi. Dorințele voastre cele mai sălbatice se pot împlini în această săptămână. Aveţi suficienți bani în buzunar pentru ele? Da! Resursele voastre sunt în vârf în acest moment. Aştrii vă susțin inițiativele în afaceri ori profesionale, puteți face acum alegeri trainice datorită bazei voastre financiare confortabile.


Horoscop 31 august - 6 septembrie 2020, Peşti:

În zilele acestei săptămâni veţi reuși să vă temperaţi fricile iraționale și veţi găsi cuvintele potrivite pentru a clarifica o situație ori pentru a apăra un punct de vedere. Mintea voastră obosită se întoarce la calm. Fiind mai relaxaţi, comunicarea cu persoana dragă vouă va fi mai ușoară și mai constructivă. Orizontul pare destul de clar atunci când vine vorba de perspectivele voastre financiare. Pentru a continua pe traseul cel bun, aplicaţi aceleași principii de bază care v-au adus în acest punct.
 

Recomandarea zilei de 31 august 2020

 
Recomandarea zilei de 31 august 2020


Recomandarea zilei de 31 august 2020, Berbec:

Recomandarea zilei pentru nativii(ele) acestei zodii este să se bucure de compania persoanelor din jur. Îți vor face o surpriză și vor vrea să petreceți ceva timp împreună.


Recomandarea zilei de 31 august 2020, Taur:

Recomandarea zilei pentru nativii(ele) acestei zodii este să fie foarte atenți(te) la comportament. Vei fi invitat(ă) la o cină foarte importantă, iar persoanele care vor participa îți pot fi de ajutor.


Recomandarea zilei de 31 august 2020, Gemeni:

Recomandarea zilei pentru nativii(ele) acestei zodii este să se ocupi de treburile urgente. Nu este bine să te arunci cu capul înainte și să începi cu treburile care necesită cea mai puțină energie, deoarece, în acest fel, îți vei îngreuna situația.


Recomandarea zilei de 31 august 2020, Rac:

Recomandarea zilei pentru nativii(ele) acestei zodii este să se bucure de timpul pe care l-au rezervat pentru ei. Până acum, ai alergat în toate părțile și ai făcut o mulțime de lucruri, dar te-ai neglijat destul de mult.


Recomandarea zilei de 31 august 2020, Leu:

Recomandarea zilei pentru nativii(ele) acestei zodii este să înceapă să își rezolve conflictele. Le-ai tot amânat, le-ai trecut cu vederea, poate că nici măcar nu le-ai luat în seamă, iar toate aceste lucruri te-au prins de la urmă.


Recomandarea zilei de 31 august 2020, Fecioară:

Recomandarea zilei pentru nativii(ele) acestei zodii este să facă o schimbare în ceea ce privește viața lor. Chiar dacă te temi de schimbări, acestea pot fi mult mai benefice decât crezi și te pot ajuta să te maturizezi.


Recomandarea zilei de 31 august 2020, Balanţă:

Recomandarea zilei pentru nativii(ele) acestei zodii este să caute cea mai bună rezolvare pentru problemele care îi/le macină. Deja s-au acumulat multe probleme, iar timpul pentru a le rezolva nu prea este de partea lor.


Recomandarea zilei de 31 august 2020, Scorpion:

Recomandarea zilei pentru nativii(ele) acestei zodii este să se ocupe de treburile gospodărești. Nu ai avut timp în ultima vreme pentru a te ocupa de ele, dar acum poți recupera.


Recomandarea zilei de 31 august 2020, Săgetător:

Recomandarea zilei pentru nativii(ele) acestei zodii este să înceapă să acorde mai multă atenție sănătății. Îți este destul de greu să faci acest lucru acum, dar nu trebuie să treci peste un asemenea subiect important.


Recomandarea zilei de 31 august 2020, Capricorn:

Recomandarea zilei pentru nativii(ele) acestei zodii este să discute cu cel(a) mai bun(ă) prieten(ă) despre problemele prin care trec. Discuția cu anumite persoane chiar le-ar face bine.


Recomandarea zilei de 31 august 2020, Vărsător:

Recomandarea zilei pentru nativii(ele) acestei zodii este să se bucure de ziua de luni. Încearcă să nu mai lași evenimentele mai puțin plăcute să îți strice starea și nici să te întristeze și mai mult.


Recomandarea zilei de 31 august 2020, Peşti:

Recomandarea zilei pentru nativii(ele) acestei zodii este să acorde mai multă atenție felului în care se poartă cu persoanele din jur. Atitudinea pe care ai abordat-o în ultima vreme nu este una tocmai demnă de lăudat, iar acest lucru are consecințe asupra celor din jur.
 

Horoscopul zilei de luni, 31 august 2020

 
Horoscop zilnic adevărat: luni, 31 august 2020


Horoscop 31 august 2020, Berbec:

Berbecii încep săptămâna în forță și nu puțini(e) sunt cei(le) care vor avea parte de oferte de nerefuzat, atât pe plan personal, cât și în ceea ce privește sfera profesională. Este timpul pentru mari schimbări, care vor atrage după sine noi persoane, gânduri și moduri de a privi lumea. Nativii(ele) din zodia Berbec au toate motivele să privească cu încredere spre viitor. Îndrăznește să îți aduci ideea în realitate, vei fi surprins(ă) de ce va urma.


Horoscop 31 august 2020, Taur:

Taurii ar putea trece printr-o dilemă sentimentală. O persoană dă semne de trădare, iar ceea ce spune nu se potrivește mai deloc cu modul în care acționează. Atenție mare și multă răbdare, pentru că în astfel de situații lucrurile nu se tranșează de pe o zi pe alta. Încearcă să vezi de unde izvorăște totul și care sunt adevăratele intenții ale celor cu care interacționezi la nivel profund.


Horoscop 31 august 2020, Gemeni:

Un început de săptămână cum nu se poate mai armonios pentru Gemeni, care ar putea trăi un sentiment de seninătate ce nu pare a fi provocat de niciun eveniment extern. Aici este de fapt adevărata fericire, când nu ai nevoie de lucruri sau reușite pentru a te simți în pielea ta. Profită de moment, pentru că e rar și merită trăit la adevărata lui însemnătate.


Horoscop 31 august 2020, Rac:

Racii ar putea intra într-o nouă etapă pe plan sentimental. Ocaziile se perindă cu viteză amețitoare, iar nu puțini sunt cei(le) care vor avea parte de schimbări imposibil de imaginat în urmă cu puțin timp. Este momentul pentru a trece la acțiune, însă nu înainte de a face ordine în gânduri și de a afla care sunt adevăratele dorințe și aspirații.


Horoscop 31 august 2020, Leu:

Dacă se gândește la orice călătorie majoră în acest an, astăzi este ziua pentru ca Leul să pună lucrurile în mișcare. Analizați datele și încercați să căutați opțiuni de transport accesibile. Verificați cu oricine intenționa să meargă cu dumneavoastră și asigurați-vă că sunt încă în plan. Totuși, dacă așteptați prea mult pentru a merge mai departe cu planurile dumneavoastră, ați putea pierde o oportunitate frumoasă de vacanță.


Horoscop 31 august 2020, Fecioară:

Fecioara astăzi ar putea avea o conversație semnificativă, din punct de vedere emoțional, cu o persoană cu care ai o relație mai mult profesională. Aruncați-vă subtil câteva gânduri și dacă amândoi vreți să discutați în detaliu, continuați. Aveți grijă să nu depășiți limita pe care ați pus-o între muncă și viața privată, dar este în regulă să lăsați puțin garda jos.


Horoscop 31 august 2020, Balanţă:

Uneori, izbucnirile neașteptate ale Balanței sunt cele care inspiră cele mai bune idei, așa că încearcă să nu te dezici nici azi. Spune ce simți, imediat. Este timpul să vă eliberați mintea și limba, pentru a spune adevărul și numai adevărul. Sigur, acest tip de comunicare dezinhibată vă poate aduce unele deservicii, dar cui îi pasă? De cele mai multe ori, veți adăuga valoare și autenticitate conversației.


Horoscop 31 august 2020, Scorpion:

Pentru Scorpion, responsabilitățile pot fi o sabie cu două tăișuri, dar când vi se oferă astăzi câteva responsabilități suplimentare, concentrați-vă asupra aspectelor pozitive ale acestora. S-ar putea să vă ocupe mai mult timp, dar ce ați fi făcut cu tot timpul liber oricum? Aveți acum o energie foarte pozitivă în interiorul dumneavoastră și ar fi bine să o canalizați într-o direcție utilă. Aceste noi obligații sunt, în felul lor, un cadou. Vă vor oferi șansa de a străluci și de a vă construi încrederea.


Horoscop 31 august 2020, Săgetător:

Pentru Săgetători, e o zi în care ar putea descoperi că nu întotdeauna e necesar să se descurce singuri. Unde-s doi, puterea crește, spune o vorbă populară. În plan profesional, atragerea unor colegi(e) în proiectele pe care le aveți v-ar ajuta să rezolvați rapid situația. La fel și în viața personală, timpul liber petrecut în compania unei persoane dragi ar putea fi mult mai plăcut.


Horoscop 31 august 2020, Capricorn:

În ultima zi de vară, dacă nativii(ele) din Capricorn au de gând să tragă linia, să vadă ce au realizat până acum, ar fi bine să nu fie prea exigenți(te) cu ei(le). Dacă simțiți că nu ați atins unele obiective, nu e timpul trecut. Urmează o perioadă în care puteți avea parte de realizări și satisfacții. E important să aveți încredere în voi și în ceea ce întreprindeți.


Horoscop 31 august 2020, Vărsător:

Începutul de săptămână pentru Vărsători ar putea fi o bună ocazie de a vă face noi cunoștințe. Veți avea posibilitatea de a intra în legătură cu noi persoane și să vă extindeți contactele în plan profesional. Pentru cei(le) care încă nu și-au găsit jumătatea, ar putea fi vorba despre o întâlnire cu o persoană ce le va atrage atenția.


Horoscop 31 august 2020, Peşti:

Pentru cei(le) din zodia Pești, în cazul proiectelor pe care trebuie să le realizeze, ar fi bine să nu să grăbească pentru a le duce la capăt. Calitatea e mai importantă decât viteza, în multe situații. Așa că v-ați putea concentra ca totul să iasă cât mai bine. În a doua parte a zilei, v-ați putea bucura de ceea ce vă face să vă simțiți bine: muzică, prietenie sau o mâncare bună.
 

În noaptea dintre 1 și 2 septembrie vom avea parte de Lună Plină în Pești

 
În noaptea dintre 1 și 2 septembrie vom avea parte de Lună Plină în Pești


Berbec:

Pentru a putea merge mai departe cu viața voastră trebuie să acceptați tot ce s-a întâmplat până acum, să vă recunoaşteţi greșelile și să învăţaţi lecțiile care vă pot ajuta în viitor. Nu fiţi dezamăgiţi(te), totul se întâmplă cu un motiv, sunteţi fix acolo unde trebuie să fiţi cu viața voastră.


Taur:

Nu mai regretaţi atât de mult trecutul și nici nu vă mai faceţi atâtea griji cu privire la viitor. Primul nu mai există, nu mai puteți face nimic pentru a îl schimba, iar al doilea nu ştiţi cum va fi. Singurul moment care contează cu adevărat este prezentul - învăţaţi să vă bucuraţi de el și să îl trăiţi cum ştiţi mai bine.


Gemeni:

Dacă aveţi de luat decizii importante, învăţaţi să faceţi un pas în spate, să analizaţi situația în care vă aflaţi astfel încât să vă daţi seama de ce aveţi nevoie cu adevărat. Chiar dacă oamenii din jurul vostru vă dau sfaturi bune, încercaţi să vă lăsaţi conduşi(se) de intuiție pentru că voi știţi cel mai bine cum vreţi să fie viața voastră.


Rac:

Nu mai ţineţi în voi atâtea stări și emoții pentru că nu vă faceţi nimic altceva decât rău. Învăţaţi să spuneţi ce gândiţi și ce se află cu adevărat în sufletul vostru fără perdea - astfel veţi reuși să creaţi legături mult mai sincere și mai mature în relațiile cu oamenii din jurul vostru.


Leu:

Este o perioadă grea, însă trebuie să aveţi încredere că, până la urmă, totul va fi bine. Alegeţi să credeţi în voi indiferent de situație, să vă spuneţi că totul va fi bine și să vă bucuraţi de călătoria pe care o faceţi pentru că este una cu lecții extrem de importante, care vă vor fi de mare ajutor în viitor.


Fecioară:

Este timpul să vă ridicaţi de la pământ și să vă continuaţi drumul în viață. Va fi greu, însă este necesar să faceţi asta. Nu puteți rămâne în același capitol plin de durere, de frustrări și de resentimente. Alegeţi să lăsaţi în spate trecutul și să mergeţi mai departe.


Balanţă:

Profitaţi de această perioadă pentru a analiza mai mult relația pe care o aveţi cu voi; puneţi-vă întrebările importante și descoperiţi-vă. Învăţaţi să vă daţi seama de ce aveţi nevoie pentru a fi fericiţi(te) cu adevărat și luptaţi cu tot sufletul pentru asta. Nu vă opriţi până când nu ajungeţi acolo unde visaţi să fiţi.


Scorpion:

Tot ce s-a întâmplat în trecut trebuie să rămână acolo. A fost o parte importantă din viața voastră, însă povestea merge mai departe. Închideţi definitiv acest capitol pentru a îl putea deschide pe următorul - sunteţi mai puternici(e) decât credeţi și veţi putea trece și peste asta.


Săgetător:

Învăţaţi să vă trăiţi viața fix așa cum vă doriţi; nu luaţi în calcul ce spun persoanele din jurul vostru, fiecare are o percepție diferită asupra fericirii și modului în care să se bucure de prezent. Faceţi tot ce vă place fără să vă gândiţi că aţi putea fi judecaţi(te) de ceilalți(lelalte).


Capricorn:

Nu vă ascundeţi emoțiile, nu vă mințiți singuri(e) pentru că băgând sub preș toate aceste stări, nu veţi face nimic altceva decât să amânaţi perioada de vindecare reală a sufletului vostru. Acceptaţi ceea ce simţiţi, de la fericire la tristețe, durere, dezamăgire, ură, frustrare și lucraţi cu toate aceste sentimente.


Vărsător:

Nu sunteţi singuri(e) în această lume; îndrăzniţi să spuneţi că nu mai puteți atunci când vă simţiţi depăşiţi(te) de situație și cereţi ajutorul de la oamenii din jurul vostru. Nu vă fie teamă să fiţi vulnerabili(e); persoanele care vă iubesc necondiționat vă vor fi alături nu doar în momentele bune, ci și în cele mai puțin bune.


Peşti:

Aveţi încredere în voi chiar și în cele mai dificile momente. Aceasta este o perioadă grea, nu o viață grea - să nu uitați niciodată că după furtună apare cel mai frumos curcubeu și soarele strălucește mai puternic. Mergeţi mai departe cu viața voastră, va fi mai bine în scurt timp.

 

Recomandarea zilei de 30 august 2020

 
Recomandarea zilei de 30 august 2020


Recomandarea zilei de 30 august 2020, Berbec:

Duminică, Berbecii se vor lovi de anumite probleme care nu vor necesită amânare. Gândește-te bine la o rezolvare și nu te grăbi.


Recomandarea zilei de 30 august 2020, Taur:

Taurilor li se recomandă ca în această perioadă să facă tot posibilul să renunțe la persoanele care le fac rău. Ai parte de foarte multe prietenii false, care nu te ajută din niciun punct de vedere, ci dimpotrivă.


Recomandarea zilei de 30 august 2020, Gemeni:

Este fix una dintre acele zile în care tot ce îşi doresc Gemenii este să fie răsfățați și să răsfeţe şi ei pe cei(le) din jurul lor la rândul lor.


Recomandarea zilei de 30 august 2020, Rac:

Racii vor avea o stare destul de bună azi și vor fi destul de activi, așa că nu vor mai amâna anumite lucruri. Te poți apuca de făcut curat în gospodărie sau poți petrece mai mult timp cu copiii.


Recomandarea zilei de 30 august 2020, Leu:

Leii sunt foarte ambițioși în ultima vreme, iar lucrul acesta se datorează faptului că au oamenii potriviți lângă ei. Schimbarea pe care ai făcut-o în urmă cu ceva timp îți va aduce în continuare foarte multe beneficii.


Recomandarea zilei de 30 august 2020, Fecioară:

Nu este cea mai bună zi pentru a discuta aspecte importante cu cel(a) pe care îl/o iubiți. Ar fi bine să lași aceste discuții pentru altă dată, pentru că riști să creezi haos.


Recomandarea zilei de 30 august 2020, Balanţă:

Gândește-te mult mai mult la ceea ce trebuie să faci în viitor. Faptul că ți-ai lăsat soarta la voia întâmplării nu a fost cel mai inspirat lucru.


Recomandarea zilei de 30 august 2020, Scorpion:

Bucură-te de ziua asta liberă și nu te gândi la absolut nimic. Ai nevoie de o perioadă de timp în care să fii departe de toți și toate și să uiți de toate grijile și problemele pe care le ai.


Recomandarea zilei de 30 august 2020, Săgetător:

Ai nevoie de odihnă astăzi, așa că amână tot ce ai de făcut în această zi. Este foarte important să fii precaut(ă) la anumite detalii din viața ta la momentul actual.


Recomandarea zilei de 30 august 2020, Capricorn:

Nu este cea mai favorabilă zi pentru a termina proiectele. Mintea îți fuge în toate părțile, așa că cel mai bine ar fi să renunți la ideea că vei termina astăzi toată treaba.


Recomandarea zilei de 30 august 2020, Vărsător:

Trebuie să fii mult mai atent(ă) la mici detalii din viața ta. Se pare că relația cu cel(a) drag(ă) este destul de complicată în aceste zile, așa că cel mai bine ar fi să eviți toate discuțiile în contradictoriu.


Recomandarea zilei de 30 august 2020, Peşti:

Știi foarte bine că ești un/o prieten(ă) foarte bună, nu trebuie să demonstrezi asta de fiecare dată. Încearcă să ai grijă mai mult de tine, pentru că riști să îți consumi toată energia pe persoanele din jurul tău.
 

9 septembrie - 14 noiembrie 2020: Marte intră în retrograd

 
9 septembrie - 14 noiembrie 2020: Marte intră în retrograd


Ar fi indicat să vă pregătiţi pentru una dintre cele mai puternice alinieri astrologice din acest an. Din data de 9 septembrie 2020, Marte intră în retrograd și va rămâne în mișcare inversă până în ziua de 14 noiembrie 2020.


Ar fi bine să reflectaţi la ce s-a întâmplat în ultimul an

Veţi avea timp să analizaţi tot ce s-a întâmplat în ultimul an - de la schimbări, la decizii, la relații încheiate sau începute. Aţi experimentat atât de multe lucruri noi până acum, iar acest retrograd va pune din nou amprenta pe ele. Recomandat ar fi să vă pregătiţi pentru o explozie intensă de energie întrucât Marte va declanşa din nou acele momente puternice de alinieri astrologice.


Chiar și ziua în care Marte intră în retrograd este una importantă

9 Septembrie (9.09) este un număr destul de puternic - a nouă zi din cea de-a noua lună a anului reprezintă terminarea lecțiilor. Acesta este momentul în care începeţi să pricepeţi tot ce vi s-a întâmplat și să realizaţi ce v-a învățat Universul de-a lungul anului.


Marte retrograd 2020 va avea un impact puternic de putere în relații

Energia puternică a acestui retrograd va fi resimțită foarte mult în zona de relații. Marte se va alinia cu Pluto și Saturn în timpul acestui retrograd, iar asta va stârni probleme legate de putere și control în relațiile pe care le aveţi cu persoanele din jurul vostru.


Ce impact va avea Marter retrograd 2020 asupra vieții personale?

Acest an a fost anul schimbărilor extreme la nivel personal. A desființat energiile întunecate pentru a vă ajuta să vă ridicaţi la o stare superioară a minții și să vă dezvoltaţi mai mult ca oricând.

Sfatul Universului: Este ocazia să reevaluaţi direcția călătoriei voastre. Este prilejul să reflectaţi asupra acțiunilor făcute până acum și a modului în care acestea sunt aliniate cu viitorul vostru. Puteţi profita de această perioadă pentru a trece încă o dată prin obiectivele avute și a găsi noi căi de a vă atinge ţelurile.

 

Horoscopul zilei de duminică, 30 august 2020

 
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 30 august 2020


Horoscop 30 august 2020, Berbec:

Fiecare pas pe care îl fac Berbecii astăzi îi aduce cu un pas mai aproape de o schimbare majoră pe plan personal, una ce va avea implicații pe viitor. Este liniștea dinaintea furtunii, dar nu în sensul rău. Nativii(ele) din Berbec au toate motivele să privească cu încredere către viitor și să folosească această zi pentru a-și pune ordine în gânduri, astfel încât să fie pregătiți(te) pentru ocaziile ce vor veni.


Horoscop 30 august 2020, Taur:

Taurii ar putea să nimerească în compania unor persoane dificile, care sunt puse pe scandal și interpretează fiecare frază după bunul plac. În mod normal, nativii(ele) din zodia Taur ar avea tendința de a riposta, însă această atitudine vine ca o lecție de viață. Cu anumiți oameni tăcerea este de aur, mai ales atunci când nu are sens să le schimbi părerea. Păstrează-ți energia pentru lucruri care chiar contează.


Horoscop 30 august 2020, Gemeni:

Toți oamenii fac greșeli, fie că își dau seama sau nu - asta ar trebui să își amintească Gemenii, dacă o persoană din trecut revine în viața lor. Este alegerea ta dacă decizi să lași totul în urmă și să pornești de la zero sau refuzi clar ideea unei noi relații. Asigură-te, însă, că nu alegi cu jumătate de inimă, altfel vei fi măcinat(ă) și s-ar putea să ajungi să regreți.


Horoscop 30 august 2020, Rac:

Racii sunt plini de energie și imprevizibili, iar persoanele din jurul lor par a prelua această atitudine. Ceva magnetic îi plasează în centrul atenției și nu este exclus ca unii(ele) să atragă priviri mai mult decât prietenoase. S-ar putea chiar ca o persoană să vină cu mărturisiri dintre cele mai romantice, despre care nici măcar nu ți-ai fi putut imagina. Este cu adevărat o zi specială și o ocazie unică, bucură-te de ea.


Horoscop 30 august 2020, Leu:

Leul trebuie să se menajeze, atunci când vine vorba despre sentimente. Trebuie să luați un punct de vedere mai impersonal despre lucruri chiar acum. Fă pasul înapoi si te implica prea mult în anumite situații, mai ales ca nu este foarte sigur daca prezintă un nivel mare de risc. Ar fi păcat să îți crești entuziasmul în legătură cu o invitație sau un eveniment promis doar pentru a fi dezamăgit(ă) în cele din urmă. Dacă-ți pare contraintuitiv să te detașezi de emoții, măcar încearcă și vezi cum funcționează.


Horoscop 30 august 2020, Fecioară:

Fecioara are o conversație scurtă, întâmplătoare, cu o persoană pe care nu o cunoașteți foarte bine, dar care va evolua într-o discuție îndelungată. Intelectul vostru ridicat va găsi plăcere în această conversație. Ține minte că niciun om nu experimentează aceeași realitate și este un lucru bun să auziți cum explică ceilalți oameni modul lor de viață. Ești foarte interesat(ă) de păreri care diferă de ale tale, așa că cere-le! Ai putea să primești informații valoroase în legătură cu un proiect.


Horoscop 30 august 2020, Balanţă:

Ochii Balanței au o viziune foarte clară despre o situație complicată, dar ce spune inima ta? Există mai mult decât ce vezi cu ochii, iar subtilitățile nu pot fi identificate, decât simțindu-te într-un anumite fel. Ia-ți ceva timp astăzi să te gândești la dorințele tale și vezi cum te simți în legătură cu viața ta sentimentală, cariera ta sau în dezvoltarea personală. Universul vă așteaptă să-i spuneți ce doriți, astfel încât să vă poată ajuta spre un rezultat dorit.


Horoscop 30 august 2020, Scorpion:

Scorpionul acordă o atenție deosebită viselor sale. Varietatea de imagini pe care subconștientul dumneavoastră le pregătește, cât și cele pe care mintea ta conștientă le creează pot părea idei fanteziste, care nu se raportează prea mult la obiectivele tale reale, dar nu este neapărat cazul. Privește mai aproape și vei vedea că acestea sunt un fel de mijloace care te pot duce de unde te afli acum până unde vrei să fii. Semnele sunt acolo, trebuie doar să încetiniți pentru a le vedea.


Horoscop 30 august 2020, Săgetător:

E un bun moment pentru Săgetători să dea atenţie planurilor pe care le au pentru următoarea perioadă. Unele ar putea să se bată cap în cap, aşa că ar putea să vă confruntaţi cu unele situaţii complicate. Ca să le evitaţi, v-aţi putea concentra asupra priorităţilor. Ar fi bine să vă asiguraţi că lucrurile pe care le consideraţi importante puteţi să le faceţi.


Horoscop 30 august 2020, Capricorn:

Pentru Capricorni, poate fi o duminică relaxantă, dar aţi putea beneficia de timpul liber pentru a evalua unele situaţii. Poate e necesar să aduceţi unele schimbări pe la casă sau să faceţi alte treburi domestice, poate sunt necesare unele investiţii. Ar fi bine să reuşiţi să vă faceţi unele calcule înainte de a trece la treabă, într-o toamnă care deja se anunţă cam aglomerată.


Horoscop 30 august 2020, Vărsător:

Vărsătorii ar putea fi atenţi astăzi la conversaţii. Ar fi bine să nu insistaţi pentru a vă convinge interlocutorii(arele) ca să fie de acord cu opiniile voastre. Aţi putea obţine rezultatul invers. S-ar putea să descoperiţi astfel că în multe cazuri, faptele pot face mai mult decât vorbele.


Horoscop 30 august 2020, Peşti:

Astăzi, cei(le) din zodia Peşti ar putea descoperi că unele lucruri nu au ieşit tocmai cum au prevăzut. Nu ar fi cazul însă să vă panicaţi, pentru că situaţiile s-ar putea să nu fie chiar dramatice. Ar fi bine să acţionaţi cu calm şi cu tactul care vă caracterizează. S-ar putea să descoperiţi că lucrurile despre care credeaţi că au ieşit prost v-ar putea fi chiar foarte folositoare.
 

Horoscopul zilei de luni, 24 august 2020

 
Horoscop zilnic adevărat: luni, 24 august 2020


Horoscop 24 august 2020, Berbec:

Berbecii primesc o veste complet neaşteptată. Ar trebui însă să fiţi vigilenţi(te) şi prevăzători(are), căutaţi să găsiţi o sursă corectă a informaţiei pentru că v-aţi putea trezi că totul a fost o minciună. Este foarte important să verificaţi, iar mai apoi să luaţi o decizie, una gândită, analizată şi reanalizată. De acest lucru poate depinde chiar viitorul vostru.


Horoscop 24 august 2020, Taur:

Discuţii aprinse la serviciu, dragi Tauri. Ar fi bine să nu vă implicaţi în situaţii care nu vă vizează ori în care nu sunteţi vinovaţi(te) cu nimic. Puteţi încerca o mediere între colegii(ele) voştri(astre), oferiţi sfaturi, aveţi răbdare şi acţionaţi cu tact. Acest lucru poate fi observat şi apreciat chiar şi de superiorul(ara) vostru(astră), care nu vă da uitării reacţia voastră eficientă.


Horoscop 24 august 2020, Gemeni:

Gemenii încep să lucreze pentru un proiect nou pentru care au riscat foarte mult. Aveţi încredere în potenţialul vostru, doar aşa le veţi arăta şi celor din jur că sunteţi capabili(e) de lucruri măreţe. Aştrii au veşti bune în plan financiar, s-ar putea ca succesul să apară mai devreme decât v-aţi fi aşteptat. Nu ascultaţi gurile rele, vor exista bineînţeles şi oameni invidioşi, dar puteţi face abstracţie.


Horoscop 24 august 2020, Rac:

Racii se pregătesc de o binemeritată vacanţă, mai ales după tot stresul acumulat în ultima vreme, îndeosebi la serviciu, dar şi în viaţa personală. Convingeţi câţiva(teva) prieteni(e) să vă însoţească la mare şi profitaţi de câteva zile de soare şi distracţie. Reţineţi însă că trebuie să vă protejaţi. Soarele torid v-ar putea aduce ghinion dacă nu folosiţi o protecţie solară. Respectaţi şi orele în care ar fi bine să nu staţi la plajă, altfel vă veţi alege cu arsuri de toată frumuseţea.


Horoscop 24 august 2020, Leu:

Lasă-te purtat(ă) de val și vei avea mai multe de câștigat decât dacă te împotrivești. Nu încerca să-i/le contrazici pe ceilalți(lelalte), chit că ai dreptate. Lasă-i/le pe alții(tele) să poarte bătăliile. Asta nu înseamnă că nu ar mai trebui să îți spui punctul de vedere, ci că ar fi cazul să renunți la a-i/le mai face pe ceilalți(lelalte) să vadă lucrurile așa cum le vezi tu. Acceptă compromisul la care se ajunge la nivelul întregii echipe, chiar dacă tu ai fi optat pentru altceva.


Horoscop 24 august 2020, Fecioară:

Uneori nu îți dai seama ce zi grozavă ai avut până nu se lasă seara și trebuie să pui punct. Trăiește clipa, mulțumește-le celor apropiați(te) pentru tot ceea ce fac pentru tine, bucură-te împreună cu familia și prietenii(ele) de clipe de relaxare. Peste tot există motive de fericire. Trebuie doar să deschizi ochii bine și să le vezi. Nu îți mai pierde energia cu problemele de zi cu zi.


Horoscop 24 august 2020, Balanţă:

Promisiunile nu înseamnă nimic dacă nu conduc la fapte. Nu te lăsa afectat(ă) de persoanele care nu reușesc să își ducă la bun sfârșit ideile grozave cu care te-au fascinat în trecut. În loc să le ceri socoteală ori să te frustrezi, mai bine treci peste. Mergi mai departe cu planurile pe care tu singur(ă) ți le-ai făcut. Nu ai nevoie de cineva să te împingă de la spate.


Horoscop 24 august 2020, Scorpion:

Intuiția ți-e brici și ai o imagine clară despre ce urmează. De fapt, ai să vezi că vei avea ocazia să spui multor persoane „ți-am spus eu”. Vei afla vești grozave de la cineva îndepărtat și, cine știe, poate chiar îți vei cumpăra acele lucruri pe care ți le doreai de multă vreme. Nu e exclus să ți se ofere o oportunitate de a-ți schimba traiectoria în carieră. Chiar dacă la început poate părea un rol secundar și fără importanță, în câteva luni s-ar putea transforma într-o mega afacere.


Horoscop 24 august 2020, Săgetător:

E timpul să recunoașteți că există anumite lucruri care sunt dincolo de puterea voastră de control. Încetați să vă mai dați cu capul de peretele acela și spuneți-vă că puteți încerca din nou mai târziu, când lucrurile sunt mai mult în favoarea voastră. Astăzi, trebuie doar să rezolvi ceea ce poți realiza și să ignori restul. Într-un fel, îți vei oferi o hartă rutieră pe care trebuie să o urmezi și nu te va ghida greșit. Aceasta nu este o zi bună pentru a-ți forța norocul, așa că poți să ceri ajutorul, chiar și șefilor(elor) tăi(ale).


Horoscop 24 august 2020, Capricorn:

Încercați să nu luați lucrurile prea în serios astăzi, în ciuda situației voastre. Chiar dacă s-ar putea să simțiți un sentiment din ce în ce mai mare de responsabilitate pentru ceva, nu trebuie să simțiți că este o povară. Este o onoare. Așa că luminează-te și simte-te liber(ă) să faci chiar și câteva glume despre situația ta. Oamenii vor să știe că este în regulă să se apropie de tine, deci dă-le lumină verde. Fii plăcut(ă) și pregătește-te pentru niște conversații fascinante și provocatoare.


Horoscop 24 august 2020, Vărsător:

Nu toată lumea va putea să cadă de acord asupra modului corect de a face lucrurile astăzi, dar ar trebui să descoperi că toate aceste dezacorduri sunt destul de inspirate! Aveți grijă când aveți de-a face cu alte persoane și ascultați-le sugestiile cu mintea deschisă. Lăsați-i(le) să își exprime frustrările lor fără să vă oferiți propria opinie. În comportamentul lor s-ar putea să găsiți doar o nouă abordare creativă a unei probleme vechi, cunoscute, care v-a deranjat de ceva vreme.


Horoscop 24 august 2020, Peşti:

Aveți un ochi critic acum, ceea ce vă face excelent(ă) în detectarea situațiilor neplăcute sau riscante. Folosiți astăzi această valoroasă abilitate pentru a vă asigura că nimeni nu profită de cei(le) pe care îi/le iubiți. Dacă cineva de care te interesează se află într-o relație nouă, tocmai a început o nouă slujbă sau a făcut recent o achiziție scumpă, stai cu ochii pe el(a). Alertează-l(o) dacă nu face ce trebuie, dar nu-i ține predici. Lasă-l(o) să-și dea seama singur(ă).
 

Horoscopul zilei de duminică, 23 august 2020

 
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 23 august 2020


Horoscop 23 august 2020, Berbec:

Berbecii vor primi laude din partea unor persoane influente pentru efortul depus în ultima vreme, mai ales din punct de vedere profesional. Astfel veţi înţelege că munca şi devotamentul au fost observate şi de altfel apreciate. Sunt şanse mari să obţineţi beneficii ori chiar să vi se propună o mărire de salariu.


Horoscop 23 august 2020, Taur:

Taurii au parte de o zi lungă şi obositoare în jurul căminului. Dacă aţi decis să faceţi mai multe schimbări prin casă, ei bine, astăzi vă veţi ocupa de toate acestea, pe lângă toată curăţenia pe care aţi promis că o veţi face. La finalul zilei însă veţi fi bucuroşi(ase), încântaţi(te) şi veţi răsufla uşuraţi(te) pentru că v-aţi îndeplinit dorinţele şi aţi adus o nouă înfăţişare casei voastre.


Horoscop 23 august 2020, Gemeni:

Gemenii au parte de o zi foarte bună, mai ales din punct de vedere sentimental. Aveţi ocazia de a vă deschide sufletul în faţa unei persoane cu scopul de a începe, poate, o frumoasă poveste de dragoste. S-ar putea să aveţi mare noroc din acest punct de vedere, iar sentimentele să fie reciproce. Aveţi însă puţină răbdare.


Horoscop 23 august 2020, Rac:

Racii ar putea trece printr-un moment dificil, din cauza unor neînţelegeri. Fiţi calmi(e), acţionaţi cu tact, discutaţi deschis şi veţi reuşi să ajungeţi într-un punct comun. Fiţi însă clari(e), aveţi răbdare şi înţelegere. În final toate vor trece, iar pacea va fi reinstaurată. Aştrii au încredere în capacitatea voastră de mediere.


Horoscop 23 august 2020, Leu:

Dacă te simți presat(ă) să cheltui mai mulți bani astăzi, nu ceda! Dacă prietenii(ele) tăi(ale) vor să ieșiți la o cină pretențioasă, sugerează o ieșire la pizza. Dacă toți(ate) se laudă cu telefoane scumpe și mașini luxoase, amintește-ți cât ai muncit ca să îți poți permite telefonul pe care îl ții în buzunar. Trebuie să te păstrezi cât mai departe de tentația de a face cumpărături!


Horoscop 23 august 2020, Fecioară:

Uneori, pur și simplu nu te poți abține. Faci ceva despre care mulți(te) spun că este prea riscant, însă nici nu vrei să auzi când ți se cere să te oprești.


Horoscop 23 august 2020, Balanţă:

Analizează-ți puțin propria viață. Ce îți lipsește? Până la urmă, nu poți umple acel gol până nu știi ce cauți, nu? Atingerea fericirii presupune să depui anumite eforturi într-o direcție sau alta iar vestea bună e că, cu cât eforturile sunt mai intense, cu atât vei simți că ești răsplătit(ă) mai mult. Vorbește-le celorlalți(te) despre ceea ce visezi. Te va ajuta să îți păstrezi gândirea pozitivă.


Horoscop 23 august 2020, Scorpion:

Simțul excepțional al umorului e cel mai valoros lucru care te va scoate în evidență astăzi. Folosește-l pentru a face pe cineva să râdă. Când ceilalți(lelalte) se simt bine, egoul tău primește un impuls de energie și te ajută să te simți mai bine în pielea ta. E o atitudine sănătoasă și fericită care te va ajuta să faci față oricăror provocări pe care le întâmpini. Rezolvi aproape orice dacă știi să îți păstrezi optimismul.


Horoscop 23 august 2020, Săgetător:

Dacă ești pe cale să pleci într-o călătorie sau într-o vacanță, ai grijă să-ți stăpânești emoțiile. Altfel, îți va fi dificil să îți duci la bun sfârșit sarcinile pe care le ai de rezolvat astăzi. Nu uita de responsabilitățile pe care le ai. Munca, apoi relaxarea. Sunt lucruri de care trebuie să te ocupi aici și acum, așa că încearcă să-ți cobori capul din nori. Rămâi concentrat(ă), vei fi liber(ă) să explorezi și să te relaxezi suficient cât de curând!


Horoscop 23 august 2020, Capricorn:

Această zi te va provoca să renunți la toate fixațiile tale și să te lași purtat(ă) de val. Așteptările tale nu corespund așteptărilor oamenilor cu care lucrezi, iar asta ar putea duce la conflict. Din păcate, unele persoane din jurul tău nu vor fi foarte amabile, ceea ce tensionează și mai mult atmosfera. Te-ai gândit vreodată că poate toate aceste neplăceri apar pentru că tu nu ești suficient de receptiv(ă) la ceea ce ți se transmite? Încearcă să vezi lucrurile și din punctul lor de vedere.


Horoscop 23 august 2020, Vărsător:

Lasă-i(le) pe ceilalți(lelalte) să fie în centrul atenției astăzi. Dă-le șansa să se afirme. Tu nu ai nevoie de asta acum. Îndepărtează-ți atenția de la afaceri și de la muncă. Este timpul să te distrezi. Nu rata o asemenea ocazie că nu se știe când vei mai putea face asta. Dacă ai prieteni(e) apropiați(te) care te susțin, cooptează-i(le) și pe ei(le) în planurile tale de distracție de astăzi.


Horoscop 23 august 2020, Peşti:

Nu te mai preocupa atât de mult de ceea ce cred ceilalți(lelalte) despre tine, dacă vrei să devii mai încrezător(are) în propriile forțe. Doar oamenii nesiguri simt constant nevoia să se raporteze la ceea ce spun sau cred ceilalți(lelalte). Nu mai încerca să impresionezi pe cineva și nu te lăsa atras(ă) în planurile altora. Implică-te în ceea ce dorești și fă ceva care te va face mândru(ă) de tine.
 

Evenimente astrologice în luna septembrie 2020

 
Evenimente astrologice în luna septembrie 2020


- 1 septembrie 2020: Mercur (în Fecioară) în trigon cu Pluton (în Capricorn).

- 2 septembrie 2020: Opoziție între Venus (în Rac) și Saturn (în Capricorn).

- 2 septembrie 2020: Lună Plină în Pești.

- 2 septembrie 2020: Trigon al Soarelui (în Fecioară) cu Uranus (în Taur).

- 3 septembrie 2020: Mercur (în Fecioară) în trigon cu Saturn (în Capricorn).

- 4 septembrie 2020: Cuadrat al lui Venus (în Rac) cu Marte (în Berbec).

- 4 septembrie 2020: Sextil între Mercur (în Fecioară) și Venus (în Rac).

- 5 septembrie 2020: Mercur pătrunde în sectorul astrologic al Balanței.

- 6 septembrie 2020: Venus intră în Leu.

- 9 septembrie 2020: Trigon al Soarelui (în Fecioară) cu Jupiter (în Capricorn).

- 9 septembrie 2020: Marte devine retrograd în Berbec.


- 11 septembrie 2020: Soarele (în Fecioară) în opoziție cu Neptun (în Pești).

- 13 septembrie 2020: Jupiter își reia turnura directă în Capricorn.

- 14 septembrie 2020: Trigon între Soare (în Fecioară) și Pluton (în Capricorn).

- 15 septembrie: Cuadrat al lui Venus (în Leu) cu Uranus (în Capricorn).

- 17 septembrie 2020: Mercur (în Balanță) în cuadrat cu Jupiter (în Capricorn).

- 17 septembrie 2020: Lună Nouă în Fecioară.


- 17 septembrie 2020: Cuadrat între Soare (în Fecioară) și Saturn (în Capricorn).

- 21 septembrie 2020: Mercur (în Balanță) în cuadrat cu Pluton (în Capricorn).

- 21 septembrie 2020: Soarele își începe tranzitul în Balanță.

- 23 septembrie 2020: Cuadrat al lui Mercur (În Balanță) cu Saturn (în Capricorn).

- 24 septembrie 2020: Opoziție între Mercur (în Balanță) și Marte (în Berbec).

- 27 septembrie 2020: Debutul tranzitului lui Mercur în Scorpion.

- 29 septembrie 2020: Trigon între Venus (în Leu) și Marte (în Berbec).

- 29 septembrie 2020: Marte (în Berbec) în cuadrat cu Saturn (în Capricorn).

- 29 septembrie 2020: Saturn iese din aspectul retrograd din Capricorn.

 

22 august - 22 septembrie 2020: Soarele tranzitează Fecioara

 
22 august - 22 septembrie 2020: Soarele tranzitează Fecioara


Ce ar trebui să facă Fecioarele?

În perioada acestui tranzit este bine să vă focalizaţi pe obiectivele clare. Ar fi indicat să vă faceţi programări la doctor pentru verificările anuale. Este o perioadă favorabilă și pentru a face cercetări și a decide care este cea mai bună dietă și cel mai bun regim de exerciții. La fel, este un moment prielnic și pentru a învăța sau a merge la cursuri de specializare. Curățenia, eliminarea lucrurilor nefolositoare care vă aglomerează casa, ordonarea actelor la birou sunt activități susținute de acest tranzit.


Berbec:

E momentul oportun să vă îmbunătățiți situația la serviciu. Dacă aveți probleme de concentrare, este indicat să vă reorganizați spațiul de lucru. Asigurați-vă că faceți suficient sport și aveți o dietă echilibrată, care să vă dea energie, în loc să o consume.


Taur:

Creativitatea se află la cote înalte și puteți explora noi feluri de exprimare a acesteia; învățați lucruri noi. Aveți ocazia să întâlniți un om minunat ori să petreceți momente agreabile cu persoana dragă. Veţi avea relații bune cu copiii.


Gemeni:

Aduceți lumină și optimism în căminul vostru. Veți soluționa unele probleme de familie prin discuții deschise. Sunt favorizate munca de acasă sau începerea unui proiect.


Rac:

Este o perioadă prielnică pentru toate formele de comunicare, în care puteți semna un contract sau negocia un acord. Socializarea este susținută în general, așa că este recomandat să ieșiți în lume și să profitați de ocaziile care vă vor ieși în cale.


Leu:

Veţi avea şanse să vă măriţi veniturile sau să concepeți noi idei legate de activități aducătoare de venituri. Dați atenție detaliilor și evitați să cheltuiți mai mult decât câștigați. Puneți în ordine facturile și contractele.


Fecioară:

Este o perioadă bună pentru Fecioare, pentru că Soarele vă luminează semnul. Este o şansă să o luați de la început, să vă stabiliți noi obiective și vise pe care doriți să le puneți în practică.


Balanţă:

Este momentul unui sfârșit de ciclu, al finalizărilor, al renunțării la ceea ce nu vă mai folosește. Nu vă agățați de trecut, în special de o relație care nu vă mai reprezintă. Veți avea ocazia să vă reinventați la sfârşitul lunii septembrie 2020, când Soarele va intra în semnul vostru.


Scorpion:

Este indicat să visați, să vă reevaluați ocaziile pentru a afla ce doriți de la viață. Sunt sprijinite activitățile de echipă și viața socială. Puteți să vă faceți noi amici(e), iar prieteniile existente vor fi consolidate.


Săgetător:

Soarele în Fecioară vă stimulează cariera și direcția spre care doriți să vă îndreptați. Dacă aveţi în gând să vă schimbaţi locul de muncă ori să reveniți la studii pentru a dobândi competențe, este o perioadă favorabilă. Aveți șanse de succes.


Capricorn:

Aveți ocazia să învățați ceva cu totul nou. Ați putea decide să reluaţi unele cursuri de pregătire ori calificare în unele domenii sau i-ați/le-ați putea învață pe alții(tele) ceva ce vă pasionează. Este momentul oportun și pentru călătorii la distanță sau rezolvarea unor probleme legale.


Vărsător:

Ați putea beneficia de sprijinul financiar al unor oameni sau instituții. Este important să vă verificați situația financiară în amănunt. Puneți totul în ordine, pentru a nu avea surprize mai târziu.


Peşti:

S-ar putea să rezolvați neînţelegerile din relațiile personale sau profesionale. Nu este exclus să întâlniţi un/o persoană romantic(ă) sau ați putea decide să vă căsătoriți. Aveţi grijă cui acordați încrederea voastră. Nu vă grăbiți în începerea unor relații noi, personale sau de afaceri.