5-27 septembrie 2020: Planeta Mercur intră in zodia Balanță

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
5-27 septembrie 2020: Planeta Mercur intră in zodia Balanță


Planeta Mercur intră în zodia Balanță în data de 5 septembrie 2020, semn pe care îl va traversa până în data de 27 septembrie 2020.


Berbec:

Comunicarea va avea prioritate în această perioadă, așa că veți avea ocazia să discutați cu persoana iubită sau partenerul(a) cu care lucrați și să lămuriți problemele cu care v-ați confruntat în ultima vreme. Va fi o perioadă luminoasă, în care veți fi comunicativi(e) și agreabili(e). Sunt avantajate negocierile și parteneriatele.


Taur:

Va fi o perioadă prielnică la locul de muncă, unde vă veți înțelege bine cu cei(le) cu care lucrați. Veți juca rolul de împăciuitori(are) în eventualele certuri, pentru că veți avea nevoie de o climat plăcut, armonios. În cazul negocierilor veți găsi cuvintele potrivite pentru a ajunge la o consens.


Gemeni:

Va fi o perioadă avantajoasă relațiilor de dragoste, veți pune preț nu doar pe atracția fizică ci și pe comunicarea verbală, pe schimbul de idei. S-ar putea să flirtați, să apară în viața voastră un om nou, care vă va atrage datorită inteligenței. La fel, Mercur vă sprijină în tot ce are legătură cu educația și acumularea de cunoștințe. Veți fi creativi(e) și ingenioși(ase), plini(e) de energie mentală.






Rac:

Veți avea parte de relații bune cu familia, inclusiv cu părinții. Comunicarea vă va da oportunitatea să discutați și să găsiți rezolvări la tot ce este necesar. Atmosfera va fi agreabilă, interesantă, dinamică. Se prea poate să plecaţi în drumeţii cu familia și pot avea loc discuții sau negocieri referitoare la proprietățile familiei.


Leu:

Planeta comunicării în semnul Balanței va susține în cazul vostru relațiile publice, comunicarea scrisă sau verbală. Se poate să călătoriți foarte mult, dar drumurile vor fi pe distanțe scurte sau medii. Relațiile cu familia de origine sau alte persoane din cercul vostru de prieteni(e) vor fi armonioase, iar voi veți avea grijă să potoliți eventualele certuri.


Fecioară:

Planeta Mercur în zodia Balanță vă ajută în rezolvarea unor probleme financiare și în investiții. Veți avea inteligență speculativă și veți putea prinde oportunităţile din aer. La fel, sunt avantajate negocierile legate de salariu, de vânzări, tranzacții comerciale și pentru încheierea unor contracte.






Balanţă:

Va fi o perioadă în care şarmul vostru va fi la cote înalte, veți fi agreabili(e), amuzanți(te), captivanți(te), oamenii vor roi în jurul vostru. Veți dori să aplanați certurile ori asperitățile care apar în relațiile personale sau profesionale, pentru că va fi important pentru voi să creați un climat plăcut. Mai mult de atât, creativitatea voastră va fi în creștere.


Scorpion:

Va fi o perioadă de interiorizare, de introspecție. Alegeți o atmosferă privată, liniștită, departe de ochii și agitația lumii. Gândurile voastre se vor îndrepta spre voi înșivă(sevă) și nu veți dori să vă exprimați sentimentele, pentru a nu da semne de slăbiciune. În schimb, activitatea mentală va fi intensă. Feriţi-vă de persoanele pesimiste și nu vă faceți prea mult griji.


Săgetător:

Veţi avea parte de activități intense, dinamism şi energie maximă. Ideile și comunicarea vor fi rapide, nu veți sta prea mult pe gânduri. Comunicarea la nivel spiritual si intelectual va fi mai importantă decât romantismul. Asta nu înseamnă că nu veți putea să cunoașteți persoane noi, dar libertatea personală va fi esențială.






Capricorn:

Mercur vă ajută în special în afirmarea personală, în autoritatea socială și în carieră. Buna capacitate de comunicare va fi un avantaj atunci când veți vrea să vă impuneți ideile și să vă promovați proiectele. Pragmatismul Capricornului unit cu capacitatea de negociator al lui Mercur în Balanță vă va acorda inteligența și flexibilitatea necesare să vă impuneți planurile cu succes.


Vărsător:

Pentru acest semn zodiacal, Mercur în Balanță va sprijini proiectele legate de educația superioară, justiție și dreptate socială, precum și cele din domeniul spiritualități. La fel, nu sunt excluse călătorii în afara țării ori comunicarea scrisă și verbală în chestiuni legate de străinătate.


Peşti:

In aceasta perioada pot ieși la suprafață secrete, lucruri ascunse, iar Mercur se va concentra în cazul vostru pe lucrurile neștiute ori întunecate. Aveți grijă la tendința de manipulare prin puterea minții pe care o veți primi din partea lui Mercur. La polul opus, se poate să deveniți cam suspicioși(ase) față de persoana dragă vouă.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS