9 septembrie - 13 noiembrie 2020: Marte retrograd în Berbec

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
9 septembrie - 13 noiembrie 2020: Marte retrograd în Berbec


Planeta Marte va retrograda între 9 septembrie și 13 noiembrie 2020, perioadă în care vom simți o reducere generală a activităților și un nivel diminuat al ambiției de a face ceva.


Berbec:

Vei observa o încetinire generală a energiei. Ia o pauză pentru a te putea relaxa. Nu are rost să forțezi lucrurile.


Taur:

Vei simți nevoia să te retragi pentru un interval de timp ori vei fi obligat(ă) să iei o pauză. Retrogradarea lui Marte pentru nativii(ele) acestei zodii are loc în casa a 12-a, care guvernează toate locurile retrase (exemple: spitale, azile, penitenciare). Va fi momentul reevaluărilor și al introspecției spirituale. Sunt posibile înfruntări cu autoritățile.


Gemeni:

Vei observa o încetinire a vieții sociale, nu vei mai avea chef de întâlnirile obișnuite cu amicii(ele). S-ar putea să apară și unele certuri.






Rac:

Activitățile profesionale vor intra într-o perioadă de inactivitate, parcă nimic nu îţi merge. Dacă se va întâmpla acest lucru, ocupă-te în schimb de pregătirea unor proiecte pentru perioada în care Marte va reveni în mers direct.


Leu:

Îţi va crește interesul pentru latura spirituală a vieții. Pot apărea întârzieri sau amânări în procese, proiecte educaționale și călătorii în afara ţării ori în relațiile cu străinătatea.


Fecioară:

Interesul pentru viața sentimentală va fi redus. Pot apărea întârzieri legate de acte pentru moșteniri, credite, contracte privind banii partenerilor(elor).






Balanţă:

S-ar putea să aveţi parte de probleme, certuri cu soţul(ia) sau orice fel de relații parteneriate, ori senzaţia că lucrurile nu „merg” în direcția așteptată sau dorită.


Scorpion:

Pentru Scorpioni această retrogradare va influența activitățile curente și cele de la locul de muncă, unde treburile vor „merge” mai lent decât îţi doreşti tu, ceea ce îţi va da o senzație de frustrare, de nerăbdare. Pregăteşte lucrurile pentru momentul în care Marte va reveni în mers normal și evită disputele.


Săgetător:

În dragoste vei simți că faptele întârzie să apară, iar interesul și atracția vor fi în scădere. Activitățile fizice vor fi și ele mai puține, iar nivelul de energie va fi mai scăzut. Petrecerile vor lua mai mult forma relaxării, trebuie să eviți situațiile alarmante.






Capricorn:

Veţi remarca unele nivele mai reduse al energiei și al interesului față de problemele legate de familie, părinți și proprietățile familiei. Va apărea o senzație de plictiseală și o dorință de a uita pentru o perioadă de probleme și de responsabilități.


Vărsător:

Relațiile publice și cele sociale, toate formele de comunicare vor fi afectate de mersul retrograd al lui Marte. Fie vor avea loc întârzieri şi amânări, fie vor apărea lipsa de înțelegere și certuri.


Peşti:

Retrogradarea lui Marte poate aduce probleme în sectorul financiar, cu amânări, blocaje, întârzieri. Pot fi luate decizii la nervi sau riscante în domeniul financiar. Ar fi indicat să aştepţi până când energia lui Marte se va normaliza.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS