13 septembrie 2020: Jupiter își reia turnura directă în Capricorn

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
13 septembrie 2020: Jupiter își reia turnura directă în Capricorn


Planeta Jupiter își reia turnura directă în zodia Capricorn începând cu 13 septembrie. Acest tranzit va aduce o mulțime de ocazii, indiciu că veţi avea parte de și mai multe responsabilități pentru voi. Retrogradul lui Jupiter vă încurajează să fiţi sinceri(e), umili(e) și recunoscători(are) pentru tot ce se întâmplă în viaţa voastră. Ar fi indicat să profitaţi de energiile acestei perioade și de influența Capricornului pentru a vă analiza și a descoperi lucrurile fundamentale de care aveţi nevoie pentru a fi fericiți(te).


Berbec:

Concentraţi-vă pe compasiune, înțelepciune și bunătate pentru a crește spiritual. Amintiţi-vă că puterea autorității este, de asemenea, o şansă incredibilă de a învăța. Străduiţi-vă să îi/le ajutați mai mult pe cei(le) din jurul vostru.


Taur:

Este timpul să spuneţi DA. Trebuie să ieşiţi din zona de confort și să profitați de ocaziile pe care vi le aduce Jupiter. Poziționarea aştrilor vă va încuraja să dărâmaţi zidurile pe care le-aţi construit în jurul inimii voastre și să acceptați să fiţi vulnerabili(e).






Gemeni:

Pe măsură ce Jupiter își reia turnura directă în Capricorn, voi trebuie să vă concentraţi mai degrabă pe a dărui decât pe a primi. Poate că nu ştiţi asta încă, însă resursele voastre de dragoste sunt numeroase. Împărtăşiţi cu oamenii din jurul vostru timp, dragoste și empatie.


Rac:

Această perioadă vă va ajuta să vă îndreptaţi atenția asupra vieții personale. Dacă aţi experimentat distanțarea emoțională de partener(a) de cuplu, este momentul ca lucrurile să se schimbe. De asemenea, vor exista numeroase legături karmice și spirituale cu oamenii din jurul vostru.


Leu:

Aceasta este perioadă potrivită pentru a vă îndrepta atenția asupra vieții personale. Faceţi tot posibilul pentru a petrece mai mult timp în compania oamenilor dragi pe care până acum i-aţi tot neglijat. Chiar dacă simţiţi că nu ştiţi cum să vă gestionaţi zilele, să ştiţi că există posibilități - important este să vreţi.






Fecioară:

Este timpul să vă stimulaţi creativitatea sub această alianță cosmică. Sunteţi extrem de talentaţi(te), însă de multe ori nu credeţi în voi. Este timpul să vă încurajaţi singuri(e), să aveţi încredere în voi și să vă oferiţi dragostea pe care de obicei o oferiţi oamenilor din jur.


Balanţă:

Dacă aţi avut resentimente cu privire la trecut, este timpul să le lăsaţi să plece. Veţi găsi liniște în iertare. Petreceţi mai mult timp cu voi înşivă(sevă) și redescoperiţi pacea interioară. Eliminaţi blocajele emoționale și eliberaţi-vă sufletul de toată durerea.


Scorpion:

Jupiter în Capricorn vă va ajuta să vă concentraţi pe viața profesională. Sunteţi foarte creativi(e) și puteți veni cu soluții eficiente la problemele cu care vă confruntați; important este să aveţi încredere în voi și să nu vă daţi bătuţi(te) în fața unui obstacol.






Săgetător:

Jupiter vă îndeamnă să vă îndreptaţi atenția asupra banilor. Cu toate acestea, trebuie să vă inspiraţi din Capricorn și să învăţaţi să fiţi mai recunoscători(are). Nu vă gândiţi la lucrurile materiale, focalizaţi-vă mai degrabă pe liniștea interioară - aveţi mare nevoie de ea în această perioadă.


Capricorn:

Cum Jupiter își reia turnura directă în zodia voastră, vouă vă revine responsabilitatea de a îi/le conduce pe ceilalți(lelalte). Concentraţi-vă pe relațiile pe care le aveţi cu cei(le) din jurul vostru și vă veţi vindeca pe voi înşivă(sevă). Cheia liniștii interioare este de a îi/le ajuta pe ceilalți(lelalte).


Vărsător:

Trebuie să vă concentraţi pe acceptarea realității actuale și a acțiunilor voastre. Lucrurile se pot simți sufocante uneori, însă încercaţi să mergeţi pe drumul vostru cu recunoștință în suflet și veţi observa cum oportunitățile vor răsări de peste tot.


Peşti:

Aceasta este o perioadă perfectă pentru Peşti pentru a vă stabili un nou obiectiv viitor și a vă ține de el. Ce vreţi de la viață? Cum puteți să aduceţi armonie în următoarele săptămâni, poate chiar luni prin acțiunile voastre?








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS