17 septembrie 2020: Lună Nouă în Fecioară

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
17 septembrie 2020: Lună Nouă în Fecioară


Această fază va fi una extrem de însemnată pentru noi. Ne-am adaptat întregul an, pregătindu-ne pentru acest moment. Evenimentul mult așteptat ne va mări cu certitudine simțurile și ne va facilita conectarea la sinele nostru. Este important să încercăm să ne ascultăm intuiția și să alegem cu inima.


Apar schimbări notabile în conștiința noastră, sporind trezirea spirituală însă, pe de altă parte, mulți(te) dintre noi putem deveni instabili(e) și temători(are) pentru că nu vom putea izbuti să înțelegem ce se întâmplă și nu ne mai putem stăpâni stările și emoțiile.


Cu Marte în retrograd, instabilitatea ne poate face să acționăm diferit de cum am face-o în mod normal. De aceea Universul ne sfătuiește să nu ne pripim în luarea deciziilor și să urmărim cu mare atenție fiecare aspect și detaliu. La fel, să reținem că este în puterea noastră să nu ne focalizăm asupra lucrurilor dăunătoare din jur și, în schimb, să încercăm să fim optimiști(ste).






Poate fi lesne să ajungem în mijlocul furtunii. Înfruntările, altercaţiile și dezamăgirile pot apărea mereu în această perioadă. Trebuie, însă, să ne aducem aminte de fiecare dată că suntem ființe divine conectate între ele prin iubire.


Iubirea este singurul sentiment care ne poate uni. Dacă putem să ne amintim acest lucru, ne putem înălţa vibrațiile la un nivel superior, iar asta ne va ajuta în mai multe feluri - deoarece Universul va lucra în avantajul nostru.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS