9 septembrie - 14 noiembrie 2020: Marte intră în retrograd

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
9 septembrie - 14 noiembrie 2020: Marte intră în retrograd


Ar fi indicat să vă pregătiţi pentru una dintre cele mai puternice alinieri astrologice din acest an. Din data de 9 septembrie 2020, Marte intră în retrograd și va rămâne în mișcare inversă până în ziua de 14 noiembrie 2020.


Ar fi bine să reflectaţi la ce s-a întâmplat în ultimul an

Veţi avea timp să analizaţi tot ce s-a întâmplat în ultimul an - de la schimbări, la decizii, la relații încheiate sau începute. Aţi experimentat atât de multe lucruri noi până acum, iar acest retrograd va pune din nou amprenta pe ele. Recomandat ar fi să vă pregătiţi pentru o explozie intensă de energie întrucât Marte va declanşa din nou acele momente puternice de alinieri astrologice.


Chiar și ziua în care Marte intră în retrograd este una importantă

9 Septembrie (9.09) este un număr destul de puternic - a nouă zi din cea de-a noua lună a anului reprezintă terminarea lecțiilor. Acesta este momentul în care începeţi să pricepeţi tot ce vi s-a întâmplat și să realizaţi ce v-a învățat Universul de-a lungul anului.






Marte retrograd 2020 va avea un impact puternic de putere în relații

Energia puternică a acestui retrograd va fi resimțită foarte mult în zona de relații. Marte se va alinia cu Pluto și Saturn în timpul acestui retrograd, iar asta va stârni probleme legate de putere și control în relațiile pe care le aveţi cu persoanele din jurul vostru.






Ce impact va avea Marter retrograd 2020 asupra vieții personale?

Acest an a fost anul schimbărilor extreme la nivel personal. A desființat energiile întunecate pentru a vă ajuta să vă ridicaţi la o stare superioară a minții și să vă dezvoltaţi mai mult ca oricând.

Sfatul Universului: Este ocazia să reevaluaţi direcția călătoriei voastre. Este prilejul să reflectaţi asupra acțiunilor făcute până acum și a modului în care acestea sunt aliniate cu viitorul vostru. Puteţi profita de această perioadă pentru a trece încă o dată prin obiectivele avute și a găsi noi căi de a vă atinge ţelurile.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS