Horoscopul zilei de vineri, 1 martie 2019

 
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 1 martie 2019


Horoscop 1 martie 2019, Berbec:

Cei născuţi în zodia Berbec li se recomandă să îşi petreacă ziua relaxaţi, alături de persoane dragi. Lăsaţi problemele în spate, nu intraţi în conflicte, mai ales dacă nu vă privesc şi gândiţi-vă la planurile voastre de viitor. S-ar putea ca anumite oportunităţi să apară în calea voastră pe care nu ar trebui să le rataţi. Este o zi foarte bună, profitaţi de fiecare moment.


Horoscop 1 martie 2019, Taur:

Cei născuţi în zodia Taur au parte de o zi minunată. Cineva apropiat vouă vă va face o surpriză foarte mare. Nu vă veţi aştepta nicio clipă la acest rezultat. Iubirea pluteşte în aer, motiv pentru care s-ar putea să începeţi o frumoasă poveste de dragoste. În afaceri lucrurile merg bine, pot să stagneze uşor, dar e un lucru pozitiv, pentru că aveţi timpul necesar pentru a vă stabili priorităţile pentru viitor şi strategiile necesare pentru a avansa în plan profesional.


Horoscop 1 martie 2019, Gemeni:

Cei născuţi în zodia Gemeni sunt implicaţi în diferite activităţi şi evenimente. Aveţi ocazia de a face anumite schimbări benefice vouă şi de a vă reprofila. Poate în alt domeniu, ori poate veţi începe un nou hobby, cert este că viaţa voatră va lua o întorsătură imensă, dar într-un sens pozitiv. În ceea ce priveşte cariera, aşteptaţi-vă la o majorare de salariu ori la o avansare mult aşteptată.


Horoscop 1 martie 2019, Rac:

Cei născuţi în zodia Rac vor fi extrem de agitaţi în ziua de 1 martie. Călătorii scurte şi multe întâlniri. O rudă apropiată are nevoie de ajutorul tău şi eşti nevoit să te împarţi între profesie şi viaţa personală. Singura constantă care îţi dă putere să treci peste ziua de vineri este relaţia cu partenerul de viaţă. Dacă eşti căsătorit, încearcă să petreci mai multi timp în compania partenerului de cuplu.


Horoscop 1 martie 2019, Leu:

Cei născuţi în zodia Leu vor să fie izolați de lumea exterioară. Vei deveni din ce în ce mai confuz, iar starea emoţională va fi influenţată de un scandal domestic. După-amiaza, este probabil să ai noroc în afaceri sau să fii lăudat de superiori la locul de muncă. Aştrii îţi recomandă să fii cumpătat şi foarte atent la banii din portofel. Evită cheltuielile inutile.


Horoscop 1 martie 2019, Fecioară:

Fecioarele trebuie să aibă grijă de propria lor bunăstare. Dacă lucrurile nu merg bine în afacerea în care eşti băgat, renunţă la ea. Ia-ţi câteva zile de concediu şi gândeşte-te la noi oportunităţi. Petrece timp cu familia și cu hobby-ul preferat. Poţi, de asemenea, să stai doar pe canapea și să te uiţi la filme. Nu vei regreta. Seara, vei primi veşti legate de o căsătorie sau o petrecere de logodnă.


Horoscop 1 martie 2019, Balanţă:

Balanţele îşi vor petrece prima zi de primăvara a acestui an într-o atmosferă de iubire şi îngrijire universală. Astăzi veţi fi răsplătiţi pentru numeroasele ocazii în care v-aţi îngrijit ca persoanelor din jurul vostru să le fie şi să le meargă bine. De asemenea, aştrii vă oferă, astăzi, numeroase idei inspirate cu ajutorul cărora puteţi obţine câştiguri importante, atât personale cât şi financiare.


Horoscop 1 martie 2019, Scorpion:

Scorpionii vor fi, astăzi, foarte răsfăţaţi. Ziua de 1 martie vă va oferi o stare de optimism şi de visare, astfel că nu veţi face altceva decât să vă gândiţi la viitor şi la modul în care vă veţi petrece zilele călduroase ce vor urma. Pe plan profesional, este foarte important să analizaţi în mod obiectiv fiecare dintre ideile pe care le aveţi pentru a promova sau pentru a progresa în cadrul unui proiect. Pe plan personal, încercaţi să vă bucuraţi de viaţă, de faptul că îi aveţi pe toţi cei dragi aproape şi de iubirea persoanei alături de care v-aţi promis că veţi îmbătrâni.


Horoscop 1 martie 2019, Săgetător:

Visele nativilor din Săgetător vor fi transpuse, astăzi, în realitate. Totuşi, există posibilitatea ca anumite circumstanţe nefavorabile să vă afecteze planurile. Nu vă stresaţi şi nu anulaţi totul. Încercaţi să vă calmaţi şi să alegeţi ce este mai bun şi pozitiv din visele voastre. Mergeţi până în pânzele albe pentru ceea ce vă doriţi şi veţi obţine totul. Credeţi în voi!


Horoscop 1 martie 2019, Capricorn:

Cum astăzi păreţi un pic rupţi de realitate, se prea poate ca asta să nu facă bine afacerilor pe care le aveţi de rezolvat şi să constituie o problemă când vine vorba de comunicare. Pe de altă parte, ziua de 1 martie este propice pentru creativitatea de care dai dovadă şi asta se va vedea inclusiv în proiecte noi, cum ar fi rearanjarea dormitorului tău. E momentul să te concentrezi numai la lucrurile frumoase din jurul tău.


Horoscop 1 martie 2019, Vărsător:

Ziua de vineri va trece uşor şi dacă iei lucrurile pas cu pas va fi şi una productivă. Toate îndatoririle tale profesionale vor fi duse la bun sfârşit, mai ales că vei primi ajutor de la persoane de la care nu te aşteptai să facă asta. Spre seară vei căuta să ai o discuţie foarte caldă cu oameni în care ai încredere totală. Nu e însă cazul să faci declaraţii de dragoste.


Horoscop 1 martie 2019, Peşti:

Nu e cazul să pozezi în victimă azi. Ai putea avea o perioadă dificilă din cauza acestei atitudini. Nu te baza pe sprijinul unei persoane care până acum a făcut totul ca să nu îţi câştigi independenţa în carieră şi nici în viaţa sentimentală. Spre seară o rudă mai în vârstă îţi va cere ajutorul. Apoi, nu refuza o invitaţie la o petrecere la prieteni. 

Horoscop săptămânal, 25 februarie - 3 martie 2019

 
Horoscop 25 februarie - 3 martie 2019


Horoscop 25 februarie - 3 martie 2019, Berbec:

Berbecii pot începe săptămâna cu preocupări legate de serviciu. Nativii pot fi nemulțumiți de bani, de salariu sau de o remunerație primită, însă se pot simți acaparați și de sarcinile și responsabilitățile primite, astfel că încep să se gândească din ce în ce mai serios să facă schimbări la acest capitol. Atenție la conflictele cu colegii și superiorii! De asemenea, tot acest stres care aproape a devenit constant se va răsfrânge asupra organismului și nativii se pot simți rău, se pot simți obosiți și capacitatea de concentrare va scădea semnificativ. În plan sentimental se vor bucura de tranzitul lui Venus în casa prietenilor, iar șansele să le aducă un partener din anturaj sau pe care să-l cunoască prin intermediul grupului de cunoștințe sunt foarte mari.


Horoscop 25 februarie - 3 martie 2019, Taur:

Taurii încep săptămâna cu preocupări de natură financiară. Nativii fac calcule și socoteli și se stresează pentru a găsi o soluție de compromis astfel încât să-și rezolve toate necesitățile și planurile pe care le au. Este posibil să devină mai stresați decât de obicei la acest capitol și să fie nevoiți să facă un împrumut sau chiar să dorească să vândă un bun material pentru a face rost de bani. Venus, întocmai guvernatoarea lor, va tranzita sectorul socio-profesional și nativii vor reuși să se mobilizeze mai bine la locul de muncă și chiar să-și consolideze cariera. Nu este exclus să se gândească să facă o schimbare de direcție în această zonă, mai ales dacă nu sunt mulțumiți de ceea ce le oferă jobul. Totodată, prin intermediul locului de muncă ar putea cunoaște o persoană care să le trezească interesul într-un mod deosebit.


Horoscop 25 februarie - 3 martie 2019, Gemeni:

Gemenii au parte de un început de săptămână cu multe provocări pe toate planurile. Nativii se pot întâlni cu persoane importante alături de care să pună la cale planuri de viitor, pot pleca în delegații în interes de serviciu și chiar deplasări în alte țări cu scopul semnării unor contracte. În unele cazuri, se vor asocia cu persoane sau instituții din străinătate. Se cere mai multă odihnă deoarece stresul și agitația cotidiană își pot spune cuvântul. Venus le poate aduce celor singuri ocazia de a se îndrăgosti într-o călătorie sau pot cunoaște un partener prin intermediul studiilor, prin intermediul unor cursuri de perfecționare profesională sau de dezvoltare personală.


Horoscop 25 februarie - 3 martie 2019, Rac:

Racii încep săptămâna cu preocupări în zona sentimentală. Nativii vor fi mai sensibili, mai emotivi și mai sentimentali ca de obicei și vor reuși să se apropie mai mult de partener și chiar să clarifice neînțelegeri mai vechi. Este posibil ca acum să iasă la suprafață unele secrete și să fie nevoie să dea explicații pentru faptele lor. Cei care se află la începutul unei povești de iubire pot alege să-și prezinte partenerul în grupul de prieteni și chiar familiei. Venus le va aduce numeroase oportunități în sectorul financiar, iar nativii vor avea șansa de a-și îmbunătăți veniturile din colaborări și parteneriate. În plus, nu este exclus, în funcție de harta natală a fiecăruia, să primească o moștenire sau o sumă de bani în urma unui partaj.


Horoscop 25 februarie - 3 martie 2019, Leu:

Leii vor avea parte de trăiri intense și contradictorii în zona sentimentală. Dacă la început de săptămână pot afla unele secrete despre persoana iubită sau pot fi dezamăgiți de o mărturisire sinceră făcută de aceasta, imediat ce Venus va intra în casa căsătoriei și a parteneriatelor lucrurile se pot clarifica, iar relația poate deveni mult mai solidă, nefiind exclus să se aducă în discuție chiar oficializarea acesteia. Cei care sunt deja căsătoriți sau au relații de lungă durată pot reașterne armonia în cuplu și chiar se pot folosi de acest context astrologic pentru a alunga monotonia. În plan profesional, nativii traversează o etapă bună și au șansa de a semna parteneriate de afaceri care să le îmbunătățească nu doar imaginea în cadrul companiei, ci și veniturile personale.


Horoscop 25 februarie - 3 martie 2019, Fecioară:

Fecioarele pot analiza un context care prevede fie o călătorie în străinătate, chiar o relocare temporară, ca urmare a jobului sau a unui curs de perfecționare profesională, fie o călătorie pentru continuarea studiilor, în cazul celor mai tineri. Aspectul este susținut și de Venus care tranzitează casa muncii și poate aduce o consolidare a statutului profesional. Pe de altă parte poate fi vorba de rezolvarea unor neînțelegeri cu șefii și colegii sau de mici beneficii obținute prin intermediul locului de muncă. La capitolul sănătate nu au de ce se teme, iar acei nativi care s-au confruntat cu probleme până acum vor simți o ameliorare a simptomelor, și chiar pot descoperi tratamentul care le poate aduce vindecarea. În zona sentimentală nu este exclus ca nativii să întâlnească un partener care să le trezească interesul prin intermediul locului de muncă sau în timp ce așteaptă pentru o consultație la medic.


Horoscop 25 februarie - 3 martie 2019, Balanţă:

Balanțele pot face niște schimbări de atitudine cu privire la modul în care își cheltuie banii. În timp ce unii nativi apelează la economii pentru satisfacerea unor dorințe, alți nativi vor prefera să pună bani deoparte și să renunțe la micile plăceri ale vieții de dragul siguranței financiare. Venus, întocmai guvernatoarea lor, va tranzita sectorul sentimental, iar cei care sunt singuri vor avea ocazia să înceapă o nouă poveste de dragoste. Este un moment bun pentru împăcări în cuplurile în care au existat tensiuni și conflicte până acum. Nativii care sunt căsătoriți sau se află în relații de lungă durată pot aduce în discuție nu doar oficializarea relației, ci și conceperea unui copil. În weekend se conturează momente frumoase în familie și nativii ar putea cere sfatul (ajutorul) părinților în anumite chestiuni ce țin de viața personală.


Horoscop 25 februarie - 3 martie 2019, Scorpion:

Scorpionii încep săptămâna cu energie, vitalitate și poftă de viață. Nativii vor fi bine dispuși, veseli, plini de inspirație și motivați să-și atingă obiectivele, mai ales dacă acestea au legătură cu sectorul profesional sau financiar. Banii nu le vor lipsi, ba chiar este posibil să primească o sumă de bani neașteptată pe care, însă, să o cheltuie la fel de ușor cum o primesc. Venus în tranzit prin sectorul familiei și a locuinței le poate aduce nativilor o consolidare a relațiilor cu rudele, în special cu părinții care-și pot da acceptul, în unele situații, asupra unei povești de dragoste. În orice caz, nativii vor avea susținerea familiei într-o decizie pe care o vor lua în legătură cu persoana iubită. De asemenea, nu este exclus să-și schimbe domiciliul, să se mute într-un alt oraș, într-o casă nouă, posibil chiar alături de persoana iubită, sau se înceapă un proces de renovare și reamenajare a propriei locuințe.


Horoscop 25 februarie - 3 martie 2019, Săgetător:

Săgetătorii încep săptămâna cu griji de natură financiară. Nativii, ca urmare a unor greșeli sau cheltuieli peste măsură, se găsesc în situația de a fi nevoiți să se împrumute, să facă un credit, să apeleze la banii partenerului sau părinților, însă situația aceasta se va îmbunătăți cât de curând. O parte dintre aceștia își vor găsi o colaborare, în timp ce o altă parte vor încerca să intre în posesia unei sume de bani cuvenită, dar care întârzie să le intre în conturi. Atenție! Este posibil ca cineva să încerce să-i păcălească sau chiar să-i fure. Venus le va aduce o capacitate extraordinară de comunicare și nativii vor reuși astfel să-și susțină cu tărie cauzele. De asemenea, vor pleca în scurte deplasări pentru a-și rezolva o serie de probleme care nu suportă amânare sau pentru a iniția demersurile necesare deschiderii unei afaceri. Unii nativi vor susține examene și vor reuși să dea randament la locul de muncă, aspect care-i va susține în fața superiorilor. Multe dintre aceste demersuri pe care le vor iniția săptămâna aceasta vor avea ca scop îmbunătățirea veniturilor.


Horoscop 25 februarie - 3 martie 2019, Capricorn:

Capricornii încep săptămâna cu frământări legate de zona sentimentală și este posibil să treacă prin situații unice, inedite, de natură să le deschide noi orizonturi (sau semne de întrebare). Este posibil ca unele gânduri să nu le dea pace, să caute mai multe informații despre trecutul partenerului, să încerce să-i afle secretele sau chiar ei să fie motivul propriilor frământări și să înceapă să se gândească la o fostă iubire, la un fost partener. Venus le poate aduce ocazia de a-și îmbunătăți considerabil veniturile, iar nativii pot primi o mărire de salariu sau pot semna un parteneriat avantajos. Cei care așteaptă sponsorizări și investitori acum vor primi răspunsuri favorabile. De asemenea, sunt susținute tranzacțiile, iar nativii își pot îmbunătăți situația financiară în urma unei vânzări. Cei care sunt singuri vor fi atrași în acest răstimp de parteneri cu bani sau, la modul general, se vor folosi de banii partenerului pentru a depăși o etapă.


Horoscop 25 februarie - 3 martie 2019, Vărsător:

Vărsătorii pun foarte mult accent pe zona profesională și încearcă din răsputeri să-și îmbunătățească condiția la locul de muncă. Nu este exclus să refuze sarcini care nu-i reprezintă sau să-și pună colegii la punct în anumite situații. Nativii nu vor accepta să fie exploatați și în niciun caz să facă ore suplimentare sau să-și asume responsabilități în plus. Venus va tranzita întocmai semnul lor, aducându-le armonie cu ei înșiși, mai multă înțelegere față de cei din jur și vor decide să se pună pe primul loc înaintea tuturor, cu alte cuvinte să le pese mai mult de propria persoană. Unii nativi pot face schimbări de look și de stil vestimentar. Tranzitul lui Venus prin casa personalității va activa și axa relațională, iar celor singuri le poate aduce o nouă poveste de iubire. Aspectele vor fi bune și în cazul acelor nativi care se află în relații de lungă durată și care acum vor reuși, după o perioadă conflictuală cu partenerul, să reaștearnă armonia în cuplu și chiar să-și consolideze relația. Pot interveni discuții serioase pe tema banilor cu persoana iubită.


Horoscop 25 februarie - 3 martie 2019, Peşti:

Peștii pot primi vești bune legate de carieră. Unii nativi pot afla că sunt propuși pentru o avansare în funcție, în timp ce alții, care au întreprins demersurile necesare pentru a ocupa un alt post, pot afla răspunsul în această perioadă. Cei care-și caută un loc de muncă se pot angaja, iar jobul le va aduce satisfacția de moment de care au nevoie. În majoritatea cazurilor va fi vorba de semnarea unui contract avantajos pentru statutul lor profesional. Venus va tranzita sectorul subconștientului și va aduce o rază de lumină în gândurile nativilor, reușind chiar să dizolve o serie de frământări care le-au măcinat mintea în ultimul timp. Totodată, cei singuri se pot îndrăgosti în momente absolut neașteptate, uneori de persoane nepotrivite, sau se pot întoarce la o persoană din trecut. De asemenea, tot Venus va armoniza si casa bolilor lungi și cronice și astfel nativii vor simți o reală îmbunătățire a stării de sănătate. Se cere mai multă atenția la zona financiară, deoarece nativii pot tinde să devină mai cheltuitori decât de obicei. 

Horoscopul zilei de joi, 28 februarie 2019

 
Horoscop zilnic adevărat: joi, 28 februarie 2019


Horoscop 28 februarie 2019, Berbec:

Cei născuţi în zodia Berbec sunt sfătuiţi să se mobilizeze şi să ajute echipa la locul de muncă. S-ar putea ca unul dintre colegi să nu poată ajunge astăzi şi este de datoria voastră să îl înlocuiţi. Aştrii vă recomandă prudenţă în ceea ce priveşte discuţiile cu persoane apropiate. Conversaţiile se pot transforma rapid în conflicte, iar acest lucru este de evitat. După ce veţi trece peste această zi obositoare, încercaţi să vă relaxaţi cu o plimbare în aer liber şi apoi un duş fierbinte înainte de culcare.


Horoscop 28 februarie 2019, Taur:

Încercaţi să acceptaţi că nu puteţi să mutaţi munţii din loc şi nici să schimbaţi mentalităţi. Nu adunaţi aceste energii negative şi frustrări pentru că riscaţi ca totul să se răsfrângă asupra voastră. Tot acest stres se poate transforma în boală, iar această situaţie trebuie evitată. Fluxul activităţilor din această zi vă vor duce într-un loc în care nu credeaţi că veţi ajunge vreodată. Adaptaţi-vă foarte repede şi fiţi spontani.


Horoscop 28 februarie 2019, Gemeni:

Cei născuţi în zodia Gemeni vor avea parte de multă relaxare emoţională. Există şansa ca unele dintre problemele voastre să se rezolve singure sau să găsiţi, ca prin miracol, o rezolvare extrem de simplă. Tot astăzi veţi avea o problemă de încredere cu anumite persoane din jurul vostru. Aştrii vă recomandă să fiţi prudenţi, să nu vă destăinuiţi la fel cum o făceaţi înainte şi să fiţi un pic reţinuţi. Aveţi grijă la cum conduceţi!


Horoscop 28 februarie 2019, Rac:

Cei născuţi în zodia Rac trebuie să fie cumpătaţi, liniştiţi şi înţelepţi. Nu are rost să vă exteriorizaţi ca un copil mic atunci când ceea ce vă doriţi nu se întâmplă. Învăţaţi din greşeli şi mergeţi mai departe. Gândiţi-vă bine dacă aveţi de luat o decizie importantă. Seara, aveţi grijă la discuţiile cu partenerul/a sau cu vreun membru al familiei. S-ar putea isca un conflict dintr-o pură neînţelegere.


Horoscop 28 februarie 2019, Leu:

Cei născuţi în zodia Leu care îşi caută perechea s-ar putea să aibă noroc astăzi. Cupidon nu vă părăseşte, mai ales la un eveniment la care hotărâţi să participaţi în ultima clipă. S-ar putea să întâlniţi pe cineva special. Dacă aveţi deja un partener stabil, atunci sunt şanse mari să vi se pregătească o surpriză. Sunt veşti bune în dragoste, bucuraţi-vă de fiecare clipă.


Horoscop 28 februarie 2019, Fecioară:

Fecioarele se simt uşor extenuate. Anumite probleme la serviciu sau în afacerile personale s-ar putea să vă dea peste cap starea de spirit. Nu vă faceţi însă griji, dacă situaţia nu este gravă, se va rezolva de la sine. Dacă este totuşi ceva complicat, care vă depăşeşte, ar fi bine să cereţi ajutorul cuiva în care aveţi deplină încredere.


Horoscop 28 februarie 2019, Balanţă:

O zi perfectă să scapi de problemele tale. Dacă poţi, fă o călătorie scurtă, care te va ajuta să scapi de tensiunea emoţională din ultima vreme. E foarte probabil să-ţi faci noi cunoştinţe, să ai o discuţie interesantă, sau să faci o achiziţie care îţi va umple sufletul de bucurie. Seara rămâi acasă în compania celor dragi.


Horoscop 28 februarie 2019, Scorpion:

Şanse mari să primeşti o ofertă tentantă. E vorba despre o chestiune de afaceri, sau de carieră profesională. Nicio schimbare majoră nu se anunţă în viaţa sentimentală. Tocmai de aceea e un moment bun pentru o seară romantică alături de partener. Iar dacă eşti singur, nu refuza avansurile unei anumite persoane. Nu te avânta în discuţii obositoare, renunţă la achiziţiile scumpe şi la călătoriile lungi.


Horoscop 28 februarie 2019, Săgetător:

Probleme nerezolvate la serviciu, taxe neplătite, dispute mai vechi cu rudele, ceva din toate astea se termină astăzi. E un moment potrivit să schimbi un pic garderoba, look-ul, sau să faci nişte analize. Evită să dai bani cu împrumut şi să încerci să faci pe eroul.


Horoscop 28 februarie 2019, Capricorn:

Astăzi, oamenii vor întoarce capul după Capricorni. Aceşti nativi stârnesc interesul celor din jur şi, cel mai probabil, este o recunoaștere a meritelor profesionale sau a creșterii popularității. În viaţa personală, apar confuzii. Este important să nu ascunzi ce se petrece în sufletul tău. Rezolvă problemele cu ajutorul dialogului sincer și nu-ţi fie frică să întrebi partenerul dacă ai îndoieli într-o anumită privinţă.


Horoscop 28 februarie 2019, Vărsător:

Ziua de joi poate fi destul de obositoare pentru Vărsători. Cel mai probabil, motivul pentru această problemă este apatia care a apărut fără un motiv valid. Lucrează la starea ta emoţională și încearcă să o colorezi în tonuri vii. Astăzi, ai noroc atât în ​​treburile personale, cât și în cele profesionale, dacă priveşti lumea pozitiv. Este posibil să câștigi noi prieteni. Nu te grăbi să cumperi sau să vinzi un bun imobiliar.


Horoscop 28 februarie 2019, Peşti:

Astăzi, Peştii au oscilaţii emoționale din cauza cărora nivelul de energie poate deveni scăzut. Prioritatea trebuie acordată lucrurilor care îţi provoacă plăcere și sentimente pozitive. De asemenea, trebuie să fii mândru de realizările tale. Fă sport şi nu refuza parteneriate și alianțe promițătoare. 

Horoscopul zilei de miercuri, 27 februarie 2019

 
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 27 februarie 2019


Horoscop 27 februarie 2019, Berbec:

Cei născuţi în zodia Berbec au nevoie de linişte şi de relaxare, motiv pentru care sunt sfătuiţi de aştrii să nu grăbească lucrurile în niciun fel. Fiţi calmi şi rezolvaţi-vă problemele pas cu pas, fără să vă consumaţi energia degeaba. Evitaţi conflictele ori situaţiile tensionate, mai ales dacă nu vă privesc şi nu vă implică direct. Prioritatea voastră astăzi e înţelepciunea, umanitatea şi actul.


Horoscop 27 februarie 2019, Taur:

Cei născuţi în zodia Taur sunt încurajaţi azi să îşi canalizeze energia în scopuri personale. Poate ar trebui să vă găsiţi un nou loc de muncă, o nouă pasiune. Poate aveţi vreun talent încă nedescoperit sau pe care nu l-aţi exploatat aşa cum v-aţi dorit. Aştrii vă recomandă să aveţi curaj şi să vă testaţi limitele. S-ar putea să aveţi de câştigat.


Horoscop 27 februarie 2019, Gemeni:

Cei născuţi în zodia Gemeni sunt cu gândul la trecut, într-un mod pozitiv. Poate faceţi o vizită cuiva drag, unei rude îndepărtate şi veţi depăna împreună amintiri de demult. Vizita va fi una categoric plăcută şi relaxantă, acea linişte şi pace de care aveaţi nevoie de multă multă vreme. Profitaţi de moment şi lăsaţi stresul, problemele şi alte chestiuni legate de muncă la o parte.


Horoscop 27 februarie 2019, Rac:

Cei născuţi în zodia Rac sunt sfătuiţi, astăzi, să sorteze cu mare grijă informaţiile pe care le primesc. Este posibil ca lucrurile să nu fie aşa cum par la prima vedere. Drept urmare, încercaţi să fiţi corecţi şi să luptaţi cu sinceritatea de care daţi mereu dovadă pentru a nu fi percepuţi greşit de oamenii din jur. Aştrii prevăd un mare noroc în dragoste, astăzi, pentru Racii singuri, motiv pentru care trebuie să profitaţi de orice şansă întâlnită.


Horoscop 27 februarie 2019, Leu:

Cei născuţi în zodia Leu vor avea parte, astăzi, de o zi plină de fericire. Azi veţi avea o mulţime de întâlniri neaşteptate, coincidenţe fericite şi surprize plăcute. Aştrii vă recomandă să vă gândiţi foarte bine înainte de a face cumpărături. Deşi sunteţi tentat să cheltuiţi oricât, încercaţi să vă limitaţi la bugetul alocat. Seara, vă veţi întâlni cu prietenii apropiaţi care vă vor da o mulţime de sfaturi pentru o problemă care vă deranjează. Ascultaţi, analizaţi şi luaţi cea mai bună decizie!


Horoscop 27 februarie 2019, Fecioară:

Nativii din Fecioară vor fi, astăzi, foarte impulsivi. Vă veţi arunca cu capul înainte în tot felul de situaţii pe care, în mod normal, le-aţi evita cu orice preţ. Aştrii vă recomandă să vă liniştiţi acest impuls şi în schimb să vă gândiţi la viitor. Faceţi planuri împreună cu familia sau persoana iubită. Acest lucru vă va oferi o stare de fericire pe care o aşteptaţi de mult timp. Mai mult, gândiţi-vă şi la propria sănătate şi chiar încercaţi să mergeţi la medic pentru o consultaţie.


Horoscop 27 februarie 2019, Balanţă:

Ai şanse să trăieşti astăzi unul dintre cele mai fericite momente din ultima vreme. E o mare probabilitate să obţii succese remarcabile la locul de muncă. Dar e posibil ca bucuria cea mare să vină de la o persoană pe care o doreşti foarte mult. S-ar putea să începi o poveste de iubire ameţitoare, sau să primeşti un dar neaşteptat de la partenerul tău.


Horoscop 27 februarie 2019, Scorpion:

Norocul îţi zâmbeşte azi sub forma lucrurilor mici. Ar fi bine să nu îndepărtezi acest noroc cu scepticismul tău proverbial. E cazul să începi să înveţi că micile bucurii aduc fericiri de lungă durată. Ai încredere în intuiţia ta, sunt şanse uriaşe să te ducă în direcţia bună. Nu te însoţi astăzi cu persoane care nu îţi sunt loiale, sunt invidioase şi agresive. Seara poţi face o baie de plante, sau o meditaţie yoga.


Horoscop 27 februarie 2019, Săgetător:

Nu-ţi irosi energia în lucruri inutile, mai ales că astăzi nu ai prea multă. Dacă ai de făcut ceva important, sau care necesită mult timp şi energie, refuză solicitările de ajutor venite de la alţii. E esenţial să găseşti echilibrul între muncă şi odihnă. E o zi potrivită pentru afaceri imobiliare, vei avea succes. Şi pe plan profesional e posibil să găseşti asociaţi noi pentru ideile tale.


Horoscop 27 februarie 2019, Capricorn:

În 27 februarie, Capricornii au noroc în plan profesional. Obţin o mare victorie în afaceri şi sunt lăudaţi de parteneri. Încearcă să consolidezi acest succes. Nu acorda atenție oamenilor invidioşi. De asemenea, aştrii îţi recomandă să nu neglijezi persoanele dragi şi nevoile membrilor apropiați ai familiei. Dacă unul dintre ei este deprimat, fă tot ce poţi ca să îi revină zâmbetul pe buze.


Horoscop 27 februarie 2019, Vărsător:

Astăzi, Vărsătorii trebuie să se abţină de la fapte curajoase. Nu intra într-o dispută cu superiorii, nu critica membrii mai în vârstă ai familiei şi nu te certa cu amicii. Este important să menții pacea emoțională până seara târziu. La sfârșitul zilei, vei avea o conversație de care depinde viitorul imediat. De asemenea, este posibil să apară în discuţie subiectul căsătoriei sau a unui proiect de afaceri.


Horoscop 27 februarie 2019, Peşti:

Cei născuţi în zodia Peşti vor trece cu greu peste această zi. Sunt puşi la încercare pe toate planurile. În afaceri şi în viaţa personală apar tensiuni şi obstacole. Vei putea depăşi aceste probleme cu tact şi inteligenţă. Vei fi dezamăgit de indiferența celor dragi, iar persoana iubită îţi va lăsa un gust amar. Nu-ţi acordă atenţia pe care o aştepţi şi vei fi copleşit de dezamăgire. Seara compensează cu o surpriză extrem de plăcută. Poate fi un cadou neașteptat de la o rudă îndepărtată. Este posibil ca asistența financiară să provină dintr-o sursă neprevăzută. 

Horoscopul zilei de marți, 26 februarie 2019

 
Horoscop zilnic adevărat: marți, 26 februarie 2019


Horoscop 26 februarie 2019, Berbec:

Cei născuţi în zodia Berbec sunt sfătuiţi să stea liniştiţi azi. Nu vă bateţi capul încercând să rezolvaţi problemele altora, s-ar putea să pierdeţi astfel oportunităţi promiţătoare pentru viitorul vostru. Fiţi optimişti, încrezători în forţele proprii şi luptaţi ca visurile voastre să devină realitate. La locul de muncă vi se va aprecia efortul depus în rezolvarea unor proiecte, iar în dragoste va trebuie să luaţi o decizie finală.


Horoscop 26 februarie 2019, Taur:

Cei născuţi în zodia Taur caută răspunsuri legate de anumite probleme personale. Se poate să aveţi îndoieli cu privire la sinceritatea celui drag. Nu vă creaţi totuşi filme, ipoteze şi scenarii care mai de care mai dramatice. Aşa nu veţi face decât să vă alimentaţi îngrijorarea şi să dezvoltaţi o ură bazată pe nimic concret. Cel mai bine ar fi să discutaţi cu această persoană şi să ajungeţi la un numitor comun. Fiţi răbdători, înţelegători şi veţi obţine adevărul la un moment dat.


Horoscop 26 februarie 2019, Gemeni:

Cei născuţi în zodia Gemeni au noroc în domeniul finanţelor. Se prea poate să aveţi parte de o majorare a salariului sau de a primi o ofertă tentantă în alt domeniu. Este important să vă analizaţi oportunităţile pentru a lua decizia cea mai bună în acest caz. Spre finalul zilei, s-ar putea să aveţi parte şi de o surpriză din partea persoanei iubite sau a unui amic. O cină sau o invitaţie în oraş este de nerefuzat.


Horoscop 26 februarie 2019, Rac:

O zi plină de întâlniri pentru mulţi nativi ai zodiei. Va trebuie să comunici chiar şi cu acei oameni care ţi se par neprietenoşi. E o zi care favorizează negocierile de afaceri şi tranzacţiile financiare. E posibil chiar să începi o afacere nouă. Dar nu sunt excluse uşoare neînţelegeri în familie.


Horoscop 26 februarie 2019, Leu:

O zi perfectă să rezolvi câteva probleme birocratice. Sunt şanse mari să obţii rapid un document pierdut, sau o aprobare pe care o aştepţi de ceva timp. Nu te gândi astăzi la schimbări radicale în ceea ce te priveşte. Nu pune presiune pe cei din jurul tu şi abţine-te să faci remarci răutăcioase. Vei vedea că cei din faţa ta nu se vor feri să te acuze şi asta pe bună dreptate.


Horoscop 26 februarie 2019, Fecioară:

Şansele de a suferi un accident de pe urma căruia să rămâi cu vânătăi sau chiar răni sunt ridicate. Aşa că tratează cu maximă prudenţă activităţile fizice. Pentru cei singuri, sunt şanse mari pentru câteva întâmplări incitante. Un flirt incitant cu o persoană apropiată e posibil să dea roade. Poate chiar un fost iubit să apară pentru a încerca să te recucerească.


Horoscop 26 februarie 2019, Balanţă:

Cei născuţi în zodia Balanţă îţi stabilesc un nou ţel în viaţă. Unul care pare, la prima vedere, intangibil. Te gândeşti să scrii o carte şi există toate şansele să te întâlneşti şi să te împrieteneşti cu o persoană extrem de cunoscută din media. Unii nativi decid să se împace cu cei cu care s-au certat în ultima perioadă. Vor linişte şi pace în viaţa lor, aşa că vor să elimine disputele de orice fel. Este posibil să apară cheltuieli neprevăzute, dar necesare.


Horoscop 26 februarie 2019, Scorpion:

Cei născuţi în zodia Scorpion nu trebuie să se grăbească în a refuza un job care apare astăzi. Chiar dacă la prima vedere nu pare atrăgător, o analiză mai profundă îţi va schimba viziunea. Atenţie la locul actual de muncă. S-ar putea ca excesul de zel să îţi afecteze atenţia şi să greşeşti. Unii Scorpioni vor trebui să consume multă energie ca să elimine problemele familiale. Spre seară, zgomotul şi agitaţia zilei vor fi lăsate în urmă. Vorbiţi mai mult cu copiii dumneavoastră, cu părinţii şi acordă mai multă atenție partenerului de viaţă.


Horoscop 26 februarie 2019, Săgetător:

Astăzi, Săgetătorii nu trebuie să refuze ajutorul nimănui. Chiar dacă este vorba despre probleme de familie sau în afaceri, o mână de ajutor este ca o gură de oxigen şi nu trebuie refuzată. Mai ales că nu ţi se cere nimic în schimb. Aştrii îţi recomandă să interacţionezi cu persoanele dragi. Dacă apar probleme în relaţia de cuplu, o discuţie sinceră poate fi salvatoare.


Horoscop 26 februarie 2019, Capricorn:

Dacă aparent, astăzi pare pentru Capricorni o zi fără nimic special, veți descoperi că vor fi surprize. Sunt șanse mari să aveți parte astăzi de un câștig financiar consistent. Va fi o sumă de bani care vă va ajuta să reechilibrați balanța, să plătiți o datorie veche sau să investiți în ceva la care râvneați de multă vreme. Mare atenție la muncă, încercați să evitați orice dispută cu colegii de serviciu ori partenerii de afaceri, spune horoscopul.


Horoscop 26 februarie 2019, Vărsător:

Marți, Vărsătorii se vor bucura de o atmosferă caldă, prietenoasă, oriunde se vor afla. Este o mare probabilitate să încheiați o înțelegere avantajoasă, care vă va ajuta în carieră. Nu e însă recomandabil ca astăzi să faceți cumpărături scumpe, spune horoscopul. De asemenea, e posibil ca o rudă sau un prieten apropiat să aibă urgentă nevoie de ajutorul vostru.


Horoscop 26 februarie 2019, Peşti:

Astăzi, e bine ca Peștii să evite singurătatea. Fiți deschiși către cei din jur, zâmbiți, fiți pozitivi. Sunt mari șanse ca să vă faceți noi prieteni. De asemenea, sunteți avantajați dacă aveți discuții cu cineva influent, veți avea de câștigat în profesiune. În viața personală, vă veți bucura fie de cumpărarea unui lucru mult dorit, fie de o surpriză plăcută, fie de reușita unei împăcări, spune horoscopul. 

Horoscopul zilei de luni, 25 februarie 2019

 
Horoscop zilnic adevărat: luni, 25 februarie 2019


Horoscop 25 februarie 2019, Berbec:

Cei născuţi în zodia Berbec pun la punct ultimele detalii pentru marea lovitură pe care o pregătesc pe plan profesional. Fie că e vorba de o nouă afacere sau o discuție ce le va aduce o mărire consistentă de salariu, cert este că nativii din această zodie nu vor să lase nimic la voia întâmplării. Și este o strategie profitabilă, chiar dacă le consumă toată energia pe moment.


Horoscop 25 februarie 2019, Taur:

Cei născuţi în zodia Taur sunt consumați de gânduri negative. Au tendința de a lăsa totul baltă, din cauza emoțiilor ce par a-i copleși. Înainte de orice, ar trebui să știe că sentimentele vin după acțiune și nu înainte. Cu alte cuvinte, nimic nu se va schimba dacă nu vor face un prim pas, indiferent în ce domeniu. Un sfat bun ar fi să iasă la aer, să discute cu familia sau să aranjeze o întâlnire cu un prieten apropiat. Atmosfera se va schimba complet.


Horoscop 25 februarie 2019, Gemeni:

Cei născuţi în zodia Gemeni au ocazia de a purta o discuție extrem de importantă în familie. Este necesar, mai mult ca oricând, să rezolve rapid și cu sinceritate problemele care riscă să strice echilibrul din cuplu. Dacă vor prefera să amâne momentul, doar pentru a menține calmul, nu vor face decât să agraveze situația. Atenție și la partenerul de viață! E posibil să spună lucruri pe care nu le-ai auzit până acum.


Horoscop 25 februarie 2019, Rac:

Cei născuţi în zodia Rac primesc un telefon care îi scoate complet din ritm. O persoană din trecut, alături de care au trăit momente de neuitat, revine din senin cu un mesaj care numai a plictiseală nu sună. E important să se gândească de zece ori și să răspundă o singură dată. Acele momente superbe au venit la pachet cu o despărțire, iar istoria are prostul obicei de a se repeta. Spre seară se anunță o veste bună cu privire la un prieten drag.


Horoscop 25 februarie 2019, Leu:

Principala preocupare a nativilor Lei pentru astăzi va fi garderoba. Este posibil să meargă la cumpărături pentru o nouă achiziţie sau ceva retuşuri pentru ca ţinutele să vă vină perfect la o întâlnire de afaceri care să fie hotărâtoare pentru viitorul lor. Către seară, un sentiment de melancolie le-ar putea strica dispoziţia. Cel mai probabil, motivul pentru starea lor va fi indusă de problemele celor din jur. Un film nou sau un roman de aventură ar putea să ajute să scăpaţi de griji.


Horoscop 25 februarie 2019, Fecioară:

Cei născuţi în zodia Fecioară au şansa unică de-a face schimbări majore în viaţa lor. Totuşi, le este recomandat să nu ia decizii drastice până nu se simt siguri că ceea ce fac este şi ceea ce îşi doresc în sinea lor, fără să fie constrânşi de împrejurări. Pentru cei singuri, există riscul de a vă încredința inima cuiva necinstit, care doar să vă joace pe degete. Nu vă lăsaţi influenţat de părerile celor din jur ca să scăpaţi de acest pericol. Totodată, acordaţi atenţie şi sănătăţii.


Horoscop 25 februarie 2019, Balanţă:

Pentru Balanţe, ziua de luni va fi monotonă și fără probleme. Au şansa de a-şi prelungi weekendul. Chiar şi aşa, cineva din familie va avea nevoie de ajutorul lor. În rest, puteți să vă căutaţi un nou hobby, să faceți o scurtă plimbare sau să vă gândiți serios la o schimbare de imagine. Către sfârșitul zilei este posibil să primiţi o invitație la un eveniment interesant.


Horoscop 25 februarie 2019, Scorpion:

Cei născuţi în zodia Scorpion trebuie să nu îşi forţeze limitele, pentru a nu fi protagoniştii unor situații amuzante. Prioritatea ar trebui să fie ei şi interesele personale, ca mai apoi să vă bucuraţi de beneficii. Încercaţi să fiţi comunicativi cu oamenii de la care puteţi să învăţaţi ceva nou. S-ar putea să aveţi noroc pe partea financiară, chiar să câştigaţi un premiu.


Horoscop 25 februarie 2019, Săgetător:

Săgetătorul îşi petrece această zi având grijă de el și de aspectul lui. De asemenea, trebuie să vă gândiţi ce problemă vă provoacă cea mai mare îngrijorare şi să găsiți o modalitate de a scăpa de această corvoadă. Nu refuzați apelurile de ajutor. Dacă un vecin vă cere ajutorul într-o problemă, puteți accepta o astfel de cerere, dacă nu conține intenţii ascunse.


Horoscop 25 februarie 2019, Capricorn:

Cei născuţi în zodia Capricorn nu ar trebui să se bazeze în întregime pe rude sau prieteni. Se prea poate ca toți acești oameni să fie ocupați doar de ei înșiși și să nu observe nevoia ta de comunicare. În acest caz, este indicat să vă petreceți ceva timp cu gândurile și dorințele voastre. Puteți descoperi apariția unor idei strălucitoare legate de afacerea dumneavoastră sau de creativitate. Seara, este recomandat să faceți o plimbare, să vizionaţi un film sau să desfăşuraţi orice activitate care vă face plăcere. Veţi descoperi o sursă nouă de emoții în cursul serii.


Horoscop 25 februarie 2019, Vărsător:

Vărsătorului astăzi nu i se recomandă să bârfească. Încercați să nu dezvăluiți tot ceea ce știți despre rude, vecini, colegi sau prieteni. Expresia „tăcerea este de aur” va fi relevantă în momentul în care se declanșează un conflict de familie sau se produce o coliziune de interese cu un coleg. Această zi nu vă va aduce multe alte necazuri, dacă sunteţi atent. Dacă vă controlați starea emoțională, puteți petrece ziua destul de pozitiv.


Horoscop 25 februarie 2019, Peşti:

Cei născuţi în zodia Peşti ar trebui să dedice ziua de 25 februarie pentru a restabili ordinea în afacerile lor personale. Formulați toate întrebările pe care doriți să le puneţi celor dragi. Este posibil ca unii nativi să-și dea seama că trebuie să-și întrerupă căsnicia sau relaţia de iubire. În acest caz, ar trebui să acționați cu onoare, fără a ofensa partenerul. De asemenea, există șansa ca o persoană din grupul tău apropiat de prieteni să fie partenerul perfect pentru o relație. 

Horoscopul zilei de duminică, 24 februarie 2019

 
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 24 februarie 2019


Horoscop 24 februarie 2019, Berbec:

Cei născuţi în zodia Berbec descoperă o nouă pasiune, care le acaparează total atenția. Se văd făcând acest lucru pe viitor și atrăgând atenția persoanelor din jur, în special a celor cu un fizic irezistibil. Deși nu este cea mai bună metodă de agățat, îi ajută să se relaxeze și să-și recâștige încrederea în propriile forțe. Spre seară se anunță o veste bună cu privire la un membru al familiei care a trecut prin dificultăți enorme.


Horoscop 24 februarie 2019, Taur:

Pentru Tauri, ziua se scurge liniștit până la primirea unui mesaj cu subînțeles. Nu, persoana respectivă nu se plictisește, ci încearcă să atragă atenția fără a-și expune sentimentele. E rândul tău acum să faci următoarea mișcare. Fii hotărât și încearcă-ți norocul, aştrii sunt în favoarea ta. Și, în plus, tocmai ai primit undă verde, de Ziua Îndrăgostiților!


Horoscop 24 februarie 2019, Gemeni:

Cei născuţi în zodia Gemeni nici nu vor să audă de treabă sau probleme. Vor doar mâncare bună, filme dintre cele mai interesante și, dacă se poate, o petrecere pe seară. Curățenia și ordinea mai pot aștepta, nu au intrat zilele în sac. E o modalitate perfectă de a petrece weekendul alături de cei dragi. Odată reîncărcate bateriile, va veni și momentul pentru a trece la acțiune. Atenție, însă, la excese!


Horoscop 24 februarie 2019, Rac:

Cei născuţi în zodia Rac caută suflete pereche, în loc să-și vadă de treaba lor. Ca de obicei, în dragoste găsești persoana potrivită exact atunci când nu o cauți. E momentul pentru a investi mai mult timp în propriile interese, nu în alți oameni. Jumătatea va veni exact atunci când nativii din zodia Rac vor fi pregătiți pentru ea. Între timp mai sunt multe altele de făcut.


Horoscop 24 februarie 2019, Leu:

Cei născuţi în zodia Leu trebuie să evite astăzi schimbările majore, fie că sunt doar nişte renovări prin casă. Există riscul ca modificările să îi dea peste cap în cazul unor situaţii limită care cer rezolvări rapide şi la îndemână. Este mult mai bine să-şi folosească timpul liber pentru a elabora planuri bine puse la punct. Recomandarea ar fi să vă focalizaţi asupra celor din jur, să pregătiţi o masă în familie sau o ieşire cu prietenii. Puteți chiar să încercați o schimbare de look, cu care aţi putea face şi ceva noi cuceriri.


Horoscop 24 februarie 2019, Fecioară:

Cei născuţi în zodia Fecioară simt nevoia să fie sinceri. Există o mare probabilitate să apară un conflict cu cineva drag. Este important să vă opriți în timp, înainte ca această dispută să se lase cu regrete. Ziua de duminică are şi partea ei bună. Norocul le surâde acestor nativi la capitolul bani. O sumă mică investită la un moment potrivit s-ar putea transforma într-un câştig fabulos. Puteți primi, de asemenea, un cadou valoros.


Horoscop 24 februarie 2019, Balanţă:

Balanţele ar putea fi ţinta geloziilor astăzi. Trebuie să evite întâlnirile stabilite în ultim moment pentru a nu da nas în nas cu cei invidioşi. Este recomandat să-şi petreacă mai mult timp în mijlocul familiei, ca să se încarce cu optimism pentru toată săptămâna viitoare. Seara, există o șansa să faceţi o mică achiziție la care aţi visat de multă vreme.


Horoscop 24 februarie 2019, Scorpion:

Cei născuţi în zodia Scorpion trebuie să aibă grijă pe ce îşi consumă timpul liber, lăsând problemele de la muncă pentru ziua de luni. Se pot bucura de o zi liniştită de duminică, să îşi reia un hobby mai vechi sau chiar să plece într-o scurtă escapadă. Seara îi surprinde cu o atmosferă romantică, în care declaraţiile de dragoste vor fi mai sincere decât oricând.


Horoscop 24 februarie 2019, Săgetător:

Cei născuţi în zodia Săgetător nu ar trebui să-şi petreacă duminica cu dispute familiale. Orice ceartă este ușor de evitat dacă zâmbești şi menţii o atitudine pozitivă. Chiar dacă sunteţi provocat, ignoraţi personajul. Alternativ, puteți petrece această zi în afara agitaţiei de zi cu zi. De exemplu, organizați o excursie la munte și invitați prietenii să vă alăture. O zi pe pârtie sau un pahar de vin fiert şi aerul muntelui poate fi exact ce îţi doreşti. Seara, vă recomandăm să vă îndreptaţi atenţia spre o relaxare totală, în compania oamenilor care vă iubesc.


Horoscop 24 februarie 2019, Capricorn:

Cei născuţi în zodia Capricorn își vor aminti mult timp evenimentele din această duminică. Probabilitatea unor întâmplări surprinzătoare în destinul tău personal este foarte mare. De exemplu, este foarte posibilă reîntâlnirea cu un fost partener de căsătorie sau o persoană pe care ai considerat-o mult timp un trofeu de neobţinut. A doua jumătate a zilei, cel mai probabil, va trece mult mai normal. Puteți să vă faceţi planuri de viață, să discutați cu membrii familiei, să vă reînnoiți garderoba sau să vă pregătiți pentru o nouă săptămână de lucru.


Horoscop 24 februarie 2019, Vărsător:

Vărsătorul astăzi ar trebui să fie foarte atent la sănătate. Există riscul unei afecțiuni cronice, aşa că o vizită la medic în cursul zilei de luni poate fi o idee foarte bună. Un virus sau o infecție este posibil să fie cauza bolii tale. Nu sunt prevăzute alte probleme pentru ziua de azi. Însă, dacă starea ta de sănătate se dovedește a fi satisfăcătoare, puteți face o excursie mică, pentru a respira aer curat.


Horoscop 24 februarie 2019, Peşti:

Cei născuţi în zodia Peşti sunt astăzi cap de afiş pentru atenția celorlalți. Se iveşte o şansa de a câştiga o luptă îndelungată în dragoste sau concretizarea unor eforturi în privinţa cuceririi persoanei iubite. În același timp, sunt posibile certuri minore cu prietenii sau rudele, exact din acelaşi motiv. Poate că nu sunt de acord cu persoana respectivă, poate vă invidiază din acest motiv. Acţionaţi în tăcere, reflectând foarte bine la planurile de viitor. 

Horoscopul zilei de sâmbătă, 23 februarie 2019

 
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 23 februarie 2019


Horoscop 23 februarie 2019, Berbec:

Berbecii simt că au șansa de a face o mică avere, dacă intră rapid într-o afacere cu prietenii apropiați. Chiar dacă nimeni nu crede în ideea voastră, important este entuziasmul inițial și efortul pe care sunteți dispuși să-l faceți. Nu lăsați pe nimeni să vă spulbere visele. Valabil atât în afaceri, cât și în dragoste.


Horoscop 23 februarie 2019, Taur:

Taurii simt nevoia de o petrecere mare, ca în zilele bune. Deși cei dragi vor aprecia pe loc inițiativa, este important a lua în considerare și factori precum starea de sănătate, oboseala sau banii disponibili. E posibil ca un invitat surpriză - o persoană atrăgătoare - să vă ia mintea de la toate problemele. Dacă simțiți că ar putea ieși ceva interesant, atunci nu mai ezitați.


Horoscop 23 februarie 2019, Gemeni:

Pentru Gemenii care nu cred în dragoste la prima vedere, ziua de sâmbătă va aduce o surpriză uriașă. Da, chiar ai nevoie de o secundă pentru a te îndrăgosti de cineva. În acest caz, un schimb de priviri e suficient, dar nu va duce prea departe. Mai devreme sau mai târziu, preferabil - mai devreme, trebuie să vă adunați curajul pentru a vorbi cu această persoană. Emoțiile se vor spulbera pe loc și, în fond, nu aveți nimic de pierdut.


Horoscop 23 februarie 2019, Rac:

Racii vor fi înconjuraţi, astăzi, de foarte multă atenţie din partea persoanelor dragi. Atitudinea voastră generală va fi una leneşă şi veţi refuza orice invitaţie de a participa la petreceri sau întâlniri cu prieteni. Veţi petrece ziua acasă şi le veţi face pe plac celor dragi. Dacă acest scenariu nu vă este pe plac, aștrii vă recomandă să găsiţi alternative.


Horoscop 23 februarie 2019, Leu:

Nativii din Leu vor fi, astăzi, foarte agitaţi. Veţi fi prinşi în numeroase activităţi plăcute, dar epuizante. Pentru a nu vă consuma toată energia, încercaţi să implicaţi persoanele dragi în pregătirea acestor activităţi cum ar fi o cină pentru întreaga familie sau curăţenie generală în casă. Seara vă rezervă o întâlnire romantică, aşa că trebuie să fiţi pregătiţi şi să aveţi energie. Ar putea fi o dată importantă pentru persoana iubită sau o persoană apropiată, astfel că nu trebuie să uitaţi acest aspect.


Horoscop 23 februarie 2019, Fecioară:

Fecioarele vor simţi nevoia de odihnă, pace şi linişte. Toate aceste dorinţe vor fi dictate de oboseala fizică pe care o resimţiţi din cauza locului de muncă sau de îndatoririle din familie. Totuşi, unii dintre nativii din Fecioară vor simţi nevoia să petreacă alături de prieteni. Nu uitaţi că viciile doar maschează indispoziţia. Prioritizaţi relaxarea şi numai după ce acest lucru se va întâmpla gândiţi-vă la distracţie.


Horoscop 23 februarie 2019, Balanţă:

Pentru Balanțe, ziua de sâmbătă va fi încărcată de emoții pozitive. Vă veți bucura de armonie în viața personală, dar și de surprize plăcute. Nativii aflați într-o relație vor avea parte de romantism, iar, pentru cei care nu și-au găsit jumătatea, poate fi o zi favorabile în a întâlni marea dragoste. Horoscopul nu vă recomandă însă afacerile, negocierile sau călătoriile lungi. Este o zi potrivită mai degrabă pentru relaxare și distracție, întâlniri și vizite la cei dragi sau petreceri!


Horoscop 23 februarie 2019, Scorpion:

Astăzi, Scorpionilor nu le este recomandat să joace un rol cu care nu sunt obișnuiți. Încercarea de a fi într-o postură care nu vă e familiară riscă să fie sortită eșecului, indiferent de ce v-ați propus. Tot pentru sâmbătă, e bine să evitați cheltuielile care nu sunt necesare, dar și să evitați să stați în frig, spune horoscopul. În a doua parte a zilei, niște ore de odihnă și relaxare vă vor fi foarte folositoare!


Horoscop 23 februarie 2019, Săgetător:

Săgetătorii ar putea simți astăzi nevoia urgentă a unei schimbări în viața personală. Nu luați însă decizii radicale, recomandă horoscopul! Aveți grijă să luați în calcul și părerile sau dorințelor apropiaților voștri, pentru a preveni sau elimina disputele în familie. Tot astăzi, ar fi bine să nu petreceți mult timp afară, să nu exagerați până la epuizare cu activitățile sportive sau să nu încercați să-i impresionați pe cei din jur cu cheltuieli extravagante.


Horoscop 23 februarie 2019, Capricorn:

Pentru Capricorni, este o sâmbătă favorabilă întâlnirii cu persoane noi, care, pe viitor, ar putea avea o influență în viața voastră profesională sau poate chiar în dragoste. În general, ziua va trece fără să vă confruntați cu mari probleme. Însă, pentru șoferi, dacă aveți drum lung, e bine să fiți foarte precauți la volan. De asemenea, astăzi, în locuri sau întâlniri aglomerate, ar fi bine să evitați contactul cu persoane nepoliticoase, spune horoscopul!


Horoscop 23 februarie 2019, Vărsător:

Astăzi, o idee briliantă le va fi de mare folos Vărsătorilor. V-ar putea ajuta să vă creșteți veniturile sau să profitați în afaceri ori în plan profesional. Încercați să profitați și de buna dispoziție care vă caracterizează astăzi. Contactați-vă prietenii, întâlniți-vă în oraș sau dați o petrecere acasă.


Horoscop 23 februarie 2019, Peşti:

Această zi de sâmbătă va lăsa impresii și amintiri plăcute Peștilor. Poate fi vorba despre o întâlnire pasională ori despre o călătorie plăcută sau de o sesiune reușită de shopping, în care vă veți cumpăra ce v-ați dorit de multă vreme. Totuși, e bine ca astăzi să nu aveți inițiative în exces, ar putea fi obositoare sau ar putea deranja pe apropiații voștri. În a doua parte a zilei, se întrevăd șanse pentru un mic câștig financiar, spune horoscopul. 

Horoscopul lunii martie 2019

 
Horoscop lunar adevărat: martie 2019


Horoscop martie 2019, Berbec:

Horoscop Berbec martie 2019
În cursul sau în jurul zile de 1 martie, s-ar putea să apară tensiuni între tine și superiori, dar de atunci se poate să ai parte de mai multe satisfacții pe plan social. După 5 a lunii, se poate să fii destul de tăcut și introspectiv. În cursul sau în preajma lui 7, se recomandă să dedici timp introspecției și meditației. La locul de muncă, este posibil să ai parte de un randament crescut în jurul ori cursul lui 14.

În jurul sau în preajma lui 15, ar fi indicat să te apleci din nou asupra reflecției interioare, mai ales dacă te confrunți cu o criză spirituală. În cursul sau jurul lui 20, pot apărea ocazii de ordin profesional. În cursul sau preajma lui 21, nu se recomandă să investești sume mari în planuri de viitor insuficient organizate. Meditația se poate dovedi un aliat de bază și în 24.

După 26 a lunii, s-ar putea să apară în viața ta un fost partener cu gânduri de a reînchega o legătură sentimentală mai veche sau ești tentat să începi o relație pe care nu vrei s-o faci publică prea curând. Începând cu data de 28, începi să redevii persoana vorbăreață care ești de obicei, dar ești parcă mai conștient de ce se întâmplă în sufletul tău. După 31 martie, ești mai activ social și ceva mai popular.


Horoscop martie 2019, Taur:

Horoscop Taur martie 2019
În cursul sau în jurul primei zile a lunii, s-ar putea să nu te simți prea optimist cu privire la viitor, cu toate că de atunci încolo ai parte de multe satisfacții pe plan profesional. În cursul sau în preajma lui 5, se poate să fii nevoit să-ți triezi anturajul. Se întâmplă ceva în cursul sau jurul lui 7 care îți arată ce poți face pe acest plan. În cursul sau preajma lui 14, pari să te simți mai bine în pielea ta.

În cursul sau în jurul lui 15, se pune în ordine cât de cât viața ta socială, dar încrede-te totuși mai mult în tine decât în amici, ce puțin pentru o perioadă. În cursul sau în jurul lui 20, ești activ și te simți bine cu tine. În cursul sau în preajma lui 21, s-ar putea să apară tensiuni între tine și superiori. În cursul sau jurul lui 24, prinzi mai mult curaj să acorzi din nou încredere prietenilor tăi vechi.

Din 26 încolo, s-ar putea ca viața ta socială să urmeze o curbă ascendentă, indiciu că intră în viața ta oameni care îți demonstrează că merită să investești în ei. După 28, ești mai popular și ieși mai mult cu tovarășii. Începând cu data de 31, se arată că vor apărea mai multe șanse să-ți rotunjești veniturile și/sau să-ți valorifici economiile. Profită de oportunități.


Horoscop martie 2019, Gemeni:

Horoscop Gemeni martie 2019
În cursul sau jurul lui 1, se prea poate să apară tensiuni între tine și unii amici, dar nativii acestui semn care sunt implicați într-o relație la distanță sau cu persoane dintr-o altă cultură s-ar putea bucura de o perioadă favorabilă. Din 5 încolo, se poate să se ivească mai multe fricțiuni cu superiorii. În cursul sau în jurul zilei de 7, ai putea să-ți dai seama ce se întâmplă de fapt pe planul muncii.

În cursul sau preajma lui 14, apar evenimente care îți relevă cât de puternic ești de fapt. În cursul sau în jurul lui 15, faci demersuri să rezolvi problemele cu care te confrunți pe plan profesional. Ești cu atât mai motivat cu cât cariera pare să intervină între tine și cel drag. În cursul sau jurul lui 20, ți se arată din nou că ești mai stăpân pe tine decât credeai, dar ceva lipsește totuși în 21.

În cursul sau în preajma lui 24, se pune ușor-ușor ordine în viața ta profesională. Din 26 încolo, te înțelegi mai bine cu superiorii, iar începând din 28, reușiți chiar să cădeți de acord în multe privințe. Din 31 încolo, ai mai multă energie și ai un suflu cu totul proaspăt. Important e să nu-ți disipezi energia și să încerci să-ți găsești un echilibru totuși.


Horoscop martie 2019, Rac:

Horoscop Rac martie 2019
În cursul sau în jurul lui 1, s-ar putea ca fie cariera ta, fie a partenerului ajung să intervină între tine și partener, cel mai probabil pentru că de atunci încolo apar și unele probleme financiare. Din 5 încolo, nu se recomandă plecările în străinătate, dar nici susținerea de examene. După data de 7, se poate să fii nevoit să întreprinzi o călătorie sau să dai un test, dar pregătește-te temeinic.

În cursul sau jurul lui 14, se arată o perioadă bună să discuți despre viitor cu partenerul sau poate să atragi sponsori ori să pui pe picioare un proiect cu prietenii. În cursul sau preajma lui 15, apar probe care riscă să-ți schimbe nițel perspectiva asupra vieții, cel mai probabil cea profesională. În cursul sau în jurul lui 20, se ivește iar o perioadă favorabilă să discuți cu cel drag și asociații.

În cursul sau jurul lui 21, nu investi în planuri de viitor și proiecte de grup dacă nu-ți oferă deloc garanții. După data de 24, te poți concentra iarăși pe călătorii și examene. Din data de 26, s-ar putea să-ți cadă cu tronc o persoană care locuiește la distanță de tine sau este de o altă cultură, cu care vei comunica bine după 28. Din 31, încercați să nu te suprasoliciți.


Horoscop martie 2019, Leu:

Horoscop Leu martie 2019
În cursul sau jurul lui 1, apar provocări pe plan profesional, dar tot atunci vor apărea satisfacții pe plan relațional sau în raport cu asociații. În cursul sau jurul lui 5, ai grijă câți bani strici și cum faci împărțeala profitului cu asociații, dacă este cazul. În cursul sau preajma lui 7, se poate să vezi pe unde se scurg banii. În cursul sau jurul lui 14, ai parte de randament la muncă.

În cursul sau preajma lui 15, s-ar putea să apară tensiuni cu asociații sau partenerul, pe seama banilor cel mai probabil. În cursul sau jurul lui 20, te bucuri de spor la serviciu. În cursul sau în preajma lui 21, se pot ivi fricțiuni între tine și cel drag sau asociați pe motive profesionale. În cursul sau jurul lui 24, încep să se mai liniștească apele pe plan relațional și în parteneriatul tău.

După data de 26, se mai reduc cheltuielile și intervin mai puțin discuții în contradictoriu pe plan profesional cu asociații referitor la bani. Din 28 încolo, chiar s-ar putea ivi mai multe oportunități de a minimiza cheltuielile și de a-ți suplimenta veniturile. Începând cu data de 31, ești mai activ pe plan social și poate reușești să-ți faci mai mulți prieteni perioada aceasta. Bucură-te de ei.


Horoscop martie 2019, Fecioară:

Horoscop Fecioară martie 2019
În cursul sau jurul lui 1, pot apărea tensiuni între tine și partener pe seama geloziei. Tot atunci, se pot ivi oportunități bune pe plan profesional, iar relațiile cu colegii de muncă sunt armonioase. În cursul sau preajma lui 5, se întrevăd tensiuni în raport cu partenerul și/sau asociații. În cursul sau jurul lui 7, există posibilitatea să vezi ce anume nu merge pe plan relațional sau în parteneriat.

În cursul sau preajma lui 14, ai parte de mari satisfacții pe plan profesional. În cursul sau jurul lui 15, începe să se pună ordine în parteneriatul sentimental și/sau profesional. Tot atunci, pot apărea tensiuni între tine și partener din pricină că intervin părinții între voi. În cursul sau jurul lui 20, te afli într-o dispoziție bună și se vede. În cursul sau preajma lui 21, apar provocări la locul de muncă.

În cursul sau în jurul lui 24, începe să revină la normalitate atmosfera dintre tine și cel drag și/sau cu asociații. După data de 26, nativii acestui semn care nu au o relație ar putea să cunoască pe cineva interesant. Începând cu 28, comunici bine în cuplu și/sau în parteneriatul profesional. Din 31 încolo, ești mai activ la serviciu, ai inițiative și te faci remarcat pe acest plan în ochii superiorilor.


Horoscop martie 2019, Balanţă:

Horoscop Balanţă martie 2019
În cursul sau jurul lui 1, se poate să apară tensiuni între tine și partener din cauza părinților. Tot atunci, sentimentele dintre voi s-ar putea să suficient de puternice pentru a nu vă marca un astfel de eveniment. Din 5 încolo, s-ar putea să apară încurcături sau întârzieri pe plan profesional. În cursul sau jurul lui 7, s-ar putea ca acestea să iasă la iveală și să te provoace să schimbi tactica.

În cursul sau preajma lui 14, pot apărea evenimente de viață care îți arată cât de puternic ești de fapt. În cursul sau jurul lui 15, tensiunile și provocările de la serviciu continuă să se arate, riscând să devină destul de greu de suportat. În cursul sau preajma lui 20, se ivesc iar episoade care te fac să vezi că poți duce mai mult decât credeai. În cursul sau jurul lui 21, nu da dovadă de gelozie.

În cursul sau preajma lui 24, ar fi indicat să te axezi pe partea profesională unde apar satisfacții în urma eforturilor pe care le-ai depus. Din 26 încolo, se îndulcesc relațiile cu colegii de muncă, iar începând din data de 28, te înțelegi vizibil mai bine cu ei. După data de 31, s-ar putea să apară deplasări în străinătate sau la mare distanță de casă ori să te înscrii la cursuri.


Horoscop martie 2019, Scorpion:

Horoscop Scorpion martie 2019
În cursul sau jurul lui 1, pot apărea provocări pe plan profesional și în raport cu colegii. Din acea dată încolo, te înțelegi mai bine cu părinții. După data de 5, s-ar putea să ai parte de tensiuni în raport cu persoana iubită și/sau copiii. În cursul sau jurul lui 7, acestea ar putea ieși mai mult în evidență. În cursul sau preajma lui 14, vorbești pe aceeași limbă cu partenerul de viață/afaceri.

În cursul sau jurul lui 15, se ivesc iar fricțiuni între tine și copii și/sau persoana iubită. Tot atunci, evită să te dedai cheltuielilor când e vorba de lucruri de care nu ai cu adevărată nevoie. În cursul sau jurul lui 20, poți purta discuții lucrative cu partenerul de viață/afaceri. În cursul sau preajma lui 21, s-ar putea ca părinții să intervină în relația ta de cuplu. Nu trebuie să facă asta, orice ar fi.

În cursul sau în jurul lui 24, comunici ceva mai bine cu partenerul și/sau copiii. Din 26 încolo, se arată o perioadă mai bună în ce privește relaționarea între tine și persoana iubită. După data de 28, acest lucru se traduce prin faptul că vă înțelegeți mai bine și ajungeți la unele concluzii. Din 31 încolo, s-ar putea să apară mai multe oportunități de a face bani, dar și de a-i cheltui repede.


Horoscop martie 2019, Săgetător:

Horoscop Săgetător martie 2019
În cursul sau în jurul zilei de 1, caută să te rezumi la articolele de bază de pe lista de cumpărături. Tot de atunci încolo, ești mai comunicativ și mai sociabil. Începând din data de 5, atmosfera de acasă este destul de confuză. În cursul sau jurul lui 7, pot apărea primele semne că ceva nu este bine în raport cu cei dragi. În cursul sau preajma lui 14, ai parte de randament crescut la muncă.

În cursul sau în jurul lui 15, se intensifică nelămuririle în raport cu cei dragi și starea de tensiune. Tot atunci, acestea se pot răsfrânge asupra stării tale de bine. În cursul sau jurul lui 20, te bucuri de satisfacții la serviciu. În cursul sau jurul lui 21, pot apărea însă unele provocări pe acel plan. În cursul sau preajma lui 24, se risipește din ceața așternută pe atmosfera dintre tine și cei dragi.

Din 26 încolo, reapare armonia în plan domestic. După data de 28, reușești să-ți clarifici unele chestiuni în raport cu cei dragi. După data de 31, ești mai activ pe plan relațional, în sensul că fie reușești să reaprinzi scânteia dintre tine și persoana iubită, fie reușești să cunoști pe cineva de-a dreptul interesant dacă nu ești într-o relație. Și în raport cu asociații se anunță vești foarte bune.


Horoscop martie 2019, Capricorn:

Horoscop Capricorn martie 2019
În cursul sau jurul datei de 1, se întrevăd unele tensiuni între tine și anumite rude apropiate. Tot de atunci încolo, găsești totuși oportunități de a-ți suplimenta veniturile și/sau de a-ți valorifica economiile. Din 5 încolo, ești mai puțin clar în exprimare, ceea ce poate duce la certuri în cursul sau în jurul zilei de 7. Cu toate acestea, pare că te simți bine în pielea ta în cursul zilei de 14.

În cursul sau în preajma lui 15, se pot ivi iar tensiuni între tine și cei de apropierea ta pe seama faptului că ești evaziv. În cursul sau în jurul lui 20, ai însă parte de o perioadă bună pentru tine. În cursul sau preajma lui 21, evită să faci cheltuieli care nu sunt necesare. În cursul sau în jurul lui 24, se întrevăd iar ușoare fricțiuni cu interlocutorii din cauza faptului că nu te exprimi concis.

Din 26 încolo, șarmul și carisma ta se potențează vizibil și parcă reușești să comunici mai bine cu cei de lângă tine. După data de 28, se răresc simțitor neînțelegerile avute cu ei și se vede că faci eforturi să nu se mai ajungă la conflicte. Începând din data de 31, ai mai mult spor la locul de muncă, ceea ce îți aduce oportunități să te afirmi și să arăți ce poți.


Horoscop martie 2019, Vărsător:

Horoscop Vărsător martie 2019
În cursul sau jurul datei de 1, nu lăsa bârfele să-ți influențeze părerea despre cei de lângă tine. Tot de atunci încolo, șarmul și carisma ta depășesc parametrii obișnuiți. Din 5 încolo, s-ar putea să apară cheltuieli cam mari sau să nu mai reușești să-ți gestionezi cu atenție bugetul. În cursul sau preajma lui 7, pot apărea unele pagube. În cursul sau jurul lui 14, cere ajutorul părinților.

În cursul sau preajma lui 15, caută să iei măsuri în privința redresării finanțare. Tot atunci, incearcă să nu faci investiții mari pentru planuri de viitor și proiecte de grup. În cursul sau jurul lui 20, se prea poate ca părinții să-ți dea sfaturi bune în acest sens. În cursul sau preajma lui 21, acest lucru vă poate duce totuși la conflicte. În cursul sau jurul lui 24, te mai redresezi la nivel financiar.

După data de 26, apar ocazii de suplimentare a veniturilor și/sau valorificare a economiilor. Începând din data de 28, s-ar putea să recapeți ușor-ușor controlul asupra finanțelor, dar există posibilitatea ca cheltuielile să mai continue pentru o perioadă scurtă. Din 31 încolo, ești mai activ pe plan sentimental, iar dacă ai deja o relație, este posibil să reușești să-l recucerești pe partener.


Horoscop martie 2019, Peşti:

Horoscop Peşti martie 2019
În jurul sau cursul datei de 1, ideal ar fi să nu investești în planuri de viitor sau proiecte de grup insuficient puse la punct. Tot de atunci încolo, ar putea apărea un fost partener în viața ta care își dorește să reînchege legăturile. Din 5 încolo, nivelul tău de încredere în tine însuți s-ar putea clătina. În cursul sau jurul zilei de 7, s-ar putea vedea primele efectele ale scăderii stimei de sine.

În cursul sau preajma lui 14, se arată o perioadă bună să cauți sponsori, să cauți persoane cu care să pui pe picioare o idee de afaceri, să te gândești cu rudele cum puteți lansa un proiect de grup. În cursul sau jurul lui 15, ești totuși cam neîncrezător în forțele tale. Tot atunci, ești în relații cam tensionate cu superiorii. În cursul sau preajma lui 20, se arată iar un moment favorabil pentru tratative.

În cursul ori jurul zilei de 21, nu lăsa bârfele să-ți influențeze părerea despre cei din jurul tău. În cursul sau preajma lui 24, începi să-ți recapeți stima de sine. După data de 26, vede și lumea că ai un suflu cu totul diferit. Începând din data de 28, te exprimi mai bine și acest lucru are un impact bun asupra relației tale. După 31 martie, se animă atmosfera în familie, dar pot apărea și certuri.