Horoscop săptămânal, 25 februarie - 3 martie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop 25 februarie - 3 martie 2019


Horoscop 25 februarie - 3 martie 2019, Berbec:

Berbecii pot începe săptămâna cu preocupări legate de serviciu. Nativii pot fi nemulțumiți de bani, de salariu sau de o remunerație primită, însă se pot simți acaparați și de sarcinile și responsabilitățile primite, astfel că încep să se gândească din ce în ce mai serios să facă schimbări la acest capitol. Atenție la conflictele cu colegii și superiorii! De asemenea, tot acest stres care aproape a devenit constant se va răsfrânge asupra organismului și nativii se pot simți rău, se pot simți obosiți și capacitatea de concentrare va scădea semnificativ. În plan sentimental se vor bucura de tranzitul lui Venus în casa prietenilor, iar șansele să le aducă un partener din anturaj sau pe care să-l cunoască prin intermediul grupului de cunoștințe sunt foarte mari.


Horoscop 25 februarie - 3 martie 2019, Taur:

Taurii încep săptămâna cu preocupări de natură financiară. Nativii fac calcule și socoteli și se stresează pentru a găsi o soluție de compromis astfel încât să-și rezolve toate necesitățile și planurile pe care le au. Este posibil să devină mai stresați decât de obicei la acest capitol și să fie nevoiți să facă un împrumut sau chiar să dorească să vândă un bun material pentru a face rost de bani. Venus, întocmai guvernatoarea lor, va tranzita sectorul socio-profesional și nativii vor reuși să se mobilizeze mai bine la locul de muncă și chiar să-și consolideze cariera. Nu este exclus să se gândească să facă o schimbare de direcție în această zonă, mai ales dacă nu sunt mulțumiți de ceea ce le oferă jobul. Totodată, prin intermediul locului de muncă ar putea cunoaște o persoană care să le trezească interesul într-un mod deosebit.


Horoscop 25 februarie - 3 martie 2019, Gemeni:

Gemenii au parte de un început de săptămână cu multe provocări pe toate planurile. Nativii se pot întâlni cu persoane importante alături de care să pună la cale planuri de viitor, pot pleca în delegații în interes de serviciu și chiar deplasări în alte țări cu scopul semnării unor contracte. În unele cazuri, se vor asocia cu persoane sau instituții din străinătate. Se cere mai multă odihnă deoarece stresul și agitația cotidiană își pot spune cuvântul. Venus le poate aduce celor singuri ocazia de a se îndrăgosti într-o călătorie sau pot cunoaște un partener prin intermediul studiilor, prin intermediul unor cursuri de perfecționare profesională sau de dezvoltare personală.






Horoscop 25 februarie - 3 martie 2019, Rac:

Racii încep săptămâna cu preocupări în zona sentimentală. Nativii vor fi mai sensibili, mai emotivi și mai sentimentali ca de obicei și vor reuși să se apropie mai mult de partener și chiar să clarifice neînțelegeri mai vechi. Este posibil ca acum să iasă la suprafață unele secrete și să fie nevoie să dea explicații pentru faptele lor. Cei care se află la începutul unei povești de iubire pot alege să-și prezinte partenerul în grupul de prieteni și chiar familiei. Venus le va aduce numeroase oportunități în sectorul financiar, iar nativii vor avea șansa de a-și îmbunătăți veniturile din colaborări și parteneriate. În plus, nu este exclus, în funcție de harta natală a fiecăruia, să primească o moștenire sau o sumă de bani în urma unui partaj.


Horoscop 25 februarie - 3 martie 2019, Leu:

Leii vor avea parte de trăiri intense și contradictorii în zona sentimentală. Dacă la început de săptămână pot afla unele secrete despre persoana iubită sau pot fi dezamăgiți de o mărturisire sinceră făcută de aceasta, imediat ce Venus va intra în casa căsătoriei și a parteneriatelor lucrurile se pot clarifica, iar relația poate deveni mult mai solidă, nefiind exclus să se aducă în discuție chiar oficializarea acesteia. Cei care sunt deja căsătoriți sau au relații de lungă durată pot reașterne armonia în cuplu și chiar se pot folosi de acest context astrologic pentru a alunga monotonia. În plan profesional, nativii traversează o etapă bună și au șansa de a semna parteneriate de afaceri care să le îmbunătățească nu doar imaginea în cadrul companiei, ci și veniturile personale.


Horoscop 25 februarie - 3 martie 2019, Fecioară:

Fecioarele pot analiza un context care prevede fie o călătorie în străinătate, chiar o relocare temporară, ca urmare a jobului sau a unui curs de perfecționare profesională, fie o călătorie pentru continuarea studiilor, în cazul celor mai tineri. Aspectul este susținut și de Venus care tranzitează casa muncii și poate aduce o consolidare a statutului profesional. Pe de altă parte poate fi vorba de rezolvarea unor neînțelegeri cu șefii și colegii sau de mici beneficii obținute prin intermediul locului de muncă. La capitolul sănătate nu au de ce se teme, iar acei nativi care s-au confruntat cu probleme până acum vor simți o ameliorare a simptomelor, și chiar pot descoperi tratamentul care le poate aduce vindecarea. În zona sentimentală nu este exclus ca nativii să întâlnească un partener care să le trezească interesul prin intermediul locului de muncă sau în timp ce așteaptă pentru o consultație la medic.






Horoscop 25 februarie - 3 martie 2019, Balanţă:

Balanțele pot face niște schimbări de atitudine cu privire la modul în care își cheltuie banii. În timp ce unii nativi apelează la economii pentru satisfacerea unor dorințe, alți nativi vor prefera să pună bani deoparte și să renunțe la micile plăceri ale vieții de dragul siguranței financiare. Venus, întocmai guvernatoarea lor, va tranzita sectorul sentimental, iar cei care sunt singuri vor avea ocazia să înceapă o nouă poveste de dragoste. Este un moment bun pentru împăcări în cuplurile în care au existat tensiuni și conflicte până acum. Nativii care sunt căsătoriți sau se află în relații de lungă durată pot aduce în discuție nu doar oficializarea relației, ci și conceperea unui copil. În weekend se conturează momente frumoase în familie și nativii ar putea cere sfatul (ajutorul) părinților în anumite chestiuni ce țin de viața personală.


Horoscop 25 februarie - 3 martie 2019, Scorpion:

Scorpionii încep săptămâna cu energie, vitalitate și poftă de viață. Nativii vor fi bine dispuși, veseli, plini de inspirație și motivați să-și atingă obiectivele, mai ales dacă acestea au legătură cu sectorul profesional sau financiar. Banii nu le vor lipsi, ba chiar este posibil să primească o sumă de bani neașteptată pe care, însă, să o cheltuie la fel de ușor cum o primesc. Venus în tranzit prin sectorul familiei și a locuinței le poate aduce nativilor o consolidare a relațiilor cu rudele, în special cu părinții care-și pot da acceptul, în unele situații, asupra unei povești de dragoste. În orice caz, nativii vor avea susținerea familiei într-o decizie pe care o vor lua în legătură cu persoana iubită. De asemenea, nu este exclus să-și schimbe domiciliul, să se mute într-un alt oraș, într-o casă nouă, posibil chiar alături de persoana iubită, sau se înceapă un proces de renovare și reamenajare a propriei locuințe.


Horoscop 25 februarie - 3 martie 2019, Săgetător:

Săgetătorii încep săptămâna cu griji de natură financiară. Nativii, ca urmare a unor greșeli sau cheltuieli peste măsură, se găsesc în situația de a fi nevoiți să se împrumute, să facă un credit, să apeleze la banii partenerului sau părinților, însă situația aceasta se va îmbunătăți cât de curând. O parte dintre aceștia își vor găsi o colaborare, în timp ce o altă parte vor încerca să intre în posesia unei sume de bani cuvenită, dar care întârzie să le intre în conturi. Atenție! Este posibil ca cineva să încerce să-i păcălească sau chiar să-i fure. Venus le va aduce o capacitate extraordinară de comunicare și nativii vor reuși astfel să-și susțină cu tărie cauzele. De asemenea, vor pleca în scurte deplasări pentru a-și rezolva o serie de probleme care nu suportă amânare sau pentru a iniția demersurile necesare deschiderii unei afaceri. Unii nativi vor susține examene și vor reuși să dea randament la locul de muncă, aspect care-i va susține în fața superiorilor. Multe dintre aceste demersuri pe care le vor iniția săptămâna aceasta vor avea ca scop îmbunătățirea veniturilor.






Horoscop 25 februarie - 3 martie 2019, Capricorn:

Capricornii încep săptămâna cu frământări legate de zona sentimentală și este posibil să treacă prin situații unice, inedite, de natură să le deschide noi orizonturi (sau semne de întrebare). Este posibil ca unele gânduri să nu le dea pace, să caute mai multe informații despre trecutul partenerului, să încerce să-i afle secretele sau chiar ei să fie motivul propriilor frământări și să înceapă să se gândească la o fostă iubire, la un fost partener. Venus le poate aduce ocazia de a-și îmbunătăți considerabil veniturile, iar nativii pot primi o mărire de salariu sau pot semna un parteneriat avantajos. Cei care așteaptă sponsorizări și investitori acum vor primi răspunsuri favorabile. De asemenea, sunt susținute tranzacțiile, iar nativii își pot îmbunătăți situația financiară în urma unei vânzări. Cei care sunt singuri vor fi atrași în acest răstimp de parteneri cu bani sau, la modul general, se vor folosi de banii partenerului pentru a depăși o etapă.


Horoscop 25 februarie - 3 martie 2019, Vărsător:

Vărsătorii pun foarte mult accent pe zona profesională și încearcă din răsputeri să-și îmbunătățească condiția la locul de muncă. Nu este exclus să refuze sarcini care nu-i reprezintă sau să-și pună colegii la punct în anumite situații. Nativii nu vor accepta să fie exploatați și în niciun caz să facă ore suplimentare sau să-și asume responsabilități în plus. Venus va tranzita întocmai semnul lor, aducându-le armonie cu ei înșiși, mai multă înțelegere față de cei din jur și vor decide să se pună pe primul loc înaintea tuturor, cu alte cuvinte să le pese mai mult de propria persoană. Unii nativi pot face schimbări de look și de stil vestimentar. Tranzitul lui Venus prin casa personalității va activa și axa relațională, iar celor singuri le poate aduce o nouă poveste de iubire. Aspectele vor fi bune și în cazul acelor nativi care se află în relații de lungă durată și care acum vor reuși, după o perioadă conflictuală cu partenerul, să reaștearnă armonia în cuplu și chiar să-și consolideze relația. Pot interveni discuții serioase pe tema banilor cu persoana iubită.


Horoscop 25 februarie - 3 martie 2019, Peşti:

Peștii pot primi vești bune legate de carieră. Unii nativi pot afla că sunt propuși pentru o avansare în funcție, în timp ce alții, care au întreprins demersurile necesare pentru a ocupa un alt post, pot afla răspunsul în această perioadă. Cei care-și caută un loc de muncă se pot angaja, iar jobul le va aduce satisfacția de moment de care au nevoie. În majoritatea cazurilor va fi vorba de semnarea unui contract avantajos pentru statutul lor profesional. Venus va tranzita sectorul subconștientului și va aduce o rază de lumină în gândurile nativilor, reușind chiar să dizolve o serie de frământări care le-au măcinat mintea în ultimul timp. Totodată, cei singuri se pot îndrăgosti în momente absolut neașteptate, uneori de persoane nepotrivite, sau se pot întoarce la o persoană din trecut. De asemenea, tot Venus va armoniza si casa bolilor lungi și cronice și astfel nativii vor simți o reală îmbunătățire a stării de sănătate. Se cere mai multă atenția la zona financiară, deoarece nativii pot tinde să devină mai cheltuitori decât de obicei.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS