Horoscopul lunii martie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop lunar adevărat: martie 2019


Horoscop martie 2019, Berbec:

Horoscop Berbec martie 2019
În cursul sau în jurul zile de 1 martie, s-ar putea să apară tensiuni între tine și superiori, dar de atunci se poate să ai parte de mai multe satisfacții pe plan social. După 5 a lunii, se poate să fii destul de tăcut și introspectiv. În cursul sau în preajma lui 7, se recomandă să dedici timp introspecției și meditației. La locul de muncă, este posibil să ai parte de un randament crescut în jurul ori cursul lui 14.

În jurul sau în preajma lui 15, ar fi indicat să te apleci din nou asupra reflecției interioare, mai ales dacă te confrunți cu o criză spirituală. În cursul sau jurul lui 20, pot apărea ocazii de ordin profesional. În cursul sau preajma lui 21, nu se recomandă să investești sume mari în planuri de viitor insuficient organizate. Meditația se poate dovedi un aliat de bază și în 24.

După 26 a lunii, s-ar putea să apară în viața ta un fost partener cu gânduri de a reînchega o legătură sentimentală mai veche sau ești tentat să începi o relație pe care nu vrei s-o faci publică prea curând. Începând cu data de 28, începi să redevii persoana vorbăreață care ești de obicei, dar ești parcă mai conștient de ce se întâmplă în sufletul tău. După 31 martie, ești mai activ social și ceva mai popular.






Horoscop martie 2019, Taur:

Horoscop Taur martie 2019
În cursul sau în jurul primei zile a lunii, s-ar putea să nu te simți prea optimist cu privire la viitor, cu toate că de atunci încolo ai parte de multe satisfacții pe plan profesional. În cursul sau în preajma lui 5, se poate să fii nevoit să-ți triezi anturajul. Se întâmplă ceva în cursul sau jurul lui 7 care îți arată ce poți face pe acest plan. În cursul sau preajma lui 14, pari să te simți mai bine în pielea ta.

În cursul sau în jurul lui 15, se pune în ordine cât de cât viața ta socială, dar încrede-te totuși mai mult în tine decât în amici, ce puțin pentru o perioadă. În cursul sau în jurul lui 20, ești activ și te simți bine cu tine. În cursul sau în preajma lui 21, s-ar putea să apară tensiuni între tine și superiori. În cursul sau jurul lui 24, prinzi mai mult curaj să acorzi din nou încredere prietenilor tăi vechi.

Din 26 încolo, s-ar putea ca viața ta socială să urmeze o curbă ascendentă, indiciu că intră în viața ta oameni care îți demonstrează că merită să investești în ei. După 28, ești mai popular și ieși mai mult cu tovarășii. Începând cu data de 31, se arată că vor apărea mai multe șanse să-ți rotunjești veniturile și/sau să-ți valorifici economiile. Profită de oportunități.






Horoscop martie 2019, Gemeni:

Horoscop Gemeni martie 2019
În cursul sau jurul lui 1, se prea poate să apară tensiuni între tine și unii amici, dar nativii acestui semn care sunt implicați într-o relație la distanță sau cu persoane dintr-o altă cultură s-ar putea bucura de o perioadă favorabilă. Din 5 încolo, se poate să se ivească mai multe fricțiuni cu superiorii. În cursul sau în jurul zilei de 7, ai putea să-ți dai seama ce se întâmplă de fapt pe planul muncii.

În cursul sau preajma lui 14, apar evenimente care îți relevă cât de puternic ești de fapt. În cursul sau în jurul lui 15, faci demersuri să rezolvi problemele cu care te confrunți pe plan profesional. Ești cu atât mai motivat cu cât cariera pare să intervină între tine și cel drag. În cursul sau jurul lui 20, ți se arată din nou că ești mai stăpân pe tine decât credeai, dar ceva lipsește totuși în 21.

În cursul sau în preajma lui 24, se pune ușor-ușor ordine în viața ta profesională. Din 26 încolo, te înțelegi mai bine cu superiorii, iar începând din 28, reușiți chiar să cădeți de acord în multe privințe. Din 31 încolo, ai mai multă energie și ai un suflu cu totul proaspăt. Important e să nu-ți disipezi energia și să încerci să-ți găsești un echilibru totuși.






Horoscop martie 2019, Rac:

Horoscop Rac martie 2019
În cursul sau în jurul lui 1, s-ar putea ca fie cariera ta, fie a partenerului ajung să intervină între tine și partener, cel mai probabil pentru că de atunci încolo apar și unele probleme financiare. Din 5 încolo, nu se recomandă plecările în străinătate, dar nici susținerea de examene. După data de 7, se poate să fii nevoit să întreprinzi o călătorie sau să dai un test, dar pregătește-te temeinic.

În cursul sau jurul lui 14, se arată o perioadă bună să discuți despre viitor cu partenerul sau poate să atragi sponsori ori să pui pe picioare un proiect cu prietenii. În cursul sau preajma lui 15, apar probe care riscă să-ți schimbe nițel perspectiva asupra vieții, cel mai probabil cea profesională. În cursul sau în jurul lui 20, se ivește iar o perioadă favorabilă să discuți cu cel drag și asociații.

În cursul sau jurul lui 21, nu investi în planuri de viitor și proiecte de grup dacă nu-ți oferă deloc garanții. După data de 24, te poți concentra iarăși pe călătorii și examene. Din data de 26, s-ar putea să-ți cadă cu tronc o persoană care locuiește la distanță de tine sau este de o altă cultură, cu care vei comunica bine după 28. Din 31, încercați să nu te suprasoliciți.






Horoscop martie 2019, Leu:

Horoscop Leu martie 2019
În cursul sau jurul lui 1, apar provocări pe plan profesional, dar tot atunci vor apărea satisfacții pe plan relațional sau în raport cu asociații. În cursul sau jurul lui 5, ai grijă câți bani strici și cum faci împărțeala profitului cu asociații, dacă este cazul. În cursul sau preajma lui 7, se poate să vezi pe unde se scurg banii. În cursul sau jurul lui 14, ai parte de randament la muncă.

În cursul sau preajma lui 15, s-ar putea să apară tensiuni cu asociații sau partenerul, pe seama banilor cel mai probabil. În cursul sau jurul lui 20, te bucuri de spor la serviciu. În cursul sau în preajma lui 21, se pot ivi fricțiuni între tine și cel drag sau asociați pe motive profesionale. În cursul sau jurul lui 24, încep să se mai liniștească apele pe plan relațional și în parteneriatul tău.

După data de 26, se mai reduc cheltuielile și intervin mai puțin discuții în contradictoriu pe plan profesional cu asociații referitor la bani. Din 28 încolo, chiar s-ar putea ivi mai multe oportunități de a minimiza cheltuielile și de a-ți suplimenta veniturile. Începând cu data de 31, ești mai activ pe plan social și poate reușești să-ți faci mai mulți prieteni perioada aceasta. Bucură-te de ei.






Horoscop martie 2019, Fecioară:

Horoscop Fecioară martie 2019
În cursul sau jurul lui 1, pot apărea tensiuni între tine și partener pe seama geloziei. Tot atunci, se pot ivi oportunități bune pe plan profesional, iar relațiile cu colegii de muncă sunt armonioase. În cursul sau preajma lui 5, se întrevăd tensiuni în raport cu partenerul și/sau asociații. În cursul sau jurul lui 7, există posibilitatea să vezi ce anume nu merge pe plan relațional sau în parteneriat.

În cursul sau preajma lui 14, ai parte de mari satisfacții pe plan profesional. În cursul sau jurul lui 15, începe să se pună ordine în parteneriatul sentimental și/sau profesional. Tot atunci, pot apărea tensiuni între tine și partener din pricină că intervin părinții între voi. În cursul sau jurul lui 20, te afli într-o dispoziție bună și se vede. În cursul sau preajma lui 21, apar provocări la locul de muncă.

În cursul sau în jurul lui 24, începe să revină la normalitate atmosfera dintre tine și cel drag și/sau cu asociații. După data de 26, nativii acestui semn care nu au o relație ar putea să cunoască pe cineva interesant. Începând cu 28, comunici bine în cuplu și/sau în parteneriatul profesional. Din 31 încolo, ești mai activ la serviciu, ai inițiative și te faci remarcat pe acest plan în ochii superiorilor.






Horoscop martie 2019, Balanţă:

Horoscop Balanţă martie 2019
În cursul sau jurul lui 1, se poate să apară tensiuni între tine și partener din cauza părinților. Tot atunci, sentimentele dintre voi s-ar putea să suficient de puternice pentru a nu vă marca un astfel de eveniment. Din 5 încolo, s-ar putea să apară încurcături sau întârzieri pe plan profesional. În cursul sau jurul lui 7, s-ar putea ca acestea să iasă la iveală și să te provoace să schimbi tactica.

În cursul sau preajma lui 14, pot apărea evenimente de viață care îți arată cât de puternic ești de fapt. În cursul sau jurul lui 15, tensiunile și provocările de la serviciu continuă să se arate, riscând să devină destul de greu de suportat. În cursul sau preajma lui 20, se ivesc iar episoade care te fac să vezi că poți duce mai mult decât credeai. În cursul sau jurul lui 21, nu da dovadă de gelozie.

În cursul sau preajma lui 24, ar fi indicat să te axezi pe partea profesională unde apar satisfacții în urma eforturilor pe care le-ai depus. Din 26 încolo, se îndulcesc relațiile cu colegii de muncă, iar începând din data de 28, te înțelegi vizibil mai bine cu ei. După data de 31, s-ar putea să apară deplasări în străinătate sau la mare distanță de casă ori să te înscrii la cursuri.






Horoscop martie 2019, Scorpion:

Horoscop Scorpion martie 2019
În cursul sau jurul lui 1, pot apărea provocări pe plan profesional și în raport cu colegii. Din acea dată încolo, te înțelegi mai bine cu părinții. După data de 5, s-ar putea să ai parte de tensiuni în raport cu persoana iubită și/sau copiii. În cursul sau jurul lui 7, acestea ar putea ieși mai mult în evidență. În cursul sau preajma lui 14, vorbești pe aceeași limbă cu partenerul de viață/afaceri.

În cursul sau jurul lui 15, se ivesc iar fricțiuni între tine și copii și/sau persoana iubită. Tot atunci, evită să te dedai cheltuielilor când e vorba de lucruri de care nu ai cu adevărată nevoie. În cursul sau jurul lui 20, poți purta discuții lucrative cu partenerul de viață/afaceri. În cursul sau preajma lui 21, s-ar putea ca părinții să intervină în relația ta de cuplu. Nu trebuie să facă asta, orice ar fi.

În cursul sau în jurul lui 24, comunici ceva mai bine cu partenerul și/sau copiii. Din 26 încolo, se arată o perioadă mai bună în ce privește relaționarea între tine și persoana iubită. După data de 28, acest lucru se traduce prin faptul că vă înțelegeți mai bine și ajungeți la unele concluzii. Din 31 încolo, s-ar putea să apară mai multe oportunități de a face bani, dar și de a-i cheltui repede.






Horoscop martie 2019, Săgetător:

Horoscop Săgetător martie 2019
În cursul sau în jurul zilei de 1, caută să te rezumi la articolele de bază de pe lista de cumpărături. Tot de atunci încolo, ești mai comunicativ și mai sociabil. Începând din data de 5, atmosfera de acasă este destul de confuză. În cursul sau jurul lui 7, pot apărea primele semne că ceva nu este bine în raport cu cei dragi. În cursul sau preajma lui 14, ai parte de randament crescut la muncă.

În cursul sau în jurul lui 15, se intensifică nelămuririle în raport cu cei dragi și starea de tensiune. Tot atunci, acestea se pot răsfrânge asupra stării tale de bine. În cursul sau jurul lui 20, te bucuri de satisfacții la serviciu. În cursul sau jurul lui 21, pot apărea însă unele provocări pe acel plan. În cursul sau preajma lui 24, se risipește din ceața așternută pe atmosfera dintre tine și cei dragi.

Din 26 încolo, reapare armonia în plan domestic. După data de 28, reușești să-ți clarifici unele chestiuni în raport cu cei dragi. După data de 31, ești mai activ pe plan relațional, în sensul că fie reușești să reaprinzi scânteia dintre tine și persoana iubită, fie reușești să cunoști pe cineva de-a dreptul interesant dacă nu ești într-o relație. Și în raport cu asociații se anunță vești foarte bune.






Horoscop martie 2019, Capricorn:

Horoscop Capricorn martie 2019
În cursul sau jurul datei de 1, se întrevăd unele tensiuni între tine și anumite rude apropiate. Tot de atunci încolo, găsești totuși oportunități de a-ți suplimenta veniturile și/sau de a-ți valorifica economiile. Din 5 încolo, ești mai puțin clar în exprimare, ceea ce poate duce la certuri în cursul sau în jurul zilei de 7. Cu toate acestea, pare că te simți bine în pielea ta în cursul zilei de 14.

În cursul sau în preajma lui 15, se pot ivi iar tensiuni între tine și cei de apropierea ta pe seama faptului că ești evaziv. În cursul sau în jurul lui 20, ai însă parte de o perioadă bună pentru tine. În cursul sau preajma lui 21, evită să faci cheltuieli care nu sunt necesare. În cursul sau în jurul lui 24, se întrevăd iar ușoare fricțiuni cu interlocutorii din cauza faptului că nu te exprimi concis.

Din 26 încolo, șarmul și carisma ta se potențează vizibil și parcă reușești să comunici mai bine cu cei de lângă tine. După data de 28, se răresc simțitor neînțelegerile avute cu ei și se vede că faci eforturi să nu se mai ajungă la conflicte. Începând din data de 31, ai mai mult spor la locul de muncă, ceea ce îți aduce oportunități să te afirmi și să arăți ce poți.






Horoscop martie 2019, Vărsător:

Horoscop Vărsător martie 2019
În cursul sau jurul datei de 1, nu lăsa bârfele să-ți influențeze părerea despre cei de lângă tine. Tot de atunci încolo, șarmul și carisma ta depășesc parametrii obișnuiți. Din 5 încolo, s-ar putea să apară cheltuieli cam mari sau să nu mai reușești să-ți gestionezi cu atenție bugetul. În cursul sau preajma lui 7, pot apărea unele pagube. În cursul sau jurul lui 14, cere ajutorul părinților.

În cursul sau preajma lui 15, caută să iei măsuri în privința redresării finanțare. Tot atunci, incearcă să nu faci investiții mari pentru planuri de viitor și proiecte de grup. În cursul sau jurul lui 20, se prea poate ca părinții să-ți dea sfaturi bune în acest sens. În cursul sau preajma lui 21, acest lucru vă poate duce totuși la conflicte. În cursul sau jurul lui 24, te mai redresezi la nivel financiar.

După data de 26, apar ocazii de suplimentare a veniturilor și/sau valorificare a economiilor. Începând din data de 28, s-ar putea să recapeți ușor-ușor controlul asupra finanțelor, dar există posibilitatea ca cheltuielile să mai continue pentru o perioadă scurtă. Din 31 încolo, ești mai activ pe plan sentimental, iar dacă ai deja o relație, este posibil să reușești să-l recucerești pe partener.






Horoscop martie 2019, Peşti:

Horoscop Peşti martie 2019
În jurul sau cursul datei de 1, ideal ar fi să nu investești în planuri de viitor sau proiecte de grup insuficient puse la punct. Tot de atunci încolo, ar putea apărea un fost partener în viața ta care își dorește să reînchege legăturile. Din 5 încolo, nivelul tău de încredere în tine însuți s-ar putea clătina. În cursul sau jurul zilei de 7, s-ar putea vedea primele efectele ale scăderii stimei de sine.

În cursul sau preajma lui 14, se arată o perioadă bună să cauți sponsori, să cauți persoane cu care să pui pe picioare o idee de afaceri, să te gândești cu rudele cum puteți lansa un proiect de grup. În cursul sau jurul lui 15, ești totuși cam neîncrezător în forțele tale. Tot atunci, ești în relații cam tensionate cu superiorii. În cursul sau preajma lui 20, se arată iar un moment favorabil pentru tratative.

În cursul ori jurul zilei de 21, nu lăsa bârfele să-ți influențeze părerea despre cei din jurul tău. În cursul sau preajma lui 24, începi să-ți recapeți stima de sine. După data de 26, vede și lumea că ai un suflu cu totul diferit. Începând din data de 28, te exprimi mai bine și acest lucru are un impact bun asupra relației tale. După 31 martie, se animă atmosfera în familie, dar pot apărea și certuri.






Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS