Horoscop săptămânal, 18-24 februarie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop 18-24 februarie 2019


Horoscop 18-24 februarie 2019, Berbec:

Berbecii trec printr-o etapă de interiorizare posibil provocată fie de probleme cu legea, cu instituțiile statului, fie de stresul acumulat la serviciu, mai ales dacă la mijloc este vorba și de probleme de sănătate apărute ca urmare a acestui fapt. Se prea poate să reia legătura cu o persoană din trecutul lor care și-a pus puternic amprenta asupra lor și din cauza căreia au făcut schimbări remarcabile în viață. În tot acest context, Luna Plină va determina încheierea unei etape la locul de muncă care, de la caz la caz, poate însemna o schimbare de atribuții și responsabilități sau chiar o schimbare a jobului. La capitolul sănătate se cere mai multă atenție. O serie de probleme mai vechi se pot agrava și ar fi bine ca nativii să facă o vizită la medic pentru un set de analize.


Horoscop 18-24 februarie 2019, Taur:

Taurii își canalizează toată atenția asupra amicilor. Nativii vor petrece mai mult timp alături de aceștia, vor planifica împreună evenimente și își vor lărgi cercul de cunoștințe. S-ar putea ca o relație de prietenie mai veche să reintre în atenția lor, să reia o legătură cu o persoană cu care s-au certat pe care fie o întâlnesc din întâmplare, fie o contactează ca urmare a unor mustrări de conștiință. Șansele ca în această perioadă cei singuri să înceapă o poveste de dragoste sunt foarte mari, cu atât mai mult cu cât Luna Plină se formează în sectorul sentimental. Este un moment propice pentru culegerea roadelor în cuplu, dar și pentru succes în activitățile artistice și de creație.


Horoscop 18-24 februarie 2019, Gemeni:

Gemenii își vor canaliza toată energia asupra sectorului socio-profesional, capitol la care nativii vor dori să aducă îmbunătățiri. Cei care-și doresc să avanseze în funcție pot începe demersurile necesare pentru a-și îndeplini visul. Este o perioadă favorabilă pentru a se face remarcați și apreciați în plan profesional. Pe de altă parte, nu este exclus ca tot acest interes constant față de carieră să aducă nemulțumiri în familie, în special în relația cu părinții și partenerul de viață, aceștia simțindu-se excluși. În ceea ce privește locuința, se pot lua decizii radicale, inclusiv legate de schimbarea domiciliului sau de vânzarea, cumpărarea, închirierea unei case. Este posibil ca cei singuri să se îndrăgostească brusc către sfârşitul săptămânii.


Horoscop 18-24 februarie 2019, Rac:

Racii își concentrează toată atenția pe studiu și acumularea de noi cunoștințe. O serie de nativi vor decide că este momentul să învețe mai mult, să se perfecționeze într-un domeniu și se prea poate să înceapă un curs de dezvoltare profesională. În plus, Luna Plină va cere culegerea roadelor unei activități intelectuale, încheierea unei perioade de învățare, iar acei nativi care au de susținut cursuri vor avea parte de succes. Pe de altă parte, în această perioadă crește interesul pentru călătorii în afara ţării și-și pot face planuri în acest sens. Unele principii de viață și convingeri pot fi analizate în profunzime acum și pot fi schimbate, dacă nativii nu sunt împăcați cu ele. Nu este exclus ca cei singuri să să îndrăgostească de o persoană nepotrivită, iar cei care se află în relații care nu mai funcționează să-și spună adio.


Horoscop 18-24 februarie 2019, Leu:

Leii sunt determinați să-și îmbunătățească situația financiară, iar în această perioadă vor avea parte de susținere astrologică în acest sens. În primul rând, nativii se vor preocupa să rezolve o problemă care are legătură cu legea, cu instituțiile statutului și nu este exclus să fie vorba de un proces de partaj (în special în cazul celor care se află în divorț) sau de dezbaterea unei moșteniri. Astfel, aceștia pot primi o sumă de bani de la rude sau de la partenerul de viață. În al doilea rând, Luna Plină va aduce culegerea roadelor în sectorul financiar, al banilor obținuți din muncă proprie, aspect care poate însemna o mărire de salariu, dacă performanțele de la locul de muncă justifică acest aspect sau în cazul acelor nativi care sunt nemulțumiți de job, poate aduce schimbarea acestuia cu unul mai bine plătit. Sunt favorizate noi colaborări, dar și intrarea în posesia unui bonus, unui comision. În plan sentimental, nativii vor reuși să reaprindă flacăra pasiunii în cuplu. Atenție la secretele care pot fi divulgate acum!


Horoscop 18-24 februarie 2019, Fecioară:

Fecioarele vor avea parte de multe evenimente și experiențe în sectorul sentimental. În timp ce Soarele le aduce energia de care au nevoie pentru a se preocupa de partener și de relația de cuplu, Luna Plină, care se formează întocmai în semnul lor, le poate aduce încheierea unei etape în acest sens. Astfel, nativii care se află în relații, în căsătorii care nu mai funcționează vor face marele pas și vor încheia acest capitol din viață. S-ar putea ca unii dintre aceștia chiar să înainteze cererea de divorț. Cei singuri pot avea marea ocazie de a începe o nouă poveste de iubire. În plan profesional, este o perioadă bună pentru semnarea de noi parteneriate de afaceri, noi colaborări. Cei care au o afacere personală vor face tot posibilul să o facă cunoscută, să-i facă publicitate și astfel să-și crească încasările.


Horoscop 18-24 februarie 2019, Balanţă:

Balanțele se preocupă de reorganizarea sarcinilor și responsabilităților la serviciu. Nativii își doresc să-și eficientizeze munca și să devină mai conștiincioși în îndeplinirea atribuțiilor. Este o perioadă bună din punct de vedere al sănătății, reușind să vindece afecțiunile cu care s-au confruntat în ultima vreme. În plus, Luna Plină le poate aduce culegerea roadelor la locul de muncă și deschiderea unei noi etape în ceea ce privește sănătatea (se activează sectorul bolilor lungi și cronice) și interesul acordat acestui sector de viață, însă, totodată, le poate aduce și stări de interiorizare și meditație. Atenție la secretele de familie care pot ieși la suprafață în această perioadă! În plan sentimental, nativii vor avea parte de dialoguri cu persoana iubită și vor reuși să clarifice unele neînțelegeri mai vechi, ba chiar să facă planuri de viitor.


Horoscop 18-24 februarie 2019, Scorpion:

Scorpionii își vor canaliza toată energia în scopul îmbunătățirii relației cu persoana dragă, dar și cu cei mici, acolo unde este cazul. Moment favorabil pentru artiști și pentru cei care întreprind activități de creație. Se pot înregistra succese remarcabile la aceste capitole și sunt sfătuiți să-și pună mai mult în valoare talentele cu care au fost înzestrați. Luna Plină poate aduce încheierea unei relații de prietenie sau, în unele cazuri, asumarea unei relații de dragoste. Este posibil ca o prietenie să se transforme în iubire pentru nativii singuri, iar cei care se află în relații de lungă durată își pot face planuri de viitor și pot trece la un alt nivel în cuplu. În weekend se cere prudență și atenție în toate activitățile întreprinse, în special dacă este vorba de o călătorie.


Horoscop 18-24 februarie 2019, Săgetător:

Săgetătorii își vor canaliza întreaga energie către familie și locuință. Nativii pot dizolva neînțelegeri mai vechi cu rudele, pot clarifica situații care țin de administrarea casei și pot face investiții în acest sens. Din punct de vedere financiar se vor bucura de susținere în sensul creșterii veniturilor. În plan sentimental pot avea parte de discuții lămuritoare cu persoana iubită. Luna Plină se formează în sectorul socio-profesional, iar nativii vor avea oportunitatea de a încheia un capitol și de a culege roadele. Nu este exclus, în funcție de harta natală a fiecăruia, să primească o avansare în funcție, să fie dați ca exemplu colegilor și astfel să-și îmbunătățească imaginea sau chiar să se reorienteze către un alt domeniu profesional. La capitolul sănătate sunt sfătuiți să reducă nivelul de stres și să se odihnească mai mult.


Horoscop 18-24 februarie 2019, Capricorn:

Capricornii vor avea energia necesară pentru a susține orice tip de comunicare, de la un simplu dialog cu cei dragi și până la discursuri în public. Nativii vor fi mai vocali ca niciodată, se vor exterioriza și nu vor mai alege să tacă de dragul altora sau pentru a evita conflictele, ci își vor exprima cu curaj părerile și ideile. De asemenea, vor întreprinde deplasări în vederea rezolvării unor situații amânate până acum și-și vor face planuri de vacanță. Nu este exclus să călătorească în străinătate. În plus, Luna Plină va aduce încheierea unor studii sau, din contră, în funcție de harta natală a fiecăruia, va aduce începerea unor cursuri de perfecționare profesională. În sectorul carierei, la modul general, pot avea loc schimbări benefice. Se cere mai multă prudență în relația cu persoana iubită deoarece pot apărea răsturnări de situație, mai ales în cuplurile unde lucrurile nu mai funcționează. Cei singuri au șansa să cunoască o persoană de care să se simtă atrași.


Horoscop 18-24 februarie 2019, Vărsător:

Vărsătorii au parte de energia Soarelui în sectorul financiar, mai exact al banilor obținuți din muncă proprie. Astfel, nativii vor fi favorizați din punct de vedere astrologic să întreprindă demersuri pentru consolidarea bugetului și îmbunătățirea veniturilor. În plus și Luna Plină se formează tot într-un sector financiar, al avantajelor materiale și al banilor deținuți împreună cu partenerul, ceea ce face ca demersurile de natură financiară întreprinse acum să aibă mai multe șanse de reuşită. Se prea poate ca, în funcție de harta natală a fiecăruia, să intre în posesia unei moșteniri sau o rudă să le ofere un cadou, un bun material sau o sumă de bani. Atenție la discuțiile care pot lua naștere în cuplu din motive financiare, mai ales în cuplurile unde partenerii dețin banii la comun sau au afaceri împreună! În sectorul profesional unele proiecte se pot încheia și se pot culege roadele. Se cere evitarea stresului și implicarea în cat mai multe activități relaxante și distractive.


Horoscop 18-24 februarie 2019, Peşti:

Peștii au parte de tranzitul Soarelui întocmai în semnul lor, în casa personalității. Nativii vor avea parte de energie, de bună dispoziție, de mai multă determinare să-și pună în aplicare planurile și proiectele. Totodată, acum se va activa și axa relațională și cum Luna Plină se formează întocmai în sectorul sentimental, nativii care sunt singuri au mari șanse să înceapă o nouă poveste de iubire. Poate fi vorba de o relație karmică. Cei care sunt căsătoriți sau în relații de lungă durată care nu mai funcționează se pot despărți acum. Un aspect favorabil se poate contura în cuplurile în care domnește armonia și unde poate veni pe lume un copil. Atenție la deplasări, în special către sfârşitul săptămânii, deoarece pot apărea obstacole, neînțelegeri și nemulțumiri la drum!Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS