Horoscop săptămânal, 4-10 februarie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop 4-10 februarie 2019


Horoscop 4-10 februarie 2019, Berbec:

Berbecii vor avea parte de armonie la serviciu și va urma o perioadă în care ascensiunea profesională va fi de interes pentru nativi, aceștia chiar având șansa de a avansa în carieră sau de a-și schimba sectorul de activitate. Odată cu Luna Nouă, un nou început se deschide în sectorul prietenilor și nativii pot avea oportunitatea de a pune la cale planuri de viitor cu aceștia, dar și de a cunoaște oameni noi cu care să lege relații de lungă durată. În unele cazuri poate fi vorba de cunoașterea unui posibil partener de cuplu prin intermediul locului de muncă. Către sfârşitul perioadei analizate, nativii Berbec se vor retrage pentru a face o introspecție, pentru a analiza ultimele întâmplări petrecute și a căuta cea mai bună soluție pentru ei.


Horoscop 4-10 februarie 2019, Taur:

Taurii se vor bucura de susținere din partea lui Venus, întocmai guvernatorul lor, în ceea ce privește sectorul studiilor, dar și relația cu străinătatea, cu persoanele și instituțiile aflate dincolo de granița țării, capitol la care va înlesni demersuri începute de nativi. Acest aspect poate aduce începerea unor cursuri de perfecționare profesională sau poate determina o reorientare a nativilor către alte domenii de interes. În plus, un nou început se va contura în zona socio-profesională, iar nativii pot face schimbări în carieră și se pot orienta către noi domenii de activitate. Comunicarea cu amicii, dar și cu persoana dragă va cunoaște o reală îmbunătățire și nativii vor socializa mai mult și-și vor lărgi cercul de cunoștințe.


Horoscop 4-10 februarie 2019, Gemeni:

Gemenii vor traversa o perioadă foarte bună din punct de vedere financiar, Venus aducându-le noi ocazii de îmbunătățire a veniturilor din colaborări, asocieri și parteneriate de afaceri. Pentru majoritatea nativilor se vor deschide noi orizonturi de cunoaștere și se va dezvolta un interes aparte pentru călătorii, sector la care aceștia vor fi foarte activi în această perioadă. Mercur, întocmai guvernatorul lor, va îmbunătăți considerabil relațiile profesionale și va înlesni apetitul pentru negocierea unei funcții. Va fi un moment favorabil pentru afirmare și pentru consolidarea carierei, posibil chiar prin participarea la cursuri noi sau schimbarea domeniului de activitate.






Horoscop 4-10 februarie 2019, Rac:

Racii se vor bucura de tranzitul lui Venus în sectorul parteneriatelor și al mariajului. Astfel, nativii vor observa o îmbunătățire remarcabilă a relației cu persoana dragă, dar și cu partenerii de afaceri, zonă din care pot apărea şanse nebănuite de creștere a veniturilor. Situația financiară va intra într-o nouă etapă și nativii sunt sfătuiți să nu respingă ocaziile de asociere care vin spre ei. De asemenea, s-ar putea să primească bonusuri pentru munca depusă sau chiar o mărire de salariu. Către sfârşitul perioadei analizate, va crește interesul nativilor pentru studiu și pentru călătorii, iar ideile revoluționare și inovatoare nu vor lipsi, fiind recomandat să-și dea interesul pentru a le pune în aplicare.


Horoscop 4-10 februarie 2019, Leu:

Leii vor simți o reală îmbunătățire a relațiilor de la locul de muncă, dar și starea de sănătate va fi una foarte bună, având energia necesară pentru a-și îndeplini cu mai multă ușurință sarcinile. În plus, se pot aștepta la o avansare, mai ales dacă s-au făcut demersuri în acest sens. Luna Nouă va aduce noi începuturi în sectorul parteneriatelor, aspect care poate însemna o cerere în căsătorie pentru cei care se găsesc în relații de lungă durată, dar și o nouă poveste de iubire pentru cei care sunt singuri. Sunt favorizate asocierile și colaborările, fiind un moment bun pentru demararea unei afaceri, mai ales că Mercur le susține casa financiară, a banilor deținuți împreună cu partenerul sau terți. În funcție de contextul astrologic al fiecărui nativ, poate fi vorba de intrarea în posesia unei moșteniri, a unui bun material revenit în urma unui partaj.


Horoscop 4-10 februarie 2019, Fecioară:

Fecioarele se bucură de tranzitul lui Venus în sectorul sentimental, aspect care va aduce o îmbunătățire remarcabilă a relației cu persoana iubită, dar și cu cei mici, acolo unde este cazul. În timp ce nativii singuri pot începe o nouă relație, cei care formează un cuplu solid pot deveni părinți. În plus, Mercur, întocmai guvernatorul lor, va susține comunicarea cu partenerul de viață și s-ar putea să favorizeze și o cerere în căsătorie. Un nou început se va contura și în relațiile profesionale, iar la serviciu pot primi noi sarcini și responsabilități de natură să-i pună mai mult în valoare. În această perioadă va crește interesul pentru sănătate, nativii pot începe un tratament și pot vindeca o afecțiune mai veche. Moment bun pentru negocierea unor colaborări și parteneriate de afaceri.






Horoscop 4-10 februarie 2019, Balanţă:

Balanțele vor traversa o perioadă favorabilă relațiilor de familie, perioadă susținută de Venus, întocmai guvernatorul lor. Nativii se pot împăca cu rudele cu care au fost în conflict, iar cei tineri vor deveni mai îngăduitori cu părinții. Acum se pot demara activități care țin de locuință, de la activități gospodărești și până la renovări, reamenajări și în cazuri excepționale, chiar cumpărări și vânzări de bunuri imobiliare. Luna Nouă le poate aduce un nou început în relația de cuplu, aspect care poate aduce inclusiv o sarcină și mărirea familiei, iar cei singuri se pot dedica aventurilor, fiind foarte probabil ca un flirt să se transforme într-o poveste de iubire. Pe de altă parte, către sfârşitul perioadei analizate, nativii se vor bucura de îmbunătățirea relațiilor cu colegii și superiorii, pot avea parte de o renegociere a sarcinilor și responsabilităților, iar starea de sănătate va intra în vizorul acestora, într-un sens pozitiv, aducând preocupări de natură medicală.


Horoscop 4-10 februarie 2019, Scorpion:

Scorpionii vor fi determinați de Venus să înceapă cursuri de dezvoltare profesională, să continue niște studii și, la modul general, va îmbunătăți remarcabil comunicarea cu cei din jur, fiind o perioadă favorabilă pentru susținerea de examene, teste și interviuri. În planul familiei și al locuinței, noi începuturi se pot contura și relațiile cu cei dragi, în special cu copiii, frații și părinții, vor cunoaște o îmbunătățire, o trece în altă etapă. Este posibil să aibă loc schimbări de domiciliu sau să înceapă renovarea, reamenajare casei. Mercur în tranzit pe casa sentimentală va aduce o îmbunătățire a comunicării cu partenerul de cuplu (nativii pot lămuri o situație mai veche), dar și cu partenerii de afaceri, capitol la care poate aduce negocieri de contracte avantajoase.


Horoscop 4-10 februarie 2019, Săgetător:

Săgetătorii vor fi favorizați de Venus în sectorul financiar, micul benefic putând aduce nativilor ocazii remarcabile de îmbunătățire a veniturilor. Nu este exclusă o mărire de salariu sau semnarea unui contract de colaborare avantajos. Noi începuturi se conturează în sectorul comunicării, al învățării și al deplasărilor pe distanțe scurte, astfel că nativii pot pleca într-o minivacanță sau într-o delegație impusă de la locul de muncă. De asemenea, vor fi atrași de noi domenii de studiu. Mercur va susține comunicarea cu membrii familiei și orice tip de negociere care are legătură cu casa sau alt bun imobiliar.






Horoscop 4-10 februarie 2019, Capricorn:

Capricornii se vor bucura de tranzitul lui Venus întocmai în semnul lor. Nativii se vor simți mult mai bine din toate punctele de vedere, vor fi împăcați cu deciziile și traiectoria lor personală și vor reuși o îmbunătățire a relației cu cei din jur, în special cu partenerul de cuplu. Moment oportun pentru consolidarea relației de iubire. Luna Nouă le aduce noi oportunități de îmbunătățire a veniturilor, aspect care poate însemna o mărire de salariu sau venituri noi din alte proiecte în care sunt implicați. Mercur va susține comunicarea și negocierile, iar nativii se vor orienta către studiu, către învățare și către acumularea de noi cunoștințe care să-i ajute în demersurile întreprinse în noile proiecte sau la locul de muncă.


Horoscop 4-10 februarie 2019, Vărsător:

Vărsătorii se vor bucura de formarea aspectului de Lună Nouă întocmai în semnul lor. Astfel, nativii vor fi stimulați să facă schimbări legate de stilul de viață, de gândire și principii și să-și seteze noi obiective de viitor, mai ales că Venus le va favoriza introspecția, proces în urma căruia nativii pot lua niște decizii importante. Cei singuri pot avea ocazia să cunoască o persoană și să înceapă o nouă relație, iar cei care se află în relații de lungă durată pot trece la alt nivel. Mercur va înlesni creșterea veniturilor, aducând prime, bonusuri, comisioane, noi colaborări și oferte de muncă, dar și posibilitatea (re)negocierii salariului. Se conturează o serie de discuții mai puțin plăcute pe teme financiare, în unele cazuri fiind vizat partenerul de cuplu.


Horoscop 4-10 februarie 2019, Peşti:

Peștii se vor bucura de tranzitul planetei Mercur întocmai prin semnul lor. Astfel, nativii vor deveni mult mai sociabili și vor observa o îmbunătățire remarcabilă a comunicării cu cei din jur, în special cu persoana iubită. Având în vedere că Venus va tranzita casa prietenilor, nativii pot consolida relațiile cu cei din anturaj, pot lega noi prietenii și pot demara planuri de viitor alături de aceștia. Luna Nouă va favoriza o serie de schimbări la nivelul subconștientului și nativii vor analiza cu atenție ceea ce se întâmplă în viața lor, luând decizii radicale care vor da naștere la noi începuturi în plan personal. Posibile schimbări de atitudine benefice vizavi de cei dragi. Atenție la starea de sănătate care poate fi destul de încercată în această perioadă.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS